|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
18.10.2010 20:19:05   
wessna
tudi jaz se včlanjam v klub miniuser posted image , sem pa na istem kot jacki..153 cmuser posted image user posted image ..

glede na to da kar ogromno pojem, v primerjavi prej in da bruhanje minlo, mi gredo kg še zmeri dol...hmmm..mislim da bi mogla že prej zanosit user posted image user posted image ko sem hujšala ni šlo nikamor...

jaz sem si pa danes evelit kupla..madonca 13 eur...puf..

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
18.10.2010 20:23:50   
Dajica
Ojla punce!
Jaz sem pa tako vesela danes, sem imela pregled-NS in vse je vredu, tko kot mora bit.user posted image Me je pa UZ tko ganil, ko sem videla svojo pikico, zdej veliko ze 6.5cm, da sem kr solzice spustila med pregledom. Pa se z mojim sva se drzala za roko, tko je bilo lepo. Pa parkrat nas je pogledal, pa z rokico mahaluser posted image . Sem ze doma parkrat pogledala video posnetke pa slikice, da ze vse na pamet znam. Smo hotli pogledati se za spol, pa je imel ravno med nogami popkovnico, da se ni nic videlouser posted image . Se gre rad skrivalnice, tale nas pikec v trebuscku. Zdej sem tudi pomirjena, da je vse vredu, ker toliko casa nisem imela pregleda, da me je kr mal ze skrbelo, kaj se kj dogaja notri v meni, a je vse vredu, no, pa sem izvedela!
Naslednji pregled imam 16.11, morfologijo pa 14.12. Seleeeeeeeee, uffffff...... Upam, da takrat izvemo spol otrocka. Aja, pa zredila sem se za 0.5kg. Bo kr vredu, sam da ne bo proti koncu prevelika stevilka. V prvi nosecnosti sem se za 15kg. Pa PDP mi je se za 2 dni prej rekla, ampak ker to ni taka razlika, ostane kar 28.4. se naprej.
Se pa pocutim napihnjeno za popi****. Pojem kosilo in me tisci v zelodcu kot bi 100kg hrane pojedla, tko da zvecer sploh ne morem nic pojest, ker me res se vse tisci od kosila, pa ne, da bi za kosilo pretiravala. A ma se katera take tezave??
Za imena se nic ne veva, na vsake toliko casa odpreva z mojim to temo in isceva imena, pa se kr nic pametnega. Eh, do aprila se bo ze kaj naslo.
Komaj ze cakam na dojencka user posted image

Lepo bodite in bozajte svoje trebuscke!!!

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
18.10.2010 20:33:43   
ajtak
user posted image user posted image
Tudi mi smo dali NS čez, vse super!
Dete veselo plava in se odriva tako da kar verjamem da bom kmalu čutila brce. Veliki smo že 7,4cm.
Spol pa zaenkrat neznanka, je dete sramežljivo user posted image .

Strahova je bila super, vse pokazala in čist navdušeno vsklikala zraven ko smo šteli prstke in ko nas je dete pogledalo, pa ko je dal palec v usta user posted image .

Zdaj sem pomirjena in full utrujena tako da vas kar pozdravlam.

Dajica user posted image  za pregled!

wessna, to ni nič nenavadnega da ni UZ na vsakem pregledu, jaz sem imela v prvi nosečnosti samo 3. Sveda pa lahko vedno zahtevaš samoplačniškega.

Imena za fantka: naš "ta vlk" fant je Tjaš, ta mali bo pa Tevž (pod pogojem da bo fant user posted image ).
Všeč mi je pa tud Staš pa Tjan.

Lahko noč.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
18.10.2010 20:43:51   
Dajica
user posted image ajtak cestitke za NS!!! 

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
18.10.2010 20:45:30   
wessna
hmm..imena...

glede na to da bova s user posted image živela v tujini, pa da on prisega na angleška imena, ki so tud men všeč se bova mogla kar poglobit. za punčko sva hotela isabella, sam sva se menla da bomo jo klicali bella, tako da bo kar bella.. za fanta pa tema..jaz nočem ponavljat družinskih imen, ker je pri njih običaj da ma en fant ime od očeta, sem dala jasno vedet da tega pri nama ne bo.. tako da nwm..mi je pa všeč liam, max..

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
18.10.2010 21:18:03   
ajtak
ja wessna pol ti pa žal z imeni ne morem pomagat, jaz namreč OBOŽUJEM šumnike user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
18.10.2010 22:18:57   
wessna
hvala ajtak..user posted image

še ena nagradna igra
http://www.eko-baby.si/si/nagradna-igra-obrazec-d53.shtml

odg: 6500

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
18.10.2010 23:00:45   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

ja wessna pol ti pa žal z imeni ne morem pomagat, jaz namreč OBOŽUJEM šumnike user posted image

Mene nč šumniki ne motjo.user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
18.10.2010 23:01:14   
Tincy90
Wessna hvala za odgovor.user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
19.10.2010 8:57:06   
sreckica
user posted image user posted image user posted image čestitke vsem za super NS!user posted image user posted image user posted image čakamo še na poročilo enkratne user posted image

js sm že pridna, ričet se že kuha in prou fino smrdim po čebuli - perfektno za v službo user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
19.10.2010 9:05:15   
majčica1508
Jutro....

user posted image čestitke za opravljene preglede in NS .....še malo pa bomo na polovici,še malo pa bo december in še malo pa gremo v Porodniško in še malo bomo imeli naše dišeče štručke v naročju....Ja,ja še malo user posted image

Glede UZ je tako,da jim zavarovalnica krije samo 2 na nosečnost,če nosečnost poteka bp....Jaz si bom plačala UZ pri 32 tednih(v bistvu pride tak UZ kot pri morfologiji,še enkrat vse pregleda).............
Glede kilogramov sem pa rekorder +8,sploh nevem od kje,kdaj....sam narasla sem,ko da bi kvas pojedla....zato bom zdaj tudi dala kri in spila tisto sladko vodo....upam,da se me sladkorna izogne v največjem radiju....

Danes bo pri nas za kosilo:brokolijeva juha,goveji zrezki v omaki,kuhan krompir in radič

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
19.10.2010 9:16:08   
bušek33
najprej hvala majčici 1058 glede nasvetov proti driski. vse to in še več sprobala, pa ni nič pomagalo. ko sem na koncu zraven še bruhala, sem le poslušala moža in poskusila še t.im. popotniško varianto zdravljenja - bobi palčke in coca-cola. in ne boste verjele vse skupaj se je zelo zelo hitro ustavilo. kako sem bila srečna!!!
po moje sem fasala nek virus, ko sem malega peljala k zdravniku. no, sedaj sem pa spet zaprta. brez skrajnosti očitno ne greuser posted image  se mi zdi ,da mi bo trebuh razneslo, tako me je napihnilo in v službi se vsi čudijo, kako velik trebuh že imam.

komaj čakam na ponedeljkov pregled, saj ne najdem srčka. po navadi me to ne bi skrbelo, ampak tale viroza mi je dala vetra. user posted image  upam, da mi bo vsaj srček na hitro poiskala. moja g. mi vedno, sedaj pa jo ena nadomešča in ne vem, kakšen način dela ima.

sicer pa se nama je tokrat z možem zelo hitro uspelo uskladiti glede imen za oba spola. za punčko je tako ostalo "neporabljeno" in nama je še vedno všeč. kljub temu, da sva v prvo dolgo iskala ime za fantka, sva sedaj v drugo kar naenkrat našla še eno luštno. tak da sem ful zadovoljna, da je konec tehtanjauser posted image  aja, imen pa ne povem, nekaj skrivnosti pa mora biti do porodauser posted image

čestitke za NSuser posted image  vsem, ki ste ga imele v teh dneh

v klub mini pa se nikakor ne morem včlaniti, sem bližje 180 kot 150user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
19.10.2010 9:20:18   
ovčka11
Jutro souser posted image ,

kolk si pridna sreckica.... No, saj sem jaz tudi - sem bila že navse zgodaj na govorilnih v šoli in sem čist vesela in ponosna na mojo veliko punco. Gospa, saj vam nimam kaj za povedat... je tako pridna user posted image . Kraca pa lih tako kot mami... bova mogle edino pisanje črk trenirat. Iiiii kolk sem ponosna. No, pa učiteljici sem še povedala, da se bova v neslednjih mesecih bolj malo videli v šoli.. pa itak je že vedela za user posted image (pojma nimam od kje, ker je itak nisem skoraj nikoli srečala, tamala pa tud ni povedala, pa tudi skrite kamere bi me težko posnele, ker sem zadnje čase bolj malo v šoli).

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
19.10.2010 9:20:43   
sesil
Jutro user posted image ,

meni naredi G na vsakem pregledu uz, tako da sem srečka.
Majčica, držim pesti da se izogneš sladkorni. Še zdaj mi je bljak, ko se spomnim, ko sem mogla jaz pit tisti cuker...aaaaaaa, že +8 kguser posted image , kako ti je pa to ratalo?
jaz jem normalno, včasih se mi zdi da še preveč, glede na to da se nič ne gibam in sem tam okoli, kjer sem bla ob zanostitvi. upam da ne bo šlo v višave...in tako ostane. sicer pa če bi še kej shujšala, ne bi blo nič narobe, ker imam itak preveč kg - baywatch varjanta.
aja, se pridružujem mini klubuuser posted image user posted image user posted image - 163cm.

Neposredna povezava do sporočila: 2239
19.10.2010 10:05:05   
Peli
Ojla!

Vidim da že pridno izbirate imena, moj user posted image se še noče o tem pogovarjat, kadar začnem temo, pravi da je še čas. Pomoje mu bom mogla spet jest kej predlagat, da mi bo on lahko povedal, da mu to pa sploh ni všeč...user posted image .

Od vseh vitaminov in tega jest še vedno jemlem folno, k mi je še usatla, kasnej pa mislm da če bom še naprej imela tako dobro kri, da ne bom jedla ničesar.

Glede UZ, G kr mal škrtarjo user posted image , moja ga ima v ambulanti pa ga ne dela karnaprej ima pa obvestilo na vratih da zdravstvena zavarovalnica krije 2 UZ, naredi jih več v primeru težav, drugače pa se lahko odločiš za samoplačniškega - zakaj pa nebi mal zaslužla zravn, če smo pa user posted image tolk firbčne user posted image . Sm bla tud jest razočarana da mi na zadnjem pregledu ni naredila UZ, sploh zaradi težav, k sm jih imela 3 tedne pred tem...

ovčka11 - si sigurna da hčerka ni povedala? Moj sin je takoj začel razlagat naokol, sam da je zvedu da sm noseča, on je celo povedal kako bo dojenčku ime, nazadnje je vn pršlo da bo dobil sestrico, ime pa ji bo Blaž user posted image .

Jest bom imela danes za kosilo fižolovo juho in rižev narastek z jabolki, včeraj pa sm zraven gobove juhe s krompirjem naredila kanelone s šunko in sirom. Danes se mi še splača kuhat, k mam na kosilu taščo in tasta.

Zdaj pa že nestrpno pričakujem poštarja, če slučajno dobim pošto od komisije, če je ne bo, bom pa najbrž kr lepo doma čakal da mi pošlejo - sam kaj pa če mi ne odobrijo B? Sej za te dneve ko čakam pošto bom vseeno dobla B?user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
19.10.2010 10:17:08   
majčica1508
bušček33.....super,da se je uredilo....madonca bobi palčke in coca-cola,to sem pa čist pozabila
zdaj pa donat,pa bo šlo ali pa kake slive namočene
sesil....nimam pojma od kje tok +,jem večkrat pa pomal,ja očitno bom mogla ukinit OH,jah pri tamali sem šla pa 33kg gor
ovčka.....bravo za vašo punco,glede pisave se pa ne obremenjuj,važno da so rezultati

Jaz imam pa 172,5cm brez petkuser posted image
zrezki se dušijo,krompir in solata prištimana,oprana in čakata na finiš,zraven sem še kostanj dala kuhat......zdaj pa čakam,da bo to finito in grem cunje metat ven iz omare,ki niso več aktualne glede na letni čas,pa druge,ki so že oprane in zlikane noter zložit....pol se moram pa še kuhinjskih omaric lotit....ah do božiča bo že user posted image

Dobra vica,sem se pošteno nasmejala

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
19.10.2010 10:19:43   
majčica1508
Peli.....poklič na ZZZS na Miklošičevo tam ti bo takoj povedala in se neboš več obremenjevala

Neposredna povezava do sporočila: 2242
19.10.2010 10:27:54   
ovčka11
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Ojla!

ovčka11 - si sigurna da hčerka ni povedala? Moj sin je takoj začel razlagat naokol, sam da je zvedu da sm noseča, on je celo povedal kako bo dojenčku ime, nazadnje je vn pršlo da bo dobil sestrico, ime pa ji bo Blaž user posted image .

Zdaj pa že nestrpno pričakujem poštarja, če slučajno dobim pošto od komisije, če je ne bo, bom pa najbrž kr lepo doma čakal da mi pošlejo - sam kaj pa če mi ne odobrijo B? Sej za te dneve ko čakam pošto bom vseeno dobla B?user posted image

Ne, hči ni nič povedala.... po mojem je zvedela od drugih mamic, ki so me že kakšen mesec nazaj pogruntale. Je bla pa mala dobra pred par leti, ko je dobila polsestro pri očetu - je po celem vrtcu razlagala, da je ona sestrico dobila... vzojiteljice so me pa debelo gledale in jim ni bilo nič jasno (jaz pa ločena, samska in suha user posted image )

Ti kar doma počakaj na odločbo... nekako morajo krit za tisti čas, dokler ni odločbe. Jaz sem čakala skoraj 2 tedna (komisija v LJ).

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
19.10.2010 10:30:15   
ovčka11
IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508

Peli.....poklič na ZZZS na Miklošičevo tam ti bo takoj povedala in se neboš več obremenjevala

Meni sploh ni prišlo na pamet, da bi kakor koli kontaktirala ZZZS - manj jih vidim in slišim, boljše bo... pa tudi kave ne bodo dobili, če pridejo na obisk...

Neposredna povezava do sporočila: 2244
19.10.2010 11:02:42   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11

IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508

Meni sploh ni prišlo na pamet, da bi kakor koli kontaktirala ZZZS - manj jih vidim in slišim, boljše bo... pa tudi kave ne bodo dobili, če pridejo na obisk...

kavouser posted image user posted image user posted image , jaz jih v rit sunem in adijo

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
19.10.2010 11:20:41   
VevercaV
Hehe kava za ZZZS, pa se kaksen strudelj ;).. Hahaha..

Samo na kratko: user posted image vsem za uspešne preglede, Ovčka11, hvala za včerajšnji odgovor, verjetno si bom res nabavila AS, je še vedno ceneje kot samoplačniški UZ..;)

Držim pesti za vse, ki imate še v teh dneh preglede!!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
19.10.2010 11:21:38   
darhaha84
jaz se tudi ne morem pridružiti klubu mini pri mojih 174 cm, in upam, da se ne bom tudi bejvočicam - za enkrat jih imam 63 kg, tako da upam da ne pridem do 100 kg. Bomo videli kak bo do konca user posted image  Važno da je user posted image  zdrav user posted image
Mi bomo pa danes jedli polnozrnate testenine, paradižnikova omakca in zelena solatka - njami. Včeraj smo pa govejo juhico od nedelje in jaz sem kaki, moj user posted image  pa jabločni zavitek. Za jutri smo se pa pri tašči najavili in je rekla da bo sladko zelje - ona naredi res najboljšega - no, mogoče mi je najboljši zato ker meni ni treba kuhati user posted image
Drugače imam pa kar gužvo v službi, vendar vas na vsake toliko časa pridem malo pogledati.
Aja, pa še to - včeraj sem sem dobila pošto iz porodnišnice (kot sem omenila sodelujem v raziskavi BUM) in nisem takoj dobila rezultatov NS, razen ustno, da je videti super. Rezultat vsega skupaj (NS, DHT in starost) je 1:25640 user posted image user posted image  Pa rok so mi premaknili na 24.4.2011 (za 5 dni).
ja, pussycat - midva sva od nekdaj bolj terenska in ne zdrživa doma, zato zdaj mojega stiska kako bo pol, ko bo moral biti malo več doma, samo jaz pravim, da če bo user posted image  zdrav ni panike, ga napokaš in greš. Saj ga lahko vsepovsod s seboj vzameš.
Čestike vsem za dobre rezultate NS in zdrave user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
19.10.2010 11:41:23   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: darhaha84

za enkrat jih imam 63 kg, tako da upam da ne pridem do 100 kg.

Kje so moja leta k sm mela 63kg.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa čestitke za super opravljeno nuhalno in vse to.user posted image user posted image

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
19.10.2010 11:52:14   
Peli
Sm res poklicala v KR na ZZZS, in zvedla to, da še nism obravnavana pa da naj počakam na odločbo, OK.
Kontrolo pa jest lahko čakam dons še službeno.

darhaha84 - tole maš pa super rezultat user posted image . Drgač pa ne skrbi tud z dojenčkom lahko dost okol hodš, če le preveč ne kompliciraš user posted image .

Zdej pa grem mal na kavč, pa eno knjigo v roke vzamem.

< Sporočilo je popravil Peli -- 19.10.2010 11:56:59 >

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
19.10.2010 12:04:43   
ovčka11
Peli, a iz službe ti pridejo v kontrolo, če si res doma?
Meni je zadnjič ginekologinja nekaj razlagala, da veliko obiskov na domu s strani ZZZS naredijo na pobudo delodajalca.... matr, v kakšni firmi pa si zaposlena.... jaz si ne predstavljam, da bi šefa imela doma na obisku (ok, če pride najavljeno na kavo oz. bolj vljudnostno na obisk)

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.