lil_
|
medicinka midva pa sploh nisva iz velikih druzin, jst sm edinka, fant pa ima sestro, midva pa si oba zeliva veliko druzino. ok za naju veliko, ceprov morm priznat, da obcudujem druzine, kjer jih je res veliko. vcasih se res vprasam kako jim znese, ne samo financno, ampak se vsem posvetit dovolj, na koncu pa so te otroci veliko bolj srecni, kot tisti kjer je samo en ali dva. drugac pri meni doma vejo da lahko pricakujejo veliko druzino, ker sem jim to od malega razlagala, pri fantu, pa bojo to tut mogl sprejet drugac mi je pa zanimivo, k te vsak prasa, ja a kr dva boste mel...ja dva ja. sej nism sla v trgovino in zbrala kerga in kolk jih hocem. ceprov bi zbrala oba trsica ja mene tut vprasajo, ce ze veva kaj bova mela, pa vsakmu recem, da ne, samo da vemo, d abosta dva...in pol nobenmu ni nic jasno. na faksu so sosolci misll da se hecam anchika midva sicer se nimava otrok, ampak tut domacim nisva povedala takoj. moja mami je nekak izvrtala par dni pred nuhalno, ker mi je blo res grozno slabo. od fanta starsem sva pa povedala tm nekje v 16 tednu, tko da se res ne mudi. ce ves od samga zacetka, se ti pol 9m fuuul vlece, ce pa zves kasnej, pa pol tok hitr mine petrap ja kaj pa nej pol nardim glede tega 90°naklona? a misls da je voz vseen vredu, al nej iscem kej kar se bo dal lepo v sedec polozaj. nimam nobene prakse in nevem kok je to lahko motece. kar se tice cene, ce kupis "paket" je mal cenej. nama so nardil predracun za: vozicek, dve trdi kosari, nosilec za kosari, nosilec za lupinice, nastavki za MC lupinico pa je prslo skupi 911€ ja res ni mal, sam ma pa vozek kr nekej stvari. ceprov sem kst s kosarami se vedno tok zbegana...a trde kosare, al mehke, al sploh kej...groza. a ce jih "oblecm" v tiste zaklcke, k sploh neznam povedat kaj so. ni kombinezon, zgleda k vreca s kapuco, tako puhasto in toplo...a to nebi blo dovolj? jah sej pr stvareh za dva, sploh vozickih, najverjetneje ne bos nikol vec tega rabu. cene pa take, da joj. pridno pisanje diplome
|