|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
14.10.2010 10:29:12   
bubolin
Dober članek ja user posted image Zelo lepo napisano.

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
14.10.2010 10:30:54   
Angel_Tian
Sporočam, da sem vas vse dodala na FB (tiste, ki ste me pač poiskale user posted image user posted image )
Me veseli

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
14.10.2010 10:38:39   
Angel_Tian
IZVIRNO SPOROČILO: nusi

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

Jaz gledam samo na uro, da se prepričam, da moji spanci res ne trajajo več kot 15 min user posted image user posted image
Saj malo še pa bomo pogrešale vse to user posted image

kdaj točno pa user posted image , a čez ene 16 let, ko boš vsakih 15 minut gledala če je že prišel domov user posted image user posted image user posted image
mene je tega še bolj groza user posted image

neeeeeee no
Jaz pričakujem, da bom najlepše spala v času, ko bosta otroka v OŠ
Na tisti čas, ko jih bo treba čakat, še pa raje ne mislim user posted image

aninchy - no evo vidiš, se je le spomnil user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
14.10.2010 10:46:25   
nusi
ne sej sm se samo hecala, naši bodo pomoje pridni kot bubice user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2529
14.10.2010 10:47:34   
Aninchy

Jaz gledam samo na uro, da se prepričam, da moji spanci res ne trajajo več kot 15 min user posted image user posted image
Saj malo še pa bomo pogrešale vse to user posted image

kdaj točno pa user posted image , a čez ene 16 let, ko boš vsakih 15 minut gledala če je že prišel domov user posted image user posted image user posted image
mene je tega še bolj groza user posted image

neeeeeee no
Jaz pričakujem, da bom najlepše spala v času, ko bosta otroka v OŠ
Na tisti čas, ko jih bo treba čakat, še pa raje ne mislim user posted image

aninchy - no evo vidiš, se je le spomnil user posted image

Hehehehe moj pa komi čaka, da bo reku tamalmu, da naj gre vn s kolegiuser posted image user posted image user posted image user posted image Mhm..... če bo mami mela kej zravn, bo to zlo pozno.....user posted image mah kaj čmo, otroci odraščajo, ampak tile naši majčki imajo še kr dosti časa, me pa tudi, da se malo "privadimo" jih imeti odtenek bolj stran od sebe... me pa kr zmrazi, ko pomislim, da bo nekje hodil, jst pa pojma ne bom imela kje... mah, sej smo vsi bli mladi.... ahh kaj zdej kr neki čebljamuser posted image vstavite meeee! loluser posted image

Aja, pa ni se sam spomnu..... začel me je neki prcat, zakaj ga nimam več radauser posted image da se nč ne pogovarjam z njim, pol sm mu pa kr koledar u glavo zabrisala (ker gor piše!!!!) Pol je pa reku, da SEJ NI POZABU!! sam mal mu je iz glave ušlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no, ajd, naj mu bo, itak se bo mogu faaaajn odkupit user posted image

grem zdej malemu počas jest naštimat...

Aja, zgodbica lepa, ja. In resnična user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 2530
14.10.2010 10:48:03   
Aninchy

ne sej sm se samo hecala, naši bodo pomoje pridni kot bubice user posted image

ITAAAK! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
14.10.2010 10:50:37   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Pol je pa reku, da SEJ NI POZABU!! sam mal mu je iz glave ušlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a veš, da se mojmu to vsak dan dogaja ta teden user posted image , mogoče je pa kej v zraku user posted image

no evo moj je pa zdej zaspal. Namen imava it v hofer, ker imajo danes bodije in to take z gumbki na ramenih, da jih me lezejo dol, ker potem ima naš skos dekolte user posted image

< Sporočilo je popravil nusi -- 14.10.2010 10:52:24 >

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
14.10.2010 10:51:05   
barvar
Jutro!
Sva že iz trgovine. Je imel Hofer spet bodije in trenirke v akciji pa sva šla malo "pošnofat". Sem se kot stara mama počutla, ki prileti v trgovino ko nekaj v reklami vidi user posted image user posted image user posted image . Se je pa splačalo user posted image .
Aja, Maj je spet tipi top. Naspidiran na polno. Pa da vas potolažim, tudi mi spimo zadnjih 14 dni katastrofalno. In ja, tudi jaz sem jezna sama nase, da sem mu sploh pokazal, da dude obstajajo...
Glede GH pa tako. Naš je pravi jedec, sva nadomestila tako dopoldanski (sadne ali zelenjavne kašice), kot večerni obrok (riževa kašica na žlico). Krompirja pa naš pob ne mara.
Letim, je že pokonci user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2533
14.10.2010 11:17:23   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Jutro, punce.

Kaj se razburjate nad nočnim vstajanjem... user posted image Jst sem 2 dni nazaj vstala 15krat!!!!! 3 al 4 krat je jedu (ma ne vem več), ostalo sem pa morala gospodiču dudo basat v usta user posted image user posted image user posted image . Koker sem bla na začetku navdušena nad dudo, bi jo zdej najraj v kanto zabrisala. Grrrrrrrrrrrrrrrrrr. Največje sranje je pa to, da je tamal z nama v spalnici in moram vstat za vsak drek. Pri taprvem sem počakala 5 minut, da sem sploh vidla al on to "resno" al v sanjah. In je velikokrat zvozil sam. A zdej sem takoj pokonc, da vseh ne zbudi in v bistvu sploh nima prilike, da bi se samo malo razburil in potem zaspal nazaj. Kam to pelje, ne vem... Danes je bilo več sreče, se je zbudil samo 4krat (ajd pa zadnjič ga je prvorojenec zbudil). Se je pa prvič že ob 23:30 - in to lačen, kot že 3 dni ne bi jedel user posted image A za večerjo je pojedel polovično porcijo rižolina in še podojil se je iz obeh. Je pa res čez dan 1 obrok preskočil, ker ga je prespal.

Tudi mi se ponoči zelo pogosto zbujamo. Mislim, da se je žaba mala navadila na to, da ima dudo (beri: mamino joško) čisto zraven in jo dobi kadar želi. Pa še oči jo s svojim premetavanjem zbuja user posted image user posted image

Sicer pa, danes sva imeli RA in dobili napotnico za fizioterapijo. Upam, da se mi kmalu kdo oglasi na telefon in da čimprej dobiva datum. Zdravnica mi je malo s handlingom "potežila", sedet je nikakor ne smem dat, pa kregala me je, ker sem jo dala k sebi v naročje v polsedeči položaj. Torej, samo na rokah je lahko in na tleh user posted image

Na FBju sem vas poklikala (tiste, ki ste se javile) user posted image .

Aninchy - vse naj naj za obletnico - moški kot moški, pa ponavadi pozabijo user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja user posted image zadnje dni preizkuša svoje glasilke in medtem ko se mirno igra, poskuša čimbolj visoko zacviliti. Je res pojava user posted image user posted image

Danes grem pa k frizerju user posted image user posted image user posted image , oči bo pa medtem user posted image pazil user posted image user posted image user posted image . Pomoje bosta po salonu hodila in mi bo vsake 5 minut rekel, da je sigurno lačna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
14.10.2010 11:17:53   
Sky3
Živjoooo! Po RES dolgem času se spet javljam... sem vidla, da sem nazadnje pisala 24.07.!!! user posted image Sej ne morem verjet kako cajt leti! user posted image

Skratka... Z Valom sva ok super fino! Zdele je v varstvu pri sosedi, da bom lažje na hitro par stvari ponaredila... Faks se je začel, ostale obveznosti prav tako, tko da sem zasedena na polno s kupčkom, in že leti čez rob! Ampak bova že nekako. Mali je drgač zdrav in krepak (ni bajsi, samo konkreten je user posted image ), so vsi presenečeni, ko ga vidijo, saj ima že (pred dvema tednoma preverjenih) 70 cm in 8 kg! user posted image Ne vem, kakšni so vaši malčki, ampak meni se zdi kar mal preogromen... ga komaj nosim, če se odloči, da ne bo več v vozičku... HB za minimonkey! user posted image

Nekje sem zasledila govor o dudi... moj mali jo je imel samo prva dva meseca, potem jo je sam začel zavračat. Sicer bi bilo kdaj bolje, da bi jo imel rad, ker je zelo hudo, če je zaspan ali lačen in mu ni ustreženo v isti minuti, ampak ok... nekak že folgava user posted image .

Drgač pa punce, ima katera ovčko v vozičku?? Sem razmišljala, da bi mu jo kupila... Na ljubljanski tržnici sem našla različne verzije posebno strojenih brez dražečih kemikalij (nek medicinski postopek, da ni alergij in podobno)... malo mi narobe hodi finančno, ampak se mi zdi kr smiselni nakup... kaj pravite? Jo že katera ima? user posted image

Da ne bom pisala celega romana, se raje javim še kaj kasneje (je ogromno za povedat in vprašat)! user posted image Moram pa povedat, da je prov lepo videt, da ste še vedno tle!

Vsem želim lep dan!

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
14.10.2010 11:21:14   
klupko
Pozdravljene user posted image

Mi smo že kar pridni, kar se uvajanja GH tiče..mulo vse je in to z zadovoljstvom.user posted image
Gluten tudi že uvajamo. Za večerjo sem mu že parkrat skuhala pšenični gres na vodi in sem ga potem razredčila s svojim mlekom in je lepo papal. Po istem postopku mu pripravljam tudi polento. Včasih mu pa tudi zmešam zmlete plazma kekse s svojim mlekom in poje. Jedel je tudi že juho z rezanci in je pomlatil kar veliko porcijo. Potem sem se pa matrala da bi kupčka podrl, pa je kar naenkrat mehak ratal - zaspal.user posted image
Včeraj je bila pa goveja juhica na sporedu, zgostila sem jo pa s par riževimi zrnci, ker sem za naju kuhala riž in je tudi pojedel..no tokrat je pa že med hranjenjem zaspal.user posted image user posted image
Drugače pa dopoldan okrog 9ih dobi sadno kašico, okoli 14h kosilo, 19:30 pa večerja.
Vse kašice mami pripravlja doma in še nismo poskusili ničesar iz "konzerve". Me kar strese, ko vidim rok uporabe do 2012. To sigurno ne more biti zdravo..  Vmes se dojiva ko mu zapaše.
Ne vem pa kako je z dodajanjem drugih tekočin (voda, čaji..)..našemu nekako ne gre po grlu, tako da več ali manj dobi tekočino samo z dojenjem..prebava za enkrat še kar laufa, ampak me vseeno malo skrbi da premalo spije. Kako je pri vas?
Moram povedat da odkar tako malo več je (sploh kosilo) spimo malo lepše. Vsaj ene 5 ur v kosu in to je zame že luksuz, ker sem se že navadila ustajanja na dve uri ali pa še manj..

Aninchy - predrzen je tale tvoje pobč. Mojega kosila ne bi jedel sigurno en teden če bi se takole pregrešil.user posted image user posted image user posted image user posted image

Divans1 - konec debate ko nas je Kati nadrla da opravljamo? heheheuser posted image user posted image user posted image user posted image
Eh nič...grem se še malo pogolopčkat k dragemu, ker je danes fraj in je še v postelji. Jaz pa imam že kar nekaj narejenega dela za sabo. Ah ja..saj sem ženska..hiša in otroci so moje delo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČEprav nisem še ič podpisala!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
14.10.2010 11:57:11   
Angel_Tian
nusi - saj sem vzela kot hec ja user posted image Ampak naši bodo res tako pridni, da jih bomo mogle še naganjat z doma user posted image user posted image user posted image Ma kaj čemo, saj smo vsi mogli dat puberteto čez, zakaj bi nam in našim otrokom bilo lažje.

aninchy - STOP! user posted image user posted image user posted image
Pa mnda ja ne boste preveč zategle mame. Saj veste, da mora biti v mejah normale vse dovoljeno. Drugače tisto "prepovedano" čisto preveč zapeljivo postane.

Moj pa za Tiana nekak ne omenja kompliciranja, ker je on baje moj otrok. Zato pa že toliko bolj govori o tem, kako bo nekoč Linine "snubce" odganjal user posted image

... sam mal mu je iz glave ušlo? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image S tem originalnim izgovorom te je pa sigurno čisto zmehčal user posted image

barvar - user posted image user posted image za nakup. Se splača kdaj počutit kot kaka stara mama, ker velike denarje se za te cunjice res ne splača ven dajat, čisto prehitro prerastejo.

meemee - uh, uh, zakaj pa so bili tako strogi v RA s temi položaji user posted image user posted image

Lepo se porihtaj pri frizerju. Uživaj.

sky3 - uuuuuuuuu, dobrodošla spet nazaj. In mali je res pravi korenjak user posted image

klupko - user posted image user posted image user posted image pravega malega zajedalca imaš doma. Lepo, da tako pridno je.

Zadnja dva stavka bom komentirala samo z user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
14.10.2010 12:48:11   
j.b.
ovčka - jaz jo mam, je ful super, je tamalemu ful prijetno toplo notr. Edin malo se guli tista ovčka, ampak okuser posted image Bila je pa 20 eur.

Sky, le oglasi se še kejuser posted image , drgač pa super mere, je pa res kr konkretno deteuser posted image

klupko, naš je isti, ni govora da bi pil kej druzga kot moje mleko. Sem pa malo razmišljala, da možno da mu flaške ne pašejo (sem probala tut že une ko imajo plastičen , trd cucelj) pa noče pit. Sm pa enkrat sama pila vodo s kozarca, pa me je taaak gledal, pa sm mu za hec dala malo, in mislim da je celo naredil 2 požirka!!! Očitno bomo preskočili vse cuclje al kako?!user posted image Morem še kerkat probat.
Torej ker kašic ne kupuješ mu daješ za večerjo gres pa polento pa riž premučkan ... ? (ne mislim celo večnost kupovat teh kašicuser posted image )

Aja, še to, kar se tiče raznim obletnic, roj.dni, božičkov, valetntinovo ... Če ga sama ne spomnem sploh ne ve da je kkšn praznik. Da o kkšni rožci, odtrgani na sosedovem vrtu (ali celo ne mojem) ne govorim da ni ne duha in sluhauser posted image user posted image user posted image Enkrat ko sem ga kregala da to pa ni lepo da mi NIKOL nč ne prnese, mi je pa mimogrede ko je bil v gmajni prinesel šopek zvončkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (pa še to se je spomnil enkrat pod noč, da ima u traktorju nekaj zame, so bili čist zvevneni, ampak vseenouser posted image user posted image ) Tak da jest sm navajena da se take praznike pr nas pozabi ... ehhh bluzimuser posted image

Maticu sm dans dala za južno banano z mlekom in rižkom ... Je tak odpiral usta da sem mu komej uhitevala dajat. Slinček ostal čeden v primerjavi s kkšno krfjolouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2538
14.10.2010 13:33:46   
Aninchy
JSt sm pa našmu user posted image dons skuhala zelenjavno župco (korenje, karfijola, brokoli, krompir) in upam, da bo jedu user posted image zdej sva bla bolj na sadju, je bolj simpl za priravt in sploh HITREJ, ker jst drugač ne kuham, mam taščo za to user posted image no, pa sm včeri v merkatorju vidla lumpijevo miksungo treh zelenjav in sm kr pograbla user posted image pa sm kr vse skuhala, pa bom dve porcije dala v zmzovalnik še za jutri in pojutrišnjem. sej je lahko dva dni not ne user posted image

No, dec je že šou delat, tk da itak nimam nč od njega spet dones... ehh o obletnici sploh ne bom več razlagala, ker še pol se mu je tk hecn zdel, ko sm rekla, kam me bo peluuser posted image pol grem pa k moji stari mami garažo pospravljat, ker bomo tam imeli fešto za krst in je treba vse zglancat, da bomo lohk pol u pol ure spet vse nazaj usraluser posted image user posted image

Sky3 - Welcome back to the club! user posted image ne, ne zdi se ti, tvoj Val res spada v "težko" kategorijo!user posted image

duda - ma mi jo imamo, ko zaspi jo sam ven vrže in (zaenkrat) šponoči še lepo shajamo brez nje, razen če se zbudi za jest, mu jo dam, ko mleka zmanjkauser posted image čez dan pa že malo omejujemo - če se ne joka in ne daje rok v usta, potem je nima v ustih, drugač pa.

zobki - nikjer jih še ni na vidiku, slini in grize se pa tak, da je zravn prav živčen in prav kriči zraven od srbenjauser posted image Prej sm skos govorila, naj zobki pridejo čim kasneje, zdej bi pa rada, da če ga že srbi, naj pridejo hitr, da bo pol miruser posted image

ovčka - sm gledla zimske vreče za v voziček, pa me je skor kap, da stane 95€!user posted image Pol sm študirala kr na kožo, no pa me je stara mama rešla in mi dala dekico, ki sem jo še jst mela kot otrok in je iz ovčke narejena... se še spomnim, da smo jih imeli kakih 5 ziher, pa v "tistih časih" so ble večinoma vse iz ovčk.... zdej pa same umetne materiale prodajajo, pa še tok kvalitetni nisouser posted image
No v glavnem, tisto dekico ima zdej v vozičko, leži na njej, pokrit je pa s plišasto (ali včasih celo dvema)

divans - ma če so tam zaprli temo, sama je pa itak vidla komentarje in ni pol nič na novo odpirala (no, nazadnje ko sem pogledala ni blo nič) itak se ji je po moje čist zasralo tleuser posted image in če ni nič novega za prebrat itak pol "zastara" in ni več zanimivouser posted image

A_T - hmm... ma jst mislim, da ne bom zategla mama. Sej ni važno kaj zdaj govorim, ko bom v tisti situaciji bo že tako kot mora bit user posted image Vem pa že zdej, ko gledam recimo OŠ, kake fore imajo pa mislijo, da noben ne ve za kaj se gre... pol pa sam poštudiram: OMG moji starši so tud vedl zakaj se gre, pa sm misla da ne vejo?! user posted image Pa kake izgovore za določene stvari najdejo! Da dol padeš user posted image No, vedno ko hočem rečt, da "pri men pa ne bo tak in bo tak" se malo zamislim nad svojim otroštvom in kok je blo mojim staršem in to... pa kr spremenim rajš temo poluser posted image
p.s. hvala da si me ustavila, mislim, da bi me zdej tud moglauser posted image user posted image

j.b. - no, rožce so pa le ble... user posted image user posted image

No, pa ko smo že ble pri kašicah.... kot sm že enkrat povedla, mi je mami kupla te sokece od fruteka (3), pa same mu glih nism hotla dajat in sm mu kr riževo kašico nardila, pa notr pol stekleničke soka jabolko/korenček. Mali je tooook zmazal, pa prebava se mu z gosto hrano tak lepo ureja, da bi najraj ploskala, ampak ne vem komu oz. čemuuser posted image In od te kašice dalje, ki jo je dobil 2x, on kaka samo dopoldne po dvakrat, čez cel dan od 3 - 5x!!user posted image Sem toook vesela, ker prej po 3 dni ni kakal, zdej pa tole!user posted image Če ne bi mela ušesov, bi se okol in okol smejala user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
14.10.2010 13:46:07   
Aninchy
punce, kuhala sm zelenjavo (kao juhco) za tamalga... pa nism nič dodajala, razn malo soli... pa me zanima, a bi blo kej narobe, če dam kocko notr??? kr je že mene kr stresl k sm to probala - nism preveč zelenjavaruser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
14.10.2010 13:47:21   
julka8
hej!

IZVIRNO SPOROČILO: j.b.

Hej hoj, neki vprašanj mam za vas glede GHuser posted image
- že uvajate gluten?
- ste že dale krompir?
- banana če jo stlačiš je taka pecasta, gosta, jo redčite? S svojim mlekom al kk?
- kolk velike porcije dajate tamalim? Opoldne in zvečer?
- je katera že popolnoma nadomestila obrok?

dost zanenkrat user posted image user posted image user posted image

glutena še ne uvajamo, bomo čez kakšen mesec..
krompir sm že dala..mu ni glih tko k ostala zelenjava glih ne...user posted image user posted image
banano miksam z drugim sadjem, piškotom...pa mal mleka magar al pa soka od sadja k ga mal pokuham..
porcije dajem različne, dopoldne bol sadne, opoldne poskušam z zelenjavo pa mu nekak ni in ni...zvečer pa žitna kašica ponavad k če ne ni neki dolg sit..user posted image
ampak obroka še nismo nobenga nadomestil..mislm da je zato še cajt.. user posted image

aninchy - user posted image fantje pač...user posted image

j.b. - user posted image user posted image user posted image da bi blo kmal vse ok!

no drgač pa glih kuham krompir za mojga k ride domov, ma spet nadure, bo krompirjeva solata in zrezki.. js bom pa vrjetn kr špagete s tuno - jamsi!!! user posted image user posted image user posted image sicer se mi ponavad ne da tolk pacat, ampak dans pa ja..user posted image

dopoldne sva bla s tamalim že na enem orng sprehodu, je prov pasal k je tak dobr luft..se mi zdi da že kr sneg voham..user posted image user posted image user posted image user posted image

aja v pondelk smo mel pregled in ceplenje, mali ma 7900 g in 66 cm.. mal bol mu mormo to glavico merkat k noče bit na boku, da ne bo preveč potlačena..nevem če nebi kr tisto kupla k se otroke not "zahakla", da spijo na boku sam nevem za kolk velke oz. mejhne je tist...user posted image user posted image a ve kera?
drgač je pa vse ok pa še mal je dal smernic glede GH:
- meso (perutnina, zajc, teletina) pr 6.mesecih
- gluten (kruh.....) ene tut po 6.mescu pol počas
- jogurti, skutke... po 7.mescu
- rumenjak - po 8. mescu.. tko da bom se kr tega držala, sploh k je mel k je bil še čist mejhn alergijo k se je mami neki prenažirala ko je bil še dojenuser posted image ..tak da ne bluzim kdaja kej dodat..ma sej ma še cajt mali, se nikamr ne mudi, mleko ma pa tak zelooo raduser posted image po rumenjaku lahk je pa vse isto k midva (edin beljak, med, jagode)..
heh, mal "pametovanja" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da bo kej bol jedu ko dobi meska za probatuser posted image

no zdej grem pa tist člank prebrat  k je en link... lp

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
14.10.2010 13:51:32   
julka8
IZVIRNO SPOROČILO: ozzi

a ni res?
http://bibaleze.si/clanek/rubrika/malcek/nekoc.html

ful lepa zgodba ja.. in res je user posted image

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
14.10.2010 14:06:51   
deveta
Ojla!

Sem vas skoraj celo dopoldne brala (v presledkih), da sem do konca prišla in zdaj po dveh dneh spet kosilo za računalnikom končno pa lahko še napišem kajuser posted image .
V glavnem, se nam je skoraj sesu računalnik, ampak ga je fant od svakinje pravočasno rešiluser posted image . tako, da sem bila dva dni brezuser posted image . Rezultat. Cela hiša se svetiuser posted image user posted image . Me pa malo moti, ker so mi neke "ful boljše nove Windovse" gor dali. Spremembe na računalniških področjih pa so mi kar težke, ufauser posted image user posted image .

V glavnem, ne bom komentirala nič, ker ste si itak že vse povedale. Največ debate je o Facebook (bom šla še jaz kakšno probat najtuser posted image , joj, že celo večnost nisem bila tam gor), o frizerjih (tudi jaz si ga že lep čas umišljam) in o GH, tu pa je nekaj več za povedat tudi z naše strani. Počasi dodajami, ji je zelo zanimivo in, ko vidi njeno žličko kar veselo vriskat začne. Smo pa še vedno na jabolku, hruški, banani, korenčku, bučkah in riževi kašici. Aja včeraj sva grozdje kradli pri sosedih, pa sem ji v usta malo grozdnega soka kapnila. Ji je bilo všeč.
Duda, tudi mi bomo zgleda preskočili cuclje vseh vrst. Pije sicer zelo nerada, če pa že pije je to iz žličke ali kozarčka.

Zdaj pa grem kuhinjo pospravit.
Čav čav

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
14.10.2010 14:16:15   
deveta
joj, Aninchy: naredi kar želiš, ma jaz ti kocko zelo odsvetujem. Jaz teh porkerij še zase ne uporabljam.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
14.10.2010 15:41:41   
K_a_t_i

punce, kuhala sm zelenjavo (kao juhco) za tamalga... pa nism nič dodajala, razn malo soli... pa me zanima, a bi blo kej narobe, če dam kocko notr??? kr je že mene kr stresl k sm to probala - nism preveč zelenjavaruser posted image

Reč, da se hecaš... user posted image

julka8, če dodajaš v kašice piškot, pol si gluten že uvedla... (no, razen, če imaš kak plazmon varianto keksov)

Od GH smo uvedli jabolko, hruško, korenček, bučko, melancan, riž, zdrobovo kašo, žrebička, krompir. Zelenjave same brez soli ne mara. Tko da jo minimalno solim, najraje pa ima, če jo skuham pri mesu in potem ven poberem pa zmiksam. Sadje in mlečni riž pa obožuje. Ju3 štartava jabolko z višnjo.

Smo pa v fazi hudega vozičkarskega protesta user posted image . Upam, da je samo prehodno, ker mam dost mamc, ki mi sikajo kako se mi otrok dere naj kaj naredim.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 14.10.2010 15:49:17 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
14.10.2010 15:42:57   
deveta
Joj, sem šla na FB, da bi vas poiskala, pa sem tak antitalent, da sem našla izključno tiste, ji ste ime in priimek povedaleuser posted image . no v glavnem če  je kakšno povabilo od neznanca sem to jaz ( Maja Nemac), ki pa nimam še nobene sike od tamale gor.user posted image , E ja tako dolgo me že ni blo tamuser posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
14.10.2010 16:01:43   
milena2222
Hey punce!
Prebrala,pa bom na hitro malo komentirala,dokler mali spi.Sva oba bolna,prva jaz,od zadaj pa še ta mali,šmrka tk da je za znoret...
spanje-začuda pri nas zadnje dni bolje...bilo pa je za popiz....sem mislila že dudo zabasat v smeti!
GH-probal že korenček in bučko, od sadja pa jabolko in hruško.Sem jabolko prvič skuhala in zmiksala,pa je probal pol pa sploh ust ni hotel več odpreti,tk da zdej je pa kr surovo,na tistem ribežlju,ki ste ga enkrat kazale,naredim pa fajn kaša ven rata.
ovčka-nimam,ful hvalijo,za tiste,ki imate Mutsya-v Baby centru na Rudniku imajo 40% znižanje,sem tam dobila zimsko vrečo pa še torbo za povrh,sem bila ful vesela.
FB- tiste ki ste za,me poiščite,moje ime je Milena Rupreht.
AT-hvala,da si me dodala!

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
14.10.2010 18:15:35   
j.b.
deveta, jest bi te tut dodala na fbuser posted image , pa ste tri z istim imenom, katera si taprava?

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
14.10.2010 19:56:07   
julka8

js bi tut odsvetovala.. tut js nism gliha za te zadeve...

julka8, če dodajaš v kašice piškot, pol si gluten že uvedla... (no, razen, če imaš kak plazmon varianto keksov)

mamo plazma une brez glutena jp! user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
14.10.2010 20:23:00   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: julka8

mamo plazma une brez glutena jp! user posted image

Plazma niso brez, plasmon so brez user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.