medicinka28
|
petrap super, da tak pridno rastete, in si še bolj pridna kot jaz z kg,ampak važno da so otroci ok. za razvoj pljučk je to čist ok, mi smo tud dobili v 26 t. Včasih, če gre za prezgodnji porod malo zavlačujejo porod (če se da !), samo da ti dajo injekcije. Primejo takoj, vsaj tako so meni razložili. uživaj, in nič ne skrbi vitachi čestitke. glede prehrane ti jaz svetujem kot do zdaj, sam poskrbi za dosti vitaminov, predvsem pa železa, sicer znaš imet težave, ker v sami nosečnosti je pač velika potreba po železu, še toliko bolj če si 3 v 1. jaz sem delala do 22t, in če nebi imela takrat krčev, bi še kak dan, ker zdaj se vleččččeeeeee. še posebaj ko starejši dve skoz sprašujeta kolko še. Kar se tiče zaprtja mislim da se nas dosti ukvarja z to težavo, enim zadostuje magnezijeve šumeče, enim dr predpiše buskopan (meni osebno samo to pomaga), v glavnem je težava v tem da ne smeš uživati sveže zelenjave, razen če si 100% da si že prebolela txoplazmozo. Veliko sadja tud pomaga k boljši prebavi,.. Nosečnost pa je pri dvojčkih tako ali tako bolj rizična, tudi če se počutiš fajn, mislim da ne moremo govoriti o tem, kdaj in kako dolgo je rizično. Najprej (do24) tedna se bojiš ss, po tem pa prezgodnjega poroda, tak da si skor zmeraj v razmišljanju. ampak tukaj smo same pozitivke, tak da razmišljamo samo o tem, kak nam je fajn in kako bomo čim bolj pridne, da dosežemo čim več tednov,... Kar se tiče mazanja trebuščkov, jaz osebno uporabljam eno kremo iz dm-a od bebylove, ni pretirano draga, ampak do 30 t imam eno samo strijo pri popku . Kar pa nebi mogla rečti za 1in 2 , ko sem uporabljala neko blazno drago kremo od aventa, pa sem jih imela malo morje kaj naj rečem obilo sreče in čim manj strij anchika obilo užitkov ob izbiranju, upam da najdeš kaj primernega. Izkoristi še nekaj časa ob šopingu in ne pozabi počivat Mi pa smo v 30t in 4 dni in ravno danes smo doživeli rjav izcedek, predvidevam, da gre za luščenje čepa in da se bliža dan d. Seveda bom popoldne povprašala svojo dr, kaj in kako in upam, da ne bo nič resnega, ker bi rada še kak dan uživala v teh brcah ki so vsepovsod (kot bi pojedla hobotnico) Lep teden vsem
|