Peli
|
IZVIRNO SPOROČILO: pussycat A je kera gledala BB včeri? Sicer nisem fenica Roka, in mi je ljubše, da je Zlatko ostal notri, ampak tako kot je včeraj Nina in žirija žalila Roka je šlo ša kr mal čez mejo okusnega........ res da je fant neodločen, samo takšnih opazk si pa zagotovo ni zaslužil....se mi je kar zasmilil! Tud men se je sploh Godnič zdel nesramen, Rok pa je bil ves zbegan, res da on ne ve kaj so kazal na TVju, zgledal je tko k bi res govoru le o tem da bi šel domov, ampak dobr oni dogodke celga dne al pa še večih dni skupej strnejo v eno uro in kaj prkažejo in kako zmontirajo...nikol ne veš v kakšnem kontekstu točno je blo kaj izrečeno. Ko ga je Nina v stanovanju spraševala če gre domov in ko je hotu it, sm jest dobila občutek, da je on mislu da je že določeno da mora it vn, skratka bil je čist zbegan. Jest sm kavico danes že popila, zdajle se bašem še s tiramisujem, k mi ga je prnesla moževa teta, na kavico, skratka dons se mi še nič ne da, me pa čaka še malo pospravlanja od sobote. Zaenkrat sm še brez ideje kaj skuhat, morm pa taščo poklicat, če skuham še za njiju, ker je ona dopoldan pr svoji mami k je čist boga... wessna - men je moja G, še vedno delala UZ samo vaginalno, da se skoz trebuh ne vid dobr, ampak mi ni jasn zakaj se je pr NS kr dobr vidl skoz trebuh - mogoče je odvisno od kvalitete UZ , pravzaprav mi na zadnjem pregledu sploh ni delala UZ, tako da sploh ne vem zakaj sm pršla na kontrolo po 14.dneh (kontrola zaradi hematoma in ločenih ovojev), sicer nism nč zakomplicirala, saj sm bila dober teden pred tem na NS in ni blo vidt nč narobe. Vse tolk o Kg govorite, jest rajš baterij ne dam v tehtnico, se bom sekirala samo tisti dan ko bom šla do G . Upam da ne bom šla čez 80, čeprav mam ful apetit. Sinoči sm se spraševala kako lahko nekateri zdržijo cel dan na sadju, jes se najem sadja za pol ure, potem pa sm lačna .
|