kambiatek -> Zopet ta seks (23.9.2010 11:05:18)
|
Vsem, ki ste kakorkoli na forumu, en lep pozdrav. Sem poročen moški. Z ženo imava enega (že preskrbljenega) otroka. Vanjo sem se zaljubil, jo osvojil in po enem letu in pol sva se poročila. Ko sva postala fant in dekle, mi je že na enem izmed prvih srečanj dala vedeti, da hoče nedolžna pred oltar. O poročni noči, v kateri sem jo prvič videl golo, nebi rad pisal. Bila je polomija na celi črti, začinjena s solzami. Zjutraj pa je bila žena še vedno nedolžna. Nič bolje ni bilo na poročnem potovanju, le joka ni bilo. Počasi so se stvari začele urejevati in do poroda je za silo šlo. Po porodu pa se je žena spolnim odnosom začela izogibati kot hudič križu. Marsikaj sem poskušal, vendar brez uspeha. Pogovori so se končali tam, kjer bi se morali šele začeti. Tudi drugi poskusi so propadli. Na pijačo s prijatelji nisem hodil nikoli (sem popoln nealkoholik in nekadilec). Doma opravljava gospodinjska in hišna dela enakovredno. Tako kuham, pomivam, pospravljam, sesam, obešam perilo… Le likam ne, zato mi pa kot naravoslovcu pripadajo vsa hišna vzdrževalna dela. Nisem prevelik romantik, nisem pa nikoli pozabil na njen rojstni dan, god, obletnico poroke, obletnico začetka najine hoje in na dan žena. Kar zadeva seks, lahko rečem, da sem jo, ko (če) sva sploh bila skupaj, skušal zadovoljiti in na splošno mi je uspelo. Najino zakonsko življenje je do sedaj potekalo v treh obdobjih. V prvem obdobju sem upal, da se bo situacija počasi uredila. V drugem obdobju je nastopila reakcija na neuspeh. Bilo je veliko tako močnih prepirov, da sem si vedno želel, da je to zadnji. Pa je zopet prišlo do prevelike napetosti in do izbruha. Tretje obdobje je prineslo mir, kajti obupal sem in žene nisem več spolno nadlegoval. Kot po čudežu so se prepiri nehali. Sedaj živiva prav zgledno. Pravijo, da moški želimo partnerico, ki bo v kuhinji kuharica, na cesti dama, v postelji pa k**** (ženska). Od naštetih lastnosti sem si želel tretjo. Dobil pa sem odlično kuharico, na cesti damo, le v postelji daleč od želenega. Zakaj je seks na zadnjem mestu ali ga pa sploh ni. Žena ni bila na sploh nikoli preutrujena, ali nikoli tako zasedena s časom, da bi se zato izognila posteljnim užitkom. Moti me, da ženskam, ki jim seks ne paše, svetujete, naj na silo ne spijo s svojimi partnerji. Kaj bi rekli, če bi jaz ženskam svetoval, naj ne kuhajo, naj ne pospravljajo, naj ne likajo…, če jim to ne paše. Zakaj je to pri seksu povsem nekaj drugega. Pričakujem čim več komentarjev, nasvetom se pa raje izognite, ker je prepozno za kakršnokoli reševanje in spremembo situacije. Bom pa z veseljem opisal kakšen zanimiv dogodek iz najinega (ne)spolnega življenja.
|
|
|
|