Dajica
|
Ojla punce! Jaz sem pa tako vesela danes, sem imela pregled-NS in vse je vredu, tko kot mora bit. Me je pa UZ tko ganil, ko sem videla svojo pikico, zdej veliko ze 6.5cm, da sem kr solzice spustila med pregledom. Pa se z mojim sva se drzala za roko, tko je bilo lepo. Pa parkrat nas je pogledal, pa z rokico mahal . Sem ze doma parkrat pogledala video posnetke pa slikice, da ze vse na pamet znam. Smo hotli pogledati se za spol, pa je imel ravno med nogami popkovnico, da se ni nic videlo . Se gre rad skrivalnice, tale nas pikec v trebuscku. Zdej sem tudi pomirjena, da je vse vredu, ker toliko casa nisem imela pregleda, da me je kr mal ze skrbelo, kaj se kj dogaja notri v meni, a je vse vredu, no, pa sem izvedela! Naslednji pregled imam 16.11, morfologijo pa 14.12. Seleeeeeeeee, uffffff...... Upam, da takrat izvemo spol otrocka. Aja, pa zredila sem se za 0.5kg. Bo kr vredu, sam da ne bo proti koncu prevelika stevilka. V prvi nosecnosti sem se za 15kg. Pa PDP mi je se za 2 dni prej rekla, ampak ker to ni taka razlika, ostane kar 28.4. se naprej. Se pa pocutim napihnjeno za popi****. Pojem kosilo in me tisci v zelodcu kot bi 100kg hrane pojedla, tko da zvecer sploh ne morem nic pojest, ker me res se vse tisci od kosila, pa ne, da bi za kosilo pretiravala. A ma se katera take tezave?? Za imena se nic ne veva, na vsake toliko casa odpreva z mojim to temo in isceva imena, pa se kr nic pametnega. Eh, do aprila se bo ze kaj naslo. Komaj ze cakam na dojencka Lepo bodite in bozajte svoje trebuscke!!!
|