|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
17.10.2010 10:20:57   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: Meemee

Ja, na RA mi je zdravnica rekla, da se user posted image pri 4 mesecih nima več kaj zbujat 3x ponoči in da naj jo pač podojim na obeh straneh, pa bo spala user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobra ŠALA! user posted image

Men se je tudi tako zdelo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
17.10.2010 10:34:49   
deveta
Dobro jutro!

Naša pa zdaj spi že dopoldanski počitek. Sem jo skopala in glavico umila in je bila od brcanja in čofotanja tako utujena, da je že ob 9ih kaspala kot top. In to celo na joški kar se ni zgodilo že vsaj en mesec.user posted image user posted image

BIS30: super za lep dan na bazenuuser posted image . A na tvojega še vedno tako vpliva kaj poješuser posted image . Bošček, pa seveda tudi mamica z njim. Upam, da bo kmalu konecuser posted image .  Joj, še dobro da se je pri nas vsaj to kančalo. Jaz že nekaj časa veselo jem mandarine in pomaranče.

Aninchy: lep krst vam želim. Pa še blagoslov direkt z neba bo dobu tvoj Martin (na dež mislim)user posted image . Upam, da vam to ne bo pokvarlo dneva. Pa še user posted image user posted image  za tvoje noge (da ne bo kakih žuljev v novih čevljih)user posted image .

Klupko: user posted image user posted image , vidim, da si prav ekstremno razočarana nad nakupom posteljice. Sem tisto spletno stran pogledala, pa ugotovila da pa bi mogoče le stajico. Tisto tanajvečjouser posted image . Mogoče imaš prav in je boljše da je malo večja. Naj ima malo več prostora, ko bo mama imela kakšno delo in je ne bo mogla gledat. Ker če bo po meni ali po svojem tatiju je bo povsod polnouser posted image . Prenosno posteljico bom pa Dedku Mrazu naročila, naj jo k moji mami ali pa k tašči prineseuser posted image user posted image . Saj prej je najbrž ne bom rabla.

Grem počasi stvari za kosilo pripravit, dokler mama spi, da pol samo v lonec vržem. Danes pa bomo jedli zelenjavno rižoto z rakovimi repkiuser posted image .

(odgovor članu BIS30)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
17.10.2010 10:50:18   
deveta
Punce (meemee in j.b.) se vama pridružujem. Včeraj ga kličem, kdaj pride in reče čez 10 min. In jaz mu vsa vesela pripravim tolske in pol čakam in čakam (in kreve mukajo in še pujsi jokajo (al kako že pride una pesmica)), pol ga čez pol ure pokličem in reče, da so mogli "nujno" na en drink, ker so baje eno dobro delo naredili in je nekdo prišu..... A jaz pa nikoli ne neredim dobrega dela, da si zaslužim, da prej prideuser posted image user posted image .
No pol pa je le prišu (še pol ure po tistem ko sem ga drugič klicala). No hvala bogu je bil v treznem stanjuuser posted image  in ni nič komentiral, ker so bilo tolsti itak že hladni. Danes pa ga spet ni, ker je šel delat in ko bo domov prišu, bo itak zaspan in zmatran.
Aja, punce naj vas potolažim. Moj dragi ta male ni še niti enkrat previl. Jo ima sicer ful rad in se z njo zelo rad igra (ko ni utrujenuser posted image ) ampak, ko je previjanje na vrsti.... Ja včeasih možje šele v roku nekaj let pogruntajo, da so očetje in soprogi.
Bo že držel tisti "resnični vic", da moški odraščajo do 15. leta, nato samo še rastejo.
Se pa opravičujem vsem tistim, ki so bolj skrbni do svojih žen in otrokuser posted image user posted image
No saj tudi z mojim, ni tako hudo kot se sliši, ampak včasih mi pa malo prekipiuser posted image .

Joj spet sem se razpisala, lep dan vam želim, kolikor se da v tem oblačnem vremenu
čav čav

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
17.10.2010 11:35:08   
m_o_i
nepremocljiva podloga - vrzi proc(tudi ce je ona bombazna), ker ti bo dete z-g-o-r-e-l-o!
moski - ze nekaj casa me ne jezi, ker bom, kot kaze, samohranilka...zivljenje gre pa naprejuser posted image
vreme - na mulca vpliva, je tecn ko samuser posted image  jaz pa se menstruacijo dobila po dveh mesecih in prvo po prenehanju jemanja cerazette(sem jih lih eno tablico pojedla) in ce bi obstajala najmanjsa moznost, da sem bla noseca, bi danes prisegla, da je zarodek odmrl-tak velik krvav kos pa se ni iz mene padel! skratka, sem na tabletah in sem cela omamljenauser posted image  
stajica - ker sem jo dobila, mi ni blo treba uporabit prenosne posteljice (jo imamo). je pa res stajica sirsa in se user posted image  lazje obracajo in sucejo v stajiciuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
17.10.2010 12:05:13   
klupko
moi...a ti to resno?? sem mislila da ti samo tašča najedauser posted image
user posted image user posted image upam, da se vse obrne in boste od tega deževnega dne naprej srečna mlada družinica!user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
17.10.2010 12:32:58   
BIS30
Dan!

Madonca mi je dolgcajt, moj fuša, mali spi, jaz pa.... aja rečeno storjeno, sem že naročila stajico , je ful ceneje kot v BC, pa še večja je...

Glede dedejev, pa kaj je to za en user posted image  v luftu. Se mi sploh ne da razlagat, sicer moj mi kar velik pomaga, sam me pa jezi mama njegova, ki je sicer ful vredu ženska, sam kaj, ko bi najraje bila vsak dan s tamalim. Mojemu pa se to ne zdi nič kaj takega (njegove besede: če ga pa ima rada - user posted image  a moji ga pa nimajo???) Če živimo 500 m narazen še ne pomeni, da mormo vsak dan kljune skup držat, mi smo zdej posebej družina in ne morem pomagat, če je njej ful dolgčas... Pa sej me še ne bi tulk motlo, sam kaj, ko sploh noče jest sam da ga nosi okrog, pa luščka, po rokice v usta deva.... Sej sm menda mal nora, sam ne morem si pomagat in zdej je to moj ugotovil in ju je prejšnji teden poklical (meni ni nič rekel), da naj prideta ker jaz itak grem na aerobikouser posted image user posted image user posted image . Pol v nedeljo smo bli tam na kosilu, čez 1,5 ure je pa že bla na vratih (prinesla je 100 EUR). Kao prej ni mogla dat. Če sem odkrita ne rabim njenga dnarja, sam mal mira, ne pa da me je groza ko telefon zazvoni, ali zvonec na vratih... pa sm ji že mal omenla, pa je kak dan boljš, pol pa spet. Oni so pač tega navajeni, ker je 1. vnuk star 17 let in počasi odhaja svojo pot, so ga pa vsi skupaj vzgajali. Za to je mojemu to vse logično, jaz pa pravim, da  za najinega otroka bova sama skrbela, ne rečem pa 1x na teden da se vidimo... Ker že zdej se meni, da drugo leto ne bo več delala, če ne bomo dobili vrtca, da ga bo ona pazlauser posted image user posted image ! Na žalost pa mojemu ne potegne, da se sam zaradi tega kregava...in da če bo šlo tak naprej, ne vem...

No kaj menite, drage moje, zdej me bote skoraj siher pošpukale, sam jaz si ne morem pomagat, raje vsak dan sama kuham, kot pa vsak dan tja hodim (kar bi ona rada)!!!

No pa sem napisala esej, me je kr odnesl... Drugače pa sej punce smo močne, bomo zmogle, z ali brez, sam tako ne smemo obupat, določene stvari so mogoče še rešljive - za dobro naših sončkov! Če pa ne gre, pa tak kot pravijo, boljše biti sam kot v slabi zvezi...

No zdej sem se pa "spraznala", hvala, zdej pa šibam, mali hoče kosilo!

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
17.10.2010 13:32:24   
Meemee
Nepremočljiva podloga ODSTRANJENA user posted image . Bomo videli kako bo.
Bis 30 - tale tašča je pa grozno nadležna. user posted image Upam, da te mož čimprej podpre user posted image

(odgovor članu BIS30)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
17.10.2010 15:07:45   
Angel_Tian
Eno (jezno) nedeljsko javljanje od mene

sabri - tebi je včeraj pasal mir, jaz pa sem danes jezna. Seveda, da je tašča vpletena user posted image Z mojim se je namreč brez moje vednosti dogovorila, da bo Tian z njo in tastom šel v CE malo šetat po nakupovalnih centrih, potem pa še k tastovi mami. In seveda nisem "smela" rečt ne user posted image Najbolj pa sem jezna zato, ker mi takrat še sploh kosila nismo imeli. Sem potem malemu na brzino vsaj juho dala za pojest. Mislim... grrrrrrrrr, ne bom komentirala. Moj pa je po kosilu tak spat šel, ker je bil v nočni in je zjutraj hitro vstal user posted image user posted image

V selitvi jaz nič tako slabega ne vidim, se boste že navadili. Jaz zase edino vem, da nikoli (pa naj bodo še kakršnikoli razlogi) ne bi šla živet bliže tašči, če bi že bila kje stran od nje user posted image user posted image

Hmmm, mogoče se je mala res malo preveč najedla vsega, če je zbruhala user posted image

barbara L - 10 kg?? Ufff, kako je pa velik?

bis - mi smo imeli stajico že pri Tianu. Pa je bil celo notri nekaj časa (on namreč nikjer ni bil rad), ampak ko je sedel, je seveda že veliko raje bil v hojici. Potem je pa z devetimi mesci že tak čisto lepo shodil.
Zdaj Lina pa je tudi že nekaj časa v kuhinji v stajici. Ima notri igračke in se lepo igra, se valja, poskuša sedet... uživa.
Tako da meni osebno se ta zadevca zdi zelo praktična, ker niti ne vem, kje in kako bi jo imela drugače v kuhinji, že zaradi mrzlih tal.

Nič, morm k mali...

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
17.10.2010 17:06:58   
m_o_i
moi...a ti to resno?? sem mislila da ti samo tašča najeda

tasca je najedala in je najedla user posted image  kar se mene tice, se tega ne grem vec, moj se pa naj odloci. je pa dejstvo, da dokler ne gremo na svoje, ne bo s srecno druzinico nic...

mimi user posted image (sej se tak prebere,ane)  nas je bil konstantno gnil, ko je lezal na onem povstrcku z naklonom, pa ko je bil v tistih trikotnikih za lezanje na boku. no, to s dvoje je itak spodaj s folijo prevleceno. pa sem oboje odstranla-mulc se vedno svicauser posted image  in mi kapne, da je pod rjuho tista bombazna nepremocljiva podloga in ko sem se to odstranla, je blo OK user posted image

mulc je danes tecen ko stiri podrepne muhe skupaj! sej je sitn ze nekaj dni, pa noce jest, pa spi nikakor(cez dan, ponoci je mir-ze trkam), ampak danes je pa tu macuser posted image  dopoldan nisva sla ven in sem misla, da je to to. evo zdaj sem ga ven peljala in se mi je skoz cmevhal in zvijal v vozicku. pa ko se mi taaaak ni dalo it ven, zdaj pa vem se to, da je blo cisto zastonj...za popeezdit, no. hocem in zahevam, da se tisti zobki ze prikazejo, ker kaj drugega ne more bit!

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
17.10.2010 19:01:39   
sabri
No, moi, zato se tudi mi selimo, samo razlika je ta, da sva pri mojih, ampak vseeno sva tolk časa razmišljala in vagala, ali potrpet in bit tukaj pa si dosti več privoščit, ali pa bit zapufan na polno do penzije pa bolj skromno živet, pa bit sam, čeprav na drugem koncu in evo vaga, gremo,.pa kr bo pa bo,.
Drgač je pa naša tudi danes bolj sitka, ke grozno kašlja in se ji kašelj sploh ne umiri, kljub inhalacijam in ne vem kaj še, nas čaka burna noč. Moj je rekel, daima že poln kufer tega kašlja pri obeh.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
17.10.2010 19:32:13   
Barbara_L
IZVIRNO SPOROČILO: sabri

Moj je rekel, daima že poln kufer tega kašlja pri obeh.

grdo.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
17.10.2010 20:26:00   
sabri

Ma tko je mislu, da se mu ful smilita že obe in komaj čaka, da se pozdravita, da grremo lahk vsaj kam okol pa v bazen pa tko. Zdaj ko se prebere se res grdo sliši, ampk ni tko grdo blo mišljen.
Da pohvalim ta veliko, začela je govoriti r, je pa 3,5 let stara drgač, da veste, da ni 10user posted image

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
17.10.2010 20:41:53   
Barbara_L
Aha, zdaj bolje zastopim. Bogi revčki so s telim kašljem. Kako pa kaj zobki?

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
17.10.2010 20:47:51   
sabri
Nič ni videti, čeprav tlači vse v usta in kar prede, ko ji mažem pa masiram dlesni, zdaj sem ji pa dala zvarek, česen, kis in med med plenico in na prsa, da vidimo če kaj pomaga, zaenkrat kar ok spi.

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
17.10.2010 22:05:25   
fiška33
Moi, upam, da se vam vse poštima, tako kot bi se že moralo, že kar nekaj časa nazaj, čim prej!!

user posted image user posted image za vse, ki vas jezijo dedci!

Jaz pa kar pogrešam kakšno pomoč. Moji živijo v SG, pa se vidimo samo na vsakih nekaj tednov, taščo vidim verjetno vsak drugi dan za kako urco, pa mi full paše, da si malo spočijem roke user posted image . V bistvu sem upala, da mi bo več pomagala. Vsaj kaj vozičkala ... Ma zdaj sem se že navadla, da sem res za večino sama, pa je verjetno bolje tako, kot pa da bi se preveč vtikovala.

Sabri, čestitam za odločitev glede selitve!

Jaz se rada selim, odkar sem šla študirat, sem se selila že 7x user posted image . Zdaj pa resno razmišljava, da se preselimo celo na drugi kontinent user posted image . Sicer verjetno šele čez kaki dve leti ... Bomo poskusili tukaj izkoristiti še eno porodniško, ker je tam ni.

Stajico imamo kot dnevno posteljico v dnevni sobi 1x1 m, 3x višinsko nastavljivo. Not ima trenutno igralni center, tako da jo koristimo že vse od začetka. Sicer pa spala ni not nikoli. Za popoldansko spanje jo nesem kar na ta veliko posteljo (hmmm, zdajle, ko se bo začela plazit, bomo verjetno to ukinili user posted image ). Zdaj stajico koristi tudi po 20 min skupaj. Danes je prvič podrla loke z igračkami user posted image .

Zimska vreča - jo imamo. Prvič smo jo preizkusili v včeraj in mala je uživala v športnem delu ob gledanju naprej.

lp

Vesna, 10.5.2010

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
17.10.2010 22:11:50   
m_o_i
Na žalost pa mojemu ne potegne, da se sam zaradi tega kregava...in da če bo šlo tak naprej, ne vem...

...ti bo pa dekl dvignilo, kot ga je meni user posted image  v temlem telegrafskem opisu berem, da je zelo naklonjen svoji mami(ci), da ne recem ravno mamin sinko...

in jaz ne popustim niti za milimeter-zdaj pa naj razmislja malo! sej malo mu je ze prislo iz riti v glavo in spet na veliko kupuje stanovanjeuser posted image  (ma sej ne vem a je smesno al je zalostno user posted image )

ah ja...cudna so pota gospodovauser posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
17.10.2010 22:42:32   
deveta
ojla!

Že ko taščeo govarjamo, naj povem, da moja živi pod nami in je največ dvakrat na teden pri meni, pa še to če mi kaj prinese ali pa če jo jaz pokličem, da pride kaj pogledat in pol gre spet v svoje nadstropje. Včasih je tudi 14 dni ni gor. Smo nakako zmenjena, da jaz pridem dol, ko je mala budna. In moram povedat, da mi to kar ustreza, saj tiste večerne ure (17-19), ko s sprehoda pridemo se kar vlečejo če sem sama. Tako, grem en popoldan do svoje mame (3 min vožnje ali 25 min peš) drugi dan pa se pri tašči šlepamuser posted image . Če pa varstvo za kako uro rabim ali kako spremstvo za v trgovino pa je tašča takoj za. Tako, da se jaz najbrž ne smem preveč pritoževat. Je pa res da sve zelo direktni ena do druge in si poveva vse. Ampak to je pri njih itak v navadi. Tako, da za enkrat lepo laufa. Če pa do kakega nesporazuma pride, pa moj user posted image  zmeraj mene podpreuser posted image .
Pa še to, ko smo bili na temu, da se midva sem preseliva je bila hiše nerejena tako, da je bil vhod skupen in najino stanovanje naj bi bilo zgoraj (hodnik v pritličju pa skupen). Ker pa je tašča precej pri pameti, je vedla kam to lahko vodi (izkušnje z njeno taščo, s katero niti ne govori več (BTW jaz tudi ne bi na njenem mestu)) in nam je finančno pomagala, da smo naredili svoj, ločen vhod in si zgoraj vse lepo prenoviliuser posted image . Tako, zdaj živimo tukaj že skoraj tri leta.

Upam, da se tudi pri vas stvari poštimajo na boljše. To pa sem napisala za malo optimizma. Včasih pa stvari le lepo stečejo. Le še tastara nona od dragega ali tašča od taščeuser posted image kdaj kali mir, ampak vse pa ne more bit idealnouser posted image .

Lahko noč punce in vsaj lepe sanje vam želimuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
18.10.2010 10:57:59   
bubolin
Jutrooo...

Jaz ne vem več kaj je temu našemu malčku, zbuja se mi na tri ure user posted image user posted image Pa ne zaradi tega, da bi bil ful lačen, ker ko ga dam na jočko čist mal poje in zaspi nazaj user posted image user posted image

Tašče - isto kot deveta (podoben odnos - zelo direkten), sam da smo mi ločeni - smo sosedje, tako da če bo tako ostalo kot je, bo super user posted image že  trkam na les user posted image

Moi - tebi pa upam, da se čim prej porihta user posted image user posted image user posted image
Moški - jaz zaenkrat nimam kej rečt čez mojga, upam da se ne bo kej poslabšal user posted image

Evo moj Mark že mal drema na kavču - ko pa ga ponoč serje user posted image Jaz pa hitro mal net pa mal pospravit.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
18.10.2010 12:38:06   
K_a_t_i
Fiška, luštna slikca! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
18.10.2010 12:45:32   
Angel_Tian
Pozdravček

da vas do konca pokomentiram, ker včeraj ni šlo user posted image

klupko - prodaj prenosno posteljo in nabavi stajico user posted image

meemee - jah, naši moški. Tako z lahkoto se utrudijo user posted image user posted image

Lina tudi še vedno ni uredila svojega spalnega ritma nazaj, odkar je bila bolana. Tako da jaz nekak ne spim. Če pa slučajno malo zaprem oči, pa se zna tudi Tian oglasit (wc, žejen, grde sanje...) user posted image

user posted image user posted image user posted image (za včeraj, čeprav malo pozno).

j.b. - očitno nas je včeraj bilo kar nekaj takih jeznih user posted image user posted image

deveta - moj še nikoli nobenega od otrok ni previl. Niti zdaj Tianu, ko gre kakat, ne pomaga obrisat riti ali vsaj pogleda, če si je vredu obrisal. Sem jaz že parkrat mogla z Lino na zizi to storit user posted image V tekmovanju za najmanj očetovskega moškega bi definitivno zmagal moj (punce, ki so dlje na forumu dobro poznajo naše "stanje") user posted image

moi - user posted image user posted image user posted image

bis - ojej no, še predobro so mi znani takile "problemi" s taščami. Upam, da bo tvojemu čim prej postalo jasno, da ste vi trije familija zase in da morate biti tudi kdaj sami zase, ne pa ves čas s katero od mamic.
Kaj bolj podrobno pa o temi tašče be bom pisala, ker potem je bolje, da greš brat na naš prejšnji forum user posted image

sabri - močno podpiram zapufanost na račun sreče. Še bolj podpiram selitev od katerihkoli staršev user posted image user posted image Boste zmogli!

Super, da že mala zna rečt "r", Tian je pri svojih 4 letih še kar na "l".

fiška - ja, kar verjemi nam in uživaj, če ti tašča ne pomaga preveč. So lahko še tako dobre in prijazne, ampak... saj veš no user posted image

deveta - pametna tašča, če je pomagala, da imate lasten vhod. No, pri nas niti to ne bi izboljšalo stanja user posted image user posted image

Iiiiiiiiii, čaka nas previjanje user posted image
Pa Lino zdaj dva dni že spet kar naprej cuka. Še ponoči se ji je tolk kolcalo user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
18.10.2010 13:24:39   
farina
oj punce, mi smo bili mal v toplicah,je blo okej, mal oodiha je pasalo za 3 dni.
sicer sem pa bila v cetrtek pri zdravniku, zaradi roke, me zapestje full boli,tako da male nism mogla vec dvigovat, pol me je pa še v krizu nekaj prijelo, tako da sm dobla tablte pa kremo,sicer je pa doktor reko da je to zarad teze in nepravilnega prijemanja otroka,mormo se pazit punce, to hitr pride.
drgač pa vidm da vas je dost v klubu, maminih sinckov,sm mislila da sma z AT sami,vem kako je,pri nas je tud en dan bolje drug dan slabse,pa ne zarad tasce,ampak zato ker je nasemu racunalnik vse,pa buni se če more kaj pomagat ,pa bomo že punce,smo vsega sposobne.;)

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
18.10.2010 16:01:28   
katy83
Evo vašo šunjarko.user posted image
Po dolgem času spet pozdravljene. Saj vas redno berem, ampak nič kaj ne napišem.user posted image

No, Timotej je danes star 7 mesecev (kak pa čas letiuser posted image ), je navihan fant, ki obvlada plazenje, zadnje čase se postavlja že na vse 4user posted image , igrače ga sploh ne zanimajo za več kot 5 minut, medtem ko se lahko s kabli, telefoni in copatiuser posted image igra tudi do pol ure, če bi mu pustila, seveda. Odkar veselo plazi po stanovanju gor in dol, ga navajam na stajico in je v njej ravno dovolj da kaj naredim vmes. user posted image   Sedi še ne čisto samostojno, tak malo še ga zanaša. Gh imamo uvedene 3 obroke, zjutraj in zvečer pa še flaška in tako bo še kr nekaj časa. Trenutno je malo bolan, nekaj kašlja user posted image (hvala bogu je vročina bila samo en večer, zdaj upam, da je ne bo več). Zobka še nima nobenega, se mu pa en že konkretno vidi pod dlesnijo, vsak dan čakamo na njega. user posted image

no, nekak tak je stanje pri nas, aja velik je 66cm in težki 9200guser posted image .

Vsem majskim bolančkom pošiljam user posted image , pa vsem, ki imate težave z vašimi user posted image tudi koš user posted image . Jaz mojega lahko samo pohvalimuser posted image . res da je malo doma, ker imajo v službi gužvo, ampak to kar je doma, mi pomaga.
Aja z diplomo sem tudi aktivno začelauser posted image , tak da bom upam da do konca leta postala tudi "tršica". user posted image user posted image user posted image user posted image

lep pozdrav, Katy

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
18.10.2010 22:09:36   
Aninchy
Hej hoooj!

Sem popoldne napisala kilometrski post, pol je pa zabrejkal user posted image Bom na kratko povzela, kar se spomnim.....user posted image

Meemee, j.b., deveta,
pa še ktera - pridružujem se klubu "smotanih" dedcov, ki vsake pol ure rečejo "še deset minut"user posted image Rajši ne bom začela... sem že kr neki sočnih napisala, tak boljš da mi je prekinluser posted image user posted image

sabri
- jp, kot ti je že BIS rekla, sm jst tud iz teh koncev (Šempeter); sej se mi zdi, da smo se že enkrat menle neki...? No, se bomo mogle vse skupi enkrat mal dobit, da se še spoznamo...user posted image

tašče
- user posted image sploh ne bi o tem... Ko me ni doma mi hodi not in kao pospravlja/prestavla stvari; na žalost nimava svojga vhoda, samo hodnik nas ločiuser posted image user posted image ampak midva bova ITAK mogla neki ukrenit, glede na to, da imava samo "garsonjero", pa še to brez kopalnice - si jo delimo.... V glavnem; ni mi všeč!! Takoj ko končam porodniško si morm najt en "normaln" šiht, pa it na svoje. Ja, ko bi blo tak u izi... Podpiram pa m_o_i - joooj, ko bi bla jst že prej bolj pametna in si sploh ne bi tle rihtala.... ahh kaj čem, tud jst mam "maminga sinčka", ampak sem odločena, da celo življenje ne bom tu! Ali bom šla sama, al bo šel z mano, se bo mogu pa sam odločit.......

IZVIRNO SPOROČILO: deveta
Če pa do kakega nesporazuma pride, pa moj  zmeraj mene podpre .

Srečnica ti!! user posted image

farina - le porihtaj se!user posted image Pa super, da ste uživali, mi bomo tud v bližnji prihodnosti malo toplice obiskaliuser posted image

katy83 - user posted image da čimprej dokončaš diplomo!

Evo, šiblem....user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
   [Brisano sporočilo]
18.10.2010 23:51:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Aninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2624
19.10.2010 10:02:25   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska
Osrednjeslovensko srečanje majk

KJE: BTC, Arena Vodafone
KDAJ: Ponedeljek, 8. november ob 11h

Jaz 8. 11. ne morem, zato predlagam:

Osrednjeslovensko srečanje majk

KJE: BTC, Arena Vodafone
KDAJ: Ponedeljek, 15. november ob 11h

Tam bomo: Gromska, Meemee,

Prosim, da se "pofočkate" tiste, ki pridete user posted image

< Sporočilo je popravil Meemee -- 19.10.2010 10:05:19 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.