Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: kambiatek Draga madela, marsikaj poskušam, pa se načelno dogaja takole (le nekaj primerov). Ko npr. prideva domov iz službe, jo skušam objeti in poljubiti, pa se velikokrat izvije iz objema z opravičilom, da se mora preobleči. Ko npr. v soboto zjutraj (takrat imava edino možnost neomejenega crklanja) zlezem k njej v posteljo, me vpraša, koliko je ura. Ko ji povem, pravi, da bo vstala, ker ima veliko dela. Če je boj zgodaj, pa ob objemu otrpne in leži povsem mirno in verjetno čaka, da bom prenehal s crklanjem. So pa tudi izjeme, seveda. Ko sem včeraj ob gledanju TV sedel k njej na kauč in jo nežno objel, je kar otrpnila. Ob vsakem mojem gibu je kar trznila. Potem sem se umaknil in gledal naprej. Ta umik sem seveda razumel kot odobravanje. Napisal bi še marsikaj, pa mislim, daje dovolj. Na tem mestu bi odgovoril še tebi, mojamura. Do tukaj vse stekam. Zakaj se bojim ločitve. Sem malo starejši, in sicer med 50 in 60 let. Da bi se ločil in potem iskal žensko, ne bi šlo. Potem tebi zivljenje z zeno pravzaprav sploh ni odvec. Odvec oz. problem je samo njeno stalisce do seksa.... Morda bi moral biti za to motiv, to pa bi bilo le, če bi se zaljubil. Do česar pa še ni prišlo in tudi verjetno ne bo. Je pa tudi vprašanje, ali bi potem dobil bolj ustrezno žensko. Hm... torej ali presaltati od ene mrzle postelje v drug bolj toplo, vendar ob izpolnjenem pogoju, da se zaljubis, pa se takrat dvomis, da bi bilo kaj boljse. Pravzaprav, ti bi sel, samo ne da se ti samemu ne prati, ne likati, ne urejati vse potrebno (odvec ti je , ker si ze v letih), pa bi preskocil v tujo posteljo, ki bi bila bolj zabavna, samo ne ves ali bi ti ta nova postelja ustrezala tudi v pranju likanju, kuhanju.... pa ce bi se zaljubil morda.. ( malo te vseeno zaslepi), ampak ce boljse premislis, pa nisi v letih , da bi kar tako iskal zensko... V teh letih je tudi težko začeti znova. Lp kambiatek. Ce se vsega tega zavedas in nisi pripravljen na nic, kar ti ne garantira popolnega uspeha oz, izpolnitve zelja, nevem zakaj sploh sprasujes kaj naj naredis. Ker doma je udobno, ti se ne bi zenini oskrbi odpovedal, pripravljen nisi narediti nic, tvegati ne nic.... nekako pomislim, ali cakas da se katera od tu javi pa te potesi? Muci me obcutek, da je v tej zgodbi nekaj zamolcanega.