|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
18.10.2010 11:50:33   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: wessna

user posted image user posted image user posted image da se še ve malo nasmejiteuser posted image user posted image user posted image

Mlada družinica z otrokom se odpravi na morje.

Ata seveda takoj skoči v morje in zaplava.
A glej ga zlomka, pripeti se nesreča, da mu kopalke nekako
zdrsnejo s telesa in ubogi revež ostane v adamovi obleki.

Brž na pomoč pokliče ženo, ki je na plaži,
da mu naj vrže nekaj, da se ovije in pride iz vode.

Žena brž pogleda okoli sebe in edino kar ima pri roki
je otrokov slinček.
Brž ga vrže možu v vodo.
Le ta si ga zveže okoli svoje moškosti in pride iz vode.

Cela plaža pa HA HA HA HA HA HA......

Začudeno pogleda na svoje mednožje, na katerem piše:

RASTI, RASTI MAMINO VESELJE!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zakon vic! user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
18.10.2010 11:51:50   
Tincy90

IZVIRNO SPOROČILO: pussycat

ja se strinjam, danes je bil izjemno temno jutro, sem se tud jst začudla, kaj je zdej to user posted image

čez 14 dni menjajo uro, takrat bo šele temno

Rok - res da je fant neodločen, samo takšnih opazk si pa zagotovo ni zaslužil....se mi je kar zasmilil!user posted image   meni pa se ni prav nič smilil, ker je bilo očitno da hoče izpasti, kao da ni lagal in pol se je zapletal in zapletal....v laži.

SE STRINJAM! KOK MI JE ŠU NA JETRA SM HOTLA KR DALINC ZABRISAT U TV.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
18.10.2010 12:08:29   
Peli

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

peli, a si imela kdaj "obisk na domu"?

Ne nikol, pa ti? Vodilne iz službe bi lahko preko FBja obveščala o dogodkih, ampak rajš ne...user posted image

wessna - dobr vic user posted image user posted image user posted image

Nč, grem jest mal za delom, k če bom za rač. visela, se ne bo nč samo od sebe nardil.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
18.10.2010 13:21:56   
sesil
peli, ne nisem še imela, pa jih tudi ne rabim...

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
18.10.2010 15:05:16   
VevercaV
Zivjo punce, en zaspano dolg ponedeljek, ki mu ni konca, ane?
Jaz sem danes cist razocarana, ker mi moja g. ne "privosci" kontrolnega pregleda po krvavitvi (ki je bila prejsnji vikend), in moram cakat na nas.pregled do 9.11.! Zdi se mi cela vecnost, mene pa zelo zelo skrbi, a je se vse v redu spodaj... Prav zalostna sem.. Negativne misli ze cel dan.. Fuj.
Zdaj pa resno premisljujem o nakupu AS, pa zanima me, kako se kaj pocutite ostale, kaksni so vas znaki nosecnosti v 14 in 15 tednu (tiste, ki ste ze?). Pa ostale, ki ste na bolniski, ste OK? Jaz imam moznost iti, pa zdaj ne vem, moj nadrejeni pravi, da ce mislim po par dni hodit na bolnisko, naj si zrihtam vec kot 30 dni. Ja, takle mamo. Torej tehtam med tem, da grem domov odlezat do 9.11. in se ne sekiram glede delodajalca (saj res, kdaj se pa oni sekirajo zarad mene user posted image )... No, se javim kaj..

Hvala in lepo bodite.... papa

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
18.10.2010 15:07:04   
pussycat
joj sem lačna user posted image  dons bo na jedilniku moja čorbica, mnjami, ful mi pašejo vse vrste juhic user posted image

sesil.... men se ne zdi da je Rok o čemerkoli lagal,sej je vse povedal, ni čudno da se je zmedu, če je bil že prvotni namen ga očrnit pred vsemi, sej revež ni dojemal kva je zdej to, zakaj ga tako napadajo? sej nima veze....kakorkoli so se bolj kot Rok z primitivmim žaljenjem osramotili žirantje in Nina... men se je zdel zelo neokusno vse skup.

darhaha84.... uživačka ena user posted image  prav pestro dogajanje je pri tebi, sej prav user posted image  ja jst sem imela pri 13. tednih tudi kakšno kilo in pol več, zdej pa že 3 kg :) in čedalje bolj bo naraščalo vse skup, otroček bo rastu, pridobival na teži, uh....... sem se že sprijaznila, da bom kot žogica user posted image   Pa kaj, bo šlo že dol, važno da bo punčka zdrava user posted image

V četrtek imam pregled, jupiiii, komi čakam, da slišim srčka. Pa sej ne vem, a mi bo sploh naredila UZ al lahko da ne? Upam da ne bo samo kontrola!user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
18.10.2010 15:10:45   
wessna
user posted image potrebujem pomoč..  v 14 tednu, v sredo imam pregled, pa sem poklicala, ker me je zanimalo al bo ultrazvok vaginalni ali normalno preko trebuha. pa mi sestra reče da ne bomo delali uz, k mi pripada šele v 22 tednu..bi pa naj srčka pooslušal.. kako hudiča pa lahko preveri user posted image če ni uz.. tistte ki ste imele pregled v tem tednu..mi poveste kaj je G pri vas počeluser posted image user posted image

(odgovor članu VevercaV)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
18.10.2010 15:13:59   
VevercaV

IZVIRNO SPOROČILO: wessna

user posted image potrebujem pomoč..  v 14 tednu, v sredo imam pregled, pa sem poklicala, ker me je zanimalo al bo ultrazvok vaginalni ali normalno preko trebuha. pa mi sestra reče da ne bomo delali uz, k mi pripada šele v 22 tednu..bi pa naj srčka pooslušal.. kako hudiča pa lahko preveri user posted image če ni uz.. tistte ki ste imele pregled v tem tednu..mi poveste kaj je G pri vas počeluser posted image user posted image

V celi nosečnosti, če je ta zdrava, ti pripadata samo 2 UZ. Prvi je na začetku, da potrdijo nosečnost, drugi pa mislim, da tam nekje v 20.tednu, vse ostalo so samo kontrolni pregledi (zmerijo kg, tlak, visino maternice...). Kakšne G. pa ti potem še sem in tja vseeno naredijo UZ.

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
18.10.2010 15:14:32   
pussycat
VevercaV.... če je tvoja ginekologinja tako škrta, pa pejdi na samoplačniški UZ, boš vsaj pomirjena. Kaj čmo, vsi hočjo šparat user posted image

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
18.10.2010 15:27:02   
ovčka11
IZVIRNO SPOROČILO: VevercaV

Zivjo punce, en zaspano dolg ponedeljek, ki mu ni konca, ane?
Jaz sem danes cist razocarana, ker mi moja g. ne "privosci" kontrolnega pregleda po krvavitvi (ki je bila prejsnji vikend), in moram cakat na nas.pregled do 9.11.! Zdi se mi cela vecnost, mene pa zelo zelo skrbi, a je se vse v redu spodaj... Prav zalostna sem.. Negativne misli ze cel dan.. Fuj.
Zdaj pa resno premisljujem o nakupu AS, pa zanima me, kako se kaj pocutite ostale, kaksni so vas znaki nosecnosti v 14 in 15 tednu (tiste, ki ste ze?). Pa ostale, ki ste na bolniski, ste OK? Jaz imam moznost iti, pa zdaj ne vem, moj nadrejeni pravi, da ce mislim po par dni hodit na bolnisko, naj si zrihtam vec kot 30 dni. Ja, takle mamo. Torej tehtam med tem, da grem domov odlezat do 9.11. in se ne sekiram glede delodajalca (saj res, kdaj se pa oni sekirajo zarad mene user posted image )... No, se javim kaj..

Hvala in lepo bodite.... papa

Ti povem, da je mene AS kar pomiril.... saj nisem obsedena z njim, ampak enkrat na dan poiščem srčka, da se prepričam, da je vse ok. Te popolonoma razumem, ker sem ga tudi jaz nabavila takoj po tisti nesrečni krvavitvi.
Malo pobrskaj na bolhi - jaz sem ga našla za 17 EUR, čez 2 dni pa je že bil pri meni - po pošti. Meni zelo pomaga, da se bolj mirna...

Tako kot sem že parkrat rekla, punce moje drage, ne se v tem trenutku ozirat na delodajalce.... razumem pa šefa, ki ti je rekel da če misliš it, pojdi za skozi in tako boš samo en mesec v breme firme, pol pa na breme ZZZS, pol pa v breme Centra za socialno delo (in te delodajalec lepo odpika za eno leto in pol....).

(odgovor članu VevercaV)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
18.10.2010 15:28:13   
jacki
IZVIRNO SPOROČILO: DelCarmen

Dobro jutro deževno jutro!

Kavica za vse za lažji začetek dneva

user posted image

jacki, kako si kaj? Se je bruhanje kaj umirilo??? Boščika... Jaz HB v nobeni od nosečnosti nisem imela slabosti... Glede teh bolečin; moja sestra jih je imela praktično skozi celo nosečnost, najbolj pa v začetnih mesecih. Točno tako, kot ti opisuješ, kot pri menstruaciji.... IN vsakič so ji povedali, da se pač maternica razteza in da ene to bolj čutijo kot ostale.... Jo pa je res ves čas skrbelo...

Hvala za kavo, je prov pasala user posted image

Uf, po težkem vikendu sem se komej sestavla. Dons imam samo (user posted image ) glavobol in ne migrene...upam, da tako ostane.
Glede bolečin v trebuhu tud jest upam, da je to samo raztezovanje, zato nisem šla k zdravniku. Imam pa naslednji teden G pregled, pa bom omenila naj mi pogleda, če je vse ok...razen, če bi se bolečine nazaj pojavle...pa da ne bi popustile.

(odgovor članu DelCarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
18.10.2010 15:47:15   
jacki
Evole mene, še enkrat user posted image !
Preživela vikend, upam, da še ta teden, pol pa en teden dopusta! user posted image user posted image user posted image user posted image Wiiiii, komaj čakam!!!!!

Glede kilc in trebuščka...men je tud trebušček zrastu v tem tednu...se mi kr že pozna in prov ponosno hodim na okrog.user posted image user posted image user posted image Pridobila sem 2 kg, kar tud upam, da ni prehuda (sem bla od G opozorjena, da nej pazim, da ne bom več kot 10 kg dobila gor, ker sem tolk majhna, pa da bom težko vse kile nosilauser posted image )....wi wil si kaj bo...kaj čem, če sem pa tolk lačna...
Ful je tud to zanimivo, da mi je ful slabo, pa bruham, pa jem, pa bruham, pa spet jem, ker mi prov krult začne. Kaj pa nej nrdim?!?!? Jedla bom, če mi bo pasal.

AS...men je tud zakon. Sem ga na Bolhi za 25€ kupila, drugač bi ga pa prek e-baya (sem se odločila da do 30€ dam zanj, več pa ne).

Glede user posted image ...komaj čakam, da začnem user posted image čutit. To more bit neki najlepšga po moje. Že poslušanje srčka je zakon, kaj šele čutit brcikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nč, bodite lepo, pa se beremo/pišemouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še jest pošiljam en vic za dobro voljouser posted image user posted image user posted image :

Arabski student v Berlinu poslje naslednje sporocilo ocetu::

Dragi ata!
Berlin je fantasticno mesto. Ljudje so zelo prijazni in meni je tu zelo lepo. Toda ata, sram me je malo ko se pripeljem nu univerzo v mojem zlatem Ferariju 599GTB, medtem ko moji prijatelji studentje in vsi profesorji pridejo z vlakom.   Tvoj sin Nasser
Naslednji dan dobi odgovor od oceta:
Dragi moj sinko   Nakazal sem ti 20 milionov dolarjev. Kupi si vlak tudi ti in ne mi sramote delat!.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
18.10.2010 16:08:12   
jacki
Sem našla eno nagradno igro...če bi katera sodelovala...

http://med.over.net/razno/

LP

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
18.10.2010 16:17:29   
pižmovka
Danes polno obveznosti!
Vas samo pozdravim in bežim!
Uživajte in božajte bušije!

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
18.10.2010 16:19:29   
pussycat
jacki....  konc hud vic user posted image user posted image user posted image
aja, ti kr papi, veš jst sm tut bl mejhna ( 163 ) pa mam neki zaloge od prej, pa že 3 kilce sm šla gor, ampak kaj čem, če sm pa prava gurmanka user posted image  Ja se bomo mogle pazit očitno  da se ne bomo kotalile na koncu user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
18.10.2010 16:26:46   
Tincy90
Js mam tud bogih 160cm pa ne bi zdj o kilah.user posted image user posted image kr jih mam tumaaaaaaačč, od prve nosečnosti mi ni šlo nč kej preveč dol, js sm itak una za klub100.user posted image sm upam d jih ne presežem, če pa že, mi pa tud ne bo tko žov no.user posted image važn d bo bebi ok.user posted image

Ej bejbe mate kake predloge za fantovska imena, ki so nevsakdanja in bolj seksipilna?user posted image user posted image tko pač lepa, seksi.user posted image poslušam vse predloge, js mam u glavi sicr že ime Taj in mi je ful ušeč.user posted image

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
18.10.2010 16:38:22   
jacki
user posted image user posted image user posted image  vidim, da poleg tega, da smo tuki vse v klubu aprilčic, lohk ustanovimo še klub mini user posted image ... Po moje pa tuki jest vodim z mojimi 153cm višineuser posted image user posted image user posted image (če me že v klub baywatch-ic ne sprejmeteuser posted image )user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
18.10.2010 17:26:02   
Tincy90
Jacki glede kluba mini user posted image mislm d si kr prva tuki ja.user posted image user posted image user posted image
Ma ej js te sprejmem med bejvočice zaka pa ne.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
18.10.2010 18:00:37   
Maya80
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Js mam tud bogih 160cm pa ne bi zdj o kilah.user posted image user posted image kr jih mam tumaaaaaaačč, od prve nosečnosti mi ni šlo nč kej preveč dol, js sm itak una za klub100.user posted image sm upam d jih ne presežem, če pa že, mi pa tud ne bo tko žov no.user posted image važn d bo bebi ok.user posted image

Ej bejbe mate kake predloge za fantovska imena, ki so nevsakdanja in bolj seksipilna?user posted image user posted image tko pač lepa, seksi.user posted image poslušam vse predloge, js mam u glavi sicr že ime Taj in mi je ful ušeč.user posted image

Tudi meni so všeč bolj nevsakdanja imena. A morjo bit na tri črke a  je lahko več. Mi pa za fantka že imamo za punčko pa še ne.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
18.10.2010 18:43:41   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Maya80

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Tudi meni so všeč bolj nevsakdanja imena. A morjo bit na tri črke a  je lahko več. Mi pa za fantka že imamo za punčko pa še ne.

Lahko ma več kot tri črke, to ni ovira, sm nočm pa da bi blo predolgo ime, so mi všeč krajša.user posted image

(odgovor članu Maya80)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
18.10.2010 18:57:41   
sreckica
prijavljam se v klub miniaturnih nosečk - 156 cm s poslo vred user posted image user posted image drugač pa mislim, da z jacki nismo primerne za klub bejvočic - ker če se me tje včlanmo, bi se lažje kotalile ko hodle user posted image sicer pa jemljem nazaj jutranjo izjavo o pomanjkanju apetita - glihkar sem se namreč prbila s širokimi rezanci v sirovi omaki s pršutom user posted image user posted image mamamia. jutri na scenariju ričet iz ajde. mnjam. pa razmišljam o peki kakega finega sočnega čokoladnega peciva. user posted image  

imena: midva mama ožji izbor za deklico (ker pač pravjo, da zna bit punčka user posted image ). če nas preseneti fant, sma pa dobesedno v riti, ker nikakor ne pridema na skupno točko. men se blaaaaazno dopade Maks! user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
18.10.2010 19:07:10   
KlaraMay
Čist na hitro, ker je ful preveč dela, jutri bo konec te "žurke" in bom spet tle.

Jaz sem jemala Centramed Mami (prve 3 mesece), sedaj pa jemljem tele tablete za od 4 meseca naprej (po navodilih G in sester v ZD) Femibion-2 (1x tableto + 1x kapsula na dan)
Če do prvega pregleda ne bi nič še jemala, bi mi predlagali v ZD Femibion-1 in nato Femibion-2.

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil KlaraMay -- 18.10.2010 19:09:32 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
18.10.2010 19:12:35   
KlaraMay
Aja pa še vsako jutro 10ml sirupa (tonika) železa, ki je primeren za nosečnice in tudi otroke od prvega leta starosti. user posted image
user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
18.10.2010 20:07:34   
jacki
IZVIRNO SPOROČILO: sreckica

prijavljam se v klub miniaturnih nosečk - 156 cm s poslo vred user posted image user posted image drugač pa mislim, da z jacki nismo primerne za klub bejvočic - ker če se me tje včlanmo, bi se lažje kotalile ko hodle user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Welkom v klub mini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Še vedno vodim za -3 cmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Še vedno sem najmanjšauser posted image user posted image user posted image user posted image

Se pa strinjam, da nismo glih primerne za k bejvočicam, ker predvidevam, da bi bla pr 100kg k ena žogauser posted image user posted image user posted image bi se najbrž res kotalila, namest da bi hodila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
18.10.2010 20:10:46   
jacki
IZVIRNO SPOROČILO: KlaraMay

Čist na hitro, ker je ful preveč dela, jutri bo konec te "žurke" in bom spet tle.

Jaz sem jemala Centramed Mami (prve 3 mesece), sedaj pa jemljem tele tablete za od 4 meseca naprej (po navodilih G in sester v ZD) Femibion-2 (1x tableto + 1x kapsula na dan)

Priznam, da od NS-pregleda  kr mal pavziram jemanje folne z vitamini user posted image Upam, da s tem ni kej narobe user posted image Imam pa še pol škatlice Centramed Mami, pol pa razmišljam, da bi tud jest prešatala na tele Femibion-2, ker se slišala že kar nekaj pohval. Morem bit bolj pridna oz. dosledna pri jemanju!

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.