mojsoncek
|
hej hej... pa je ze mali petek ... meni gredo dnevi tako hitro, da sploh ne dohajam vec Vceraj zvecer sem imela v planu spect cokoladne navihancke, pa sem pozabila. In zato sem zjutraj, pri vsej jutranji noriji, se pekla . Sem imela pestro jutro. IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* ta poškodbe so lahko kar krute, jaz sem imela že modo ličnico (res pa je da se mi takoj vse pozna), možek je bil pa že na urgenci zaradi premaknjenega nosu. pa mislim da takrat ni nihče preveč verjel da mu je sine skočil v glavo, je bolj izgledalo kot da bi jih od mene dobil, ker je bilo res kar precej hudo. o jej, tole pa res niso heci. Potem sem jo jaz se dobro odnesla. Sicer me se vedno malo boli glava, ampak drugace je pa OK. IZVIRNO SPOROČILO: nagajiva Vrtec-Lovro je manjkal 12 dni in so nam obračunali 13,44€ Mislim, kje jim je logika. tale racunica je cisto OK. Itak odracunajo samo prehrano, izvajanje programa pa se v vsakem primeru placa polno ceno, ce je otrok tam ali pa ne. Vzgojiteljice in pomocnice so tam in izvajajo program. IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* gal je spet začel lulat v hlače, včerej je vso zalogo cotk v vrtcu pokuril. sem se pogovarjala z vzgojiteljico in je rekla da so kar trije taki, ki so bili skos suhi zdaj skos mokri. nevem kaj mu v glavci dogaja. ga vprašam če ga lulat, reče ne, čez minuto je že luža okoli njega kdo bi ga razumel.... mogoce pa mu oz. jim sedaj malo nagaja, ker se je tako shladilo. glede delavcev... sem vesela, da smo (vsaj upam) s tem opravili za nekaj casa. Jih pa ne razumem, ko jamrajo, da ni dela. Seveda da ni dela, ce imajo pa tako navite cene. V casu recesije je treba cene spustit, ne pa navit. Nekateri so cisto prevec ponosni... to me nekako spominja na hrvate... raje imajo prazne apartmaje, kot pa da bi spustili ceno... no, kakorkoli ze, to je njihova stvar in naj vsak dela kakor mu pase. Spet me nekaj grabi, da bi bila kar malo doma . Saj ne, da mi je tezko delat ali kaj podobnega, ampak se mi zdi da rabim malo pavze od tega ponorelega sveta. sledi... delo...