Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.10.2010 13:31:28
|
|
|
|
Tulipan12
|
Na mizi imam kupček papirov, za katere ne rabiš nobenega znanja in nič, moraš pa delo naredit, ker brez tega, ne morem naredit naslednjega, pa mi taaaaaaaaaaak ni! Ampak ker se nobena noče igrat z mano , se bom lotila... če umrem od dolgcajta, ste ve krive
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.10.2010 13:33:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Na mizi imam kupček papirov, za katere ne rabiš nobenega znanja in nič, moraš pa delo naredit, ker brez tega, ne morem naredit naslednjega, pa mi taaaaaaaaaaak ni! Ampak ker se nobena noče igrat z mano , se bom lotila... če umrem od dolgcajta, ste ve krive a ti pridem pomagat? Pa me pol predlagaš, da te menjam dokler ne prideš nazaj..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.10.2010 13:34:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa, če karkoli zvem, ti javim. Samo ne vem kaj je T. delal. Vem, kje je delal, vem, da je naredil diplomo, ne vem pa kaj je delal. No, sej se vidimo v petek (če je tisto fiksno) in si malo več povemo. T. je bil vodja gradbišča na cpmju. Oz, no saj še vedno je samo z zaprtim gradbiščem, ker nimajo € Ja, mislim da je fiksno. Upma, da bo tudi meni šlo ven in pridem, čeprav sem že potrdila da pridem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.10.2010 13:36:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 kokica bi lahko bila predsednica, samo si toti naziv šparam za sebe, ker bom doma do januarja 2012 lahko je rediteljica eh, petek je, pa me meče! ja, ja boš kar ti predsednica, kokica pa naj bo pod-predsednica jaz pa bom zadovoljna da sem samo navaden član, trenutno Ampak ne, mislim, da se ne morem grebst za mesto predsednice, ker moramo še Najo in Persido upoštevat! Al se za nazaj ne šteje Aja, to pa sem pozabla. Pa dobro, me gledamo v prihodnost ne preteklost, če bi gledale za nazaj, pol bi tak ble vse predsednice. Poglej kolk imamo določene, ti bo vse jasno, kdo bo predsednik in kdo član
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.10.2010 13:45:28
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa, če karkoli zvem, ti javim. Samo ne vem kaj je T. delal. Vem, kje je delal, vem, da je naredil diplomo, ne vem pa kaj je delal. No, sej se vidimo v petek (če je tisto fiksno) in si malo več povemo. T. je bil vodja gradbišča na cpmju. Oz, no saj še vedno je samo z zaprtim gradbiščem, ker nimajo € Ja, mislim da je fiksno. Upma, da bo tudi meni šlo ven in pridem, čeprav sem že potrdila da pridem. No, pri nas je tak, da so rekli, da bodo probali brez menjave in razdelili moje delo med sodelavnki in njima dali višjo plačo... ampak po mojem delajo račun brez krčmarja... bomo videli!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.10.2010 13:46:08
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 kokica bi lahko bila predsednica, samo si toti naziv šparam za sebe, ker bom doma do januarja 2012 lahko je rediteljica eh, petek je, pa me meče! ja, ja boš kar ti predsednica, kokica pa naj bo pod-predsednica jaz pa bom zadovoljna da sem samo navaden član, trenutno Ampak ne, mislim, da se ne morem grebst za mesto predsednice, ker moramo še Najo in Persido upoštevat! Al se za nazaj ne šteje Aja, to pa sem pozabla. Pa dobro, me gledamo v prihodnost ne preteklost, če bi gledale za nazaj, pol bi tak ble vse predsednice. Poglej kolk imamo določene, ti bo vse jasno, kdo bo predsednik in kdo član Te sem pa jaz tak pionirček!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.10.2010 13:55:42
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dober dan. kaj bo lepega?
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.10.2010 14:03:15
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober dan. kaj bo lepega? O, čebelica, kje letaš??? Lepo je vreme trenutno in naši otroci, drugo je pa bolj tak-tak! Kak si? Klara? Kje hodiš?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.10.2010 14:11:35
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober dan. kaj bo lepega? O, čebelica, kje letaš??? Lepo je vreme trenutno in naši otroci, drugo je pa bolj tak-tak! Kak si? Klara? Kje hodiš? S Klaro sva ble v bolnici prejšnji vikend - dehidracija zaradi bruhanja in driske. Zdaj sem pa na bolniški pa imam malo več časa za kak klepet. Drugače pa služba pa vse kar spada zraven.... Pa ti? Še delaš? Al si že doma?
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.10.2010 14:21:33
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober dan. kaj bo lepega? O, čebelica, kje letaš??? Lepo je vreme trenutno in naši otroci, drugo je pa bolj tak-tak! Kak si? Klara? Kje hodiš? S Klaro sva ble v bolnici prejšnji vikend - dehidracija zaradi bruhanja in driske. Zdaj sem pa na bolniški pa imam malo več časa za kak klepet. Drugače pa služba pa vse kar spada zraven.... Pa ti? Še delaš? Al si že doma? Ojoj, za Klaro in za tebe! Rotavirus? Jaz še delam, do 11.11., potem pa imam še 9 dni dopusta in že nastopim s porodniško. Doma ne bi imela toliko časa za RR, na žalost!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.10.2010 14:50:44
|
|
|
|
Tulipan12
|
Punce, grem domov! Lep vikend vsem!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.10.2010 15:02:19
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m In hvala punce. Zdaj sma se nekaj pogovarjala in se dogovorila da naslednji teden začne pisat prošnje okoli. Ma ni vrag, da nekje nebi dobil Ma stalno je bil tak glasen da lahko službo dobi kjer koli, zdaj ko pa sem mu to omenla, pa sem mu na živc stopla Bo še pestro danes doma ja Še sreča, da kmalu pride moja Lijica in velika sreča, da imam taščo katera Liji res kupi vse tisto kar rabi (čeveljčke ipd). Joj, decembra pa začnem še jaz prošnje okoli pošiljat. Saj ne vem če bom dobila podaljšano. Po eni strani si želim, po drugi pa bi vseeno kjer drugje rada delala. Bol kako pisarniško delo ali kaj podobnega. Če bi lahko čas nazaj zavrtela in se vrnila v slovensko vojsko, ko sem imela šanso preko vez prit v prometni sektor Ampak sem bila čist na novo zaljubljena in nisem bila pripravljena takoj po SŠ delat že redno. ljubezen je takrat delala svoje, zdaj pa tiste ljubezni več ni, dela pa tud ne Kaj pa če si roko zlamam v službi? Tud ena opcija, da do € pridem, saj sem fajn zavarovana pa še 100% bolniška je (hecam se, nekak se moram nasmejat, ko je že doma vse tak črno). mmm, mene je tudi vojska mikala. Mam fetiš na uniforme zakaj pa misliš, da ti v službi ne bi podaljšali? Zihr ti bodo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.10.2010 15:02:22
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober dan. kaj bo lepega? oooooooooooooooooo, lej jo, čebelo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.10.2010 15:02:56
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Punce, grem domov! Lep vikend vsem! enako
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 15.10.2010 22:20:31
|
|
|
|
Tulipan12
|
Še report oddam in grem delat družbo svojima zaspancema Bili v Lipnici v šopingu in kupili Lii zimske čevlje za 20 evrov! Podloženi z muco, baje nepremočljivi, vijolični (bundico ima tut vijolično), ne vem pa kako se bodo obnesli, smo jih kupili v trgovini Reno in sem rekla, če ji služijo 2 meseca, bo super, ker so bili res poceni, znižani. Po trgovini se je sprehajala z njimi, lepo hodila, kaj več pa ne vem kaj naj gledam, ker smo do zdaj imeli same Cicibanke, ki so res drage kot žafran in sem skeptična dejansko samo zaradi tega, ker so bili tako poceni. No, bomo videli! Tak, zdaj pa res grem Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 16.10.2010 19:05:08
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Še report oddam in grem delat družbo svojima zaspancema Bili v Lipnici v šopingu in kupili Lii zimske čevlje za 20 evrov! Podloženi z muco, baje nepremočljivi, vijolični (bundico ima tut vijolično), ne vem pa kako se bodo obnesli, smo jih kupili v trgovini Reno in sem rekla, če ji služijo 2 meseca, bo super, ker so bili res poceni, znižani. Po trgovini se je sprehajala z njimi, lepo hodila, kaj več pa ne vem kaj naj gledam, ker smo do zdaj imeli same Cicibanke, ki so res drage kot žafran in sem skeptična dejansko samo zaradi tega, ker so bili tako poceni. No, bomo videli! Tak, zdaj pa res grem Lahko noč! za čeveljčke mi smo pa Juretu kupili Lidlove za 12 EUR, pa sem bila tudi skeptična in če bi se mi zdeli nikakvi, jih ne bi vzela. Ampak ti povem, da se zdijo čist ok. Sem že iskala povsod drugje in bi jih tudi kupila, če bi imeli konkretno mucko in bili topli. Ampak cicibanke se mi zdijo čist premalo podložene za eno sezono bodo pa zihr zdržali
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 16.10.2010 20:36:51
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober večer. Danes crkjena ko miš samo je tasa obljubla,da me pride pocartat . V glavnem danes bili na 60 letnici popoldan,kosilo smo prespali mi 3je ati nas je ,pa čuval.Oba sta dobila otečeno nogico po cepljenju ,ker se je Tomažu okrog vboda začela rdečina večat smo zjutraj hodili v zd in hb vse ok bo minlo.Dobila sta pol žličke claritina ,da čimprej mine in res jima gre danes nazaj.Tomaž je dobival že ravno moder madež kot bi ga sprebutala.Ponoči,pa sva za nameček prespala sede pol noči ,ker ga je sililo na bruhanje in so mu šle ven samo sline ,ker bruhat očitno ni imel kaj.V glavnem nam dogaja. tulipanček zakaj ,pa še nam nisi kupla šuhe mi smo tudi bosi še zaenkrat Mariborčanke - trezika ,pa jaz častima tak,da ni treba skrbet za finance ,tasa ok
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 16.10.2010 20:56:33
|
|
|
|
PERSIDA
|
Nič bejbe tasa ni za akcijo lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 16.10.2010 23:15:23
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer. Danes crkjena ko miš samo je tasa obljubla,da me pride pocartat . V glavnem danes bili na 60 letnici popoldan,kosilo smo prespali mi 3je ati nas je ,pa čuval.Oba sta dobila otečeno nogico po cepljenju ,ker se je Tomažu okrog vboda začela rdečina večat smo zjutraj hodili v zd in hb vse ok bo minlo.Dobila sta pol žličke claritina ,da čimprej mine in res jima gre danes nazaj.Tomaž je dobival že ravno moder madež kot bi ga sprebutala.Ponoči,pa sva za nameček prespala sede pol noči ,ker ga je sililo na bruhanje in so mu šle ven samo sline ,ker bruhat očitno ni imel kaj.V glavnem nam dogaja. tulipanček zakaj ,pa še nam nisi kupla šuhe mi smo tudi bosi še zaenkrat Mariborčanke - trezika ,pa jaz častima tak,da ni treba skrbet za finance ,tasa ok pikepoke za bavca, da te sitnosti po cepljenju hitro minejo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 16.10.2010 23:15:57
|
|
|
|
felix7
|
Prosim, da me nekdo sune v rit in nažene spat lahko noč!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 17.10.2010 10:56:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nič bejbe tasa ni za akcijo lahko noč ma mačkica, če je bil fuzbal in sem pozabla zjutraj to Pa še rekla sem ti da se naspi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 17.10.2010 11:42:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No, Nika ima 85 cm pa ji je 80 ta jakna še čist fajn prav oz. celo ohlapna. HM ima tud mal večje št. se mi zdi. Sam res, brezveze je šparat, ker itak hitro vse prerastejo. Razen, če boste meli še eno , pol bo pa še vse prav prišlo. Jaz zdaj pri Niki nič več ne pazim. Če je kaka majčka, s katere ne gre flek dol, jo kar stran zabrišem. No zdej grem pa set ležečki, ker je prišla gospa Vročina nazaj. Lahko noč! al pa žirafo gor naštrihamo Ja, ja, sam misla sem npr. kako majčko, ki ji je že itak čisto prav in risat gor nima smisla več, ker ji bo tak kmalu premajhna. Večje majčke, ki ji še niso čisto prav, pa so lepe sam s kakim flekom, se pa "obnovijo" pri felix doma. Pa hvala, da si slikico nalimala!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 17.10.2010 11:42:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz pa jem zdaj zajtrk/kosilo - žitne kosmiče z banano in mlekom! Nimam kaj posebnega za povedat tak da grem še mal na fb. Pridna, zelo zdravo prehranjevanje! Si ? Ma daj, meni je ta FB že full dolgočasen... Hahhaha...to pa je lepo prebrati! KOKICA prav čakala sem te. Nalašč sem napisala, da grem na fb haha. Sem vedla, da bo to "pesem za tbvoja ušesa".
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 17.10.2010 11:42:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Aja, da se pohvalim: Lia je spet prespala noč! To je pri nas taka uganka, da se res moram pohvalit! No, sem se zbudila sama od sebe ob 6.30 - spočita! Čim več takih noči ti želim! Predvsem dokler ne rodiš pa pol tudi seveda.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 17.10.2010 11:45:19
|
|
|
|
Najaa
|
Vidim, da ste se štajerke spet razpričale, pa ena uvožena dalenjka se je mal matrala zraven Super super, sam da je kej za brat! Jaz sem dva dneva dobesedno prespala, ker me je tale prehlad al karkoli že je, totalno vrgu dol. HB za taščo, ki je imela dva dneva popoldan punci,Tija se pa abonirala za cel vikend pri njih. Danes sem za silo spravljena skupaj, čeprav še vedno ne morem bit dalj časa pokonci. Upam, da bo lahko jutri šla ven, ker ima obveznosti.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?