|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2010
14.10.2010 8:13:00   
lananai
Dobra si, da zdržiš čakat tako dolgo s testkom, če ti M že zamuja. Jst jih imam že za naprej pripravljene v predalu. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 376
14.10.2010 8:16:58   
pomar*ANČA*
lananaiuser posted image  jaz sem tudi imela v sem ss, ampak sem se odločila da gremo kar naslednji krog naprej, da ne čakava. sicer mi je g svetovala da naj počakam tri kroge, ampak sem z pušenjakom govorila in je rekel, da ni potrebe, da naj greva v vojnouser posted image  še nekej bi te vprašala- če ti ni ql o tem govorit ni treba... si imela že več ss, ali je bil prvi? mogoče veš po kolikih ss te ginekoligi začnejo resno jemati, da pa mogoče ni vse ok? zakaj pa je prišlo do ss? meni so rekli da je bila izvenmaternična, upam da res, ker sem po ss imela res krizo in še enden ss bi me do konca dotolkel....

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 377
14.10.2010 8:20:30   
pomar*ANČA*
sej ne morem, ampak sva prejšni mesec zapravila celo premoženje za testeke, zjutraj full zgodi delala, pa potem žalostna hodila nazaj v posteljo ker ni bilo nič, ko pa je bil končno plusek je bila pa v naslenji uri že krvavitev. in me moj možek hoče da počakava vsaj par dni, ampak te dnevi so takoooo dolgiuser posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 378
14.10.2010 8:28:38   
lananai
Meni je G na prvem pregledu ugotovila, da je plod dosti manjši kot bi moral bit, en mesec mlajši. In ni možno, da bi tako pozno zanosila, ker je plusek na testu bil že pred izostankom M, vmes pa nisem nič krvavela. Sem imela abrazijo. Jst tudi ne bom čakala toliko, kot je bilo po priporočilih moje G (3-6 mesecev user posted image ), samo imam še eno kontrolo pri G in do takrat bi rada počakala, da mi zagotovi, da je vse na svojem mestu. user posted image Je bilo pa to prvič, doma imamo že eno pupiko (1,5). Baje te pošljejo naprej na preglede po treh SS.

Neposredna povezava do sporočila: 379
14.10.2010 11:02:11   
Lineta
pomar*ANČA* daj naredi test...sigurno bo user posted image  user posted image user posted image user posted image rabimo malo roza barve na seznamčku...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 380
14.10.2010 12:18:37   
Anonimen
Pomaranča: se strinjam z Lineto. Tvoj sigurno nebo jezen, ko mu boš povedala, da si noseča! user posted image Bo pa presenečen-pozitivno, ker ne pričakuje, da boš ga že delala.

Navijam za user posted image .

user posted image

(odgovor članu Lineta)
  Neposredna povezava do sporočila: 381
14.10.2010 12:41:17   
Anonimen
razmišljam če bi danes delala test..točno 14 dni je od ovulacije..sej vem da je verjetno prezgodaj ampak ne morem več čakat..
še vedno ga lahko delam kateri drugi dan, če bo danes pokazalo -
user posted image user posted image

sovražim čakanje

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 382
14.10.2010 13:13:57   
Anonimen
Ekola test narejen..ne vem ali imam previde ampak se vidi zelo zelo zelo slaba druga črtice..mogoče si samo domišljam..grem danes kupit CB, ker zdej sem delala s babycheck in vam jutri zjutraj javim kaj bo pokazalo..Lineta, daj še ti!!

Ne me še pobarvat v roza!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 383
14.10.2010 13:17:12   
pomar*ANČA*
alšurh, a ti lahko čestitam? tako čisto na tiho, da nobena ne sliši.... ker vem kaj to pomeni, če že zdej vidiš user posted image , bo na cb en tak velik lep +!!

jupi zate!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 384
14.10.2010 13:20:34   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

alšurh, a ti lahko čestitam? tako čisto na tiho, da nobena ne sliši.... ker vem kaj to pomeni, če že zdej vidiš user posted image , bo na cb en tak velik lep +!!

jupi zate!!

pssst..mogoče imam previde.. ajd pejt delat test, se bova skupaj veselile

Neposredna povezava do sporočila: 385
14.10.2010 13:20:35   
nati29
Akšurh, ja to je pa super, seveda je rahla črtica, ko si pa tako kmalu delala test. Si me že malo prepričala, da bi jaz tudi probala, pa je šele 12 dni od predvidene O. Kdaj bi pa mogla dobit M? Čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pomaranča, drugače te šele po 3 ss pošljejo naprej, meni pa je moja G po 2 ss dala napotnico za HSC, pa sem res imela pregrado. Sedaj pri 3. ss pa so poslali na genetiko, prej pa pomoje ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 386
14.10.2010 13:26:10   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nati29

Akšurh, ja to je pa super, seveda je rahla črtica, ko si pa tako kmalu delala test. Si me že malo prepričala, da bi jaz tudi probala, pa je šele 12 dni od predvidene O. Kdaj bi pa mogla dobit M? ŠELE 19.10. PTVI DAN OVULACIJE JE BIL 2.10. IN TAKRAT SVA TUDI PRVIČ user posted image ZATO TUDI DVOMIM DA JE RES Čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pomaranča, drugače te šele po 3 ss pošljejo naprej, meni pa je moja G po 2 ss dala napotnico za HSC, pa sem res imela pregrado. Sedaj pri 3. ss pa so poslali na genetiko, prej pa pomoje ne.

(odgovor članu nati29)
  Neposredna povezava do sporočila: 387
14.10.2010 13:27:59   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: Akšurh

jupi zate!!

nimaš prividov, vem da je to to! pa nič skrbet, me tuki ne bomo nikomur povedleuser posted image  

bi šla test delat, pa kaj ko je šele jutri plača, bom jutri test kupilauser posted image  
ah ne, bom kar dons pop nardila testek, pa jutri zjutraj sporočim kako kaže meni, ker ne morem več čakat...

nati29, mene je taka groza še enga ss, pa sem full optimistik, ampak se kar tresem kaj če... pa še doma imam enega malega scklančka ki ne razume da ga mamica ne sme skos dvigovat...  boš tudi ti lulala danes? drugače sem brala, da lahko  cb pokaže nosečnost že 14 dni po o.

bo vse ok, samo pozitivne mormo bit!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 388
14.10.2010 13:34:22   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Akšurh

jupi zate!!

nimaš prividov, vem da je to to! pa nič skrbet, me tuki ne bomo nikomur povedleuser posted image  

bi šla test delat, pa kaj ko je šele jutri plača, bom jutri test kupilauser posted image  
ah ne, bom kar dons pop nardila testek, pa jutri zjutraj sporočim kako kaže meni, ker ne morem več čakat...

nati29, mene je taka groza še enga ss, pa sem full optimistik, ampak se kar tresem kaj če... pa še doma imam enega malega scklančka ki ne razume da ga mamica ne sme skos dvigovat...  boš tudi ti lulala danes? drugače sem brala, da lahko  cb pokaže nosečnost že 14 dni po o.

bo vse ok, samo pozitivne mormo bit!

tud jaz ne vem kako bom hčerkici razložila da je ne morem nosit in dvigovat...

Neposredna povezava do sporočila: 389
14.10.2010 13:35:00   
nati29
Ne ne, sploh je čist prekmalu, da bi kaj pokazalo, sem imela O šele okoli 6. 10., tako da je še čist prekmalu, imam še 5, 6 dni do takrat. Res si dobra, da zdržiš in še nisi delala testa. Jaz si rečem, bom kar naredila, saj je boljš, da vem, tudi če ne bo, ampak kakšen dan prej, 5 dni prej pa ne, imam samo dva testka :-)
Jaz imam tudi doma enega lumpija, samo ga že dolgo ne dvigujem več, sem dobila kilo od poroda al pa od nosečnosti.

Akšurh, ti si imela O štiri dni prej kot jaz, tako da moram itak počakat :-)

Neposredna povezava do sporočila: 390
14.10.2010 13:36:19   
nati29
Pa pol ko otrok vidi, da ga ne moreš nosit, hitro sprejme, mojmu še velikrat reče, oči nes me, meni pa ne, ker ve, da ga ne smem :-)

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 391
14.10.2010 14:45:27   
dspela
Akšurh,držim pesti, da bo še močnejši plusek... imaš kakšne znake?

pomaranča, držim pesti za plusek

joj kak je mene strah delat test... da ne bi bil - in da ne bi bil + nato pa prišla M

ga bi delala,ker me zelo zanima,če sem user posted image , samo se bojim..tako da ne vem, kdaj ga bom delala..

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 392
14.10.2010 16:49:29   
Lineta
AAAAškurh, suuuper user posted image user posted image user posted image javi še kej bo pokazal cb!!

zdej me pa res ma da bi ga še jaz naredila user posted image ampak bom počakala do nedelje...kao user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 393
14.10.2010 18:09:26   
nati29
Moram mal pogledat, kdaj imate datume, ker bi že vse teste delale user posted image .

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 394
14.10.2010 18:21:57   
Lineta
IZVIRNO SPOROČILO: nati29

Moram mal pogledat, kdaj imate datume, ker bi že vse teste delale user posted image .

prehitevamo po desni... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 395
14.10.2010 18:40:45   
nati29
Saj jaz bi tud, če bi kaj pomagal user posted image .

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 396
14.10.2010 19:44:42   
Lineta
se kr boljše počutim ko vidim da nisem edina user posted image ki dela teste že tako nerazumno prekmalu user posted image
pa še nobenih znakov nimam...

pa vsaj dobro kaže...če je pila prva polovica meseca vsa modra, bo mogoče druga polovica vsa roza user posted image

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 397
15.10.2010 8:34:52   
mojamura
jutro punce...aškur čestitam in držim pesti.

vsem ostalim pa....ne delajte testo prehitro, ker če ni zadosti nosečniškega hormona, vam tako ali tako ne more test nič pokazat....in ste spet everčke stran vrgle. najbolje je da se zamotite s čim.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 398
15.10.2010 9:14:29   
lananai
Pomaranča? čakamo, čakamo... in si nohtke grizemo... user posted image in držimo pesti!!! user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 399
15.10.2010 9:35:57   
pomar*ANČA*
nimam nobene nove novice... delala sem babccheck, pa je bil -, zamuja mi mislim da 4 dni (sej nevem več )... bom v nedeljo naredila še cb, ker prejšni mesec je bilo isto da mi babycheck ni pokazal, potem cb pa je, čeprav je vse skupaj čudno, ker naj bi babycheck zaznal nižjo vrednot hormona kot cb. znaki so pa vse močnejši.... navem kaj naj si mislim sploh

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?