Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 10:38:39
|
|
|
|
rina22
|
Se opravičujem, da zdajle vdiram v tole temo, za katero res nimam pametnega predloga sacherca (mislim,da si ti spraševala) kopel v dvoje je tudi super v termah Banovci. pa tudi kar hitro prideš z mb do tja (greš pač na krajši izletek ) za ceno točno ne vem, kolko je, ker sva midva dobla lani za božička bon od mojih staršev za darilo. je pa res fajn, ker maš mislim, da 3 opcije, kaj maš zraven. lahko maš sladoled z vročimi borovnicami (+vino, sadje, čaj - skratka, super je ), pa še lahko maš nekaj v zvezi s čokolado ali pa s šampanjcem, ali nekaj takega.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 11:03:41
|
|
|
|
rina22
|
Ima katera otroško sobo Mali princ ali Mavrico?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 11:09:03
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ob 9ih bi mi slo skozi tako pa nic ne obljubim... enako.... Ja, meni bi tudi bolj pasalo ob 9-it. Lahko pa se takrat dobimo, pa jaz pol počakam Botrco( ker je rekla da prej ne more) do 10-it. Pa še če pride kaka zamudnica, recimo gobarka Matcar . Zmenite se fiksno da nebom pol sama tam ob 9-it sedela
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 11:22:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Zmenite se fiksno da nebom pol sama tam ob 9-it sedela javim do večera...za fiksno
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 11:38:27
|
|
|
|
katy83
|
jutro Saj že bedim eno uro, da ne bo pomote Pijača ju3 - malo ste zgodnje, ampak se bom nekak potrudla, da pridem, ob kakih pol 10-ih. Saj če T nima vročine lahko grem vun al raje ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 11:46:41
|
|
|
|
koala
|
JKutro! elevitka če se temperatura tako dolgo vleče pojdi azaj, sploh če hitro po svečki naraste. Mi2 z A sva lani po taki situaciji v bolnici pristala je mel pa ful vnete uhe. katy če nima vročine lahko gresta ven, jaz sem vedno šla. Za kavo pa se že veselim, se vidimo.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 11:51:11
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala JKutro! elevitka če se temperatura tako dolgo vleče pojdi azaj, sploh če hitro po svečki naraste. Mi2 z A sva lani po taki situaciji v bolnici pristala je mel pa ful vnete uhe. katy če nima vročine lahko gresta ven, jaz sem vedno šla. Za kavo pa se že veselim, se vidimo. super. Hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 12:17:21
|
|
|
|
botrca
|
Bom se tudi jaz potrudila da pridem pred 10h, ampak nič ne obljubim.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 12:18:07
|
|
|
|
botrca
|
Bila z Janom na sprehodu in sploh ni mrzlo. Prav pasalo je .
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 13:15:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ima katera otroško sobo Mali princ ali Mavrico? ne, je sploh nima
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 13:15:27
|
|
|
|
botrca
|
Zdaj pa lazanjo pojest pa spat. Se tipkamo.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 13:19:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bila z Janom na sprehodu in sploh ni mrzlo. Prav pasalo je . joj...mene pa tak zeblo
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 13:21:04
|
|
|
|
arabela*
|
Nič pičim sedaj...popoldan pa tak v šolo.... lepo bodite in se tipkamo zvečer
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 13:29:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem na Klopni vrh,pa če tam ne bo,še na Rdeči breg v Lovrenc! sama? Jap!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 13:30:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,upam,da ju3 ne bo,bi šla za gobe gledat...Končno! Na Pohorju jih baje več ni...je premrzlo Grem na Klopni vrh,pa če tam ne bo,še na Rdeči breg v Lovrenc! No,potem pa hitro na kavo prit,da dobim informacije iz prve roke ....mater,obsedena sem s totimi gobami letos Ja,saj do 10-h moram nazaj bit,no mogoče bom malo zamudila.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 13:31:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka DAN! spali za en drek... T. kuha da joj 39.8 ima vročino, svečko je dobil pa mlačne kopeli tudi.... ponoči smo bli več v bani kot v postli vročina za trenutek pade pa spet raste, skozi ma ledene roke.... nič noče jest, kašlja malo pije samo na zizi bi visel in driska da joj... sva bila v petek pri P so vzeli kri, pa je vse v mejah normale, zdravil nisva dobila... nevem kaj naj nardim naj grem nazaj al kak naj zbijem vročino? Če od petka do danes ni nič boljše,ga pelji nazaj,vsaj jaz bi ga.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 13:34:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutro Saj že bedim eno uro, da ne bo pomote Pijača ju3 - malo ste zgodnje, ampak se bom nekak potrudla, da pridem, ob kakih pol 10-ih. Saj če T nima vročine lahko grem vun al raje ne? Če nima vročine,kr idi z njim ven,je priporočljivo celo,kolko jaz vem.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 13:36:41
|
|
|
|
matcar
|
Bla pri svakinji na kavi z mojim,plače še pa ni dobil,tako,da nisem šla po kitaro.Upam,da bo danes še enkrat ta dnar nakazan.Sem že tak jezna,ker še na banko nisem šla.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 15:55:11
|
|
|
|
botrca
|
Spanca je konec, zdaj sem si pa lase umila in navit jih še moram. Pol pa grem pečt palačinke .
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 16:03:04
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Spanca je konec, zdaj sem si pa lase umila in navit jih še moram. Pol pa grem pečt palačinke . mnjami
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 16:16:21
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Spanca je konec, zdaj sem si pa lase umila in navit jih še moram. Pol pa grem pečt palačinke . mnjami pridi
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 17:37:49
|
|
|
|
ly117
|
Dan! V službi blo pestro, minlo ap zelo hitro. Je pa res da mi ponavadi ponedeljek hitro mone sploh če imam dovolj dela. Pol letela neke papirje urejat za v vrtec, pa po prvo celo plačo , pa po L k mojima in domov pripravit kosilo. Zdaj bo pa tak treba počasi it spat.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 18.10.2010 17:44:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Spet bom imela manjvrednostne komplekse poleg tebe Zakaj pa
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?