Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Frodica, potemtakem jaz popolnoma napačno razumem stališče fajmoštrov al kako? Ali sem v stiku z ''''napačnimi'''' fajmoštri in to že kr krepka tri deset_letja? Samo ta teza mi pride na misel... Druge razumske razlage ni.. Jaz poznam nekaj prav fajnih in nekaj tako hudo zadrtih, da te kar zaboli. Druga stvar pa je, da imajo tudi osebno mnenje, poleg cerkvenega stalisca, ki so ga dolzni zagiovarjat. Ali se ti z njimi pogovarjas uradno ali neuradno in koliko so ti pripravljeni odkrit lastna stalisca (poleg cerkvenih) je druga rec. Me pa vseeno mocno zanima ali poznas duhovnika, ki priporoca uzivanje v spolnosti ali je uzivanje samo stranski produkt reproduktivne aktivnosti. To me resno zanima, eksplicitno in jasno. Ali javno ( v pogovoru z verniki) priporoca partnerjema , da moski zadrzuje izliv vse dokler ne zadovolji zensko? Sicer pa in general bi se lahko strinjal s teboj, samo takšne teze bi IMHO bile prej primerne za kake 50 let nazaj npr. Ravno zato me čudi, kje vse tisti ki niso bli npr nikoli pri maši, pobirajo takšne ideje (ne mislim tebe). Pobirajo jih mimo grede ker niti ni nek hud napor najti posebne primerke . Bila sem v situaciji, ko mi je en gospodic (sorodstvo, pa moras potrpet) razlagal, da vernikom cistost pomeni. In da sem jaz necista, ker nisem stopila v zakon cista kot devica.... in da on je cist, ker mu to pomeni (prej bi rekla da on bi ampak mu nobena ni dala)... Res ne vem ali je to vecja tezava, ali je vecja tezava, da on pri skoraj 40-ih se ni imel punce, nikoli si ga ni na roke vrgel - ker je to hudicevo dejanje !?... in posledicno mu spermiji v glavo butajo... Osebno menim, da je tip na meji kaksne mentalne bolezni. Hud vernik je, na sumu ga mam, da je latentni homoseksualec in sam s seboj izjemno tezko zivi. KOt pijan plota se pa drzi tistega kar mu duhovnik rece. Se iz nekih skupnosti so ga "ven vrgli" ker lahko napreduje samo ce se poroci. ce se ne poroci odpade kot knof od gat.... On je primerek dobrega vernika. In kot taksnega ga postavljajo na oglede. Razen pri teh skupnostih, kjer je spodrsnil, ker si ni nasel zeno..... Kot pa vedno poudarjam se zmeraj najdejo fanatiki. V vseh pogledih. Fanatiki ponavadi fajn zafurajo zadeve. Fanatiki so vedno bolj opazni, vidni, prepoznavni. Pa kakor koli obrnes. Na zalost.
< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 26.9.2010 0:23:55 >