|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2010
17.10.2010 19:23:03   
Arual
Hey.

No, tudi mene lahko pobarvate na modro user posted image je user posted image že prišla, čeprav sploh ni kazala znakov prihoda.

Zdaj pa res želim da je te modre barve dovolj in je na vrsti roza!!!!!!!

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 426
17.10.2010 19:38:19   
tejchy*
vsem ki vas je obiskala user posted image pošiljam user posted image , da bo pa naslednji mesec, bolj srečen za nas user posted image čeprav sem že med novemberkami, pridem vsakič pogledat še na oktobrke, da bi lahko čestitala kakšni novi user posted image . pa kaj tale roza barva tolk štrajka?!!!!

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 427
18.10.2010 6:52:22   
lananai
tejči, roza štrajka, ker se špara za november in za decembrske dobre može! Do novega leta imamo vse za zagledat pluske!! user posted image

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 428
18.10.2010 7:16:16   
pomar*ANČA*
jutro punce, jaz imam žal slabe novice, spet ss.....

cel vikenk po malem krvavim, danes zjutraj se je pa ulilo, pa krče imam... nč fajn...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 429
18.10.2010 7:32:10   
nati29
Pomaranča, a si imela pozitiven test? Cel vikend vas nisem brala, smo ostali brez interneta, pa tudi TV nismo mogli gledat, ta T2, med vikendi ne popravljajo.

No, meni se je v petek pokazal tko malo rjavega izcedka, pa sem potem včeraj naredila test, ker jem prometrium, pa bi ga nehala, če bi dobila M. Potem pa nisem vedla, a si črtico domišljam, nekaj časa se mi je zdelo, da je ni, nekaj časa, da je. No, danes sem test ponovila in sta bili user posted image . Sedaj sem ful vesela, pa ful me je strah, zdaj sicer nimam več rjavih izcedkov, samo vseeno to ni preveč dober znak. Upamo na najboljše.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 430
18.10.2010 7:39:48   
pomar*ANČA*
ja, jaz sem naredila babycheck, ki mi je pokazal -, potem popoldan pa še cb, ki mi je pokazal + (popolnoma isto je bilo prejšni mesec, ki se je tudi končal z ss), potem sem v soboto zvečer začela krvavet in šla takoj na urgenco. ni videla nobene sledi krvavitve, rekla je da dobro kaže, ampak da naj počivam in da se bo v parih dneh vedelo kaj več. včeraj sem dobila rjave flekce, nitkaste, potem zvečer pa že sveža kri, danes se je pa ulilo.

me daste med navijačice?

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 431
18.10.2010 7:55:49   
nati29
Pomaranča, kaj pa če imaš težave s popuščanjem rumenega telesa? Jaz sem tako začela jemati Prometrium, ki sem ga jemala tudi letos maja in po petih mesecih zanosila, ta mesec pa sem ga spet jemala. Mogoče probaj naslednji mesec, saj škodit ti ne more, samo malo težko se ga dobi.

Neposredna povezava do sporočila: 432
18.10.2010 7:59:17   
pomar*ANČA*
nati29, kaj pomeni prepuščanje rumenega telesa? kje dobiš prometrium? na recept ali brez?

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 433
18.10.2010 8:09:19   
nati29
Zaradi tega popuščanja se zarodek ne more vgnezdit ali nekaj takega zaradi premalo hormona progesterona. Ta Prometrium je namenjen za podporo nosečnosti in se jemlje nekako od O do M. Pri nosečnosti pa nekako do 12 tedna, potem pa posteljica sama začne proizvajati dovolj progesterona. Pri nas se ga ne dobi, dobijo se sicer drugi progesteroni, ki pa niso tokl vredu. Dobi se ga v Italiji in Avstriji, G pa ti da bel recept, ponekod v Italiji tudi brez recepta.

Neposredna povezava do sporočila: 434
18.10.2010 8:11:01   
pomar*ANČA*
pa te dajo na pregled glede hormona, ali ti samo predpiše? sicer je moja g. super, ampak imam občutek, da tega kar tako ne bom dobila.

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 435
18.10.2010 8:25:09   
nati29
Ne, nič te ne dajo na kontrolo, jaz sem spraševala dr. Pušenjaka, pa mi je rekel, da bi bilo dobro to jemat, potem sem pa to povedala moji G, pa se je strinjala, ni delala nobenih težav, mi je recept napisala. Ta prometrium jemljejo tudi punce, ki so v postopku umetne oploditve - vsaj kakor mi je znano.

Neposredna povezava do sporočila: 436
18.10.2010 8:43:25   
mojamura
nati29 čestitam za user posted image . držim pesti, da bo vse vredu user posted image

pomar *ANČA* ojoj user posted image . žal mi je, da se ni izšlo. ne obupaj user posted image user posted image user posted image user posted image

no mene je pa v soboto vsekalo v križu. celo nedeljo sem preležala...danes sem sicer malenkost bolje....ampak aaah, je to zoprno niti sama se ne morem obut.

< Sporočilo je popravil mojamura -- 18.10.2010 8:45:12 >

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 437
18.10.2010 9:00:47   
SRCE
Ojla.....

Tudi mene v modrouser posted image user posted image ...je prišlauser posted image  in to dva dni prej.......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 438
18.10.2010 9:21:00   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: SRCE

Ojla.....

Tudi mene v modrouser posted image user posted image ...je prišlauser posted image  in to dva dni prej.......user posted image user posted image user posted image

SRCE user posted image user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu SRCE)
Neposredna povezava do sporočila: 439
18.10.2010 10:26:48   
lananai
pomaranča user posted image - naj te G pregleda. Ena punca je imela pretanko tisto plast, kamor naj bi se jajčece vgnezdilo. Jajčece se je oplodilo, ni se pa moglo vgnezditi. Mislim, da je bila Isabellabina. Ko boste odkrili vzrok, boste lahko šli naprej. Pikepoke. user posted image user posted image user posted image

nati, čestitke zate! user posted image Mogoče je bil rjav izcedek le vgnezditvena. Upam, da bo nadaljnih 9 mesecev vse OK! Boš junijka ali že julijka?

Srce user posted image tudi tebi. Tale oktober je res bolj žalostno moder. user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 440
18.10.2010 10:30:50   
lananai

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.10. petrussauser posted image
user posted image x.10. Isabellabina
user posted image x.10. twetka
user posted image x.10. witch
user posted image x.10. kaminek
user posted image 3.10. sararuser posted image
user posted image 2.10. jeanitteuser posted image
user posted image 4.10. Teni RRuser posted image
user posted image 4.10. waitinguser posted image
user posted image 5.10. anonimna user posted image user posted image
user posted image 6.10. smeška83user posted image
user posted image 6.10. pikicaa25user posted image
user posted image 6.10. thanchykauser posted image
user posted image 9.10. tejchy*user posted image
user posted image 10.10. anonimna user posted image - tinca35 user posted image  user posted image
user posted image 10.10. Camino79 user posted image
user posted image 13.10. TEDIGO

user posted image 12.10. športnica
user posted image 13.10. mladika
user posted image 13.10. Nutry user posted image
user posted image 15.10. pomar*ANČA* user posted image
user posted image 16.10. anonimna user posted image
user posted image 16.10. anonimna user posted image user posted image
user posted image 17.10. SRCE user posted image
user posted image 18.10. Lineta user posted image
user posted image 19.10. nati29 user posted image user posted image
user posted image 19.10. Akšurhuser posted image user posted image
user posted image 20.10. Arual user posted image
user posted image 20.10. anity_1
user posted image 21.10. Monestera
user posted image 21.10. coriuser posted image
user posted image 22.10. Žirafica*
user posted image 23.10. Mini2
user posted image 25.10. aTri user posted image
user posted image 27.10. mojamura
user posted image 31.10. bevcika
user posted image 28.10. zebr4

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 37

NOSEČK: ___3____

user posted image   user posted image

NAVIJAČICE:

witch, lananai, tejchy*, mojamura,
srečica17, lidik, Nitkica11, twetka, jacki,
ribica88, klaraklara30, pomar*ANČA*

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 441
18.10.2010 13:05:17   
nati29
Iananai, če bo vse po sreči bo PDP okoli 29. 6. 2011. Komaj sem še ujela junij user posted image .

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 442
18.10.2010 15:01:02   
witch
Pridem po dolgem času gor, pa samo žalostne novičke user posted image user posted image user posted image za vse ki vas je obiskala user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za naprej.

nati29 user posted image user posted image user posted image user posted image tebi pa čestitam user posted image user posted image

Jaz sem pa imela včeraj O.. sklepam po sluzi in po špikanju, tudi BT se je dvignila.. Itak pa nebo nič pri meni z roza barvo ker mojega dragega ni user posted image
Ko bi le bil november toliko bolj roza, kot je moder ta oktober.

TEDIGO, športnica, mladika kako pa je pri vas.... mladika non stop mislim na tebe...

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 443
18.10.2010 17:13:35   
portorož
Ola rožice!

Da še vas tukaj malo pogledam..., Katastrofalen je ta oktober, ki bi naj veljal za roza mesec user posted image
A ne obupat, vse pride ob svojem času, verjemite v to!

Bo pa november cel polulan in zato user posted image ...

Witchica user posted image user posted image user posted image user posted image , drži se "coprnca" moja! Si ne predstavljam kako je, ko nimaš dragega doma... Boš videla, pride vajin ta pravi trenutekza user posted image , ko bodo user posted image plavali v pravo smer, zadeli "tarčo" in to povzročili hormonsko zmedo v telesu, ki bo najprej nakazala user posted image , kar bo pomenilo user posted image in po user posted image malo user posted image ...

Jap damice, potem pa se pripravite, da boste čez december šle takle:

user posted image najprej boste zehale ko zmešane
user posted image pol boste vmes kr zelene v obraz
user posted image malo ali fejst zmedene
user posted image čemerne, slabe volje
user posted image potem spet vesele, nasmejane in hudomušne
user posted image pol se boste cmerale brez pravega razloga
user posted image pol bi jedle vse po vrsti, magari celo torto
user posted image prvi nakupi mini daril za bodočega atija (copatki al pa slinček-namenjeni seveda malemu bebiju)
user posted image pa veselo kofetkanje s frendicami in debata o premali konfekciji
user posted image potem prijetna katastrofa, ko boste stopile na tehtnico
user posted image in spet muhavost, poležavanje in spanje v roku "odmah"...
v glavnem vse vas čaka čarobno življenje srečke+tečke+nonstoplačne+cmerave+in povsem nepredvidljive, a predvsem ponosne user posted image .

Upam, da ste se malo nasmehnile in se prav vse prepoznale v tem!

Dajmo borke, pogumno dalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 444
18.10.2010 18:25:01   
larinko
joj punce, mene grabi panika, sem 4 dan po ET, pa se mi že meša. nič kaj posebnega se mi ne dogaja user posted image  in se spšašujem, kaj bi se mi moglo? prsi me bolijo, špikanje pojenja, sem pa tja kaj zaštiha, trebuh je malo uplahnel..uffffa
sem pa imela 3 dan transfer, ali mislite, da je še prezgodaj za kaj konkretnejšega?????

hvala vam user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 445
18.10.2010 19:18:29   
TEDIGO
punce, spročam vam da je 13 točna kot ura prišla user posted image ... Groza ...tako razočaranje, za vsako stvar sem jokala...
Srečno vsem!!!

(odgovor članu larinko)
Neposredna povezava do sporočila: 446
18.10.2010 20:48:18   
dspela
no pa še tukaj napišem... first sing mi je pokazal user posted image  

psvo sem delala clear blue pa se nič ni pokazalo, tudi kontrolna ne...potem pa sem pe enkrat pomočila v urin in se je prvo pokazal + šele nato kontrolna...vrjetno test ni veljaven

upam da bo vse vredo... sem tako srečna .... sploh ne dojamem...

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 447
18.10.2010 21:23:22   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image x.10. petrussauser posted image
user posted image x.10. Isabellabina
user posted image x.10. twetka
user posted image x.10. witch
user posted image x.10. kaminek
user posted image 3.10. sararuser posted image
user posted image 2.10. jeanitteuser posted image
user posted image 4.10. Teni RRuser posted image
user posted image 4.10. waitinguser posted image
user posted image 5.10. anonimna user posted image user posted image
user posted image 6.10. smeška83user posted image
user posted image 6.10. pikicaa25user posted image
user posted image 6.10. thanchykauser posted image
user posted image 9.10. tejchy*user posted image
user posted image 10.10. anonimna user posted image - tinca35 user posted image  user posted image
user posted image 10.10. Camino79 user posted image
user posted image 13.10. TEDIGO
user posted image
user posted image 12.10. športnica
user posted image 13.10. mladika
user posted image 13.10. Nutry user posted image
user posted image 15.10. pomar*ANČA* user posted image
user posted image 16.10. anonimna user posted image
user posted image 16.10. anonimna user posted image user posted image
user posted image 17.10. SRCE user posted image
user posted image 18.10. Lineta user posted image
user posted image 18.10. dspelauser posted image user posted image
user posted image 19.10. nati29 user posted image user posted image
user posted image 19.10. Akšurhuser posted image user posted image
user posted image 20.10. Arual user posted image
user posted image 20.10. anity_1
user posted image 21.10. Monestera
user posted image 21.10. coriuser posted image
user posted image 22.10. Žirafica*
user posted image 23.10. Mini2
user posted image 25.10. aTri user posted image
user posted image 27.10. mojamura
user posted image 31.10. bevcika
user posted image 28.10. zebr4

SKUPAJ NAS JE: 38

NOSEČK: ___4____

user posted image   user posted image

NAVIJAČICE:

witch, lananai, tejchy*, mojamura,
srečica17, lidik, Nitkica11, twetka, jacki,
ribica88, klaraklara30, pomar*ANČA*

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 448
18.10.2010 21:30:55   
witch
dspela čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem mogla kar na seznamčku popraviti, pa če bo takoj 2850958x seznam na eni strani user posted image user posted image user posted image user posted image lepo user posted image ti želim user posted image

TEDIGO user posted image user posted image user posted image user posted image   in user posted image user posted image user posted image user posted image

ooooo portorož user posted image tebe sem pa že kar malo pogrešala... samo da sta s pikico ok. In komaj čakam november, da greš na nuhalno in sporčiš super novčike user posted image user posted image user posted image user posted image
Ah ja... saj je težko ko mojega ni... ampak se "navadiš" v začetku sem ga ful pogrešala, potem pa kar gre... No vsake toliko me prime in se zjočem... Mi je bilo še kar ok, mi pa zadnjič v petek reče, da zdaj me pa on že res ful pogreša in bi rad domov... To me je pa zlomilo... Sem mislila, da je on ful močen in da se trudi, da mu je hudo, ampak ne tako zelo... Saj še malo pa bo mimo... Potem pa bo že čas, da nacoprava kaj v mojem trebušku user posted image da se nebo širil samo zaradi špeha user posted image
Veš sem že večkrat povedala, da ogromno nosečnic tečnari kak je hudo, pa bruha, pa glava boli, pa velik trebuh, pa oh in sploh.... In res se ne zavedajo kakšno srečo imajo, da njim pikica raste pod srčkom... Nekatere ženske bi dale vse in še več, da bi to lahko samo enkrat doživele... Tako da z vseljem bruha, pa jokam, pa se redim, pa žrem, pa.... VSE! Samo da bo že enkrat pikica v trebušku...
Ti pa pazi na sebe in pikico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 449
18.10.2010 21:32:31   
anity_1
Hejla drage moje.. Hmm.. kaj naj napišem, M bi morala dobiti nekje od petka do nedelje (včeraj), in M še vedno ni.. Ne vem, kaj naj si mislim.. Znake sem imela takšne kot pred M, zdaj me pa samo še prsa full bolijo.. Ker so moje M bile nekje na 26-30 dni, jo morda še lahko pričakujem.. Ampak danes je že 31 dan.. Upam, da tega hudičeka rdečega ne bo!! In če do srede zjutraj ne bo, grem lulat :) Sicer moj pravi, da bi raje še dlje počakala, da je ziher.. Ampak bom to v sredo kar sama delala.. Pšššt user posted image No, če pa bo kaj, pa bo itak izvedel takoj.. Bomo pa videli, če so bo srede kaj prikazalo..

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?