|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
12.10.2010 10:53:21   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

galu se nekaj kuha, grlo ima čisto rdeče, lula samo v hlače, vsak dan celga pregledam če ima kakšno pikico- razsajajo norice, slinavka..... ga pa danes itak peljem h pediatru, ker jamra ko lula da ga buba in glede na to, mu kožca ne gre lepo dol sumim da je krivo to.  kako ste vi z kožco? menda obstaja neka krema za mehčanje ampak nič ne najdem o tem, katera kej ve?

upam, da nima uroinfekta. Glede kozice se pa nic sekirat. Nasemu Anzetu je sla lepo dol sele pri treh letih. Fantki se kar kmalu zacnejo "igrati" s svojimi lulcki in tako sami poskrbijo, da gre kozica lepo dol user posted image .

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
12.10.2010 14:08:40   
Andromeda
Hello!

onur - samo, da je vse v redu. Vem,kako je to, sem imela 1 leto nazaj neko zatrdlino, ki je po 2 mesecih izginila...

pomaranča - Dariu gre kožica dol brez težav, ampak to šele cca 3 mesece, prej sem se pa kar "namučila" zraven.

nagajiva - super, da si zadovoljna po 1. dnevu službe...le naj tako ostane!

Jaz sem si pa danes privoščila spanje do 9.30, me je kar vest pekla, ko sem se zbudila in je bila ura že toliko. Je pa Dario ponoči slabo spal oz. je nekaj jokal in sem ga potem vzela k sebi, se pa tako premetava po postelji, da me je skoraj dol zrinil user posted image

Eno ? - kako kaj sedaj, ko se je tako ohladilo oblačite vaše malčke? Jaz mu še ne dajem žab, ker zjutraj je največ 1 minuto na "mrazu", sicer gredo v vrtcu vsako dopoldne malo ven, ampak tam itak nori in skače, tako, da bi mu blo verjetno kmalu vroče...

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
12.10.2010 14:27:33   
onur
Eno ? - kako kaj sedaj, ko se je tako ohladilo oblačite vaše malčke? Jaz mu še ne dajem žab, ker zjutraj je največ 1 minuto na "mrazu", sicer gredo v vrtcu vsako dopoldne malo ven, ampak tam itak nori in skače, tako, da bi mu blo verjetno kmalu vroče...

Jaz še ne dajem žab in niti dokolenk. Za v vrtec jo oblečem spodnji del trenirke, kratek bodi, dolgo majico in debelo termovko do vrtca. V vrtcu pa visi vrhnji del trenirke tako, da če je zuaj toplo, jo to oblečejo namesto termovke (računaj, da smo na Krasu in zna biti toplo, če je sonce). Doma pa je isti sistem oblečena, pa namesto termovke jaknico. Če fejst piha gre na glavo ruta ali trak.

Nagajiva user posted image user posted image user posted image user posted image . Paše sprememba. Nam lahko zaupaš kaj delaš?

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
12.10.2010 19:25:57   
orka
helow

nisem še zarjavela :-)))) kar se učenja in absorbiranja znanja tiče user posted image

bolezni in tegobe ki pridejo z vrtcem-se jih zaenkrat uspešno ogibami imamo pa drug problem ...naše punce imajo uši zelo rade in ko se pojavijo se jih po celi mesec ne morem znebiti...sem čisto mimo grede Emo malo pogledala in glej ga zlomka spet so tu pa ravno pred mesecem smo jih sanirali pri Ajdi pa tudi Ema jih je že pred mesecem imela zj pa spet....user posted image user posted image user posted image
oblačenje-po občutku,žabe ima v primeru tunike ali kiklice,drugače pa ne.
nagajiva user posted image user posted image user posted image  za prvi dan v službi...
kožica-hm,je pa to že toliko dolgo nazaj,se komaj spomnim,ampak se ...pri nas je okoli 1 leta pediatrinja do konca potegnila in od takrat je bilo vse ok.

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
12.10.2010 21:19:57   
nagajiva
Ojla

smo danes kar doma ostali, ker je Lovro imel zjutraj vročino in ga takega res ne morem dat v vrtec user posted image ...Na srečo imam doma babi, ki za kak dan ali dva že popazi nanj. Je pa bil potem cel dan ok in tudi pred spanjem ni imel vročine in je normalno zaspal. Upam, da je samo prehodno in če zjutraj ne bo vročine, ga peljem v vrtec. Smo meli danes 1. roditeljski in je predavala ena pediatrinja in ob dejstvu, da naj bi (slo. povprečje seveda!) otrok do 3-4. leta zbolel 12x na leto user posted image user posted image user posted image mislim, groza! Upam, da ne spadamo v povprečje user posted image .

Oblačila-jaz ga oblečem v bodi brez rokavov, majčko, sp. del trenerjke in flis jakno, ter trakec ali tanko kapico, če je megla ali rosi. Žabic pa še ne, ker je zjutraj zunaj samo do avta in potem iz avta v vrtec. Ven pa grejo ob 10., ko je že bolj toplo.
Delo-delam v tel. studiu in malo "gnjavim" folk user posted image user posted image user posted image ......delo ni idealno, je pa za nekaj časa. Vmes bom pa iskala kaj boljšega. Smo pa 4 punce in se ful presmejimo, klepetamo in zlo hitro mine. Predvsem mi pa zelo (!!!!) paše ženski čvek, ki mi je kar malo manjkal, od kar sem bila doma user posted image .
Kožica-pri Lovrotu mam že od vsega začetka težave, ker ne pusti. Ni šans! Mi je pa pediatrinja rekla, da naj se zaenkrat ne sekiram, ker okoli 3 leta naj bi šla sama od sebe. Bomo vidli. Ko se le da in se malo zamoti, mi uspe, drugače pa mamo otepanje in brcanje.

Lepo in mirno moč vam želim user posted image

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
12.10.2010 22:01:52   
_katja_
čer!

Onur: sam da je vse ok.

Andromeda: ne vem če sem ti že predlaga otroški operil za nosek. Fajn ščistiš, potem pa operil notr. Je boljš.

mojsoncek: Fino, da ste imeli magičen vikend. Lepo je to slišat user posted image Upam, da bo čimveč takih.

Pomar*anča*: kako je bilo pri pediatru? Upam, da nič hujšega.

kožica: našemu je šla dol kakšn mesec nazaj. Prej je šlo tko nekaj napol. Že nekaj časa sem opažala, da ima zadaj za kožico (ko mu še ni šla dol) tko kot mozoljček oz. uno belo k je notr. Pa sem mu potem probala kožico dol potegnit, da bi šlo uno belo ven, in kožica je šla do konca dol. Baje se to belo začn zadaj nabirat, da gre potem lažje kožca čez. Glede kreme pa pojma nimam.

oblačenje: oblačimo tako ko ve. Brez žab. Če gremo pa v hribe, pa še žabe gor. Na glavi ima zjutraj načeloma trak.

orka: uške grejo na čiste glave, tko da mal neumivat las, mogoče bo boljs.... tko pravjo...

Popoldne sva bila z dragim na kolesu. Kolk gre dobr tale bajk. Ful boljši oprijem v klanec, za dol pa tudi lažje..... res je mega:))))
Dopoldne sem pa cunje od tamalihdveh pospravljala...je tolk ene robe. Pa morm mal pogledat kaj mamo. Pa da ne bo Jakec že kakšnih cunj prerastu, ne da bi jih sploh nosil.

Lep večer....moj je samski...ker je fuzbal....

K

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
12.10.2010 22:15:26   
Andromeda
IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

Andromeda: ne vem če sem ti že predlaga otroški operil za nosek. Fajn ščistiš, potem pa operil notr. Je boljš.

Sem ravno včeraj zvečer iskala operil, ker ga imamo že od 1. vrtec-viroze, pa ga je očitno lump nekam skril, saj ga ne prenese niti pod razno, ga je enkrat že skril in sem ga potem našla pod kavčem v dnevni sobi, danes mi ga ni uspelo najti, tako, da grem jutri po novega v lekarno user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 12.10.2010 22:16:23 >

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
13.10.2010 7:47:11   
pomar*ANČA*
jutro

včerej nisva bila pri ped, ker enostavno nisva prišla na vrsto....user posted image  nova pediatrinja, nova pravila. ste me kar potolažile glede kožice, sem bila kar malce panična ker ima je šla že enemu fantku dol, pa sem mislila da bi mogla že pri naš tudi.

andromeda: v žabice ga še ne oblačim, se nekak držim da dokler ne bo 0c zjutraj in 5c čez dan takrat potem žabice. sem pa včeraj videla da imajo že bundice za v vrtec. drugače pa operil dela res čudeže, vsaj pri nas je skos na zalogi.

nagajiva, te čisto razumem kako paše čvek in da malce uideš od vsakodnevnega pospravljanja in kuhanja že dopoldanuser posted image

orka: preveč čiste otroke imaš, zato pa imate težave z uškamiuser posted image  drugače pa pravi moja sestra (vzgojiteljica) da v primeru ko razsajajo uške svetujejo da se otrokom las ne umiva prepogosto in da je fajn če se vsako jutro pošpricajo z lakom za lase, ki uškam smrdi.

Neposredna povezava do sporočila: 2308
13.10.2010 8:35:43   
sončnica24
Dobro jutro, mi smo še vedno zdravi user posted image , kljub temu da je meni zdaj 3dni tako iz nosa teklo da groza. Žabice pa mu jaz zjutraj že oblečem, ker je mrzlo čeprav mu potem v vrtcu hlače slečejo in je v žabicah noter, kaj vem no meni se zdi da je mrzlouser posted image . Pa zjutraj ima tudi bundo v vrtec oblečeno mu pa zdraven vedno nesem eno flisofo jaknico da jo ima potem ko grejo ven oblečeno, bi pa full rada našla en brezrokavnik (tak material kot bunda), da bi mu zjutraj samo to preko jaknice obleka, pa nikjer ne najdem, zato imama zjutraj bundicouser posted image , sem že vse pregledala našla sem samo enega v Baby Centru samo 30€ pa za to ne dam, ker bo v poštev prišlo samo še kak slab mesec ali pa še to ne kak zdaj kaže to vreme.

Drugače pa nič kaj novega.

Neposredna povezava do sporočila: 2309
13.10.2010 9:02:59   
Andromeda
Hello!

Danes vsaj megle ni, je pa zato oblačno user posted image Dario se je že za dobro jutro zdrl, ker mu nismo pustili, da vzame s sabo en avto, sicer je pa zjutraj vedno bolj slabe kot dobre volje. In sedaj ima neko obdobje, ko noče hodit niti 5 metrov, ko hodiva iz vrtca, je zelo "pestro", ker se mi obeša za hlačnico, jaz pa seveda vztrajam pri svojem, tako, da na koncu on hodi in joka, jaz ka pa za roke držim. Očitno ena "nesi me" faza, ki bo minila, kot je prišla.

Eno? - a katera ve, kako je s tem obračunavanjem oskrbnin,
namreč naj bi ti od tistega zneska odšteli znesek za prehrano, za kolikor dni je bil otrok odosten, dario je septembra manjkal 12x, pa so nam odšteli malo več kot 9 eurov, se mi zdi premalo, če naj bi bla cena prehrane 1,95 eura na dan...sej sem klicala v knjigovodstvo, pa ali je zasedeno ali pa se nihče ne javi.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 13.10.2010 9:03:28 >

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
13.10.2010 10:00:04   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

namreč naj bi ti od tistega zneska odšteli znesek za prehrano, za kolikor dni je bil otrok odosten, dario je septembra manjkal 12x, pa so nam odšteli malo več kot 9 eurov, se mi zdi premalo, če naj bi bla cena prehrane 1,95 eura na dan...sej sem klicala v knjigovodstvo, pa ali je zasedeno ali pa se nihče ne javi.

no, si bom kar sama odgovorila, kako je s tem obračunom oskrbnin - za prehrano se od polne cene (t.j.1,95 eur) računa toliko, kolikor % plačaš vrtec ( v mojem primeru je to 40%) in zato toliko...če morda katero zanima in še ne ve, kako to gre user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2311
13.10.2010 10:01:42   
mojsoncek
Dan dan! Najprej, kava za vse...

user posted image

Sem vesela, da smo ze na sredini tedna. Danes bo v sluzbi se malo pestro, potem pa kaze da bo do konca tedna bolj na izi user posted image .

nagajiva, kako je Lovro? Ampak tale statistika 12x na leto do 4. leta se pa zdi meni malo divja. Nic ne recem, da je to statistika za prvo leto vrtca, ampak na splosno do 4. leta se mi zdi pa kar malo too much. po tej statistiki, sta moja mladinca supre zdrava user posted image

oblacenje - hlace, bodi kratek rokav, majica dolg rokav, flis, zjutraj damo pa se trak cez useska. Za zabe je pa se cisto prezgodaj. Ce jih oblecemo ze sedaj, ne vem kaj bomo oblekli pozimi user posted image .

Eno? - a katera ve, kako je s tem obračunavanjem oskrbnin, namreč naj bi ti od tistega zneska odšteli znesek za prehrano, za kolikor dni je bil otrok odosten, dario je septembra manjkal 12x, pa so nam odšteli malo več kot 9 eurov, se mi zdi premalo, če naj bi bla cena prehrane 1,95 eura na dan...sej sem klicala v knjigovodstvo, pa ali je zasedeno ali pa se nihče ne javi.

Kar pozanimaj se v vrtcu. Nekateri odstejejo prehrano ze za prvi dan odsotnosti oz. tisti dan s katerim javis odsotnost, nekateri pa se z naslednjim dnem.

Vceraj sem jo pa krepko kasirala po nosu. Sta se mladinca nekaj cufkala za eno igraco (btw. slo je za fajn trdo igraco) in sta jo vlekla vsak v svojo stran. Sem stopila blizje, da resimo zadevo, v tistem pa Nejc povlece igraco Anzetu iz rok. In igraca z vso silo prileti meni v nos (v predelu med ocmi). Najprej se mi je samo vrtelo, prosti veceru pa me je ze prav fajn bolela glava in oci, kasneje pa se vrat. Sem se devet prec kar spat pobrala, ker sem komaj se drzala glavo pokonci. No, danes me HB samo se malo boli glava.

Neposredna povezava do sporočila: 2312
13.10.2010 10:03:42   
mojsoncek

no, si bom kar sama odgovorila, kako je s tem obračunom oskrbnin - za prehrano se od polne cene (t.j.1,95 eur) računa toliko, kolikor % plačaš vrtec ( v mojem primeru je to 40%) in zato toliko...če morda katero zanima in še ne ve, kako to gre user posted image

No, vidis... jaz pa vsa pametna v prejsnjem postu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2313
13.10.2010 11:14:50   
orka
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Vceraj sem jo pa krepko kasirala po nosu. Sta se mladinca nekaj cufkala za eno igraco (btw. slo je za fajn trdo igraco) in sta jo vlekla vsak v svojo stran. Sem stopila blizje, da resimo zadevo, v tistem pa Nejc povlece igraco Anzetu iz rok. In igraca z vso silo prileti meni v nos (v predelu med ocmi).

pri nas jih ponavadi ata kasira s knjigo u sence,jaz pa ko se sklonim nad Emo,da bi ji popravila hlače ona ponavadi skoči in meni direkt v brado...ja se bodo počasi začele kake nesreče dogajat,saj so naši otroci vse preveč korajžni in energični...
Mi smo pa prišli v fazo SAMA !!! Kar koli ji želimo pomagati,se skoraj histerično zadere "Ne,sama!" tko da imam malo miru,če verjameš,itak da se nam ob tem čas zavleče......ah pa kaj bi govorila,časa imamo itak premalo za vse....

Radi se imejte in se veliko smejte

Neposredna povezava do sporočila: 2314
13.10.2010 11:59:43   
sončnica24

Odgovor iz prve roke, si prav predvidevala odvisno je od plačilnega razreda v katerega si padla in še od tega vsaj pri nas še ali je otrok v jaslicah ali v vrtcu in ali je iz naše občine ali druge, cela višja matematikauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2315
14.10.2010 7:28:49   
sončnica24
Dobro jutro, ena kavica za vse ki jo pijete user posted image . Danes bo zgleda spet sonček tako da super dan pred nami, čeprav se mi zdi da je že full hitro tema, kaj še le bo ko se bo ura prestavila user posted image .

Drugače pa spet nič novega razen tega da je Nik dedeku naročo da mu mora za rojstni dan kupit orodje, je vido v katalogu od pikapolonice pa je kaj poletel, je bil posrečen tako da zdaj nonstop govori da mu bo dedek kupo orodjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2316
14.10.2010 7:29:49   
_katja_
Mornin'

Malo me glava boli, pa ne vem zakaj....no sej zdele tankam vodo pa kavico. Pa bo že boljs.

Včeraj sva šlo z eno mamico spet tečt in potem en gospod na konju mimo, pa se ustavi, pa gleda, pa komentira: u tega pa še nisem vidu. Ja gospod vse je enkrat prvič. Kaj pa je to kej tazga če laufaš z vozičkom. Mislim, kot da bi z marsa padli.
Popoldne smo pa v vrtcu delali punčke za Unicef. No moja ima zaenkrat samo telo, brez oblek, las in oči. Ampak počasi bo že. Enkrat se še dobimo, tko da upam, da jo dokončam. Je pa to res cela znanost.

Pa Jakec se je spet jokal pri babi. Je bil samo pol urce, ko sva se z dragim križala. Ampak očitno ga je strah. Moramo zdej še bolj načrtno vsak dan po kakšnih 10 minut ga dat dol k babi da se navadi.

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Vceraj sem jo pa krepko kasirala po nosu. Sta se mladinca nekaj cufkala za eno igraco (btw. slo je za fajn trdo igraco) in sta jo vlekla vsak v svojo stran. Sem stopila blizje, da resimo zadevo, v tistem pa Nejc povlece igraco Anzetu iz rok. In igraca z vso silo prileti meni v nos (v predelu med ocmi). Najprej se mi je samo vrtelo, prosti veceru pa me je ze prav fajn bolela glava in oci, kasneje pa se vrat. Sem se devet prec kar spat pobrala, ker sem komaj se drzala glavo pokonci. No, danes me HB samo se malo boli glava

Uuuu... no upam, da je zdej že vse ok. Pridejo pa meni kdaj solze v oci, ker trenutno Jakec najraje cuka za ta sadke lase, Nace me pa včasih ugrizne v zadnji del noge, tko malo nad kolenom, ko najbolj boli. Se odvajamo grizenja....

Šibam v službo po priporočilo, potem pa imam aerobiko za mamice.
Lep četrtek!
K

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

Neposredna povezava do sporočila: 2317
14.10.2010 7:47:32   
pomar*ANČA*
jutro

ta poškodbe so lahko kar krute, jaz sem imela že modo ličnico (res pa je da se mi takoj vse pozna), možek je bil pa že na urgenci zaradi premaknjenega nosu. pa mislim da takrat ni nihče preveč verjel da mu je sine skočil v glavo, je bolj izgledalo kot da bi jih od mene dobil, ker je bilo res kar precej hudo.

sem pa tako jeznauser posted image  doma nekaj zidava, potrebno je še položit ploščice in pride en kolega od možekovih staršev in reče 1500e brez materiala, to je kar 35e na kvadrat!! skos jamra da je kriza, da ni dela, pa sva rekla pa naj pride on. ni šans, tolk pa ne dam. sem hitro poiskala drugegauser posted image  pa kaj misli da je zlatar??

gal je spet začel lulat v hlače, včerej je vso zalogo cotk v vrtcu pokuril. sem se pogovarjala z vzgojiteljico in je rekla da so kar trije taki, ki so bili skos suhi zdaj skos mokri. nevem kaj mu v glavci dogaja. ga vprašam če ga lulat, reče ne, čez minuto je že luža okoli njegauser posted image  kdo bi ga razumel....

sončnica24, super idejo si mi dala, ker me vsi sprašujejo kaj naj mu kupijo, pa bi res lahko komu rekla za orodje, rad dela- v dnevni sobi je počil stekleno mizo, ker je z kladivom počil po mizi, sekunde mi ni bilo zdaven in je naredil celo štalo, kje je dobil kladivo še zdej nevemo....

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
14.10.2010 8:33:06   
sončnica24

sem pa tako jeznauser posted image  doma nekaj zidava, potrebno je še položit ploščice in pride en kolega od možekovih staršev in reče 1500e brez materiala, to je kar 35e na kvadrat!! skos jamra da je kriza, da ni dela, pa sva rekla pa naj pride on. ni šans, tolk pa ne dam. sem hitro poiskala drugegauser posted image  pa kaj misli da je zlatar??

sončnica24, super idejo si mi dala, ker me vsi sprašujejo kaj naj mu kupijo, pa bi res lahko komu rekla za orodje, rad dela- v dnevni sobi je počil stekleno mizo, ker je z kladivom počil po mizi, sekunde mi ni bilo zdaven in je naredil celo štalo, kje je dobil kladivo še zdej nevemo....

Glede delavcev mi je še kako znano, da večji kolegi kot so več bi radi zaslužli, ne vem v čem je fora resno ne.

Glede kladiva Nik ima zdaj noter eno plastično in on vedno steno podira, tako da na srečo če ni prišel do pravega ker bi verjetno že bila kje kakšna luknjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2319
14.10.2010 9:20:26   
nagajiva
Ojla

grem danes delat popoldan in sem sama, pa je taka tišina. Ma saj mam kaj za delat, tako da se bom zamotla.
Lovro je ok, je bil že včeraj v vrtcu. Malo mu še iz noska teče, pa apetita nima. Sploh ne vem kaj mu je. Enostavno skoraj nič ne je. In pri njem je to nenavadno. Sem že rekla mojemu, da če do konc tedna ne bo bolje, gremo k P. Saj drugače se igra, nori, spi....samo.....materinski čut. Eno ?-a je možno, da bi bil zobek, manjkajo mu še samo 5.
Vrtec-Lovro je manjkal 12 dni in so nam obračunali 13,44€ user posted image Mislim, kje jim je logika.
Delavci-uf....moreš bit previden. Razlike v ceni so tako velike, da pri nekaterih dobiš 2x več za isto ceno. Se splača kar nekaj različnih preverit.
Oblačila-se strinjam, da je še malo prehitro za žabice-kot je rekla mojsonček, kaj bo pa pozimi?? Sicer pa nisi nikoli dovolj pameten user posted image .

Nič, se morem spravit nekaj delat, drugače bo dopoldan takoj mimo, jaz pa nič narejeno.
Lep dan....

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 2320
14.10.2010 9:49:54   
mojsoncek
hej hej... pa je ze mali petek user posted image ... meni gredo dnevi tako hitro, da sploh ne dohajam vec user posted image

Vceraj zvecer sem imela v planu spect cokoladne navihancke, pa sem pozabila. In zato sem zjutraj, pri vsej jutranji noriji, se pekla user posted image . Sem imela pestro jutro.

ta poškodbe so lahko kar krute, jaz sem imela že modo ličnico (res pa je da se mi takoj vse pozna), možek je bil pa že na urgenci zaradi premaknjenega nosu. pa mislim da takrat ni nihče preveč verjel da mu je sine skočil v glavo, je bolj izgledalo kot da bi jih od mene dobil, ker je bilo res kar precej hudo.

o jej, tole pa res niso heci. Potem sem jo jaz se dobro odnesla. Sicer me se vedno malo boli glava, ampak drugace je pa OK.

IZVIRNO SPOROČILO: nagajiva

Vrtec-Lovro je manjkal 12 dni in so nam obračunali 13,44€ user posted image Mislim, kje jim je logika.

tale racunica je cisto OK. Itak odracunajo samo prehrano, izvajanje programa pa se v vsakem primeru placa polno ceno, ce je otrok tam ali pa ne. Vzgojiteljice in pomocnice so tam in izvajajo program.

gal je spet začel lulat v hlače, včerej je vso zalogo cotk v vrtcu pokuril. sem se pogovarjala z vzgojiteljico in je rekla da so kar trije taki, ki so bili skos suhi zdaj skos mokri. nevem kaj mu v glavci dogaja. ga vprašam če ga lulat, reče ne, čez minuto je že luža okoli njega  kdo bi ga razumel....

mogoce pa mu oz. jim sedaj malo nagaja, ker se je tako shladilo.

glede delavcev... sem vesela, da smo (vsaj upam) s tem opravili za nekaj casa. Jih pa ne razumem, ko jamrajo, da ni dela. Seveda da ni dela, ce imajo pa tako navite cene. V casu recesije je treba cene spustit, ne pa navit. Nekateri so cisto prevec ponosni... to me nekako spominja na hrvate... raje imajo prazne apartmaje, kot pa da bi spustili ceno... no, kakorkoli ze, to je njihova stvar in naj vsak dela kakor mu pase.

Spet me nekaj grabi, da bi bila kar malo doma user posted image . Saj ne, da mi je tezko delat ali kaj podobnega, ampak se mi zdi da rabim malo pavze od tega ponorelega sveta.

sledi... delo...

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
14.10.2010 12:11:38   
Andromeda
Hello!

Se na hitro javljam, preden grem v svet kulinarike user posted image

mojsoncek -
če te pa že 2. dan boli glava si dobesedno doživela mini pretres možganov...Upam, da te mladinca ne bsota več tako v glavo udarjala. Jaz sem do sedaj doživela nekajkrat kravitev iz nosu (da bolečine ne omenjam), pa enkrat se mi je s tako silo vrgel direkt na želodec, da sem morala na WC laufat...se ve zakaj.

oblačenje - naš je sicer v spodnjem delu trenirke ali hlačah, zgoraj ima pa body s kratkimi ali brez rokavov in flis jopi oz. anorak. Kap, trakov še ne dajemo. sem pa bila prejle v mestu in videla skupino vrtčkarjev, starih cca 3 leta in so eni imeli prave puhovke in debele kape, nekateri pa "samo" jopo oz.zgornje dele trenirke...Tudi pri odraslih vidiš kakšne v zimskih plaščih, druge pa v anorakih...Verjetnopa tiisti, ki so bolj zmrznjene sorte posledično tudi svoje otroke bolj "zadekajo". No, jaz nisem ravno med vročekrvnimi, samo se mi zdi, da če otroka preveč oblečeš, narediš več škode kot koristi...Kako že pravijo: Jeseni se počasi oblači, spomladi pa počasi slači" in jaz se nekako držim tega načela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2322
14.10.2010 19:00:48   
poli*
Ufa, sej mate pa hude poškodbe! user posted image  Meni je le 2x močno skočila na trebuh, da se mi je malo zvrtelo, drugače pa nič takega.

Za 1500€ ti mora celo stanovanje obleči v ploščice. Tako velikost se postavlja par dni (plus minus, odvisno kako je hiter, natančen in spreten). Pa mi povejte, katera zasluži v parih dneh tako plačo??? optimisti user posted image

Pri nas ni nič novega... rojstni dan se hitro bliža. Sva dobila idejo v katalogu od pikapolonice, da ji kupiva kuhinjo, da bo lahko ustvarjala.

Jaz se tudi poskušam držati tega načela pri oblačenju kot Andromeda.

Neposredna povezava do sporočila: 2323
15.10.2010 8:05:40   
sončnica24
Dobro jutro no danes ne najbolj me je en post tu na RR pokvaro cel vikend in še verjetno kak dan zraven, če se kateri da brat:

http://www.ringaraja.net/forum/Vra%C4%8Danje_DSP_-_se_je_%C5%BEe_za%C4%8Delo!/m_5408482/tm.htm

ne vem kje jim logika ampak očitno gre tudi to.

Upam pa da bo jutri še lepo vreme, gremo na en rojstni dan, pa bi blo fajn da bi lahko bili ti mali lumpi zunaj ker potem dan dosti bolj hitro mine.

Nič grem delat ker sem čisto razkurjena.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
15.10.2010 10:32:27   
Andromeda
Dobro jutro,

jst trenutno pijem zeleni čaj z okusom jagoda-ananas (nebeško dober), vam pa lahko skuham kavico: user posted image

sončnica
- sem brala tole z vračanjem DSP-ja. Meni se pravzaprav zdi prav, da če oseba, ki prejema DSP, vrne nazaj svoji državi iz svojega premoženja, saj je vendarle posedovala premoženje, če pa seveda nima nobene zapuščine, pa itak ni treba vrnit. Ne zdi pa se mi prav, da so to šele sedaj začeli izvajati zakon, ko je očitno gospodarska kriza na vrhuncu. Tudi ni pošteno in tudi ne po zakonu, da tega ni napisanega na odloćbi oz. CSD ne opozori, baje, da za ta zakon sploh nsio vedeli...mi smo res ena republika banana! In seveda: Hop, pa Pahor spet po najrevnejših udari, meni ni jasno, kaj še dela na čelu vlade, sej so že vsi porti njemu. BTW - bo Hilda Tovšak morala kdaj komu kaj vračat? seveda ne, sej je šla v zasluženo penzijo user posted image

No,zdej sem se pa še jst razkurila. user posted image

Mi ponoči spet malo slabše spimo, ker se Dario zbudi tam okrog petih zjutraj in veselo poje, potem ga vzamem k sebi in ga skušam umirit, da bi nazaj zaspal, pa se kar zmuzne in se gre igrat v dnevno sobo...upam, da vsaj v vrtcu ni potem preveč zaspan, moram danes povprašat gkede tega. So pa včeraj v vrtcu "izgubili" njegovega pujska, uapm, da se danes najde, sej verjetno ga je sam nekam "pospravil", pa ga potem pomočnica ni našla, ko sem prišla ponj...

Nič, grem naredit malo reda po stanovanju.
Lep petek želim!

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 15.10.2010 10:36:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......