medicinka28
|
Lil, ti priporočam ,da kmalu nabaviš take čevlje, da jih boš sam nataknila, ker jaz že komaj vidim tam spodaj in sem zadnje čase več ali manj v coklih. kkarmen, ne se tolk bat, če nimaš dosti sladkorja , boš z malo diete uspešno prišla do konca. Moja kolegica je imela tolk hudo, da je bla celo na inzulinu. Ne vem, jaz sem samo dvakrat dala urin, očitno je bil ok, ker nisem rabla nobenega presejalnega testa, čeprav imam v sorodstvu težke diabetike. Kar se pa tiče kritičnih tednov, ti pa povem da je od24-28t ( če dobiš inj. za pljučka) čene tja do 32t. No mi smo dobili injekcije in po današnjem uz sta že blizu 1kg, kar je odlično. Sem pol doma primerjala rezultate uz z starejšo hčero in sem ugotovila, da sem imela pri njej iste rezultate v 27t, se pravi samo en teden razlike, kar se mi zdi idealno in upam da pridemo čimdlje (tisto o miklavžu je bilo bolj za šalo, čeprav je možno). Najbolj sem vesela, ker se vidiva z gin. šele 4.11(34t), predvsem zato ker sem lahko doma. Težko si predstavljam, da bi mogla it že zdaj v bolnico in tam ležat do konca, po moje bi me psihično čist zdelalo, saj imam doma prvo in drugošolko, ki sta nadvse veseli , da sem doma, pa čeprav sem večino časa na kavču . Sem pa vseeno pričakovala, da bom zdaj proti koncu imela bolj pogosto kontrolo, ampak očitno je tudi to dovolj. Bom uživala v še naprej in se čuvala, pol bomo pa videli kako bo.
|