Aninchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy punce, kuhala sm zelenjavo (kao juhco) za tamalga... pa nism nič dodajala, razn malo soli... pa me zanima, a bi blo kej narobe, če dam kocko notr??? kr je že mene kr stresl k sm to probala - nism preveč zelenjavar Reč, da se hecaš... Ja ne, se ne... jst sm čiiiiist antitalent za kuharijo drgač, pa nism vedla, če bi lohk kej not dala da bi mal okusa nardil, je pa reku moj, da kocko.... ampak moške glave majo ponavadi čudne ideje, zato sm najprej sm prišla prašat.... No, sej je nism dala, ker tud sama sem zagovornica domače goveje juhe, ne argiča IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i najraje pa ima, če jo skuham pri mesu in potem ven poberem pa zmiksam. Sadje in mlečni riž pa obožuje. Ju3 štartava jabolko z višnjo. A to pa lahka???? Sicer sm to že poskusla, mislim pač "navadno" zelenjavno juho sm mu dala, ampak ne zmiksano, samo vodo. Pa mu je blo všeč, zato sm bla optimistka da mu bo sama zelenjava tudi... no, pa je blo kot bi ga na križ pribijala, ko sem mu v usta tlačila IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Smo pa v fazi hudega vozičkarskega protesta . Upam, da je samo prehodno, ker mam dost mamc, ki mi sikajo kako se mi otrok dere naj kaj naredim. Jst mam do moje familije dve ulice... in tamal se ama skor VEDNO dere k grema do njih al pa nazaj... me že vsi čudno gledajo, zakaj se mi otrok čiiist skos joka pa sej se ne, ampak skor zmeri po tisti ulici Mela sm problem, da je ful jokal, pol sem ga pa višje naštimala, je pa dobro. milena2222 - da se čimprej pozdravite! IZVIRNO SPOROČILO: fiška33 ---> Antitalent za kuho je tudi moja mama. Ko je bila ona otrok, sta se že dve odrasli ženski za štedilnik grebli in pravi, da ni zraven prišla . Enako.... ampak pri meni smo jst, moja mami in moja stara mama čisti antitalent!! Še dobro, da smo živeli v hiši z drugo staro mamo, drugače bi menda kr v picerijah odraščali IZVIRNO SPOROČILO: fiška33 ---> Šola moje mame . Moj oče je še težko sledil v kateri razred hodim, pa je dr.zn. . IZVIRNO SPOROČILO: deveta pa bili danes pri fotografu in Veronika je dobila slikice za osebno . Joj, ma je srčkana IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian aninchy - hrana je v zamrzovalniku lahko tudi več kot dva dni in ne bo nič narobe, ali si ti slučajno hladilnik mislila? Ma sej sem se pol tok smešn počutla, če vem, da mleko zdrži v skrinji še par tednov, kaj pol zelenjava ne bi?! Nene, sm misla zmrzovalnik Bom probala maslo No, zdej po novem upam, da bojo zobki čimprej RA - nismo meli, niti na posvetovalnici mi ni kazala kakih "prijemov". Samo vprašala sem, če je lahko pokonci - sedi, pa je rekla da ja, ampak ob opori (ko da bi ga samga pustila ) pa tudi nosi se lohk pokonci, obrnjen naprej in ga držim med nogami.... tole se pa hecno bere? IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i A ste že namontirale zimske vreče? Jst še nimam, sem pa včeraj preventivno bunde oprala . Je še nimam, ampak obračam trgovine okrog, ali se mi bolj splača vrečo kupit, al kr cel nov voziček alla marela, ker je ta kr dost velik za v drugi avto...? Se bom pa v kratkem mogla odločit... deveta - sem s Savinjske, mamo vsako leto vsaj nekaj snega.... menjam za Primorsko... TAKOJ!!! IZVIRNO SPOROČILO: BIS30 Punce kako gre čas - včeraj je rodila znanka 4 dni po PDP, pa sem se spomnila, kako sem cela slonasta sedela za compjutrom in vas brala, ko ste že skoraj vse rodile...na koncu nas je blo še sam enih par in za mano je menda bla še sam Aninchy ! Mhm.... na forumu nosečnic sva na koncu strašili z Jolčico, ki pa ima zdej očitno preveč dela s svojim Tjažem, da se nič ne oglasi No, pol sm pa sama ostala..... ampak sm glih tak rodila! ovčka - BIS hvala za info!!! kopanje - tud mi bomo verjetno kmal šli kej v terme pogledat. Smo že kr po kakem mescu zamenjal bano, zdej pa že toook čofota notr, da je vse okol mokro! joooj kaj sm se razpisala! aja, od kolegice hčerka (1 leto) je fasala rota v bolnici je