_katja_
|
Mornin' nagajiva: super, da je Lovro tako pogumno in sproščeno zakorakal v vrtec. Tega se mamice najbolj veselimo. Ker potem vemo, da uživajo. Na srečo jaz pri izbiri študija nisem poslušala staršev. Po njihovem bi pridna 'punčka' kot sem bla iz gimnazije mogla it na pravo ali ekonomijo. Ampak trmasta kot sem, sem vztraja pri svojem. Sicer sta se šele sedaj nekako sprijaznila s tem. Ampak vedno, ko je kdo vprašal kaj študiram, sta mu le stežka povedala. Sam ****t ga, moj lajf je. Sem pa uživala vsa leta študija in mi ni žal, ker sem tolk enih znanj dobila. Službo bom pa že dobila... mojsoncek: Super za popoldansko branje knjige. Sej veš, vedno boljš bo ko otroci rastejo. Jaz tudi čakam na te trenutke mmami: dobrodošla!!!!! U to je pa super motivacija za študirat, če imaš službo zagotovljeno. Jaz grem pa študirat, da bo več možnosti za službo dobit. In seveda ker me zanima. šema: Če ne bi blo toliko prijavljenih potem ni omejitev. Drugače je pa prvi kriterij zaposlenost, potem ocena dodiplomca, pa potem tale potrdila. Drugač pa tale moja prekvalifikacija ni 3. letnik, ampak so samo določeni predmeti vse treh let. Pedagoške predmete imamo itaq že vsi narejene, saj smo iz pedagoških faksov, tako da predvidevam, da imamo različna področja in pa specifiko psihologije, razvoja id. predšolskih otrok. Diplome pa mislim, da ni potrebno pisat na koncu. Bomo vidl In ne sekiraj se zarad službe. Itaq da izbereš najboljšo ponudbo. Pač imaš to srečo, da lahko izbiraš. Malo poglej kako je z urniki in lokacija, kje ti bolj paše. Andromeda: slikco tortice čakamo Včeraj sem dokončno preštudirala smučarske apartmaje. Se bo treba počasi odločit, da dobimo še kakšen first minute popust. Še dobr da obstaja načrtovanje dopusta, obožujem to Dopoldne sva imela z Jakcem sistematiko, vse ok. Popoldne pa z Nacetovo skupino skupni izlet na en kucelj tukaj. Je bilo luštno. In sem vidla, da nisem edina mamica z dojenčkom. Jih ima ene pol v skupini mlajše bratce ali sestrice. Pa vidi se, da ima Nace vzgojiteljici res rad. Je skoz gledal kje sta, ju klical, se jima smejal, itd. Aja pa menstro sem dobila 4,5 mesecov po porodu.... ah ja... pa me spet v trebuhu zvija.... Pa glih moj je penil zakaj imam po vseh ruzakih, boršah, torbicah tampone...hehe...Mu gre blazno naživce, ker jih imam v ruzaku za v hribe, pa ko denarnico ven jemlje, mu skoraj vedno ven pade...hehe... Uživejte punce....tuki je tko lep SOOONČEK:)))))))) Zdej se morm spravt laufat, pol pa na kakšen sprehod in kavico s kakšno mamico...ni mi hudga K