|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
13.10.2010 18:08:59   
Ribica **
Prijateljica prodaja Peg Perego Aria Twin - rabljen zelo malo, kake 10x. Ce katero zanima, ji lahko na ZS povem kaj vec.

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 651
14.10.2010 8:19:21   
anchika
ribica Rr mene zanima aria twin!!!

lili:  Glede vozičkov , hvala za tvoja mnenja ker  ravno to potrebujem, jst sm ful vesela vsakaga mnenja ker če ne ne bi spraševala.
glede velike družine. tudi jaz sem na istem, od prej imama dva otroka, želeli smo še tretjega in  dani so nam bili dvojčki in če bo vse ok bomo imeli štiri. In vsi se nam čudijo, ena soseda nam je celo rakla da kej se nismo znali zaščitit da zdaj ni čas za otroke. Ma  sej smo hoteli tri sam četrti nas je presenetil, pa kaj , mi smo ful veseli. Ma kaj koga briga. KOnc koncev če  smo se odločili za  tri bomo tudi četrtega znali vzgojiti in  preživeti.
Kaj koga  briga koliko otrok  bomo imeli. Eni  še enega ne znajo vzgajat.

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 652
14.10.2010 8:58:55   
medicinka28
anchika in lil sta me spravle kr v dobro voljo, ko vidim, da še kdo razmišlja tako kot midva. Moj mož prihaja iz zelo velike družine, saj ima njegov oče 6 bratov in sester, ki pa imajo tudi vsi po 4-5 otrok. Moj mož je drugi najstarejši in vsi razmišljamo o velikih družinah, tudi njegovi bratranci, ki so kr nekaj let mlajši od naju nama pridno sledijo. Skratka, ko se zberemo nas je že cel bataljon. In vsi smo mnenja, da je to nekaj najlepšega, sej ne rabijo met prav vse, kar si otroci želijo, vsak svojo igračo, naši si znajo deliti, se med sabo igrajo in nič ne prepirajo (vsaj zaenkrat) in upam da tako tud ostaneuser posted image Če pa bi razmišljali, kdaj je pravi čas, bi ugotovili, da tak ni nikoli, vedno je kaj, kar ti da mislit. Vseeno mi včasih kaka stvar seže čez glavo in me razkuri.

Danes je en tak čuden dan imam prav čistilno, skoz nekaj letam na wc, upam da se ne pripravljamo na kaj, še kak teden bi se z veseljem crtali 3v 1

Vidim da ste še vedno pri izbiri vozičkov, jaz upam da sma se prav odločila, v najslabšem primeru bom še vedno lahko zamenjala za kaj drugega, čeprav izbira glih ni ne vem kaka,...

Držite se in uživajte

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 653
14.10.2010 8:58:59   
trsica
Pri nama so se pa vsi spraševali, če bova še kdaj kakšnega imela (imava enega 6,5 letnika). Je bolj slabo kazalo. user posted image No, zdaj pa sva dobila kar dvojno dozo. Mi je pa najbolj smešno, ko vprašajo tamalga, kaj bo dobil bratca ali sestrico. On pa reče oboje. Pa folk izbulji oči. user posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 654
14.10.2010 9:11:51   
anchika
mi našim otročičkom še nisva povedala d apričakujemo dojenčka sva se odločila da bova povedala ko bom imela bolj velik trebuh, bosta bolj razumela in  se bolj veselila z nama.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 655
14.10.2010 9:12:32   
anchika
medicinka 28 : kakšen voziček si že kupila?

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 656
14.10.2010 9:37:22   
medicinka28
anchika vzela sva hartana zx ii z mehkimi košarami. Iz druge roke seveda. Sodelavec je imel onega zaporednega, pa nista bla zadovolna in mi je svetoval vzporednega, pol se mi je pa ta najbolj dopadel, ker smo tudi mi polno prehodili, ampak ni. Mi je bil všeč tudi en od chicota, kjer dobiš take sponke in ga lahko daš skupaj ali pa narazen, dobi se pa v it. Motilo me je sam to, da je bolj tipom marele z malimi kolcami, kar si pa nisva želela, ker smo na deželi, pa še radi pohajamo in so pri temvelika kolesa zelo pomembna. tudi nad trdimi košarami nisem bla navdušena, ker jo lahko rabiš samo dokler so majhni, te mehke pa lahko potem spremeniš v navadne vreče, ki nam bodo prav prišle še naslednjo zimo. tudi to, da daš lupinico na voziček pravijo, da ni priporočljivo, da je predolgo v tem, ne vem, vsak po svojih željah , okusu, zmožnostih. Meni se pač ni splačalo kupit novega, ker bomo zaključili proizvodnjo, 4 so dobrodošli in več kot dovolj. Naš voziček je rabila ena zelo prijazna družina samo eno leto in je ful ohranjen, smo obdržali stike in mi je prav všeč, da se vsake toliko časa  slišimo, vidimo in podelimo izkušnje, ki nas še čakajo. Tudi midva sva otrokom povedala šele po nuhalni, saj sva šele tam izvedela, da sta dva, pa tudi sva imela slabe izkušnje od prej (2xss) in se nama je zdelo pametno da počakava dokler ni 100%, sta pa zdaj tolk bolj veseli, saj komaj čakata.

lp vsem

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 657
14.10.2010 10:16:07   
petrap
lil_ tud nama so povedal enako glede TFKja :D, da te malo potolažim...naš prejšnji voziček (za enega otroka) se ni zložil čist popolnoma nč na manjše in sva s tem zlaganjem super zadovolna...tudi mene moti to, da se ne da 90 stopinj dvignit,..kar me pa še najbolj moti je pa to, da bi blo vse skupaj okrog 950 eur..midva z mojim namreč hočva met košare, ker nama je pri prvi to ful prou prišlo in vem, da bo zdaj isto...

medicinka28 - tudi midva bova po vsej verjetnosti kupila rabljenega TFKja, čeprav meni ni včeš enojna streha...ampak mož pravi, da če je lepo ohranjen, se ne bomo nč kaj zmišljevali, ker bomo potem itak zaključili z rojevanjem user posted image

jaz sem se pa danes odločila, da se spet dam mal pisat diplomo, ker mi že vse mori, čeprav ne vem al bom lahko kaj al ne, ker sem poru nemirna zadnje dni, k da me nekaj teži, pa ne znam povedat kaj...preveč vsega za naredit, pa kupit, pa premalo časa in denarja... user posted image upam, da to...

bolniška - jaz tudi čakam odloćbo ali so mi podaljšali ali ne...upam, da jauser posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 658
14.10.2010 11:41:07   
lil_
medicinka midva pa sploh nisva iz velikih druzin, jst sm edinka, fant pa ima sestro, midva pa si oba zeliva veliko druzino. ok za naju veliko, ceprov morm priznat, da obcudujem druzine, kjer jih je res veliko. vcasih se res vprasam kako jim znese, ne samo financno, ampak se vsem posvetit dovolj, na koncu pa so te otroci veliko bolj srecni, kot tisti kjer je samo en ali dva.
drugac pri meni doma vejo da lahko pricakujejo veliko druzino, ker sem jim to od malega razlagala, pri fantu, pa bojo to tut mogl sprejetuser posted image drugac mi je pa zanimivo, k te vsak prasa, ja a kr dva boste mel...ja dva ja. sej nism sla v trgovino in zbrala kerga in kolk jih hocem. ceprov bi zbrala oba user posted image

trsica ja mene tut vprasajo, ce ze veva kaj bova mela, pa vsakmu recem, da ne, samo da vemo, d abosta dva...in pol nobenmu ni nic jasno. na faksu so sosolci misll da se hecam user posted image

anchika midva sicer se nimava otrok, ampak tut domacim nisva povedala takoj. moja mami je nekak izvrtala par dni pred nuhalno, ker mi je blo res grozno slabo. od fanta starsem sva pa povedala tm nekje v 16 tednu, tko da se res ne mudi. ce ves od samga zacetka, se ti pol 9m fuuul vlece, ce pa zves kasnej, pa pol tok hitr mine user posted image

petrap ja kaj pa nej pol nardim glede tega 90°naklona? a misls da je voz vseen vredu, al nej iscem kej kar se bo dal lepo v sedec polozaj. nimam nobene prakse in nevem kok je to lahko motece.
kar se tice cene, ce kupis "paket" je mal cenej. nama so nardil predracun za: vozicek, dve trdi kosari, nosilec za kosari, nosilec za lupinice, nastavki za MC lupinico pa je prslo skupi 911€ ja res ni mal, sam ma pa vozek kr nekej stvari. ceprov sem kst s kosarami se vedno tok zbegana...a trde kosare, al mehke, al sploh kej...groza. a ce jih "oblecm" v tiste zaklcke, k sploh neznam povedat kaj so. ni kombinezon, zgleda k vreca s kapuco, tako puhasto in toplo...a to nebi blo dovolj?
jah sej pr stvareh za dva, sploh vozickih, najverjetneje ne bos nikol vec tega rabu. cene pa take, da joj.
pridno pisanje diplomeuser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 659
14.10.2010 12:48:42   
Ribica **
IZVIRNO SPOROČILO: anchika

ribica Rr mene zanima aria twin!!!

Sem poslala ZS user posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 660
14.10.2010 14:07:16   
anchika
ribica: zelo mi je všeč voziček poglej zs

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 661
14.10.2010 22:26:01   
vitachi
Pozdravljene,

še zmeri čakam na komisijo. Glede na težave, ki ne nehajo, bi bilo res najboljše, da sem doma še vsaj en mesec, zdaj pa imam spet mravljinčenje v prstih, odpor do hrane- se prav silim, da karkoli jem- na koliko ur ve jeste, dodatno pa so mi ugotovili še sindrom menstuacije (namesto mestruacije vsak mesec po par dni hudi krči).

Hvala za dobre želje, vidim pa ste prav stručkoti za vozičke- sama sem si rekla, da ga bova kupila kar na bolhi, vendar se mi sploh ne sanja, kakšen naj bi bil voziček za dvojčke, ali morda obstajajo takšni, da daš dvojčka lahko enega za drugim kot v avtobusu ali pa da ju po potrebi pelješ enega zraven drugega. Se opravičujem, vendar se mi o tem res nič ne sanja.user posted image

Pa še to, a ste si zbrale po dva koška za spanje ali eno posteljico ali po dve posteljici?

Vas berem. Lep večer in en lep user posted image  vsem.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 662
15.10.2010 9:23:07   
medicinka28
vitachi moja dva bosta za začetek skupaj v eni posteljici. Če sta se stiskala tolk časa pri meni, se bosta še malo. Eni so prakticirali  tako, pa pravijo, da se je obneslo. Ne vem, ampak pri nas trenutno zaradi prostora tudi ne morem postaviti dveh posteljc v najino spalnico, imam pa tisto 70/140. Seveda je to rešitev samo začasna, saj bosta v roku 3 mesecev vsak v svoji, le sobo bosta za nekaj časa delila z starejšima sestricama. Samo zdaj sem preutrujena, da bi karkoli spreminjala po hiši, mož pa tudi dela cele dneve, tako da bomo te stvari urejali po rojstvu in se jih že vsi veselimo.čez dan pa jih imam navado imet kr v vozičku(mehke košare z trdo podlogo), zato pa sem vzela voziček ki ima možnost popolnoma leže.Ko pa so večji , so pa itak na tleh oz. povsoduser posted image kjer pride, le da takrat hodijo spat v posteljo in to vsak dan ob istem času. Pri prvih dveh se je to zelo obneslo, kako bo pa zdaj, bom pa lahko enkrat povedala.

petrap uspešno pisanje diplomeuser posted image

Mi smo pa včeraj dopolnili še zadnje kose oblačil(zimski pajacki za odhod domov), posodila kolegica, ki trenutno ne rabi. Beti hvala, ob priliki vrnem uslugo! Zdaj smo pa kompletni in samo še čakamo na dan Duser posted image

user posted image uživajte!

(odgovor članu vitachi)
Neposredna povezava do sporočila: 663
15.10.2010 10:20:46   
lil_
pr ns bosta tut za zacetek v eni posteljici, k jo bova postavla v spalnico, da nebova rabila skos v njuno sobico hodt. upamo da bo tko samo par mesecev, pol jih bova pa selila v svojo sobo z dvema postlcama 60x120. bosta dve mali strucki v svoji veliki sobi user posted image
men osebno koski niso vsec, jih pa nekateri kar pohvaljo.

(odgovor članu medicinka28)
Neposredna povezava do sporočila: 664
15.10.2010 13:24:27   
lina10
Vitachi,jaz sem danes dobila odločbo od komisije in so mi bolniško podaljšali do 16.12.,rok poroda naj bi imela pa 11.3.11
Čakala pa sem na odločbo od 1.10.,morala vmes poslati še dodatno dokumentacijo ne ven kaj so jo rabili večinoma je bilo vse že v kartoteki razen tega,da sem sedaj kopirala
celotno materinsko pa še G  mi je dala kopijo od moje kartoteke pri njej.
Sedaj sem pa stopila v 20.teden,preglede imam pa sedaj do poroda vse v LJ porodnišnici.
lp

(odgovor članu vitachi)
Neposredna povezava do sporočila: 665
16.10.2010 0:25:46   
petrap
lil-jaz sem za trde košare, ker vem da sem šla včasih na sprehod tudi v bolj slabem vremenu (pihalo je) in se je košara super obnesla, tako da jih hočem tudi sedaj...če bi bili rojeni bolj v pomladnih/poletnih mesecih, si jih pa po moje ne bi omislila....pri naklonu je tako, dokler hoče bit otrok naslonjen, ga popolnoma nič ne moti, če je malo v ležečem položaju, ko pa sedi, pa naša bejba sploh ni hotla bit naslonjena, ampak se je celo pot držala sprednjega varovala in kukala naprej user posted image ..mislim, da bo sedaj podobno...je pa res, da sem jo včasih podložila kar z odejico, ker sem jo imela itak vedno seboj...zame osebno ima ta voziček veliko več plusov, tako da ga bomo najbrž kar kupili...no jutri oziroma že danes user posted image gremo pogledat en rabljen športni del, pa bomo kupili samo košare...tako da bo vse skupaj prišlo toliko, kot če bi kupili nov športni del...glede na to, da že imamo vozek za enega otroka in smo že zanj odšteli kar nekaj eurčkov, nama je zdaj hudo dat tako veliko denarja...bova raje za tistih 300 eur kupila še kaj drugega...žal moramo povsod gledat na eurčke user posted image

posteljica - tudi pri nas bosta na začetku oba otročka skupaj v posteljici 70x140, kasneje pa bomo dokupili še eno...smo najprej mislili kupiti 2 novi, pa naša "tavelika" noče več spat v svoji posteljici, tako da jo bomo kar uporabili za nova dva člana, njej bomo pa naročili sobico s posteljo in ograjco user posted image

no dovolj sem se razpisala za danes...vam jutri poročam kako so potekali ogledi vozička..pa po moje bomo šli še v BTC, malo v BC pogledat, ker majo ravno akcijo...

lepo nočko vsem

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 666
16.10.2010 0:28:59   
missD
tudi midva sva ju imela prve 3 dni v isti posteljici, nvedar sva se nato odločila, da gresta vsak v svojo.
Imava namreč angel care in če bi en nehal dihat napravica ne bi opozorila, ker bi zaznala drugega dvojčka.
Se pa nama je že zgodilo odkar smo doma, ko je bil en sam v posteljici in se je sprožil alarm, sem porukala malega in zaslišala globok vdih...

Tudi v P sta imela te napravici in je parkrat piskalo. Pa tudi v svojo sobico sta šla, ker v najini za 2 posteljici ni prostora.

vozički - vitachi - takega ki se lahko nastavi da je zaporedno ali vzporedno v enem vozičku ni. Moje mnenje je, da so zaporedni vozički okorni, pri večini je potem še tako, da se zadnji lahko spusti naklon do konca naslonjalo, sprednje pa ne. Kar se tiče vzporednih pa si postavi vprašanja: kakšne gume rabiš(napihljive ali ne), želiš da sta sprednji 2 gumbi vrtljivi ali ne, kdaj boš rodila?(če spomladi oz proti poletju) bi mogoče pogledala marele z majhnimi kolesi(spet odvisno, po kakšnem terenu boš hodila). Želiš imeti tudi trdi košari ali sta ti mogoče dovolj samo mehki?
user posted image user posted image
user posted image

1. stane 600€, košari vključeni
2. stane mislim da toliko ali je več,trde košare niso vključene
3. stane 300€ v BC, preko neta 200€ + 2mehki košari=300€

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 667
16.10.2010 10:06:31   
d3lfink4
Pa še tale ... MIKADO DUET, VSE V KOMLETU: 514,80 EUR
user posted image

In "moja" barva ... user posted image
user posted image

Za moj okus ima vse kar "hočem" da voziček ima ... Samo malo me bega, ker nikjer nobena nič ne napiše o njem. Če bo katera našla kakšno mnenje, kritiko, karkoli o tem vozičku, naj prosim pove.
In še link:
http://www.otroskivozicki.net/duet.html

Sem se pa ravno prejšnji teden pogovarjala z eno od prodajalk glede trdih/mehkih košar. Trde so ok, samo zavzamejo v prtljažniku ogromno prostora in to je velik -. Mehke pa se lahko malo zložijo, stisnejo, so dosti manjše, kar je +. So pa baje tudi čisto ok, te ta mehke ... imajo trdo dno, samo zgoraj niso tako zaprte in ne zaščitijo toliko ... pa bebače malo bolj zaviješ v dekico pa je. Jaz bom imela te.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 668
16.10.2010 10:09:09   
missD
ta zgleda zanimiv, pa tudi na ebayu sta še 2 podobni verziji. ampak si ju nisem upala kupit ker jih nisem mogla nikjer videt.

imam mehke košare in sta res tako zaprti da me sploh ne skrbi, da bi jima kaj pihalo kje, pa še ovčjo kožo dobita notri, da jima bo ekstra toplo.

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 669
16.10.2010 11:21:14   
d3lfink4
Ja men je ful dober ... sam še enkrat te dni ga skočim pogledat (ta se da videt v Lj!) pa ga po mojem kr kupim. user posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 670
16.10.2010 21:20:16   
petrap
evo bejbe...mi kupili rabljen TFK, ki res zgleda kot nov, tako da smo super zadovoljni...user posted image user posted image user posted image

lil-tudi nam so dali enako ceno za paket..jaz ti svetujem, če že imaš namen kupit komplet, potem vzemi trde košare..prvič so zagotovo boljše za otročka, ker leži na ravni trdi podlagi, če ga imaš v športnem delu, to ni čist tko...pa tud v ceni ni kake razlike, mislim da pri TFKju 20 eur..., glede naklona bom jaz imela tko kot sedaj pri hčerki...če se mi bo zdelo, da se "matra" jim bom dala tist reducer al pa dekico, da bo 90 stopinj..u glavnem, da ti poročam, da smo navdušeni nad tem vozičkom, smo tamalo posedli notr, pa je takoj rekla mami tukaj user posted image (da se morm zravn vsest) in je bla takoj navdušena, prostora ogrmno tud že za večje...

kupila sem pa še 2 ležalnika v BC, ker je ravno akcija...mi je pa žal, ker se nism spomnila še na brezkasetni koš za plenice, ga tud hočem imet, glede na to, da bomo imeli 3 pleničkarje user posted image

upam, da bo današnja noč kaj manj katastrofalna, prejšnjo sem spala celi 2 uri...katastrofa!!!!

lep večer...papa

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 671
17.10.2010 14:27:23   
anchika
kje v lj se da videt ta voziček, in kje bi lahko videla tfk??

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 672
17.10.2010 20:53:20   
medicinka28
petrap jaz tud čisto fraj te dni, spanje na minimumu, kaj šele bo, prihaja polna luna, spet bo pestro.

d3lfink4 mi smo gledali tud ta voziček od haucka, sam ni blo nobenega rabljenega takrat, sicer nama je pa ful dopadel, ampak sej bo ta tud ok,....

namesto ležalnikov bom porabila kr lupinice, če bo treba oba hkrati hranit po flaški, sicer si bom pa že kako pomagala,...
mislim, da smo pripravili vse, zdaj pa še nekaj neprespanih noči in potem upam na počasno odrešitevuser posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 673
18.10.2010 11:12:47   
Barbk
Živjo dvojne nosečkice,
se opravičujem, ker kar tako padam v vašo debato...No, ste mi pa z vašimi posti obudile prečudovit spomin na lansko leto ko sem tudi sama nosila dvojčka. No zdaj nista več mala bebija, saj sta stara 15 mesecev in prava mala razgarajača. No, da napišem zakaj vam v bistvu sploh pišem.
Namreč prodajam 2 mehki košari Peg perego Portenfant.Torba se uporablja kot dodatek k športnemu vozičku-primerna je za novorojenčka. Uporabna je tudi za prenašanje.Torba je pralna na 30°C, ima odprtine za varnostni pas. Če pobereš ven trde dele (poden in stranico ob glavi, se lahko uporablja kot zimska vreča. Torbi sta stari 1 leto-uporabljeni le 6 mesecev, odlično ohranjeni. Mi smo ju uporabljali za naša dvojčka (rojena julija) v vozičku Maclaren twin techno, v poletnem času smo odstranili zgornji del torbe (ta se odstrani popolnoma), v zimskih mesecih pa sta bili torbi zaprti in služili kot odlična zaščita. Mi smo bili s torbam zelo zadovoljnji, saj je to odlična rešitev oz. nadomestek za težke vozičke za dvojčke s trdo košaro, pa še nekaj evrčkov privarčuješ.
Torbi se prodajata skupaj, lahko pa se kupi le ena.
Cena 1 torbe je 60 eu
Slike so na :http://www.bolha.com/oprema-za-vozicke/mehka-torba-kosara-peg-perego-portenfant-oglas1272498522
Drage dvojne nosečkice želim vam lepo nosečnost, uživajte na maksimum (jaz bi še...pa nas je že 5 doma in moramo zaključit)...user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu medicinka28)
Neposredna povezava do sporočila: 674
18.10.2010 11:29:22   
upanje81
Še jaz bi se vam pridružila, tudi jaz sem ena izmed vas, srečna nosečka z dvojčki (dvojajčna) user posted image .
Trenutno sem v 21. tednu, rok imam 2.3.2011.
Jutri imam morfologijo in se jo že prav veselim, da ponovno vidim svoja dva srčka.

Ker vidim, da imate ravno debato o vozičkih za dvojčke me zanima kateri je ta prvi voziček, ki ga je navedla missD, ki stane skupaj z košarami 600 eur?

Sama grem jutri pogledat voziček Mikado duet (se mi zdi glede na vse kar vsebuje ugoden in tudi lep na pogled, kaj bo pa v živo pa bomo videli) in pa TFK. Vam sporočim kaj bom izvedela.

Kljub slabemu vremenu vam želim lep dan in pazite na svoje pikite.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Imena
..noname..

Katero od naslednjih imen vam je najbolj všeč?

Timon (42%)

Evgen (9%)

Adam (35%)

Oto (14%)

Število vseh glasov: 278

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!