|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 III.del
19.10.2010 23:37:27   
2ursae
pri meni se je lepo umirilo, zdaj grem spat, upam, da ne bo ponoči kakšnih burnih presenečenj, ker sem res zaspana user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 376
19.10.2010 23:39:15   
BRinME
sem bila cel dan zaposlena in sem šele zdaj prebrala kar ste načvekale čez dan...user posted image

FB - nekaterim sem poslala ZS, da me lahko dodate...če me hoče pa še katera dodati, naj mi piše na ZS user posted image

Sem prebrala, da bi rade pospešile, ker je ju3 lep datum...naj vam povem, da pri meni ne hoja po stponicah, ne user posted image ne pomagata...a je še kakšna varjanta? user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil BRinME -- 19.10.2010 23:40:38 >

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 377
19.10.2010 23:43:23   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: BRinME
Sem prebrala, da bi rade pospešile, ker je ju3 lep datum...

raje mi povej, kako naj še malo zavlečem user posted image - tole šraufanje zdajle me je kar postavilo na realna tla, da se lahko zgodi zdaj zdaj ... meni pa ni kaj preveč do rojevanja user posted image .

nočko punčke, majabar, upam, da ti bo dan lepo minil in brez kakšnih izletov v porodnišnico user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 378
20.10.2010 6:58:13   
tybysy
Danes sem se pa že ob treh zbudila in ni variante, da bi zaspala nazaj user posted image
Zdaj sem se najedla, grem pod tuš in počasi proti P na kontrolo (3 dni čez rok). Mah, se mi ne da spet čakat tam...
Vsako jutro preverim, če se je trebuh kaj spustil, pa nič. Gledam tam v čakalnici nosečnice, ki priracajo in se po moško usedejo (noge narazen seveda), jaz lahko pa s prekrižanimi nogami sedim. Namesto, da bi me dol tiščalo in bi pogosteje hodila na wc, me je ta teden začela peči zgaga. user posted image
Pa mi niso narobe PDP zračunali, ker sem imela vse zapisano (tudi user posted image ) in test mi je že 8. februarja pokazal user posted image . Jaz ne vem, kaj user posted image čaka.

Šibam! Srečno vsem danes na pregledih, še bolj pa tistim v porodnih sobah!!!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 379
20.10.2010 7:35:49   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: BRinME

Sem prebrala, da bi rade pospešile, ker je ju3 lep datum...naj vam povem, da pri meni ne hoja po stponicah, ne user posted image ne pomagata...a je še kakšna varjanta? user posted image user posted image

user posted image
tudi mi smo v mansardi, stopnice vsaj 20x dnevno, lovit mulčka... celo user posted image svauser posted image ...
potem pa sem imela pregled na PDP, rekla G naj me ne tipa, ker želim počakat do 20., če je šel 10. pač mimo. in je reku da bo nežen. no, saj je bil samo drug dan sem rodilauser posted image

2ursae kot tretjerodka boš več kot dobra če ti uspe počakat na škorpjončkauser posted image

tybysy visok trebuh ni merilo. slej ko prej bo. sprosti se in odpočij. mirno...

IZVIRNO SPOROČILO: missD

moja 2 pa nimata krčkov ampak ju grozno napenja.največ zvečer... kakšen predlog kaj naj naredim? tudi kakec se mi zdi pogosto bolj trd ( v primerjavi s tistim na začetku oz še prejšni teden)

napenja ju od kakca. ju hraniš samo s tvojim mlekom? v tem primeru ni nič narobe če ne kakata vsak dan. mogoče poskusiš s kamiličnim čajčkom.

mulčka pa damo danes v vrtec. vse je čisto ok. ampak je začel s forami ala zelo naglas se igra zelo rad vriska ... nisva mu niti enkrat rekla naj bo tiho, tudi Vitana ni s tem zbudil, ampak mu je nekako samo potegnilo kako bi se dalo nagajat. meni je to znak dolgčasa in se mi zdi boljše da se v vrtcu zdivja preden se stvari potencirajo... komentirajte če "prav" razmišljam.

mleko me tišči, noče in noče se uskladituser posted image bom dala dražbo na ebayuser posted image

ajde vse ki si želite danes SREČNO! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 380
20.10.2010 7:49:53   
3x mami
jutro!

na hitro porocilo s pregleda vceraj:

55cm, 4300g

bravo mi user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 381
20.10.2010 7:51:09   
pixieM
Jutro! Ve ste pa res zgodnje. Jaz pa zdajle šibam v P, pa da vidimo, če pridem še domovuser posted image . Ah, nima veze, jutri imam RD, tako da če bom doma tudi ni kaj narobe. Držte pesti, pa se beremo.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 382
20.10.2010 8:01:08   
MalaNeli
pixieM veliko sreče! čene te pa pop.vidim. Mogoč pa tut jaz pridem na kak pregled.
SPALA SLABO 100na uro. skos me je neki zvijalo, pa trebuh je trd ves čas. premikov pa sploh ne čutim. tako da sedaj pokličem svojga gin. pa da vidimo a bo reku da moem h njemu al kr kam drugam na pregled.

PA UPAM DA KATERI RATA RODIT DANES. čudovit datum ;)
:( čeprav sem slabe volje

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 383
20.10.2010 8:55:56   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami

jutro!

55cm, 4300g

BRAVO VIuser posted image user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 384
20.10.2010 9:01:47   
zinchy
anju v ponedeljek ga patronažna ni nič zvagala,vrjetno se dobro redi ker veliko je pa skoraj nič ne poliva samo veliko kakauser posted image jutri pride spet patronazna pa ga bo zvagala.Me prov zanima kako nam gre.Morm pa rect,da se mu je vcerej vnelo okouser posted image Ma čist zagnojenga.bogec maliuser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 385
20.10.2010 9:02:25   
zinchy

IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami

jutro!

55cm, 4300g

Bravo!!! le tko naprej!user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 386
20.10.2010 9:11:16   
katis
Dobro jutro! Že srkam user posted image .

Jaz pa malo upam, da se kaj pripravlja pr meni tam spodaj user posted image . včeraj zvečer ena in danes zjutraj ena cinimini krvava pikica, drugače nič krvavih nitk ali podobnega. Že 14 dni izločam tako belo do prozorno čisto sluz...pa ponoči skor skoz trd trebuh, pa še pritisk mi je danes kar malo skočil - bom videla kako bo čez dan. Sva pa z mojim kljub temu user posted image . Da še mal izkoristimo (in zmehčamo, če je kej treba), ker pol bo kar en čas suša. V glavi si tempiram, da v petek ob petih popoldne po mirnem kosilu z dragim spokam v P in rodim najkasneje v soboto, na rok. Pa da vidimo... Moja sestrca se je že zmotila v napovedih, je 19.10. že mim - he he he.

orhideja80 in smarnca -user posted image user posted image user posted image za vajine bebice in da bo z njima čimprej vse ok!

Tiamo - držim pesti, da fajn sestanek uštimaš user posted image in da pol končno mal miru užiješ!

Caroline - srečnouser posted image user posted image user posted image  oz. upam, da že objemaš svojega otročka!

PixieM, tybysy, 2ursae - srečno na pregledu in user posted image  če bo še kaj več!
MalaNeli - držim pesti tudi zate!

anju - mislim, da je res bolje, da se starejši v vrtcu zdivja in mu je mal lažje doma. Bor začuda zdaj prav lepo gre, pove, da ni nič jokal in da je bilo lepo in kaj je narisal ali se igral. povedal je celo, da so se pogovarjali o doječku user posted image  ( so tršice že fibrčne, ker ni še nič). Pa zdej pravi, da v vrtcu so prijatelji. Končnouser posted image . Samo me pa že sprašuje, kdaj bodo počitnice - pa je šel šele
3x po več kot dvotedenskem bolezenskem dopustu user posted image . Eh, ta mali!

Wow 3xmami, vi pa konkretno rastete - bravouser posted image !

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 387
20.10.2010 9:17:42   
kpmk
Caroline1 sporoča user posted image

Ni se dalo počakati na danes user posted image  nekaj minut pred polnočjo je prijokala na svet najina lepotička, manekenka (52cm) za močnejše (3760g), ki jo bomo klicali Daša. Pozdravi od ponosne mamice in atija. Caroline1

iskrene, iskrene  čestitke za vajino manekenko user posted image user posted image user posted image  in želim vam velikoooooo cartanja!!!!! 

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 388
20.10.2010 9:22:12   
katis
Caroline1 - čestitke za Dašouser posted image user posted image user posted image

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 389
20.10.2010 9:51:38   
jana84

Torej, CAROLINE1 sporoča:

user posted image

Nekaj minut pred polnočjo (19.10) je prijokala na svet najina lepotička

user posted image

3760g 52cm
manekenka za močnejše

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 390
20.10.2010 9:57:00   
jana84
user posted image

CAROLINE1 čestitke!
Lepo se cartajta z DAŠO!!!

In konec koncev sploh ni tolk grozno velika!
Datum je pa tud 19.10. lep - za rojstvo prvega otročička je čist vsak datum lep!

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 391
20.10.2010 9:57:21   
zinchy
caroline1 iskrene čestitke!

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 392
20.10.2010 9:57:27   
anju
Ni se dalo počakati na danes user posted image  nekaj minut pred polnočjo je prijokala na svet najina lepotička, manekenka (52cm) za močnejše (3760g), ki jo bomo klicali Daša. Pozdravi od ponosne mamice in atija. Caroline1

user posted image bravo user posted image
čestitke caroline in ati za Dašo!!
to mi je všeč nekaj min pred polnočjo, mala svojeglavkauser posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 393
20.10.2010 10:01:09   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: katis

anju - mislim, da je res bolje, da se starejši v vrtcu zdivja in mu je mal lažje doma. Bor začuda zdaj prav lepo gre, pove, da ni nič jokal in da je bilo lepo in kaj je narisal ali se igral. povedal je celo, da so se pogovarjali o doječku user posted image  ( so tršice že fibrčne, ker ni še nič). Pa zdej pravi, da v vrtcu so prijatelji. Končnouser posted image . Samo me pa že sprašuje, kdaj bodo počitnice - pa je šel šele
3x po več kot dvotedenskem bolezenskem dopustu user posted image . Eh, ta mali!

ma čist srečen je šel pravi moj, ko je bil enkrat tam seveda. doma je malo ponagajaluser posted image in še prjatli so mu rekli, da so ga čakali, čist je bil srečenuser posted image
tršice so ble pa tud pr nas firbčneuser posted image

punce, ažurnost pač ni moja čednostuser posted image
info za tiste ki mislite rodit v Postojni na dan ko sem rodila so omejili obiske na partnerje in zdrave sorojence. predvidevam da to še velja.

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 394
20.10.2010 10:02:05   
BRinME
caroline1 - čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 395
20.10.2010 10:02:44   
jana84
user posted image

TYBYSY ctg
PIXIEM P
NAJKI ctg
2URSAE ctg

user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 396
20.10.2010 10:04:05   
nika1
Samo toliko , da se na hitro javim, včeraj sva le prišla z Nalom domov, en dan
sva bila dlje v porodišnici, ker je dobil zlatenico , no to je bilo najhujše od vsega
ker so hormoni delali sto na uro, sem jokala kot dež ker nisem mogla domov pa
ko sem ga videla tam pod lučko, zdaj je pa vse vredu

Porodna izkušnja je bil tokrat res lepa in nabita s čustvi, res je potekalo vse gladko
in res gre vsa zahvala osebju POSTOJNSKE PORODNIŠNICE predvsem pa krasni babici Vesni, da mi bo porod tako meni kot možu ostal res v lepem spominu.
Od glavnih popadkov pa do iztisa je minilo le dve uri, pa kljub dimenziji glavice 36 cm nisem bila nič rezana oz. šivana, res super.
Bistvo je , da  dobro predihavaš popadke,sodeluješ in jim hdaš možnost, da naredijo svoje...

Vsem oktobrkam , ki še čakate  na svoje bebice želim povedati, da vsa bolečina pa morda kakšna malo prijetna stvar med porodom je pozabljena ko enkrat k sebi stisneš svoj mali ZAKLADEK,
kljub temu, da sem postala drugič mamica, so res občutki enaki kot pri prvem otroku, nabiti s polno srečo, ljubeznijo do malega bitjeca ko se prvič stisne k tebi, ko se  tako z veseljem prisesa na tvoje prsi, ja res krasni občutki.... sploh pa se
čisto stopiš , ko se ti prvič nasmehe, ni lepšega

Vsem mamicam ki ste vmes rodile seveda tudi čestitke z moje strani
predvsem pa CAROLINE 1 ,ki je le dočakala svojo princesko...
NO a vidiš, da le ni bila tako težka kot ste predvidevali, jo je moj Nal prehitel za par dag....

Srečno

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 397
20.10.2010 10:08:06   
BRinME
Anju - eno vprašanje zate, oz za tiste k ste rodile v Postojni...user posted image
A rabiš tut tam met svoje plenice za previjat user posted image ?
Moja kolegica je rodila v Šempetru in ni vedela, da more met svoje in jih je slišala od setre, da ko sama previja, da more s svojimi...??? In ko ji je user posted image prinesu svoje, je mogla vrnit kar je porabla...user posted image Očitno je recesija...user posted image

(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 398
20.10.2010 10:14:09   
jana84
Hojla!
A ni lepo, da ko se človek zbudi da dobi tako novičko, kot nam jo je posredovala Caroline1? Jaz sem akr vesela zanjo ko je tolk časa čakala...in končno DOČAKALA!!! Torej se tud nam ni za bat, bomo vse enkrat rodile user posted image

Mene je ponoči tako prestrašilo naše dete, da se še zdej sama sebi čudim...Se zbudim enkrat niti ne vem kolk je bla ura. Spala sem na hrbtu, kot zadnje čase kar pogosto (očitno mi tako najbolj paše user posted image ). In se poskušam obrnit na bok...Pa za noben dnar ne gre. Še poskušam, pa ni šans. Sem bla kot nasedel kit. Zbudim moža in mu povem. Pa reče, dej obrni se na drug bok če bo šlo. Nap, tudi ta ni bla v redu varjanta. Pol pobožam trebuh in ugotovim, da se mi je premaknil maksimalno navzgor kolkor se sploh lahko, brez pobega skoz želodec user posted image ...Spodaj, kjer sem do zdej imela trebuh pa o trebuhu ne duha ne sluha?! Se nekako skobacam na rob postle in vstanem, se sprehodim do stranišča in nazaj...No, potem se je dete malčk premaknilo navzdol (ampak res minimalno), tako da sem se lahko ulegla na bok...Sicer me je še vedno mal tiščalo, ampak se je dalo...V glavnem, me je tolk zaskrbelo, da se mi je otrok obrnil, da nisem mogla kar neki časa zaspat...So mi kar rojile misli po glavi: kaj če se je zdej prot koncu obrnil na ritko al kakorkoli drugače, pa da bo potreben CR al zunanji obrat...Uf!
No v glavnem, zdej je približno normalno, sam fuuul umirjeno mi deluje! Ne vem kaj bo to...Moje G pa še danes ni, tako da je ne morem poklicat in vprašat...Sam zarad tega pa ne bom hodila v P in paničarla...Sej pride jutri G v ordinacijo in jo bom poklicala. V petek imam pa itak pregled...Tako da...user posted image

nika1 lepo da ste že doma...Za zlatenco je pa itak boljše da jo dobi v P in jo tam lepo "pozdravjo" oziroma preženejo...Bog ne daj da bi morali nazaj v P hodit zarad tega...
Sem vesela, da si imela lep porod in kljub velikosti otročička nisi bila nič šivana - res gre pohvala babci in tebi, da ne bo pomote!

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu nika1)
Neposredna povezava do sporočila: 399
20.10.2010 10:16:44   
Najki
Cestitke Caroline, Dasa in oci user posted image user posted image user posted image . Lepo se cartajte!

IZVIRNO SPOROČILO: zinchy
Morm pa rect,da se mu je vcerej vnelo okouser posted image Ma čist zagnojenga.bogec maliuser posted image

Preveri kako ima posteljico, ce je kaj na prepihu, ko ga imate v narocju, vedno podlozite tetrico, ker ga lahko stik z obleko drazi, sploh kaksna volna, ucke umivajte s fiziolosko na zlozencu od zunaj proti notri in kapaj mu svoje mleko not sem pa tja. Pa pazi, da mu ksna krema ne zaide v oci al pa si z rokicami kaj ne zanese ali popraska not. P bo pa verjetno predlagal tobrex kapljice, ce ga boste peljali na pregled.

Jaz sem s pregleda in imam dobro in slabo novico.

user posted image CTG je koncno zaznal en popadek yay!

user posted image pritisk imam 83/135... Moj normalen je okoli 65/110... Ful mi narasca in tole mi je namerila po polurnem lezanju na CTGju. Pa tudi ze cel teden vecinoma prezdim sede ali leze in je se vedno visok. Ce pride do 90/140, moramo sprozit porod, kar je lahko pa tudi ze danes... Zdej ne vem niti, ce lahko user posted image al mi bo odneslo pritisk do lune user posted image . V glavnem me skrbi.

Naslednji pregled imam v ponedeljek v P.

Ponoci obupno nespala, ob stirih me je trebuh trgal z leve in desne, leva noga bolela, nisem mogla lezat in sem nekaj casa hodila okoli, predno sem se lahko spet ulegla. Kot bi bila prebava ma ni bila, popadki pa tudi ne.

anju hvala za info o obiskih, sem se ze sprasevala, kdaj bojo to naredili.

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?