|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
19.10.2010 13:51:04   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

ihaaaaa

naročilo sprovedeno...odločitev

tomas set..pa zraven še un ta rdeč, pa most, pa vse tri tračnice po en komplet..

pa za mojo princesko da ne bo ljubosumjauser posted image

http://soncek.si/si/play-big-5557011-bloxx-kocke-hello-kitty-zelezniska-postaja-lego-kompatibilne-akcija-i22266.shtml

no zdej pa lažje diham...sam upam da majo zdej vse to na zalogi, k nujno rabm do petka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si se pa ornk skašljalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok bo hana imala luškan kompletek... zdej s ebom pa jst prišla igrat k vamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
19.10.2010 13:51:58   
petrušk_
šibam v vrtec po evo....se beremo kasneje.....

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
19.10.2010 13:52:28   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tamika hvala za crklanje, men itak samo sladko paše user posted image user posted image user posted image

meni tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam teb ne gre nč v kile men pa.

ah, kje pa user posted image zato me pa vsak tretji vpraša kdaj bomo imeli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in kdaj bo?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
19.10.2010 13:53:57   
Katjusa
sjmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tamikauser posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa otroci porečejo k so brez tv-ja ga kej pogrešajo?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
19.10.2010 13:54:23   
tanci29

Punce jaz nisem naredila NIČ. Sem šla s prijateljico na sprehod in njeno princesko. Sem vozičkalauser posted image . Ampak a veste koga sem srečala - mojga Nejcauser posted image user posted image user posted image joj kok sm se bed počutla, sem koj slabo vest doblauser posted image user posted image user posted image .

bejbi ne jokcat..Nejc itak uživa v družbi, ti pa rabiš malo oddihauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
19.10.2010 13:55:41   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

sva bla mau na luftu...pa se mu kr ni dal neki hodit

domov...malca...tud oči pršu..k pol gre k zobarju...sva rekla par besed o poslu...sm bla koj na podnu..ma nej gre u rit..k neki je šele spomlad za delat , neki poleti, neki je sicer tud zdej, sam bol malo...ju3 pa sestanki in ponudbe naprej

v glavnem..zdej grem juhco zakuhat...k šolarji že kaplajo domov...pol pa še rižotko in zeljasto solatkouser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image želim vam da tale zime čimprej mine..

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
19.10.2010 13:58:03   
Katjusa
Tanci kako je erik?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
19.10.2010 13:58:50   
tanci29
tamika-ah dej ne nakladej..kwa pa folku ni jasno..no sam mene pa vseeno zanima tvoj odgovor na touser posted image

katjuša-no problem..ti sam uleti

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
19.10.2010 14:02:10   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Tamika hvala za crklanje, men itak samo sladko paše user posted image user posted image user posted image

meni tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam teb ne gre nč v kile men pa.

ah, kje pa user posted image zato me pa vsak tretji vpraša kdaj bomo imeli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in kdaj bo?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
19.10.2010 14:04:50   
tanci29

Tanci kako je erik?

bolje..veliko bolje..hvala

mi je hotu pol lončka popra u golaž strestuser posted image

< Sporočilo je popravil tanci29 -- 19.10.2010 14:05:27 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
19.10.2010 14:07:00   
TAMIKA3

sjmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tamikauser posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa otroci porečejo k so brez tv-ja ga kej pogrešajo?

SAJ NISMO BREZ ... IMAMO ENGA STAREGA , MALEGA ... sorry... sem račune plačevala, pa pozabila odklopit "caps lock" user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa sanjava o tem

http://www.bolha.com/televizorji-lcd/lg-60-pk-950-plasma-60-152cm-5mil-1-kontrast-600hz-full-hd--oglas1272277998

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
19.10.2010 14:08:50   
TAMIKA3
user posted image via vrtec po user posted image user posted image

bye bye user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
19.10.2010 14:09:51   
tanci29
tamika---uauuu super tv pol boste pa ko v kinuuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tanci29 -- 19.10.2010 14:10:20 >

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
19.10.2010 14:34:34   
sjmm
ekola kosilček skor spedenan...Saška itak pride šele okol pol5h...dons ima najdaljši šihtuser posted image

ata k bo od zobarja..po moje bo juhca dobrodošla

delamo nalogo, malček pa še u svetu sanjuser posted image

tanči...vau..superca..dobr d smo blizu..zdej k je pr ns tak šit od dnara bomo kr k vam pršli na igralne uriceuser posted image user posted image user posted image ...mau heca d ne bo preveč resn vseuser posted image

tamika...ja, verjetn veš, kako je stemi € hudičevo težko...ma jz sm fuuul razočarana nad telim najinim s.p.-jem...smo tok dobr štartal pred 4 leti, pa prej je pri stricu delal...je šel na žalos v penzijon in delavci vsak na svoj s.p.....ma je z vsemi približn isti drek od dela...pa se mi zdi d smo prej bolš živel...itak ti več k pol država pohamsa..s prispevki pa davkom..ma sej ne bom preveč o tem...sam pri nas še ni blo take krize..k se glig sprašujem, če grem lahk Maju za 20€ bundico kupt al rajš ne......sej za hrano ni blema, k neki mamo na zalogi, mau naša mami prispeva k pri njihovih sosedih jemljemo krompir in zelenjavo...sam položnce pa se nečejo same poravnat....je pa tko d nas je ena stranka tko fajn pod vodo potegnila...k smo dostavili material...drag in vse zmontirali...seveda založili za material pri dobavitelju...pol so se pa v zemljo ugreznli k smo jim račun izdal...še v izvržbo jih ne mormo dat k jih sploh ni...tko d te takle račun za ene 5000e hitr sprav v težave, če ostane neporavnan, ko si ti material - njihov pa že poravnal...tko d letos ni naše letouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
19.10.2010 14:48:53   
tanci29
sjmm-always wellcome...just come

sem vam pozabla napisat kakšno štorijo sem dons mela...

en zvoni grem na vrata ni ni nobenga..grem pogledat do dvoriščnega vhoda in se mi vhodna vrata zaprejo..so na kluko, jest pa brez kluča sam u copatih pa z mokro bučo uzuni ustanem...pa erika sabo sam u majčki pa trenerkici...je bil poštar...sem ga fehtala za mobitel..kličem mami se ne oglasi...kličem mojga se hvalabogu oglasi...da je poklicu forta da je prdirkal in mi odklenu MOJO bajtouser posted image user posted image user posted image ...mislm prov se morm navadt še na tole bajturino. še dobr da mam te dve št. u glav od drugih itak nimam pojma...pa da je poštar mel mebiteluser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
19.10.2010 14:53:51   
sjmm

en zvoni grem na vrata ni ni nobenga..grem pogledat do dvoriščnega vhoda in se mi vhodna vrata zaprejo..so na kluko, jest pa brez kluča sam u copatih pa z mokro bučo uzuni ustanem...pa erika sabo sam u majčki pa trenerkici...je bil poštar...sem ga fehtala za mobitel..kličem mami se ne oglasi...kličem mojga se hvalabogu oglasi...da je poklicu forta da je prdirkal in mi odklenu MOJO bajtouser posted image user posted image user posted image ...mislm prov se morm navadt še na tole bajturino. še dobr da mam te dve št. u glav od drugih itak nimam pojma...pa da je poštar mel mebiteluser posted image

ja, bejbi..to pa je štorija...za spomine...ob vselitviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..aja, mate pa fajn poštarjauser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
19.10.2010 14:54:27   
sjmm
grem ptiče nafutrat...so že čist zeleni od lakoteuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
19.10.2010 15:01:14   
Urša08
Mi prišli z vrtca. Tamaledva ravno malico jesta, Nejc je jogurt in žemljo, Žiga pa rižoto.

Tanci a to si lego tomi vlakec naročila? ker če si si to naročlila kar bo pr nas božiček prnesuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
19.10.2010 15:03:11   
Urša08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Povejte kaj si mislite. Jaz sem mela namen en petek al pa ponedeljek met tamaledva mal doma, da se skup mal pocrklamo. A je to dobra ideja al ju bom zmešala? Sem neki pred taščo omenila pa je čist skritizirala tole idejo, da bom sam tamaledva zbegala. No zdej pa nisem več pametna. Helpuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
19.10.2010 15:06:02   
Urša08
Sjmm kaj pa če mal po forumu povprašaš če ma katera kako fantovsko bundico št. 86/92 odveč? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
19.10.2010 15:08:24   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Povejte kaj si mislite. Jaz sem mela namen en petek al pa ponedeljek met tamaledva mal doma, da se skup mal pocrklamo. A je to dobra ideja al ju bom zmešala? Sem neki pred taščo omenila pa je čist skritizirala tole idejo, da bom sam tamaledva zbegala. No zdej pa nisem več pametna. Helpuser posted image

če si to želiš vsekakor ni slaba ideja sej še verjetno ne štejeta dnevov zdej sem 5 dni v vrtcu in 2 dni doma.... ups mami zakaj sem 3 dni doma????user posted image user posted image user posted image user posted image zakaj se cartamo donsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če imaš moči mislim, da bsote uživaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
19.10.2010 15:11:17   
Katjusa

Sjmm kaj pa če mal po forumu povprašaš če ma katera kako fantovsko bundico št. 86/92 odveč? 

al pa kuiš v kiku mislim da so po cenejše in eno sezono zdržijo komot.....

drugače pa vem kako je met sp sicer sma imela samo popoldne sam sma raje zaprla ker s strankami imet opravka polek tega pa živčki in vedno se kej najde, sma upala da boma na polno odprla no po 3 letih sma se odločla da še to zaprema ker čist zmanjka časa za kej sotalo z denarjems i pa an tesnem k država rubi k zmešana..... pol se pa še takle najdejo no upam, da zdej ne delata več tako da vi2 nabavljata material.......user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
19.10.2010 15:12:29   
SURF
Urša-moje mišljenje....v moji situaciji....kot prvo jih ti najbolj poznaš....js bom, kdaj to naredila,prav gotovo,tudi jo prej prišla iskat...kak dan počitnic...prav gotovo bom to kdaj naredila,če mi bo takrat tudi čas dopuščal....
Moja mami je norela(malo druga tema...)ker nisem Pati oddala in šla in prišla po njo po spanju....ja, še sedaj se uvaja,veliko je bila bolana in zato posledično tudi veliko manjkala,js sem zaenkrat še doma in si lohka privoščim da delam po takem tempu,občutku...lepo počasi ...in se dobro obnese....tako da zdej zaenkrat si še nebo privoščila kakega dopustkauser posted image ker še ni v tapravih tirih,bolezni..itd...si ga bomo pa kdaj pa kdaj ko bo kazalo na priliko seveda privoščili.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
19.10.2010 15:13:01   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image no in na koncu bi mogli vlomit v svojo hišo... zdej je hecno prej verjetno ni blo... je pa dobra štorija

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
19.10.2010 15:13:35   
Katjusa

SAJ NISMO BREZ ... IMAMO ENGA STAREGA , MALEGA ... sorry... sem račune plačevala, pa pozabila odklopit "caps lock" user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa sanjava o tem

http://www.bolha.com/televizorji-lcd/lg-60-pk-950-plasma-60-152cm-5mil-1-kontrast-600hz-full-hd--oglas1272277998

in kolk bo vstopnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?