Aninchy
|
JSt sm pa našmu dons skuhala zelenjavno župco (korenje, karfijola, brokoli, krompir) in upam, da bo jedu zdej sva bla bolj na sadju, je bolj simpl za priravt in sploh HITREJ, ker jst drugač ne kuham, mam taščo za to no, pa sm včeri v merkatorju vidla lumpijevo miksungo treh zelenjav in sm kr pograbla pa sm kr vse skuhala, pa bom dve porcije dala v zmzovalnik še za jutri in pojutrišnjem. sej je lahko dva dni not ne No, dec je že šou delat, tk da itak nimam nč od njega spet dones... ehh o obletnici sploh ne bom več razlagala, ker še pol se mu je tk hecn zdel, ko sm rekla, kam me bo pelu pol grem pa k moji stari mami garažo pospravljat, ker bomo tam imeli fešto za krst in je treba vse zglancat, da bomo lohk pol u pol ure spet vse nazaj usral Sky3 - Welcome back to the club! ne, ne zdi se ti, tvoj Val res spada v "težko" kategorijo! duda - ma mi jo imamo, ko zaspi jo sam ven vrže in (zaenkrat) šponoči še lepo shajamo brez nje, razen če se zbudi za jest, mu jo dam, ko mleka zmanjka čez dan pa že malo omejujemo - če se ne joka in ne daje rok v usta, potem je nima v ustih, drugač pa. zobki - nikjer jih še ni na vidiku, slini in grize se pa tak, da je zravn prav živčen in prav kriči zraven od srbenja Prej sm skos govorila, naj zobki pridejo čim kasneje, zdej bi pa rada, da če ga že srbi, naj pridejo hitr, da bo pol mir ovčka - sm gledla zimske vreče za v voziček, pa me je skor kap, da stane 95€! Pol sm študirala kr na kožo, no pa me je stara mama rešla in mi dala dekico, ki sem jo še jst mela kot otrok in je iz ovčke narejena... se še spomnim, da smo jih imeli kakih 5 ziher, pa v "tistih časih" so ble večinoma vse iz ovčk.... zdej pa same umetne materiale prodajajo, pa še tok kvalitetni niso No v glavnem, tisto dekico ima zdej v vozičko, leži na njej, pokrit je pa s plišasto (ali včasih celo dvema) divans - ma če so tam zaprli temo, sama je pa itak vidla komentarje in ni pol nič na novo odpirala (no, nazadnje ko sem pogledala ni blo nič) itak se ji je po moje čist zasralo tle in če ni nič novega za prebrat itak pol "zastara" in ni več zanimivo A_T - hmm... ma jst mislim, da ne bom zategla mama. Sej ni važno kaj zdaj govorim, ko bom v tisti situaciji bo že tako kot mora bit Vem pa že zdej, ko gledam recimo OŠ, kake fore imajo pa mislijo, da noben ne ve za kaj se gre... pol pa sam poštudiram: OMG moji starši so tud vedl zakaj se gre, pa sm misla da ne vejo?! Pa kake izgovore za določene stvari najdejo! Da dol padeš No, vedno ko hočem rečt, da "pri men pa ne bo tak in bo tak" se malo zamislim nad svojim otroštvom in kok je blo mojim staršem in to... pa kr spremenim rajš temo pol p.s. hvala da si me ustavila, mislim, da bi me zdej tud mogla j.b. - no, rožce so pa le ble... No, pa ko smo že ble pri kašicah.... kot sm že enkrat povedla, mi je mami kupla te sokece od fruteka (3), pa same mu glih nism hotla dajat in sm mu kr riževo kašico nardila, pa notr pol stekleničke soka jabolko/korenček. Mali je tooook zmazal, pa prebava se mu z gosto hrano tak lepo ureja, da bi najraj ploskala, ampak ne vem komu oz. čemu In od te kašice dalje, ki jo je dobil 2x, on kaka samo dopoldne po dvakrat, čez cel dan od 3 - 5x!! Sem toook vesela, ker prej po 3 dni ni kakal, zdej pa tole! Če ne bi mela ušesov, bi se okol in okol smejala