ovčka11
|
IZVIRNO SPOROČILO: VevercaV Zivjo punce, en zaspano dolg ponedeljek, ki mu ni konca, ane? Jaz sem danes cist razocarana, ker mi moja g. ne "privosci" kontrolnega pregleda po krvavitvi (ki je bila prejsnji vikend), in moram cakat na nas.pregled do 9.11.! Zdi se mi cela vecnost, mene pa zelo zelo skrbi, a je se vse v redu spodaj... Prav zalostna sem.. Negativne misli ze cel dan.. Fuj. Zdaj pa resno premisljujem o nakupu AS, pa zanima me, kako se kaj pocutite ostale, kaksni so vas znaki nosecnosti v 14 in 15 tednu (tiste, ki ste ze?). Pa ostale, ki ste na bolniski, ste OK? Jaz imam moznost iti, pa zdaj ne vem, moj nadrejeni pravi, da ce mislim po par dni hodit na bolnisko, naj si zrihtam vec kot 30 dni. Ja, takle mamo. Torej tehtam med tem, da grem domov odlezat do 9.11. in se ne sekiram glede delodajalca (saj res, kdaj se pa oni sekirajo zarad mene )... No, se javim kaj.. Hvala in lepo bodite.... papa Ti povem, da je mene AS kar pomiril.... saj nisem obsedena z njim, ampak enkrat na dan poiščem srčka, da se prepričam, da je vse ok. Te popolonoma razumem, ker sem ga tudi jaz nabavila takoj po tisti nesrečni krvavitvi. Malo pobrskaj na bolhi - jaz sem ga našla za 17 EUR, čez 2 dni pa je že bil pri meni - po pošti. Meni zelo pomaga, da se bolj mirna... Tako kot sem že parkrat rekla, punce moje drage, ne se v tem trenutku ozirat na delodajalce.... razumem pa šefa, ki ti je rekel da če misliš it, pojdi za skozi in tako boš samo en mesec v breme firme, pol pa na breme ZZZS, pol pa v breme Centra za socialno delo (in te delodajalec lepo odpika za eno leto in pol....).
|