|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
15.10.2010 17:24:58   
mamimo
Ojla!

Kaj naj komentiram...

A ja, oblačenje dojenčka: jaz ne bi rekla, da ga malo oblačim, vedno ga oblečem kot sebe in še malo več. Jaz potiskam voziček, on pa leži in če imam srečo spi, zato mora biti po mojem mnenju malo bolj oblečen. Je pa verjetno precej odvisno tudi od otroka, eni so bolj zmrznjeni, enim je vroče. To vsaka za svojega najbolje ve. Ne bom pametovala.

Sonček in poletje: ko sem se jaz "bavila" z dieto brez KML, sem naletela na dobre recepte. Če te zanima, jih najdeš tukaj:http://med.over.net/prehrana/index.php?k=48&p=179&n=14351&stran=2
Pa še nekaj je napisano o prehrani otroka, ki je alergik. Sicer pa držim pesti, da se rešite težav.

no, grem.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
15.10.2010 19:26:46   
dvojčica6
meymey, zoja83, hvala za nasvete...jokat ne morem pustit, niti moj ni za to...

sem prebrala to od Pantleyeve in ni cajta za vodit evidenco user posted image user posted image user posted image se pa zavedam, da sama od sebe ne bo spremenila spalnega vzorca...jah, rajš kot da jo poslušam jokat jo vržem v voziček...ma ne govorimo o jokcanju ampak o konkretnem dretju...pač zgleda rabi tresenje da se umiri..ne vem s čim to nadomestit...ponoči pa zgleda nima teh problemov. popapa joško in spava daljeuser posted image user posted image user posted image

postopno uvajanje spanja brez gibanja sounds good, sam naša ta mala je mali Hitler...sieg heil!user posted image user posted image user posted image resno ful je komandadantska...se tolažim, da se bo vse rešlo ko bo treba - pozimi

mah, do poroke se vse poštimauser posted image user posted image user posted image

oh kako lepo se je malo izpovedat user posted image zdaj ko sem vam pojamrala sem 5 kilov lažja (magariuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
15.10.2010 20:45:48   
Sonček in poletje
mamino - user posted image user posted image user posted image hvala.

GH - danes smo mu prvič dali riževe kosmiče, sem jih zmešala z vodo, mali je kar godel zraven in se stegoval po žličko. Sem mu dala 40 ml, za prvič je dovolj. Bomo vidli, če bo kaj več spal user posted image . Tako, da zdej ga vsak večer čaka riževa kašica. Ostalo bom pa začela uvajat, ko bo dopolnil 5 mesecev user posted image . Če bo pri vsej hrani tako užival, kot pri kašici, bo kar veselje ga gledat user posted image .

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
16.10.2010 14:35:10   
nikcaa
en hitr pozdrav...
mi2 t Arentom sva pa danes spala pri mojih... ker sm sla uciraj na en roj.dan..od ene kolegice...
pa saj sm bila ze ob polnoci doma ampak mi je bil bogi da bi ga prenasala....
tako da smo se vedno tukaj.. cakava najinega tatija da pride z dela...

heeh.. na FB-ju sm pa dobila tretjew mesto za NAJ ime- tako da dobim lep napis ARNE, bo glih za njegovo sobico (OTROSKI NAPISI)user posted image

nic.. grem ker je moj cukrcek lacen...........

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
16.10.2010 16:10:18   
gajka
Jaz sem pa vsa povožena... Sem šla včeraj na teren (k* pa taka porodniška user posted image ) in je tole vreme samo še dodatno pripomoglo k sesutju mojega že itak malo načetega zdravja. Sem bila sicer oblečena kot sredi zime (termo puli, termo hlače, vetrne hlače, bunda), pa ni nič pomagalo. user posted image Trenutno je poraba robcev na vrhuncu, čutim pritisk v ušesih, čeljust in zobje me bolijo, izkašljujem ene čudne zadeve... user posted image Pa za nameček sem še sama doma, user posted image je šel v četrtek zvečer iz službe proti morju, da se malo v miru svoje magistrske naloge loti (doma je to namreč ob divjanju ta večjega paglavca domala neizvedljivo). Včeraj je v.d. tašča prišla k nam čuvat Zaro (ko sem bila na terenu) in še Roka zraven (ni bil v vrtcu zaradi vnete očke), potem pa je HB vzela Roka s sabo na počitnice za vikend. Si sploh ne predstavljam, da bi imela še ta večjega na grbi, ker še za Zaro komaj skrbim. user posted image Upam samo, da se ne bo še ta mala nalezla od mene. user posted image user posted image Pa še zaradi tega občasnega izčrpavanja zaloge mleka za takrat, ko me ni, pa potem po 8 ali več ur brez dojenja sredi dneva, imam celo zbrko pri proizvodnji mojih mlekarn... user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 16.10.2010 16:16:34 >

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
16.10.2010 18:54:20   
Kiya
Jaz se počasi pripravljam na uvajanje GH user posted image in sem danes kupila Plasmon piškote (brez glutena), da jih bom dajala v sadne kašice. Zdej sem pa vidla, da jih lahko dajem tudi v mleko in naj bi otroka  bolj nasitil.
A je katera to prakticirala?

Sem pa brskala malo po netu in vidla, da nekatere mamice priporočajo stekleno strgalo (ribežen) za delanje kašic pa me zanima a ima katera izkušnje s tem?

Gajka upam, da boš kmalu bolje user posted image

Nikcaa sem pa vidla vidla, da ste dobili pobarvanko :P jaz niti opazila nisem da je bilo kakšno glasovanje user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
16.10.2010 18:59:40   
Zoja83
kiya
Sem pa brskala malo po netu in vidla, da nekatere mamice priporočajo stekleno strgalo (ribežen) za delanje kašic pa me zanima a ima katera izkušnje s tem?
nam so v materinski rekli, da je dober zato, ker čist na drobno nastrga, poleg tega pa se na raznih kovinskih rade bakterije nabirajo...torej naj bi bil bolj higieničen...sem pa videla, da ga v baby centru imajo...

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
16.10.2010 21:09:37   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Kiya
Jaz se počasi pripravljam na uvajanje GH user posted image in sem danes kupila Plasmon piškote (brez glutena), da jih bom dajala v sadne kašice. Zdej sem pa vidla, da jih lahko dajem tudi v mleko in naj bi otroka  bolj nasitil.
A je katera to prakticirala?
Ne. Sem tudi nekaj dni nazaj to prvič slišala. user posted image Ta večji je vedno dobil samo "suhe" piškote za glodat.

Smo imeli pri ta večjem kar navadnega (kovinskega), enako bo tudi zdaj. Itak nisem ne vem kako veliko ribala hrane. Kar pa se higieničnosti tiče, pa ribežen kar v pomivalcu perem in se najbrž pri tisti vroči vodi dovolj dobro opere. user posted image Sem pa skoraj večkrat uporabljala kar tist mali sekljalnik, ki ga na paličnega namontiraš.

Gajka upam, da boš kmalu bolje user posted image
Hvala! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 16.10.2010 21:12:20 >

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
16.10.2010 21:21:52   
Sonček in poletje
Kakanje - mi pa danes prvič nismo kakali user posted image , al nej me skrbi, al ne. Zdej pa ne vem, al je to zato, ker smo mu včeraj dali riževe kosmiče, ali pa zato, ker je z Allernove spet prešaltal na moje mleko. Po mojem mleku se še ni pokakal, zadnja pokakana pleničke je še čist po Allernovi smrdela. Ima katera kake podobne izkušnje? Pa prdi tudi manj.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
16.10.2010 21:57:46   
bcljka
oj!

dons se je pa pIka prvič 3 ure v kosu jokala... no bl je vreščala... kdo bi vedu zakaj user posted image user posted image  tko da ste se mi ornk zasmille tiste k mate "manj pridne" otroke user posted image  no pol je blo pa po starem, skos smeh in pa normalno zaspala user posted image

sonček in poletje - nej te ne skrbi... naslednič k se bo pokaku bo zih dvojna porcija user posted image

gajka - tud jst upam da boš kmal bolš user posted image

steklen ribežn - tud jst ga mam v planu kupt in smo bli ta tedn v babycentru pa sm ga spet pozabla... jao! stane pa drgač 3eur... tko da ni nek jaki strošek sploh user posted image  mi smo zaenkrat še na riževi kašici, po par žlic dnevno... je kr zabavno tole hranjenje... pa svaka čast tistmu k je "izumu" slinček z žepom user posted image

sicer pa jst nameravam delat kašice v kako vam nej opišem... šejkrju... tista naprava k jo majo v fitnes centrih za une proteinske šejke delat... no, to mam jst doma in je zakon! čist za vse uporablamo... od snega iz beljakov, do omake za špagete, puding... skratka zakon user posted image

za vse tiste k ste na FB... če vam ne bo odveč bi tukile http://antizvezda.collegium.si/galerija/16.html prosila en glas (oddaš ga tko da lajkaš video)... posnetka pa ni treba gledat... user posted image

nočka

Neposredna povezava do sporočila: 1485
16.10.2010 22:01:59   
Kiya
No da ne boste mislile kok sem pametna user posted image najprej sem kupila plazma piškote in šele doma vidla da imajo gluten user posted image danes pa sem malo bolj pogledala in najdla te plasmon, jih pa imajo v Interšparu in tudi v DM sem jih vidla :)

Sonček glede kakanja pa ne vem, ko smo bili na Aptamilu moja ni 2 dni kakala in sem ji potem dala piti sladek čaj in jo je hitro pognal. Mogoče če počakaš en dan in boš potem vidla kako in kaj.

Danes sem iskala ta ribežen in ga nisem najdla v Šparu, v Baby center se pa nisem niti odpravila ker je bil Festival nakupov in zabave in je bila že tako gužva user posted image , so pa v BC imeli oz. imajo še jutri tisto akcijo ko ti za vsak nakup nad 50€ dajo bon za 10€

Sem pa vidla, da bom mogla zopet novo kolekcijo ven potegnit, gremo končno proti 62 user posted image se mi zdi da še noben otrok ni 3 mesece nosil 50 user posted image in skoraj 2 meseca 56 user posted image
Še dobr, da se je najdlo nekaj družinskih prijateljev, ki je imelo viška nekaj cujn za punčke in ni treba ful veliko stvari kupovati, edino pižamic nimam ampak to se lahko hitro popravi user posted image hodim pa ponavadi kar v Kik pa občasno H&M in Špar

Neposredna povezava do sporočila: 1486
16.10.2010 22:08:53   
nikcaa
Oi.
kakanje- mi kakamo enkrat na dan... ali pa niti ne.. tud usak drug dan... ma zaenkrat mu ni panike...
nic ga ne muci...  soncek in poletje- pomojem se nimas kej sekirat.. ce ga nic ne mantra...

moj mali je tako smesen, ker bi ze jedi z nami.. pa nic ne dobiuser posted image sm ga dojila.. je jedu brez problema... pol pa k sm zraven piskotka zacela papcat.. pa se je kr od joske umaknil.. in gledal z odprtimi usti kako se mami baseuser posted image user posted image glede GH bom pa pocakala se en mesec....

sibam se k mojemu user posted image pocartkat ( user posted image ), ker ga nism ceeellll dan videlaaaa.....user posted image

aja, pa se to... za kaksno zascito ste se pa odlocile? jst sm razmisljala in se odlocla za NOBENO user posted image
bomo malcek paziliiiii....user posted image

< Sporočilo je popravil nikcaa -- 16.10.2010 22:11:40 >

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
17.10.2010 8:31:59   
gajka
kakanje - kaka večinoma vsak dan, včasih tudi ne, pa se ne sekiram kaj dosti.

GH - še ne bomo začeli. Če bo šlo, bomo še počakali do nekje 5,5m.

zaščita - hmmm, samo kondomi, nič kaj konkretnejšega. Pa nimamo 3. v planu! user posted image Itak sva zadnje časa oba zvečer večkrat orng prekurjena in večinoma prakticirava kar vzdržnost. user posted image Je pa libido pri meni itak čisto na tleh... user posted image user posted image

oblačila - smo že celo uvedli kakšno cunjo št. 74, večinoma pa nosi še 68.

Pa še tole - danes je ta mala spala od 22:30 do 7:30, brez prekinitve! user posted image Je šla sicer že spat okrog 21h, potem je pa okrog 22h začela naenkrat ful neutolažljivo jokat user posted image , ko sem jo končno uspela pomirit, se je še pa malo podojila in vendarle spet zaspala.

< Sporočilo je popravil gajka -- 17.10.2010 8:33:41 >

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
17.10.2010 9:43:08   
mamimo
ojla!

oh, spet dež...user posted image   se bomo morali pa notri crkljati user posted image

Sonček in poletje: zaenkrat nič ne skrbi. Se pa po uvedbi GH kakanje malo spremeni, gre za drugačno strukturo hrane, pa še določene jedi zapirajo, ene otroke pač bolj. Tako riž zapira in eni dojenčki imajo s tem kar probleme. Pa npr. banana tudi. Pomagajo sladki čajčki, jabolko, suhe slive, itd.

GH: jaz bom počakala do 5. meseca, nato pa začela z zelenjavo, nadaljevala z mesom in nato z žitnimi kašicami. Razen, če bo zvečer kazal lakoto, potem bodo žitne kašice hkrati z zelenjavo. Vam pa priporočam, da na začetku ne hitite z uvajanjem preveč stvari naenkrat. Črevesje in ledvička še niso navajena, pa še, če bo reakcija, ne boste vedele na kaj je.

ribežen: jaz imam steklenega, še od večjega. Steklenega ali plastičnega riporočajo zato, ker naj bi ohranjala vse vitamine in minerale, kovina jih baje uniči. Zato nekateri uporabljajo tudi keramične nože namesto kovinskih. Pasirala pa jaz ne bom, le fino pretlačila. Tako sem delala pri večjem, pa tudi patronažna mi je tako svetovala.

cao

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
17.10.2010 10:46:32   
ninkica
Jutro
Ena kavica za vseuser posted image

Naj vas mal pokomentiram:

kakanje mi smo bili v petek stari 4 mesece in Leja je še vedno pokakana skoraj za vsako pleničko.Smo pa začele kak teden nazaj z GH in sicer z riževo kašico.
Jaz tudi nimam namena nikamor hitet,bom lepo počasi zaenkrat smo samo na kašici čez cca mesec dni bomo začele pa z zelenjavo postopoma.

oblačila nosimo skoraj vse 74,ker ji je 68 glih za glih.Tudi jaz zlo veliko cunj kupujem v Kiku in sem z njimi zlo zadovoljna,nič se ne skrči,ne raztegne in cena je dosti ugodna in na splošno otroci zlo hitro prerastejo števike.Drugače pa kupujem v Pikapolonici še pa v babycentru,...

zaščita nimam nobene ker imamo namen imeti še enega user posted image Sem pa delala zadnjič test in je bil negativen sicer nismo delal nič na user posted image  ampak sem imela neke čudne znake.user posted image

piškoti plasmom smo jih dobili za darilo in sicer so brez glutena.Od moža sestrična ima tudi user posted image sicer bo novembra star 1 leto in je rekla,da s temi piškoti naredi popoldan kašico kot sadni posladek,da med saje drobi kekse Plasmon in da je zlo dobr.Na moji škatli piše,da so od 4 meseca dalje in da se jih zdrobi v mleko,..Sem pa te piškote vidla v DM-u.

Danes ne rabimo nič kuhat zato,ker gremo k mojim domov na praznovanje(mami ima rojstni danuser posted image )popoldne gremo pa na drug rojstni dan in sicer ima od moža nečak rojstni dan(4leta)pestro ni kejuser posted image

lep dan vam želim pa čeprav je deževenuser posted image

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
17.10.2010 12:41:26   
Bonnie_RR
Ah ja, deževna nedelja...user posted image

Včeraj je bil že drugi večer, ko sem ji dala pred dojenjem malo riževe kašice. Kaže znake, da ji je všeč, je pa ful gibčna zraven (brca, z rokami mi sega po žlici, pa sama bi zraven malo pomagala ipd.) in je to kar podvig. user posted image Zaenkrat je vase dobila po mojem nekje 20ml gostega, potem pa še joško, ki je, seveda, zakon.user posted image

Zadnjič sem v BC poleg nekaj plastičnih skodelic in 2 žličk kupila še lonček (LINK) in ji zadnje dni vsak dan naredim malo čaja ali pa samo vode, pa nisem nič kaj uspešna. Ne spije nič. No saj, probam že malo, silim je pa ne.

Steklen strgalnik... Sem ga imela že pri prvem (dobila za darilo) in ga bom uporabljala tud sedaj. Js še danes včasih tavečjemu naredim za malico 2 piškota in 2 jabolki (na tem strgalniku) in to vedno prav z veseljem zmaže. user posted image Že komaj čaka, da bo Vita tud to jedla.user posted image
Sicer sem ga pa pred dnevi videla v BC, cene pa nisem gledala.

piškoti/gluten... Zaenkrat nisem še nobenih piškotov nabavljala, to pride na vrsto kasneje, ne bom pa kej preveč komplicirala in načrtno kupovala in delala zadev brez glutena.

spanje... Moram kar potrkat, da gre na bolje. user posted image To noč je spala do pol 4h, pojedla in nadaljevala še do nekaj čez 7, noč prej je bila pa budnica uro in pol prej, vstajanje pa ob isti uri.

oblačila... Nekatera so ji še št. 62 čist prav (do pred kratkim je imela tud še stvari velikosti 56), nekatera pa tud že 74, pa malo zavihan rokav, čist odvisno. Večinoma je pa zaenkrat nekje na 62-68. Kupujem pa ne kaj preveč, bolj za lušte, ker imam zaenkrat še kar precej uporabnega od prvega (še sreča, da je imel prve mesece večinoma nevtralne stvari in ne očitno fantovskih user posted image ), pa ene par oblekic sem dobila od kolegice. So mi pa ful všeč stvari v Zari, zato sem ji zadnjič tam vzela ene legice, pa dve majčki. Že pred časom sem pa še bone, ki jih je mala dobila ob rojstvu, v BC vnovčila in ji nakupila en kup kjut stvari. user posted image

zaščita... Tabletke Cerazette.

kakanje... Najprej je kakala vsakič ornk (čez in čez), sedaj pa že ziher ene 2 meseca kaka vsak dan ali vsak drug dan. Prvič pa se je ravno v teh dneh zgodilo, da teče že tretji dan brez. Če bom videla, da jo bo začelo kaj posebej mučit, ji bom probala "kej pomagat"user posted image , drugače je pa to še vedno čist ok.

Zdej grem pa pogledat, če spi, ker je že pred nekaj časa babyfon utihnil...user posted image

lp

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 17.10.2010 12:44:06 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
17.10.2010 14:10:47   
Sonček in poletje
bcljka - A si že kdaj slišala za tisto, če nekomu rečeš, da nekaj ne sme bo to naredil :)?. In sem seveda gledala posnetek. Ha ha ha. Packa sem, vem ja, pravi mali voaer user posted image . Upam, da ne zameriš preveč user posted image .

Oblačila - mi imamo že skoraj vse 74, menda ene žabice in nekaj pižamic 68, sem pa tudi že 80 nabavila in ene mu tudi že oblačim. Ene številke so pač bolj majhne. V glavnem kupujem preko Nexta, v slo pa v glavnem H&M, BC, Okaidi, Kanz. Sem pa tudi jaz dosti stvari dobila in bolj ko ne dokupujem, kar mi manjka. Ampak zdej bom pa morala sama naprej kupovati po cele kolekcije, ker pri večjih številkah so že veliko bolj ločene na fantke in punčke. Mi smo pa zdej dobilu unisex, ki jih je prej nosila punčka user posted image . Sicer pa zmeri, ko grem kupovat kako malenkost za user posted image takoj gre preveč dinarčkov.

Kakanje - še kar se nismo pošteno pokakali, čisto malo in to je to. Nisem pa vedela, da riž zapira user posted image . Sej mogoče sem res koza... kok pribljižno jim pa dajete te kašic, ker jaz sem mu dala 40 ml. A to je preveč za prvič user posted image ?

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
17.10.2010 15:58:14   
scorpiogirl
Sam tolk, da vas pozdravim user posted image z eno roko tipkat ni kej fajn, druga je pa zaposlena z našim škratom user posted image

Sonček in poletje, nč ni hudega, če ne kaka ... samo, da ga ne matra kej user posted image Lucijan po novem kaka 2x na teden, vmes sicer grozno prdi, ampak zvija ga pa nič. Pri dojenih user posted image je baje normalno, tud če kakšen teden ne kaka. Naš prvi je bil bolj smotan, kar se tega tiče ... ful hitro zaprt, pa tud ful ga je hitro zvijalo, če ni kakal ... sem poskusla svašta enih stvari, od namočenih suhih sliv, preluftanega donata (btw, vodo, kamor so se namakale suhe slive, mu komot daš), čajčki ... najbolj so mu pa, pa še vedno je tko, pomagale bio gaia kapljice user posted image sem mu jih lih spet začela dajat, ker je bil ful zaprt. Nekej zarad sprememb v vrtcu, mal je pa tko al tko skoz. Par dni, pa že ni problemov user posted image

aja, Mamimo (mislim, da si bla ti) - na kakšen način pa lahko odmrznem mleko, da ne bo spremenilo okusauser posted image ker očitno je blo to res to. Sem mu zadnjič probala dat moje načrpano mleko po flaški in ni blo težav. Zgleda mu res ni všeč odmrznjeno mleko ... pa mi ga je mal škoda stran metat ... pa tudi hotela sem si še mal načrpat, da bi tud kasneje mu lahko kašice na mojem mleku delala ...

Drugače mu pa jaz tudi včasih zvečer dam mal riževe kašice (tista riževa sluz) z mojim mlekom ... sicer še ne zna lih z žličko jest, je mu pa kar všeč, tko da se mal afnamo user posted image ostala GH bo še počakala ... začetek novembra imamo tako ali tako posvetovalnico in cepljenje, pa bo mogoč takrat pediatrinja kej povedala, kako in kaj ... drugače bom pa kar patronažko na obisk povabila, da mal pove, kako je zdej s temi novimi smernicami ... sem jo zadnjič srečala, pa je rekla, da so spreminjal, ampak naj ne kompliciram, pa bo user posted image

no, vseen nisem bla prov kratka, se vidi, da je naš dečko prov priden user posted image user posted image

pa lep ostanek nedelje user posted image

Ni nam dolgčas :)

Neposredna povezava do sporočila: 1493
17.10.2010 22:06:29   
annie
Večer,

da še jaz kakšno rečem, spet po nekaj dnevnem premoru user posted image

prejšnji teden smo bili kar vsi 4-je malo prehlajeni, sicer nič kaj resnega, samo zadelan nos, malo kašlanja. Sedaj je že HB ok. Glavno, da sta tamala dva ok. Me je Klara prejšnji teden čudno gledala, ko sem ostala na pol brez glasa user posted image

Vidim, da vas je že kar nekaj začelo z GH oz. z riževo kašico. Mi bomo tudi najprej s tem začeli, potem pa z zelenjavo in nato s sadjem, ampak še imamo cca. 2m časa-nekje pri 5,5 m bomo začeli. Čeprav že sedaj z zanimanjem gleda, kaj si v usta dajemo user posted image

Steklen strgalnik,  ga nimam in ga tudi ne nameravam kupovati. Imamo kar kovinskega.

Kakanje, se tudi kateri dan zgodi, da se ne pokaka, potem drugi dan pa je kar konkretna porcija. Drugače pa se načeloma 1x dnevno pokaka.

Oblačila, spodnje dele (trenirkice ipd.) št.62, zgornje pa 68, pižamice, pajacke tudi št. 68, št. 74 še visi z nje. Je pa dobro, da imamo zalogo oblačil za punčko. Smo jih dobili od moževega bratranca z dvojčicami, tak da do sedaj še skoraj ni nobenega oblačila od Nika ponosila user posted image

Zaščita, tudi samo kondom in mislim, da bo pri tem ostalo. Sicer sem nekaj premišljevala o mireni, ampak dosti punc poznam, ko niso bile z njo zadovoljne user posted image , za tablete pa  mi ni. Če se slučajno ponesreči, pa se tudi ne bova pritoževala, čeprav ekstra tretjega ne planirama user posted image Mož pravi, da so oni trije in jaz imam tudi dva brata, tak da baje moramo mi tudi tri imeti user posted image

ja nič, grem se malo k mojemu možeku pred tv pridružit, potem pa počasi pod kovter...nočka!

< Sporočilo je popravil annie -- 17.10.2010 22:10:42 >

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
17.10.2010 23:45:15   
bcljka
sonček in poletje - poznam to user posted image  da ne gledat sm bolj napisala zato k res ni tkole za mamo primeren posnetek user posted image user posted image user posted image  sicer pa sm jst v vlogi snemalke... user posted image  dobr da je Pika tok pridna da se ob takih vragolijah sploh ne zbudi user posted image

jst sm pa dons dala pol žličke kuhanga korenčka k je lih bil na meniju, čist tko da vidm reakcijo... pojedla je, ampak faco je nrdila pa tako kt da sm ji strup podturila user posted image

sicer pa nč posebnega, glede na vreme smo sicer bli zuni ampak v lokalu na vrtu pod streho user posted image  naslednjo nedeljo pa že maraton user posted image  upam da nau lih dež...

oblačila - te številke so res čudne... k mi nosmo od 62 do 74! eno jopco k jo je za darilo dobla pa ne vem lih katera firma pa recimo za 12mescev pa jo komi gor navlečem medtem k v enih 62 pa kr plava... user posted image  zakaj ni še za odrasle taka razlika... bi kupovala sam tm k bi mi bla 36 prou user posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
18.10.2010 8:30:19   
Sonček in poletje
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo se pokakali in to 2x v eni uri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej se grem pa z mojim mladičkom malo igrat user posted image .

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
18.10.2010 8:31:06   
bridget3
Ko že o kakanju spet pišemo ...
Moj je prej kakal vsaj 1x na dan, občasno pa tudi do 2-3x ...
ZDAJ pa mi že nekaj štrajka - do 4 dni je trajalo, pa še potem je pokakal čisto malo. To se je zdaj 2x tako zgodilo. Spet smo začeli  z BIO GAIA (dajem zdaj 3 dni) in danes sem ga posedla tule v ležalnik (sede lažje kakajo kot revčki v ležečem položaju) in se je začel nekaj napenjat in sem slišala ppppprrrrrrrrrppppp... user posted image  Malo ga še pustim, če bo še kaj, in ga grem porihtat in ploskat, če je naredil konkretno kašico user posted image

Imamo pa še drugačne težave te dni (SPANJE), ko je utrujen in vidim, da hoče spat, ga nesem v posteljico in tam se začne JOOOOOOOK! Groza!
Pri nas imamo drugače takšen red, da ga samo odložimo, polupčkamo, malce po ritki potrepljamo, damo niniko med rokice in zaspi dokaj hitro.

Zdaj pa nas je začel s tem jokom vse mesti... Vemo, da ga ne smemo več dvigovati potem, ker s tem doolgoročno nič dobrega ne naredimo. In tako ga malo pustimo, minutko (ki traja veeeeeeečnost!), spet poskusimo dati dudo , malce pobožamo in sčasoma se utrudi in zaspi.
AMPAK ZAKAJ NAENKRAT TAKO??? Prej je vedno lepo ajal... Mogoče, ker je zdaj pametnejši in starejšiuser posted image in že kapira, da je treba spat in se upira?

Brezveze user posted image

LP VSEM!

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
18.10.2010 10:42:19   
meymey
Ko vas tako berem, se počutim kot stari maček, ker sem seveda s Tomijem šla skozi vse opisane faze kakanja, nekakanja, spanja NEspanja user posted image . Zdaj smo spet že dva dni v fazi - bodice si mi nastavila v posteljo, jaz ne morem spat user posted image . Eh, zapomnite si... ravno ko se boste navadile na nekja, se bo spremenilo in spet boste vse zmedene iskale pravo pot :D.

Mi smo pa končno naročili sušilcaaaaa! Jaz sem hotla Bosch, moj Gorenje, nabavla pa sva Hooverja. Je rekla prodajalka da je top kvaliteta za to ceno pa še 15% popusta sva dobila zdaj k so meli ta FNZ v BTC. user posted image  V čet dobim in javim kak sem zadovoljna :D.

Je pa v čet rodila punca mojega najboljšega prijatelja. Tako da ima Tomi prijateljico Vito. user posted image

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
18.10.2010 10:59:56   
mamimo

Ojla!

Scorpiogirl: ja, zamrzovanje in odmrzovanje mleka je prava znanost. Najprej moraš paziti, da mleko pravilno zamrzneš. Ni dobro skupaj zliti mleka različnih črpanj, načrpanega mleka pa dati direktno v zamrzovalnik. Če shranjuješ mleko v prostorčku nad hladilnikom, je pa tudi rok uporabe dokaj kratek - cca 2 tedna.

Odtajevanje (navodila svetovalk za dojenje): Zamrznjeno mleko v posodici je treba odtajati pod tekočo mrzlo vodo. Na primerno temperaturo za hranjenje ga segrejete tako, da postopoma zvišujete temperaturo vode. Posodico lahko tudi potopite v lonček z vodo, ki ste jo predhodno segreli. Če je potrebno, posodico z mlekom vzemite iz lončka, in vodo ponovno pogrejte. Mleka ne pogrevajte neposredno nad ognjem.

cao .

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
18.10.2010 11:50:00   
annie
Glede spanja in uspavanja, se jaz sedaj pri Klari ne vem kaj ne sekiram. Nik je bil vedno navajen, da je zaspal izključno med dojenjem in sem se seveda takrat zelo sekirala, da ne zna sam zaspat, pa drugi so me sekirali, da sem ga na tak način razvadila, da me bo hotel vedno zraven itd. in potem ko sva z dojenjem prenehala je zaspal brez kakršnegakoli problema-edino malo bolj se je k meni stiskal in brez problema zaspal user posted image Sedaj pa me itak samo polubčka, objame in že spi.
Tudi Klara včasih zaspi med dojenjem in mi je tole nekaj najlepšega user posted image , me ne moti, saj vem, da slej ko prej bo tudi ona vedela samostojno zaspati.

Pa tudi glede raznoraznih faz, skozi katere gredo naši dojenčki- itak so še tako mičkeni, se šele privajajo na življenje, mi jim moramo samo prisluhniti. Sedaj je še fajn, ko jih lahko toliko cartamo, potem pa ko so večji, pa itak, da nimajo toliko časa in se raje igrajo. Nik me sedaj pri 3 letih iz dneva v dan preseneča, koliko stvari že zmore, je pa tudi res da je potrebno vzgajati. Ker v času trme in osamosvajanja je potrebno imeti voljo in trdno vzgojo, če ne popušiš in te malček začne vrteti okrog prsta user posted image Sedaj še uživajmo, dokler so še tak mali, ko pa se začnejo upirati, je pa potem že druga pesem...sedaj pa dosti nakladanja...ma se vidi, da sva danes zjutraj z nikom bila v bojnem položaju user posted image , ko se ni hotel ne oblečti, ne zobk umivati...user posted image ...slej ko prej pa bo tudi to minilo in spet kaj drugega prišlo user posted image Lep dan...grem še nekaj postorit, dokler še naša madam spi, potem pa grem itak po našega "razbojnika"  v vrtecuser posted image

< Sporočilo je popravil annie -- 18.10.2010 11:53:09 >

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Zavarovanje- adriatic ali vzajemna?
Admin

Dodatno zdravstveno zavarovanje- Adriatic ali Vzajemna?

Adriatic (36%)

Vzajemna (39%)

drugo (25%)

Število vseh glasov: 203

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!