Bonnie_RR
|
Ah ja, deževna nedelja... Včeraj je bil že drugi večer, ko sem ji dala pred dojenjem malo riževe kašice. Kaže znake, da ji je všeč, je pa ful gibčna zraven (brca, z rokami mi sega po žlici, pa sama bi zraven malo pomagala ipd.) in je to kar podvig. Zaenkrat je vase dobila po mojem nekje 20ml gostega, potem pa še joško, ki je, seveda, zakon. Zadnjič sem v BC poleg nekaj plastičnih skodelic in 2 žličk kupila še lonček (LINK) in ji zadnje dni vsak dan naredim malo čaja ali pa samo vode, pa nisem nič kaj uspešna. Ne spije nič. No saj, probam že malo, silim je pa ne. Steklen strgalnik... Sem ga imela že pri prvem (dobila za darilo) in ga bom uporabljala tud sedaj. Js še danes včasih tavečjemu naredim za malico 2 piškota in 2 jabolki (na tem strgalniku) in to vedno prav z veseljem zmaže. Že komaj čaka, da bo Vita tud to jedla. Sicer sem ga pa pred dnevi videla v BC, cene pa nisem gledala. piškoti/gluten... Zaenkrat nisem še nobenih piškotov nabavljala, to pride na vrsto kasneje, ne bom pa kej preveč komplicirala in načrtno kupovala in delala zadev brez glutena. spanje... Moram kar potrkat, da gre na bolje. To noč je spala do pol 4h, pojedla in nadaljevala še do nekaj čez 7, noč prej je bila pa budnica uro in pol prej, vstajanje pa ob isti uri. oblačila... Nekatera so ji še št. 62 čist prav (do pred kratkim je imela tud še stvari velikosti 56), nekatera pa tud že 74, pa malo zavihan rokav, čist odvisno. Večinoma je pa zaenkrat nekje na 62-68. Kupujem pa ne kaj preveč, bolj za lušte, ker imam zaenkrat še kar precej uporabnega od prvega (še sreča, da je imel prve mesece večinoma nevtralne stvari in ne očitno fantovskih ), pa ene par oblekic sem dobila od kolegice. So mi pa ful všeč stvari v Zari, zato sem ji zadnjič tam vzela ene legice, pa dve majčki. Že pred časom sem pa še bone, ki jih je mala dobila ob rojstvu, v BC vnovčila in ji nakupila en kup kjut stvari. zaščita... Tabletke Cerazette. kakanje... Najprej je kakala vsakič ornk (čez in čez), sedaj pa že ziher ene 2 meseca kaka vsak dan ali vsak drug dan. Prvič pa se je ravno v teh dneh zgodilo, da teče že tretji dan brez. Če bom videla, da jo bo začelo kaj posebej mučit, ji bom probala "kej pomagat" , drugače je pa to še vedno čist ok. Zdej grem pa pogledat, če spi, ker je že pred nekaj časa babyfon utihnil... lp
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 17.10.2010 12:44:06 >