|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
8.10.2010 7:49:42   
_katja_
Mornin'

nagajiva: super, da je Lovro tako pogumno in sproščeno zakorakal v vrtec. Tega se mamice najbolj veselimo. Ker potem vemo, da uživajo.

Na srečo jaz pri izbiri študija nisem poslušala staršev. Po njihovem bi pridna 'punčka' kot sem bla iz gimnazije mogla it na pravo ali ekonomijo. Ampak trmasta kot sem, sem vztraja pri svojem. Sicer sta se šele sedaj nekako sprijaznila s tem. Ampak vedno, ko je kdo vprašal kaj študiram, sta mu le stežka povedala. Sam ****t ga, moj lajf je. Sem pa uživala vsa leta študija in mi ni žal, ker sem tolk enih znanj dobila. Službo bom pa že dobila...

mojsoncek: Super za popoldansko branje knjige. Sej veš, vedno boljš bo ko otroci rastejo. Jaz tudi čakam na te trenutke user posted image

mmami: dobrodošla!!!!!
U to je pa super motivacija za študirat, če imaš službo zagotovljeno. Jaz grem pa študirat, da bo več možnosti za službo dobit. In seveda ker me zanima.

šema: Če ne bi blo toliko prijavljenih potem ni omejitev. Drugače je pa prvi kriterij zaposlenost, potem ocena dodiplomca, pa potem tale potrdila.
Drugač pa tale moja prekvalifikacija ni 3. letnik, ampak so samo določeni predmeti vse treh let. Pedagoške predmete imamo itaq že vsi narejene, saj smo iz pedagoških faksov, tako da predvidevam, da imamo različna področja in pa specifiko psihologije, razvoja id. predšolskih otrok. Diplome pa mislim, da ni potrebno pisat na koncu. Bomo vidl user posted image
In ne sekiraj se zarad službe. Itaq da izbereš najboljšo ponudbo. Pač imaš to srečo, da lahko izbiraš. Malo poglej kako je z urniki in lokacija, kje ti bolj paše.

Andromeda: slikco tortice čakamo user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem dokončno preštudirala smučarske apartmaje. user posted image Se bo treba počasi odločit, da dobimo še kakšen first minute popust.  Še dobr da obstaja načrtovanje dopusta, obožujem to user posted image user posted image user posted image   Dopoldne sva imela z Jakcem sistematiko, vse ok. Popoldne pa z Nacetovo skupino skupni izlet na en kucelj tukaj. Je bilo luštno. In sem vidla, da nisem edina mamica z dojenčkom. Jih ima ene pol v skupini mlajše bratce ali sestrice. Pa vidi se, da ima Nace vzgojiteljici res rad. Je skoz gledal kje sta, ju klical, se jima smejal, itd.

Aja pa menstro sem dobila user posted image user posted image user posted image 4,5 mesecov po porodu.... ah ja... pa me spet v trebuhu zvija.... Pa glih moj je penil zakaj imam po vseh ruzakih, boršah, torbicah tampone...hehe...Mu gre blazno naživce, ker jih imam v ruzaku za v hribe, pa ko denarnico ven jemlje, mu skoraj vedno ven pade...hehe...

Uživejte punce....tuki je tko lep SOOONČEK:)))))))) Zdej se morm spravt laufat, pol pa na kakšen sprehod in kavico s kakšno mamico...ni mi hudga user posted image
K

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
8.10.2010 7:52:46   
_katja_
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Dobro jutro, danes pri nas lep petek, sonček sije tako da upam da ostane tako, boljubljajo že. Bo pa danes moj Nik prvič šel brez mene spat, me kar malo vest peče, nimam pojma kako bo uspelo, ker grema z mojim, k kolegu, si je stanovanje kupo, pa ma vselitveno žurko, bomo vidli, če ne pa boma hitro domov odišla če bo prehudo.

Morama še it nekaj kupit ima katera kakšno idejo?

Lep petek in lep vikend vam želim in naj bo s sončkom obsijan.

Bo že zaspal, brez panike. Drugače pa obstajajo mobilci, pa boš domov priletela, pa šla potem nazaj.

Mi gremo v nedeljo na piknik v novo hišo, pa bomo kupil lopato za sneg kidat in metlo user posted image Za v stanovanje pa predlagam eno vrečko sladkarij, čipsov, kakšn dobr vinček, pivo, kavo, piškoti, med, čaj, itd. Take stvari ki vedno prav pridejo. Če imajo radi pa kakšne rožce.

www.fitnosecka.si

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
8.10.2010 10:50:52   
Andromeda
mmami24 - dobrodošla med nami! Kaj pa študiraš? To, da dobiš takoj zaposlitev po končanem študiju je pa super in tudi dobra motivacija, da končaš zadevo.

sončnica
- user posted image za opravljen izpit.

IZVIRNO SPOROČILO: nagajiva

Ko vas tako berem-same pridne študentke-me kar zagrabi slaba vest zaradi nedokončanega študija. Pa kaj, ko sem popolnoma zgrešila smer (beri:poslušala starše user posted image ) in sploh nimam volje se učit. Kako naj pol končam? Ah, ko bo dobra priložnost, bom naredila kakšen drugi faks....zaenkrat pa bo z mano slaba vest.

Jst že nism pridna študentka user posted image Na fax sem se vpisala leta 2000. Pred 10 leti, haloooo user posted image user posted image Vsak letnik sem ruknila, pa vedno mi je ostal le 1 izpit. tisto leto, ko sem bla absolvent, sem zanosila in imela še 9 izpitov za opravit, sedaj pa sta mi ostala 2, no, 1 je iz 2 delov, tako, da se moram še 3x naučit, pa 2 diplomi naredit. user posted image

No, mi smo včeraj popoldne praznovali rojstn idan od Daria, imeli smo se fajn, je tašča čisto ena druga oseba, odkar sva jo z možem "zagrabila". ko so odšli nazaj v LJ in je dario zaspal, sva pa z možem še malo ob pivcu posedela in anenkrat je bla ura polnoč, tko da mam danes malce težko glavo, pa še dobro, da se je v hladilniku našel še en energy drink user posted image

Lep petek va želim in prihajajoč vikend, baje sonca ne bo manjkalo, zato izkoristite lepo vreme!

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
8.10.2010 10:56:38   
Andromeda
Evo, pa še slikce tortice, sicer sem na FB-ju že eno objavila, pa vseeno... Sem pa kar zadovoljna tako z okusom kot z izgledom user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 8.10.2010 10:57:04 >

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
8.10.2010 12:04:17   
mmami24
 heyyyy..... 

končno petek...   user posted image  

andromeda-  čestitke sinčku user posted image

dons sem bila pa po opravkih, zavarovanje si zrihtat, po po vlogo za otroški dodatek in zdj končno doma. zdele ma vse pospravt, dons mi možek otročka domov pripelje, js pa počas za štedilnik... 
zvečer ima hčerkica nastop z vrtcem, tko da komi čakam...user posted image

ja, drugač sem pa iz okolice domžaluser posted image , študiram višjo zdravstveno, smer višja ms user posted image   

a veste kaj bom rekla glede zagotovljene službe, če sem čist iskrena.... brez vez in poznanstev ni nč!!!  slučajno poznam direktorico nekega zdravstvenega doma in je pač rekla, da se lahko do nje oglasim in bove zrihtale glede službe. če pa nebi nje poznala bi pa težko zaposlitev našla. ker brez izkušenj pa tud ne jemljejo vsepovsod. vsak vpraša: koliko izkušenj pa imate?! in kako nj jih pa pridobim, če mi pa ne dajo priložnosti?user posted image   tko, da mam mal sreče..user posted image

dons sem mal po trgovinah zavila.... imela sem namen sinčku kupit, kšno trnirko (sp.del), ampak nisem nč našla. številko ima ravno med 86 in 92, pa kr težko kj dobim. v vrtcu pa striktno zahtevajo trenirko. če mu pa mal večjo kupim, pa dobesedno hod po hlačnicahuser posted image    v trgovinah pa imajo več ali manj samo kavbojke....  težko je kj pametnega dubt...

hčerka pa je v fazi hello kitty, tko, da njena oprava more bit od kitty al pa roza...user posted image   grozna je...pa hlač ne, oblekice in krilca.... joj, kaj še bo    user posted image   

uživajte v sončku.....   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2280
8.10.2010 12:39:55   
_katja_
mami s kje pa si? Jest sem iz Radomelj.

Sem laufala zdele...u je sedlo. ZDej pa na kofi z eno mamico, pol pa bo backa v vrtec.

SOOONČEK jeeee

www.fitnosecka.si

(odgovor članu mmami24)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
8.10.2010 19:44:23   
šema
Na FB še ne bom dala, da ne bi bila kaka (bivša) sodelavka užaljena, k ji nisem prej povedala = v torek začnem delati na novem delovnem mestu. Kolektiv mi je ful toplo deloval, pa manjša enota so kot tukaj k sm zdej, tko da mam nov izziv...

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
8.10.2010 20:15:33   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

Sem laufala zdele...u je sedlo. ZDej pa na kofi z eno mamico, pol pa bo backa v vrtec.

SOOONČEK jeeee

Katja, js mam v Radomljah eno prijateljico, tam blizu cerkve je doma... Ravnikarjeva ulica se mi zdi... Si kje blizu? Poznaš kej sosede tam okoli?

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
8.10.2010 20:32:44   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: šema

Na FB še ne bom dala, da ne bi bila kaka (bivša) sodelavka užaljena, k ji nisem prej povedala = v torek začnem delati na novem delovnem mestu. Kolektiv mi je ful toplo deloval, pa manjša enota so kot tukaj k sm zdej, tko da mam nov izziv...

Čestitam za novo službo! In čim lažji začetek s čim manj stresa!

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
8.10.2010 20:58:55   
orka
šema-jej,jupi...jaz bom pa k teb na prakso prišla :-D

Radi se imejte in se veliko smejte

Neposredna povezava do sporočila: 2285
9.10.2010 9:32:26   
onur

user posted image user posted image user posted image user posted image

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
9.10.2010 11:09:48   
Andromeda
Hello!

Jupi, kakšno lepo vreme, pa še sobota je user posted image Mi smo že od 7.-ih pokonci, moja 2 moška sta na sprehodu, jaz pa pospravljam in pripravljam, ker imamo danes še 2. del praznovanja, pridejo moji iz NM. Sem pa včeraj spekla čokoladno-mandljevo torto in komaj čakam, da jo probamo. Borovničevo so vsi zelo pohvalili, tako, da sem dobila nov zagon po izživljanju slaščičarskih fantazij user posted image

Lep vikend želim, pogrejte se ob kakem kostanjevem pikniku user posted image

Lp

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
11.10.2010 7:21:05   
sončnica24
Dobro jutro pa je spet ponedeljek, mrzel kot da smo sredi zime, sem mela zjutraj čisto okna zmrznjenauser posted image . Prehlajena tako da ne moram niti gledat, tako da upam da mi te ure v službi hitro minejo pa grem domov na en dober topel čaj in da to čim prej mine, čeprav vem da me čaka kaka noč brez spanja. Kakšen predlog kaj naj si kupim v lekarni? Imam pa samo nos zamašen, grlo me več ne boli.

Nik se še zaenkrat drži upam da ga čim pozneje kaj ulovi.

Lep ponedeljek vam želim, pri nas je vsaj to fajn ker bo sonček, pa plačauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2288
11.10.2010 7:34:04   
_katja_
Mornin'

user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_
SOOONČEK jeeee

Katja, js mam v Radomljah eno prijateljico, tam blizu cerkve je doma... Ravnikarjeva ulica se mi zdi... Si kje blizu? Poznaš kej sosede tam okoli?

Ubistvu sem iz Preserij, čisto zraven. Ampak Radomlje vsak kdo pozna, Preserij pa nobenuser posted image Sem pa priseljena, zdej 3 leta, tko da ne poznam ravno veliko ljudi. Kakšno mamico edino.

Andromeda: uuu ql glede tort. Kr tko naprej user posted image

Sončnica: Nos pucat s fiziološko če ne gre samo ven. Pa operil notr. Če je zamašen tudi kakšne inhalacije pomagajo. Za grlo pa žajbl grgrat, pa kakšen Granobil za lizat. Če pa še glava začne bolet pa kakšn Lekadol.

Vikend je bil res lep. V soboto smo šli v Kranjsko Goro in peš v Krnico. Bilo je res lepo jesensko, sam tam kjer ni bilo sončka pa mrzzzzzz. Včeraj pa smo imeli ogled sestričnine nove hiše in piknik. Je bilo pa tudi lepo. Zvečer sem pa gledala BBja. Sej se moj skoz zgraža, ampak boljš kot volitve.... mal poneumljanja ne škodi user posted image
Aja pa se je poznal prejšnji pridni teden pri hrani in miganju, sem spet zapela še ene hlače user posted image user posted image user posted image

Lep začetek delovnega tedna!
K

www.fitnosecka.si

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
11.10.2010 9:21:37   
Andromeda
Hello!

No, pa je že ponedeljek, vikend je minil bliskovito hitro, v soboto smo imeli še eno praznovanje, včeraj je bilo treba pa vse pospravit. Potem smo šli pa ven na kosilo in na sprehod v Preddvor, smo vzeli še kruh in hranili račke, pa je bil Dario ful smešen, ker me je prosil za kruh, sem mislila, da ga bo on vrgel račkam, je pa kar sam ugriznil vanj user posted image

Sedaj sem še posesala in pomila po tleh, pa še eno "žehto" mam za obesit, potem pa grem pasulj kuhat, mi je ostalo velik kuhane šunke in je treba to nekako porabit.

Dario ima od četrtka spet zabasan nos oz. mu teče ven, pa spet bolj kašlja, ma sem kar jezna, ker odkar je v vrtcu, smo na fiziološki raztopini in babyvacu,, pa še kar ni bolje user posted image

sončnica - tako kot ti je že katja napisala, če je fajn hudo, pa pomaga tudi coldrex, sicer pa najbolje, da kar v lekarni vprašaš.
Nič, grem naprej veselo na delo.

Lep začetek novega delovnega tedna vam želim!

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 11.10.2010 9:22:27 >

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
11.10.2010 9:30:55   
mojsoncek
Guten morgen! Danes je pa takooooooo zeloooooooo mrzlooooooooo... zatorej, en cajcek za zacetek...

user posted image

Za nami je en prav poseben vikend. Saj ne vem kako naj ga opisem?! Bil je preprosto pravljicen... magicen... Pred nami pa je nov delovni teden. cez vikend sem spet malo razmisljala kako cas hitro bezi. Cez en mesec bo minilo ze eno leto odkar sem spet nazaj v sluzbi  user posted image . In kam se je obrnilo leto, tudi ne vem. Pa saj ne da me to kaj prav posebej matra, ampak me pa prav fajn preseneca user posted image . Presenecata pa me tudi moja mladinca, ki sta vedno bolj povezana in tako hitro napredujeta, da sta vcasih ze cisto premalo "otrocja".

Andromeda user posted image !!! Torta izgleda bozansko! Da niti ne govorim o tem, kaksen cukrcek je Dario user posted image

šema - cestitke za sluzbo! Veliko veselih in uspesnih delovnih dni ti zelim!

katja je pridna kot vedno, kar pa se pozna tudi drugod. Kar tako naprej, pa se bodo gumbi kar sami zapenjali user posted image

prehlad - jaz nisem pristas farmacije in njihovih izdelkov. Zato se mi zdi za zamasen nos najbolje kar fizioloska in parna kopel.

In sedaj (kot ponavadi) ... veselo na delo...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
11.10.2010 9:33:44   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Dario ima od četrtka spet zabasan nos oz. mu teče ven, pa spet bolj kašlja, ma sem kar jezna, ker odkar je v vrtcu, smo na fiziološki raztopini in babyvacu,, pa še kar ni bolje user posted image

Socustvujem s tabo. Mi smo to dali ze 2x cez. V tolazbo pa nimam drugih besed, kot to, da bo minilo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2292
11.10.2010 9:55:13   
Andromeda
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Socustvujem s tabo. Mi smo to dali ze 2x cez. V tolazbo pa nimam drugih besed, kot to, da bo minilo! user posted image

Dokler nima vročine in je povsem živahen, ni panike, je pa ponoči "pestro", ker kašlja, pa da ne omenjam, kako se upira čiščenju nosa. In danes zjutraj mu je še kri tekla...

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
11.10.2010 9:55:38   
sončnica24

Jaz pa danes ravno trkam da je že en mesec pa pol v vrtuc, zdaj na jesen in ga še nič ne muči, lani je takšen čas ravno preboleval prvo vnetje ušes, me še zdaj stisne kako je revež jokal pa nisem vedla kaj jeuser posted image , tako da čakamo letošnjo prvo bolezen in upam da je ne bo, čeprav verjetno enkrat nekaj bouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2294
11.10.2010 10:04:11   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Jaz pa danes ravno trkam da je že en mesec pa pol v vrtuc, zdaj na jesen in ga še nič ne muči, lani je takšen čas ravno preboleval prvo vnetje ušes, me še zdaj stisne kako je revež jokal pa nisem vedla kaj jeuser posted image , tako da čakamo letošnjo prvo bolezen in upam da je ne bo, čeprav verjetno enkrat nekaj bouser posted image

Pri tvojem cmrlju letos verjetno ne bo vec kaksne vecje sile, ker je ze eno leto v vrtcu. Sicer jim ne zelim, ampak verjetno bodo veliko bolj bolni tisti, ki so sli letos s septembrom v vrtec.

Jaz sem pa ravno "prestela" zaporedne mesece brez bolniske. Sem ze na 4,5 mesecev brez bolniske. Se kar pridno sestevajo meseci user posted image .

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
11.10.2010 11:00:15   
mmami24
heyyy user posted image  

ewo pri nas že sonček.... čez vikend nisem mogla nč komentirat, internet mi v nulo nagaja..user posted image    jutr bom mogla nest na servis.... za šolo full rabm in si tud urnika nisem mogla spisat... dons pa za čuda delauser posted image   

drugač sem iz moravč, ampak moravč itk skor noben ne pozna, če pa domžale omenm je pa mal bolša situacija... zdele grem mal pomiti po tleh, pol šibam po otročka v vrtec, da bomo ene 3 urce skp, ker mam popoldan predavanja...

če ju pa nč ne vidm ju pa v nulo misssam in sm pol orng slabe voljeuser posted image   

tko pa je supr, da ju po kosilu domov vzamem... 

kako ste ve kaj danes?  zdravi? 

lp....  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2296
11.10.2010 11:53:41   
onur
Živjo. Jaz sem se pa danes doddahnila. Sva bila z mojim zjutraj pri ginekologinji, ker me je že kar nekaj časa bolela dojka. Pa je vse ok. user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem danes prosta. Petja je v vrtcu. Moj praznuje rojstni dan. Darilo je dobil že pred časom, mobilni telefon (raketa mu pravim), danes pa bo padel še kakšen kaktus, ki jih ima rad pa kaj sladkega (bom kupila, ker je prepozno za pečt).
Drugač nič kaj posebnega. A ja, no mogoče. Včeraj popoldan smo se odpravili k našim, pa se nam na avtocesti nekaj zaleti v šoferjevo stransko šipo. Nisem videla kaj, predvidevam ptič. In čez nekaj časa začne lezti šipa dol. Je avtomatika - zjala popustila in ni bilo drugega kot da je moj pri naših razšravfal vrata in spodložil okno. No domov, smo potem prispeli z zaprto šipo.
A ja, ta teden menda dobimo psa. user posted image user posted image user posted image user posted image

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu mmami24)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
11.10.2010 21:14:38   
nagajiva
Ojla

odlično prestala prvi dan nove službe. Počutim se polna energije, ker sem končno malo zamenjala okolje.

Sicer pa je Lovro spet(!!) prehlajen in mu neprestano teče iz noska. Komaj diha revček. Danes se ni mogel dobro izkašljat in je smrkelj pogolnil, al kako naj rečem. Je kar bruhnil ubošček.
Je pa bilo danes zjutraj tako mrzlo...grrrrrr.........Pa še cel tedn napovedujejo tako. Popoldan pa lepo toplo, ko pa se sonce skrije, pa spet mraz. In jaz se potem čudim, da smo bolani user posted image user posted image user posted image

Ah nič, se grem počasi tuširat in spat.
Lep preostanek večera in mirno noč user posted image

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
12.10.2010 10:02:17   
mojsoncek
Ziv'

megla, megla, megla, megla.... in mraz... brrrrrrrrr

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Jaz sem se pa danes doddahnila. Sva bila z mojim zjutraj pri ginekologinji, ker me je že kar nekaj časa bolela dojka. Pa je vse ok. user posted image user posted image user posted image user posted image

Me veseli, da je vse OK user posted image

nagajiva - super, da si prezivela odlicen dan v sluzbi user posted image . Se strinjam, da so taksne sprememba zelo dobrodosle.

Vceraj sem popoldan z mladincema barvala pobarvanke. In moram rect, da je to eno tako fajn relaxing "delo". Priporocam user posted image . Sicer pa pri nas nic novega in nic posebnega user posted image .

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
12.10.2010 10:26:11   
pomar*ANČA*
jutro, oz že dan, ampak občutek pa imam kot da bi ravno učke odpla.

galu se nekaj kuha, grlo ima čisto rdeče, lula samo v hlače, vsak dan celga pregledam če ima kakšno pikico- razsajajo norice, slinavka..... ga pa danes itak peljem h pediatru, ker jamra ko lula da ga buba in glede na to, mu kožca ne gre lepo dol sumim da je krivo to.  kako ste vi z kožco? menda obstaja neka krema za mehčanje ampak nič ne najdem o tem, katera kej ve?

vas nisem nič brala za nazaj, tak da ne bom pustila nobenega komentarja.

andromeda, dariju pa z galom želiva vse najboljše, sem videla slikice na fb, je tak lepi fantičuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......