|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
30.9.2010 18:23:33   
medicinka28
Lil, ti priporočam ,da kmalu nabaviš take čevlje, da jih boš sam nataknila, ker jaz že komaj vidim tam spodajuser posted image in sem zadnje čase več ali manj v coklih. kkarmen, ne se tolk bat, če nimaš dosti sladkorja , boš z malo diete uspešno prišla do konca. Moja kolegica je imela tolk hudo, da je bla celo na inzulinu. Ne vem, jaz sem samo dvakrat dala urin, očitno je bil ok, ker nisem rabla nobenega presejalnega testa, čeprav imam v sorodstvu težke diabetike.
Kar se pa tiče kritičnih tednov, ti pa povem da je od24-28t ( če dobiš inj. za pljučka) čene tja do 32t. No mi smo dobili injekcije in po današnjem uz sta že blizu 1kg, kar je odlično. Sem pol doma primerjala rezultate uz z starejšo hčero in sem ugotovila, da sem imela pri njej iste rezultate v 27t,user posted image se pravi samo en teden razlike, kar se mi zdi idealno in upam da pridemo čimdlje (tisto o miklavžu je bilo bolj za šalo, čeprav je možno). Najbolj sem vesela, ker se vidiva z gin. šele 4.11(34t), predvsem zato ker sem lahko doma. Težko si predstavljam, da bi mogla it že zdaj v bolnico in tam ležat do konca, po moje bi me psihično čist zdelalo, saj imam doma prvo in drugošolko, ki sta nadvse veseli , da sem doma, pa čeprav sem večino časa na kavčuuser posted image . Sem pa vseeno pričakovala, da bom zdaj proti koncu imela bolj pogosto kontrolo, ampak očitno je tudi to dovolj. Bom uživala vuser posted image še naprej in se čuvala, pol bomo pa videli kako bo.

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 601
30.9.2010 19:31:29   
lil_
sm vedla da morm napisat, da jih zaenkrat se lahko obujemuser posted image ma se bomo ze znasli...sicer pa znam bit komot, me bo pa kdo drug obu user posted image
kako pa vejo a ti dat injekcijo za plucka al ne? mislm na te stvari se res ne spoznam. al ce ti grozi prezgodnji porod ti jo dajo? zakaj pa sploh nekaterim grozi prezgodnji porod? ok vem da se dvojcki rodijo prej, sam enim nc ne omenjajo prezgodnjega poroda. men so najprej rekl da bom po 20 tednu mogla samo se lezat, pa se je zdej prestavl na 22. tedn. no pa morm priznat, da se tut ze zdej sparam ce se le da, grem samo tja kamor je nujno.
super da so rezultati primerljivi. to sta moja prva miska in sm res se cist frisna na tem podrocju, sploh pa zdej k sta dva, k se mi zdi, da nemors dobit tok nasvetov. tut primerjat nimam s cim.
joj sam 24 tednov je pa res toook mal. men se se 32t zdi mal, ce pogledam svoj PDP, pa ce pomislm, d abom rodila v 32 tedu, bosta se letosnja.
ja verjamem da ti je bolj fajn doma. jst nimam se nobenga k bi me doma pogresu(fant bi ze mogu potrpet) pa mi nebi blo nc fajn, ce bi mogla bit v bolnici. kdaj pa te ponavad vzamejo v bolnico? a je to dolocen s ksnimi tedni? al je povezan z velikostjo maternicnega vratu al pa kej?
ja ti kr uzivej se naprej, tut jst uzivam, ceprov so me na zacetku tok strasil, zdej se jim pa ne pustim vecuser posted image

(odgovor članu medicinka28)
Neposredna povezava do sporočila: 602
1.10.2010 8:44:52   
medicinka28
lil nimam pojma na podlagi česa se odločijo za te inj. meni je predlagal in jaz sem se strinjala. Poznam namreč dvojčici, ki sta bili rojeni v 29t in sta glih tako dobili inj, čeprav samo 3 dni prej, in sta samostojno zadihali. To je velika prednost! Jaz osebno sem si ful odahnila. Jih pa lahko dobiš med24-26 tednom, do 24t če sem prav razumela se tretira kot splav, po 24t pa kot prezgodnji porod. Poznam pa tudi deklico ki se je rodila v 32 t brez teh inj. in vem da sta z mamico imele velike težave okrog dihanja in sta bile dolgo v bolnici, medtem ko sta dvojčici  lahko šle takoj ko sta imele dovolj teže. Mislim, da je kr velika prednost, če zadihajo sami.
Jaz semzdaj čisto mirna, vem da bo prišel dan d, tak da tudi na vprašanje kdaj bo zmeraj odgovorim, ko pač bo in da je to od danes do jutri. Nekak sem bolj umirjena, vem da bodo pljučka delovala, zrastejo pa pol že, čeprav sem opazila, da za majhne zelo težko dobiš pajacke. Komaj sem dobila številko 50. Sem vzela dva kompleta, da nebomo čisto brez, ker vem, da nebodo tako veliki, kot stabili prvi dve. Ti pa kr daj počivat, mislim, da se nam bo vsak dan bogato obrestoval. user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 603
1.10.2010 10:16:09   
aluap
Čau punce,
no jaz nisem dobila te injekcije za pljučka niti nisem šla na testiranje za sladkor... No v bistvu sploh nisem spraševala, G tok zaupam, da bi verjetno predlagal ukrepe če bi bilo treba. Mi smo zdaj v 32 tednu in še malo pa bomo iz ta hudega - seveda se pa strinjam, da je bolje čim dalj ostat 3 v 1 :). No jaz z delom verjetno pretiravam - smo se pravkar preselili in je treba uredit še miljon malenkosti. In sploh ni konca. Itak pa moram zelo pogosto počivat in dan mi neverjento hitro mine...
Zenkrat še nimam vsega za dojenčke pripravljenega - uf malo me panika. Nekaj že, ampak še ni vse v kompletu. No nekaj bodijev 50 imam pripravljenih, sem jih zelo ugodno dobila v Leclercu. Problem bo, če bo clo 50tka prevelika - sploh če bojo otročki tam 45 cm.
Je pa tut moj trebuh že velik - čeprav se obseg sploh ne povečuje user posted image . ampak obujem se še lahko, nekako mi rata... Sem pa opazila nekaj strij na spodnjem delu trebuha user posted image , je pa dobra stvar to, da se je moj pruh kar precej zmanjšal - zanimivo, ne?
Lepo se mejte

Neposredna povezava do sporočila: 604
1.10.2010 10:55:10   
KKarmen
sem vesela da ste v redu punce....
tud jst sem se sprijaznila z nosečniškimi tegobami.
Jaz pa ne upam kupiti sploh 50-ke ker kaj pa če bo čez 50, bo pa vse majhno, tko da sva se z mojim odločila da skoči s prijateljico v trgovino ko rodim in bosta nabavila stvari. Jaz sem kar nekaj cunjic dobila, no pa če mi je kaj všeč si kupim kar 56 ali 62 za pol ko bosta večja. Vmes verjetno ne bosta enako oblečena. No pa saj če bosta par pol sploh ni važno da so iste cunjice tko da fino bi bilo imeti par user posted image user posted image .
pa lepo se imejte na ta deževen vikend.

(odgovor članu aluap)
Neposredna povezava do sporočila: 605
1.10.2010 13:12:50   
petrap
ojla dvojne nosečke...

da se še tukaj pofočkam, ker se mi itak ne da it kuhat user posted image user posted image user posted image ...

jaz imam tud še kar preglede na 4 tedne in po moje se ne bo nč kaj spremenilo, če bo le vse okej...bomo videli v sredo user posted image ...se že veselim, čeprou sem vedno kar mal prestrašena, ampak vseeno pozitivno naravnana user posted image

glede oblekic...midva sva za prvo imela za iz porodnišnice 56 (je bla 53cm velika, pa 3860g težka), pa sva ji mogla vseen vse zavihat, tko da po moje ni nobenga straha, če mamo kako 50ko doma...midva bova zihr kaj kupila tud v tej številki...vsaj za iz porodnišnice...

skoraj sem že odločena, da si bom omislna kar rabljen TFK voziček, če mi Implastov ne bo všeč...sam morm it oba najprej pogledat...sem rekla,da se bom za drug teden prijavila, ker morm tko al tko v lj...mnenje? kritike? saj vem, da je že kar neki napisanga na to temo, sam vam tukaj najbolj zaupam user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu KKarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 606
2.10.2010 10:42:18   
lil_
medicinka ja mene so poslal, v ambulanto za patolosko nosecnost, se predn so sploh vedl, da mamo dvojcke, tko da se zgleda odlocjo tut zarad ostalih stvari oz. bolezni. tko da tole jemlem zlo resno in ne upam preterat. ja ce bojo men predlagal injekcijo se bom tut strinjala, sej skodit nemore, kvecjemu pomaga lahko. ja seveda je velika prednost ce zadihajo sami.
jst cunjice dobim od dveh dvojckov, majo pa stevilke 50 in celo nekaj manjsih oblacil. ja sej se mi zdi da ze zdej precej pocivam, tistega strogega lezanja se pa kr mal bojim.
aluap si pa res zavidanja vredna, ce ti ni noben nicesar predlagu pol ze najbrz ni kriticno z prezgodnjim porodom, pa ze zdej si v 32 tednu...srecnica...se mal pa ste res s tahudega ven. jst nc ne upam pocet, vi se pa se selte...z dvema v trebuscku jst se vrecke iz trgovine ne upam nest.
karmen pomoje tut ce bosta okrog 50 al pa mal cez ju se vedno v 50 lahko obleces. sicer pa ne rabes nevem kok cunjic 50. midva sva rekla da bova mela za iz porodnisnic manjso stevilko, da jima bodo cunjice prov, k jih bova spravla. za kasnej bojo pa vecje cotke, jih bomo pa pac vihal. ce si zelis par, bomo drzal pestike za parcek. jst pa cim sem zvedla da bomo mel dvojcka sm upala da bosta istega spola...sploh nevem zakaj, ampak nimam nevem kasne zelje po paru. sam pol smo itak hmal ugotovil da sta enojajcna in bosta itak istega spola.
petrap jst sm mela tut skos na 4 tedne, zdej pa pocas na 3. ja se strinjam s tabo, da mas za iz porodnisnice manjso stevilko. ja tut jst sm gledala vozicke TFK sam me pa moti zakaj so enobarvni...ja sej vem zbircna sm user posted image kar se pa tice implastovih vozickov, bom sla pa jst tut 1x pogledat, sam trenutno nimajo na strani nc za dvojcke, tko da je vprasanje, ce majo tm ksnega za pokazat.

jst mam pa najvec problemov s kosarami...a sploh met kosaro, al mehko al trdo? kaj ce otrocka dobro napravm, ju dam v ksn un zakelcek, pa da sm pozorna da se vozicek da cist v vodoraven polozaj...pomoje bi mogl bit cist dovol. ksno mnenje? user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 607
2.10.2010 12:04:47   
medicinka28
lil maš prav, tud mi bomo kasneje kašno reć zavihali, za začetek pa za iz bolnice bo pa 50 kr vredu. Kar se tiče vozička, sem enkrat že omenila, da smo mi nabavli hartana zx ii z mehkimi košarami. Dopadel se mi je ravno zato, ker jih dobiš v ful barvnih kombinacijah, pa živimo v hiši, tak da nisem glih prostorsko omejena. Všeč mi je bil tudi zato, ker ima kolesa primerna za makedam, je pa res, da pri malem avtu težko spraviš , čeprav smo ga mi poizkusili tudi v corso in se da. Pa v prvi vrsti sem hotla met tako da fiksno nastavljaš naslon, ne z nekimi trakci, pa sploh je bil problem, ker jih je malo takih ki jih lahko daš tud leže. Te mehke košar so se mi dopadle zato, ker imajo trdo podlago, ki pa jo lahko kadarkoli odstraniš in imaš naprej kot vrečo, kar nam bo naslednjo zimo prišlo bolj prav, kot pa trde košare, ki so uporabne sam za začetek. Pri večjih puncah nisem imela košar, ena je majska, druga avgustovska, pa je bilo tak vroče, da ni bilo potrebe, potem sta pa že sedeli in sem jih oblekla kr v zimskega pajaca in pokrila z dekico. toliko za danes, uživajte 3v 1

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 608
4.10.2010 8:52:52   
anchika
Pozdravljene , sem nova med vas ki pričakuje dvojčke maja 2010. Doma imam že dva otročička 3.5 let in 1.5 let , hoteli smo še tretjega pa bomo dobili tudi četrtega. To bo zame novo.
Rabim priporočila kakšen voziček naj gledam.....

Neposredna povezava do sporočila: 609
4.10.2010 10:48:53   
medicinka28
Anchika dobrodošla med nami. Tvoja zgodba mi je rahlo znana, tudi mi smo načrtovali enega, pa smo  dobili še enega gratis user posted image . Malo pobrskaj po forumu nazaj, gotovo boš med našimi pogovori že našla kaj glede vozičkov.

kar se pa ostalih tiče, na pomoč, ma katera kak nasvet, mene bodo uničili krči v nogah. user posted image Sploh ponoči so neznosni, bi se rada sam obrnila, pa so že tu,,...

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 610
4.10.2010 11:39:25   
missD
Odvisno kaj ti ustreza, bi imela zaporednega ali vzporednega?
Malce si poglej...: hartan,hauck,peg perego,easywalker,firstwheels,implast in se nekaj je takih znamk,ki ponujajo vozicke za dvojcke,mogoce ti kaksen ustreza.sama sem kupila vozicek znamke hauck z zimskimi kosarami.glede na to da rodis maja mogoce rajsi gledas vozicke brez zimskih kosar,saj jih niti ne bos rabila in bi ti bolj prav prisel vozicek kjer se dno cisto poleze. Mogoce pa katera napise se kaksno svoje mnenje :)

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 611
4.10.2010 11:45:00   
missD
medicinka, baje magnezij pomaga? Meni je pomagalo da me je dragi pred spanjem zmasirla pa je bilo potem vredu

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 612
4.10.2010 16:11:42   
aluap
Glede krčev - tudi sama sem jih imela precej, pa sem začela z jemanjem magnezijevih šumečih tablet (vzamem 2/dan) pa tudi kalcijeve (vzamem eno na dan). Tako si tudi zagotovim, da več spijem. Pomaga pa tudi hladno-topel tuš pred spanjem in pa madaža kot pravi missD.

Glede vozička sem še sama v dilemi... ŠE razmišljamo...

Sicer pa vse OK. Selitev je za nami in počasi sem končno začela pripravljat reči za dojenčka. Tut papirji s CSD so urejeni. Me pa malo panika. Lih tko k takrat ko se zelo veseliš nekega potovanja pol maš pa tik pred odhodom mal metulčkov v trebuhu...
Lepo se mejte!

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 613
4.10.2010 16:12:30   
aluap
Anchika - dobrodošla! Prosimt e za več podatkov, da te dam na seznam :)

(odgovor članu aluap)
Neposredna povezava do sporočila: 614
5.10.2010 11:58:55   
anchika
Živjo
Ja jaz imam še kar nekaj časa za ogled vozičkov. Mela bi takega da sedita eden poleg drugega. Najbolj ugoden se mi zdi aria twin vendar sem brala  da ni od rojstva pol je brez veze.
To je moja  tretja nosečnost. Doma ima  že 2  otročička, želeli smo še tretjega vendar nas je presenetlo in upam da bo vse ok in  bomo dobili tretjega in četrtega, pol ap anaša proizvodnja se ukine, definitivno.
Rabiš ša kak podatek za seznamček. Aja stara sem 28 let.

(odgovor članu aluap)
Neposredna povezava do sporočila: 615
5.10.2010 13:01:24   
medicinka28
aluap,missD glede krčev: že zdaj jemljem 3 šumeče magnezijeve, pa mi te dni nič ne pomaga, ne vem kaj je to, sem vprašala še dr. pa je rekel da bo že minlo. d noga me že tak boli, da komaj hodim po stopnicah. Seveda upam da bo kmalu boljše, sej plesala pa glih nebom zdajle,...Definitivno pa pride večerna masaža by možekuser posted image Tudi jaz bom ta ali pa mogoče drugi teden uredila papirje na CSD.  Čakam še plačo, da lahko izpolnim papirje do konca. Mi smo se odločli, da ne vzamemo paketa, ker že vse imam, tako da bo postopek tudi lažji,..

aluap vso srečo v novi hiški oz. stanovanju, zdaj si boš pa lahko odahnila,.... kako to izgleda, sem preizkusila, saj sem se pri drugi nosečnosti tudi jaz selila z eno14mesečnico in velikim trebuhum dobrih 14 dni pred rokom (nebi več ponovila),...

lp vsemuser posted image in tistim ki že pestvajo

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 616
5.10.2010 15:18:14   
HoneybeeMaja
No,da se še jaz oglasim,včeraj smo imeli morfologijo,vse je vredu,tudi razlika v velikosti se je očitno zmanjšala,zdaj sta približno enaka,dobimo pa user posted image in user posted imageuser posted image

Še eno vprašanje...jaz sem zdaj 21t in 4/7,do tega trenutka še noben ni pregledal mojega materničnega vratu,kar me malo skrbi,sicer na srečo nimam nobenih težav,bi imela pa boljši občutek,če bi mi rekli,da je tako kot mora biti.Prepričana sem bila,da ga bo preveril vsaj na morfologiji,pa žal nič.A to še sledi? user posted image

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

Neposredna povezava do sporočila: 617
5.10.2010 15:21:18   
gapii27
ojla bodoče dvojne mame user posted image

glede materničnega vratu je najbolje, da kr sama rečeš naj ti ga pregledajo. men ga je sicer na vsakem pregledu pogledla, na morfologiji pa sem ji tud sama reklauser posted image

srečno do koncauser posted image

ja če kiro zanima: prodam EasyWalkerja, rabljen 8 mescev...je pa vse v kompletu, košari, jajčki (Maxicosi) in športni del  (prevleke za dež in proti komarjem.... vse komplet novo je prišlo 1.400 eur, mi bomo dali mal ugodneje :)  )

lahk ZS

< Sporočilo je popravil gapii27 -- 5.10.2010 15:26:22 >

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 618
5.10.2010 17:53:02   
KKarmen
vidim da kar pridno pišete..

ancihika
dobrodošla med nami...kar se vozičkov tiče sva midva kupila easywalkerja...je super, najožji med vozički...izkušenj kako se obnese pa še ne morem dati. Baje da je super.

gapii27
zakaj pa prodajate easy walkerja, a niste zadovoljni?

Ja za maternični vrat pa nevem, tudi meni ga še ni gledala pa sem v 28 tednu... drug teden imam pregled pa ji bom rekla kako je s tem?user posted image
Uživajte in lep dan vsem user posted image 3v1...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 619
5.10.2010 18:10:19   
missD
honexbee maja svetujem da si pogledas na forumu med.over.net o raziskavi,ki jo izvajajo v p ljubljana.
V google vpisi dolzina maternicni vrat raziskava, je pusenjak objavil.

Sama sem bila vkljucena v to raziskavo. S cr sem rodila v 36t3d. Pred cr so mi obrocek odstranili in ugotovili da sem ze 3cm odprta. Pa se preglede imas pri njih na vsake 3-4 tedne

(odgovor članu KKarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 620
5.10.2010 18:13:43   
gapii27
mi smo zadovoljni z njim,zeloooo... jes mam rada spremembe, pa sem si ogledala že drugega v BC... sma tega misla že prej kupit, pa ni blo možnosti košar in jajčk-tak da samo za to, ker bi pač mela drugega :)  moj bi reko-baba :P
drugače je EW full lahek in je res vredu.... 

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 621
5.10.2010 22:03:26   
lil_
midva pa greva jutr pogledat vozek TFK. na videz se nama kar dopade.
gapi kaj pa boste zdej kupil? da dobimo se ksno idejo user posted image

kje pa ste drugac kupil EW, pri nas, al v tujini? za dvojcke sploh nevem, kje se ga pr ns dobi.
midva sva si nekak nagledala TFK in EW...to sva nastudirala na netu, zdej morva pa samo se v zivo vidt user posted image ce ma pa ksna kakrsn kol komentar, bo pa zlo dobrodoseluser posted image

ste ze vidle novga bogaboo-ja za dvojcke...res lep...sam mislm da se sploh se ne prodaja, kaj sele, d abi prslo do nas user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 622
6.10.2010 7:33:29   
aluap
medicinka28, meni tudi na začetku samo mg tablete niso pomagale in mi je G predpisal še kalcijeve, zato jih res priporočam. pa še ko greš ponoči na stranišče, se malo sprehodi po stanovanju, meni je res pomagalo, ker sem tudi sama imela močne krče.
V novem stanovanjčku že uživamo - pa tudi sama se ne bi še ekrat selila tako pozno v nosečnosti. V bistvu zadnja dva tedna težko sploh kaj naredim, tako, da mi mama zelo veliko pomaga in brez nje res ne bi šlo. Težko se sklonim in sploh kej zelo fizičnega postorim. Malenkosti še grejo...
HoneybeeMaja - čestitke za parček!!! Meni je moj G do zdej 3krat meril dolžino MV, ampak tako zgodaj kot si ti samo zato ker sem šla potem na potovanje, da sva se prepičala, če je sploh varno. Tolikokrat pa tudi zato, ker ga poznam tudi sicer... Veze so vedno OK. Se pa strinjam, da bi bilo najbolje, da prosiš, da ti ga izmeri. Vedno je najbolje biti dobor informiran in potem poveš, kaj bi rada :)
Očitno imam res srečo, ker imam preglede na 2 tedna - tako, da ga imam spet danes user posted image user posted image user posted image
Lep dan vsem!

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 623
6.10.2010 9:53:08   
anchika
HoneybeeMaja- Vidim da imaš parček, se pravi da imaš dvojajčne? Jaz imam dvojajčne , se pravi da imam možnost parčka?

(odgovor članu aluap)
Neposredna povezava do sporočila: 624
6.10.2010 10:42:23   
HoneybeeMaja
anchika moja dvojčka sta dvojajčna,to pomeni da sta bila ob ovulaciji izločena 2 jajčeca in kasneje tudi oplojena,to sta dva otročka čisto ločena,vsak v svojem mehurčku,pri meni sta tudi dve posteljici.Dvojčki so v več kot 80% dvojajčni,enojajčni so torej res redki,tam se pa zgodi,da je oplojeno eno jajčece,pride pa do napake pri delitvi tega jajčeca in posledično do enojajčnih-identičnih dvojčkov,ki so istega spola.

Tu je še slikovna razlaga : http://www.mombaby.org/UserFiles/File/TTTS.html

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.