Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 17:53:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 pa po prvo celo plačo ,
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 17:55:19
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Če pa vedno prideš porihtana kot iz škatlice,jaz pa ko klošar ne smeš o sebi imeti takšno mnenje, ne glede na to kako si oblečena...kar se pa tiče mene pa sem vedno bila takšna in vedno bom...iz svoje kože ne morem
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 17:58:27
|
|
|
|
sami0804
|
iz svoje kože ne morem IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Če pa vedno prideš porihtana kot iz škatlice,jaz pa ko klošar ne smeš o sebi imeti takšno mnenje, ne glede na to kako si oblečena...kar se pa tiče mene pa sem vedno bila takšna in vedno bom...iz svoje kože ne morem jaz tudi ne...ni ga čez komot
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 18:00:05
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 jaz tudi ne...ni ga čez komot no, vsak ve kaj mu paše
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 18:01:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 jaz tudi ne...ni ga čez komot
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 18:03:59
|
|
|
|
tasa_m
|
sami kaj boš te mela manj vrednostni kompleks, jaz sem STALNO v trenerki. Mene v hlačah vidiš samo v službi pa če grem na kako čago. Ker še niso izumli trenerke na črto tak da tud na kafejeje hodim v trenerki
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 18.10.2010 18:04:26 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 18:09:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Še dobro,da je niso...tega hudiča bi mogla še potem peglat pa dobro to bi imela samo za kake gala izhode
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 18:10:51
|
|
|
|
tasa_m
|
In kaj ste se zdaj zmenile? Jutri kofe ali ne? Da vem ali je treba prej vstat ali ne, ker jutri sem še doma, ostale dni ne, ker je gužva v službi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 18:21:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kava jutri ob 9-ih v Astoriji, enih par jih bo pa bolj poznih,če se ne motim aha, se pravi če mi uspe pridem, če ne pol me ni Te bom mogla z busom, ker tam nimam ki ob 9h avta za parkirat, da pa spet dobim kazen pa mi ni,ker mi je škoda €
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 18:21:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kava jutri ob 9-ih v Astoriji, enih par jih bo pa bolj poznih,če se ne motim pravilno, sedi 5
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 18:22:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Še dobro,da je niso...tega hudiča bi mogla še potem peglat pa dobro to bi imela samo za kake gala izhode
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 18:28:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jaz pa naj na metli priletim ali kaj? Botrcaaa,kje boš parkirala?? kaka faca si ti...si me pa nasmejala ...parkirala bom na slomškovem trgu
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 18:29:05
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Bravo jaz ...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 18:29:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jaz pa naj na metli priletim ali kaj? Botrcaaa,kje boš parkirala?? kaka faca si ti...si me pa nasmejala ...parkirala bom na slomškovem trgu če boš dobila fraj si mislila a ne? sami kaj te jamraš, če prideš z metlo te tak nimaš ki skrbet ki jo boš sparkirala, te jo tak cuj vzameš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 18:34:00
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jaz pa naj na metli priletim ali kaj? Botrcaaa,kje boš parkirala?? kaka faca si ti...si me pa nasmejala ...parkirala bom na slomškovem trgu če boš dobila fraj si mislila a ne? sami kaj te jamraš, če prideš z metlo te tak nimaš ki skrbet ki jo boš sparkirala, te jo tak cuj vzameš z lahkoto...samo ne prevzemam odgovornosti za prestrašene goste ali pa fročeke...pa helovin je komaj drugi teden,me še vun naženejo...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 18:38:00
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m če boš dobila fraj si mislila a ne? sami kaj te jamraš, če prideš z metlo te tak nimaš ki skrbet ki jo boš sparkirala, te jo tak cuj vzameš ...moram dobit mesto, ker mi ni za vozit okrog in okrog in iskat prostor...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 18:38:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz tud se lahko pozanimam pri kolegici ki dela tam Bi pa res enkrat šla malo ven...tak da se znorim do kraja ja, te pa vprašaj. Jaz sicer bi preko brudera vprašala sina, ker ma njegov foter Ribo. Mi je že večkrat kate zrihto mali je car, pa ne samo car še lepi je tak, da joj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 18:38:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 z lahkoto...samo ne prevzemam odgovornosti za prestrašene goste ali pa fročeke...pa helovin je komaj drugi teden,me še vun naženejo...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?