|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2010
18.10.2010 21:40:11   
witch
anity user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da je res nebo in nalulaš velik plusek 

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 451
19.10.2010 8:51:51   
mojamura
portorož....oooo kako si. vse to kar si napisala bi z veseljem še enkrat občutila. kako si pa ti drugače?

larinko, ne se obremenjevat....mislim, da je še prezgodaj za kakšne konkretne znake

TEDIGO ojoj....bo pa november tvoj mesecuser posted image user posted image user posted image

dspela iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii čestitam!!user posted image  želim ti prijetno nosečnost in zdravo pikicouser posted image .

witch, ker se bliža tvoj praznik 'noč časrovnic' ....boš pa pač takrat kakšni zvarek skuhala in vse po vrsti uročilauser posted image

anity_1 tebi pa držim pesti in ti pošiljam pozitivno energijo ....dajmo dajmo roza rozauser posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 452
19.10.2010 15:58:28   
dspela
Hvala za čestitke!.......zdaj pa vas zapuščam( saj bom še hodila kukat kaj se dogaja) in grem med nosečke.. tema junij user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 453
19.10.2010 16:46:12   
anity_1
dspela, saj ne vem, če sem ti že čestitala!! user posted image

Joj, hvala punce, mam jaz tut ful pozitivne energije. M še vedno ni.. Je pa res, da sem dobila kr močno glivično vnetje.. Upam, da ni to ustavilo M..
No, kakorkoli, upam, da bo.. Jutri lulamo (tako, neuradno - za dragega user posted image ). Če pa bo user posted image , bo pa že kar hitro uradno user posted image Vam bom javila..

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 454
19.10.2010 16:51:27   
Lineta
anity_1, dobra si da tkole zdržiš čakat - sem verjetno jaz bolj nestrpna zate kot ti user posted image jah...nism ravno tak tip člevak da bi lahko sama sebe prepričala da lahko počakam user posted image
uglavnem...držim pesti da te jutri pobarvamo v rozauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 455
20.10.2010 7:16:13   
lananai
Špela, čestitke in lepih 9 mesecev!

Anity, kaj si nalulala, smo radovedne? user posted image

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 456
20.10.2010 7:59:24   
witch
anity še jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in.... kaj si nalulala?

Kaj pa mladika, športnica, anonimna user posted image ?  Jaz še vedno držim pesti za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce kako ste? NIč se ne dogaja naj tej naši temi user posted image
Jaz sem danes ful neka čudna..... jah če bi v nevemkolikem krogu uspelo bi imela danes pdp.... user posted image
Bomo mogle iti bolj pozitivno v današnji dan... ne kot jaz user posted image zato punce moje:

user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 457
20.10.2010 12:45:40   
Lineta
anity_1 čakamo na poročilooo user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 458
20.10.2010 13:52:04   
portorož
Da še vas tukaj malo spet pogledam user posted image

Mojamura, midve s pikico sva dobro, čeprav me vmes še zmeraj ta izcedek oring prestraši, a sem optimist in se veliko pogovarjam s user posted image . Je pa res, da mi tudi hiša že preseda, ker sem zdaj že 6 teden na bolniški in mi že manjka kak konkreten čvek, pa kakšen projekt, pa teren..., no, bom že zdržala, za pikico vse, sam da bo ok.

Anitiy, daj bejž že polulat to čarobno palčko, ker smo že vse nestrpne user posted image user posted image

Dajmo punce user posted image

Witchica, tebe bom pa enkrat povabila na user posted image ko bom kaj v mestu, da te pošteno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glavo pokonci, le tako lahko vidite zvezde in ena izmed njih, je vaša pikica, ki vas zaenkrat opazuje le še z neba.... Kmalu, zelo kmalu bo ta zvezdica postala pikica, ki se bo grela v vašem trebuščku user posted image

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 459
20.10.2010 16:58:39   
anity_1
Hmm.. ne vem, kaj bo z mano.. Danes sem nalulala samo eno črtico.. Tako da še ni zagotovljeno, da sem user posted image . Čeprav imam kar veliko znakov.. Tudi M zjutraj še ni bilo, zato sem tudi šla delat test.. Ampak sem zdaj vidla na hlačkah en rdeč flek.. Upam, da ni M.. Imam pa glivično vnetje in "upam", da je od tega.. grem pa danes v lekarno in si kupim nekaj proti njim.. Pa vzela bom kakšne takšne globule, ki so primerne za nosečnice.. Ker ne vem, mi je sestra pri G rekla, da sem morda zanosila kasneje in zato še ni M in test kaže samo eno črtico..
Bomo videli.

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 460
21.10.2010 11:24:09   
tejchy*
Špela čestitke in čim lepših 9 mesecev user posted image . user posted image
anity, držim pesti da bo test čez par dni pokazal user posted image user posted image

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 461
21.10.2010 13:42:08   
Anonimen
Ojla!

Jaz kar še nisem naredila testa (M naj bi prišla 16.), ampak enostavno nimam časa iti do trgovine po test, pa tudi nekako imam občutek, da ta mesec res ni moglo uspeti. No, če ne prej, mi bo med vikendom uspelo do trgovine (ali pa bo prišla M...). Držim pesti, da bi ta mesec imeli tu še kakšno nosečko!!!!

user posted image

(odgovor članu tejchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 462
21.10.2010 14:48:36   
tinca35
Ojla punce,
malo sem vas prišla pošpegat.Vsem novim user posted image čestitke za ostale pauser posted image .
Zame se veselje prelevilo v velike skrbi in žalost. Včeraj sem začela krvavet. Moja G je mnenja da po vsej verjetnosti je prišlo do SS vendar me je vseeno poslala na odzem krvi za prisotnost hormona ki pa je bil povečan. Na UZ ni videla nič ker naj bi bila šele 5 tednov noseča. V ponedeljek grem še enkrat dat kri. Na podlagi tega testa se bo moja G odločala kako naprej. Zdaj mi ostane samo pozitivno mišlenje in pa da bi bil že ponedeljek mimo. Predvsem me ta negotovost ubija.
Punce lepo se imejte in user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 463
21.10.2010 15:55:59   
sarar
tinca, user posted image user posted image user posted image veliko pikapok da ni šlo za ss. naj ti povem, da ko sem ga jaz imela, sem imela ful močne krče zraven... pri 1. in 2. nosečnosti sem pa tudi krvavela, pa je bilo vseeno vse u redu. to rahlo krvavitev ima kar veliko punc, na začetku user posted image . res ful ful ful upam, da je tudi pri tebi tako... pa vem da je težko, samo probej se čim manj sekirat, ker to tudi vpliva
user posted image

(odgovor članu tinca35)
Neposredna povezava do sporočila: 464
21.10.2010 21:02:11   
mladika
Evo zgubljena duša se javlja po dolgem času!!!!!Nimam nič časa pridit vas pogledat,ker mam dela s faksom čez glavo in naprej....sam kaj čmo,bom že preživela,to zadnje letouser posted image mi tut ta mesec nismo nič pridelali,tako da wichi,skupaj greva v nove boje!!!mam pa G u torek in komi čakam da vidim kaj se kuha tam doli!!!!!pol bom pa še dragija poslala na pregled!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 465
22.10.2010 8:30:12   
lananai
tinca user posted image user posted image user posted image
Naj ti povem svojo izkušnjo. V prvi nosečnosti sploh nisem delala testa. Nosečnosti nisem pričakovala pa še krvaveti sem začela takrat, ko sem pričakovala user posted image . Ker se pa razni izcedki niso končali, mi je bilo vse skupaj malo čudno in sem kak teden, dva kasneje vseeno naredila test. Bilo je user posted image . Na srečo takrat še nisem bila na forumu in se sploh nisem sekirala. Na pregledu je bilo vse OK. Ko zdaj gledam nazaj, sem vesela, da sem šla skozi tako flegma. Po mojem se bom pri naslednji nosečnosti dosti bolj sekirala. Vem, da ti ni lahko, ampak vseeno upam, da bo vse OK. Svojo izkušnjo sem s tabo delila, da vidiš, da se ne vedno slabo konča. Srečno.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 466
22.10.2010 8:39:57   
dini
Jutro punce, kako ste? A mogoče kera ve št. v Ljubljani in naslov za naročanje na HSG?

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 467
22.10.2010 9:11:58   
anity_1
tinca35, user posted image veiko teh ti želim, in seveda upam, da bo vse ok..

dini, žal ne vem teh številk..

Pri meni je pa tako, da M še vedno ni.., Zamuja že 5 dni. Kot že rečeno, pa sem imela/imam glivično vnetje.. Sem pa šla v lekarno in po nasvetu sestre od G kupila Boreks - vaginalne globule.. Te so manj močne od Canestena.. čeprav mi je pa v lekarni rekla, da v času nosečnosti boljše čiiimmm manj vseh zdravil jemat, pa tudi če so za nosečnice primerne, če je le možno, seveda.. No in sva se tako odločili, da bom vzela kombinacijo teh boraks tablet (ki bi naj bolj ali manj razkužile nožnico) in canesten mazilo. In ko sem si prvi večer vstavila to globulo, me je tako malo peklo, ko se je pač raztopila in tekla ven.. Včeraj me je pa takoo groozno peklo, čutila sem, kot da bi me razžiralo. In tudi na hlačkah seveda kri.. Tako da sem se odločila, da tega ne vstavim več not. Res pa je, da me od glivic nič več ne srbi.. Je pa danes tudi vse boljše, niti ni več krvi na hlačkah.. Sem se torej odločila, da ne vstavljam tega not in da bom raje poskusila z tamponom, namočenim v navadni jogurt, zdaj ko sem si že malo podravila..
Vse to od včeraj me je pa tako srbelo in mojega tudi.. Tako da misliva, da tudi, če sem bila noseča, je po moje vse šlo.. user posted image Res da moramo biti optimistični, ampak tako kot je to peklo, je po moje not razkužilo in pobilo vse.. Če sem (bila) noseča, upam, da ni še pikeca razkužlo..
Še vedno upam na najboljše.. Ne vem pa sploh kdaj naj delam test, če M še vedno ne bo in ne bo..

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 468
22.10.2010 9:13:59   
dini
Hvala anity_1. Sploh ne vem več kje gledat, moj dan se hitro približuje user posted image user posted image

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 469
22.10.2010 9:17:44   
dini
Držim pesti zateuser posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 470
22.10.2010 9:30:39   
anity_1

IZVIRNO SPOROČILO: dini

Hvala anity_1. Sploh ne vem več kje gledat, moj dan se hitro približuje user posted image user posted image

kakšen dan se ti hitro približuje? a ta za HSG?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 471
22.10.2010 9:32:53   
dini
Ja za se naročit.user posted image

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 472
22.10.2010 9:48:10   
ursi84

A mogoče kera ve št. v Ljubljani in naslov za naročanje na HSG?

Evo jst sem se naročila na to št.: 01-522-46-67
Upam, da sem ti kaj pomagala.

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 473
22.10.2010 9:50:43   
dini
ursi84 ful ti hvala res, zlata si. Kaj so pa tebi rekli?

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 474
22.10.2010 11:56:19   
ursi84
IZVIRNO SPOROČILO: dini

ursi84 ful ti hvala res, zlata si. Kaj so pa tebi rekli?

Jst sem to preiskavo delala pred 4-mi leti in je bilo vse vredu.
Je pa preiskava dokaj moteča, sem skoraj skup zlezla, ko sem prišla čez vrata vn. Moraš pa še pred neke krvne preiskave naredit.

Lepo opravi
LP, Urška

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?