|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
13.10.2010 9:34:05   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: d3lfink4

Potem naju čaka pa še sobica za mali dve, tega se pa res veselim user posted image In da se pohvalim - če katera posluša Radio Center - sva bila prejšnji teden od Pappa izbrana za novo sobico od Lip Poljčan, v vrednosti 800EUR, juheeej! user posted image Sej še kr ne morem verjet ... mah, se je pokloplo točno tko, kot se mora ...

Ti si potem tista N., ki je klicala. user posted image

Drugače sem si pa včeraj kupla še blazino za dojenje dvojčkov (Rika), sicer rabljeno na MON-u za 15EUR user posted image in je super, fino, fajna! Sem jo mela danes tud za spat in je res fajn, spala ko angelček! Pa tud za dojenje bo po mojem superca ... sam ogromna (in težka) pa je res! Si res nisem misla ... sem si predstavljala fuuul manjšo in lažjo, ampak bo pa zato uporabnejša ...

Imaš mogoče kakšno slikco. A za dvojčke je kaj drugačna? Jaz bi jo tudi kupila. Nujno.

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
13.10.2010 9:40:32   
hayabusa
Potem naju čaka pa še sobica za mali dve, tega se pa res veselim user posted image In da se pohvalim - če katera posluša Radio Center - sva bila prejšnji teden od Pappa izbrana za novo sobico od Lip Poljčan, v vrednosti 800EUR, juheeej! user posted image Sej še kr ne morem verjet ... mah, se je pokloplo točno tko, kot se mora ...

wooohoooooooooouser posted image čestitam!!!!!!!!!!!!!!!

Drugače sem si pa včeraj kupla še blazino za dojenje dvojčkov (Rika), sicer rabljeno na MON-u

kaj je to MON?????????????? jaz imam materinsko blazino za spanje in je ne dam!!!!! dojila pa nisem z njo ker se nikol nisem spomnila, bomo morda tokrat probali. a je za dvojčke kaj drugačna od navadne?

No, in ker imam ju3 pregled, me zdajle čaka britje all inclusive A ve imate že kej težav z britjem tam spodaj? Ker jaz res ne vidim čisto nič več čez trebušček in potem se malo trudim na pamet pa malo z ogledalom ... in to ponavadi traja dobro uro ... mi kr ni, ampak kar je treba, je treba

jaz to delam reda radi, ker sem navajena, dokler bo šlo, bo, je pa res, da sem prvič proti koncu že imela manjše težave in se zezala z ogledalom pa so me začele bolet noge pa je blo težko čepet pa... dol padeš. za gin. mi je pa vseeno ker vaginalnega pregleda itak več ne delauser posted image sem pa preden sem šla rodit še to uredila da bi me babice tam čim manj mučle ampak one itak to en dve tri še za vsak slučaj potegnejo s klingo in niti nimaš časa mislit da so kaj delale ;)

majčka je super, sem takoj videla od kod motiv ker imam jaz tako poletno maijco, je pa full fajn za nardit ker je motiv enostaven in efektiven, super je!

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
13.10.2010 9:50:50   
Tretjedete
Ojla punce!

Kako kaj dojenčki? Tale moja frajlica že navsezgodaj razgrajauser posted image .

registrirana, tale kavica ma je mljask.... Hvala...

šebela, ja meni se je nekako vsedel v srce ta Mutsy... Meni so tudi barve všeč, pester izbor... Če me še kateri drugi ne pritegne, bom verjetno kar tega vzela...

tamy82, tudi meni ni nič lepšega, ko se majhna dišeča štruca stisne k tebiuser posted image ... Še prehitro pride čas, ko jim ni več do cartanja, tako da je treba kar izkoristitiuser posted image

d3lfink4, jaz se brijem kar na otipuser posted image . Verjetno ni tako temeljito, ampak bolje išta nego ništauser posted image . Pa čestitke za sobico!

Ajde, lep dan in se beremo...

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
13.10.2010 10:00:08   
hayabusa
aha in še naš lanski 3D. ga je blo kar problem naredit, ker je bla tamala od 30 tedna že obrnjena v medenico (pripravljena na izstop) in je večinoma kazala hrbet in ritko, smo pa zato spol dobro videli user posted image letos bom tudi šla da ne bo čez par let spodnašanja, da sem za hčero šla, potem pa ne user posted image
user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
13.10.2010 10:03:36   
Mišyka
Pokukajte v moj album - slikice ful lepe ratale pri prvem. Tko da zdej bi tud šla, ampak mi je drago in kolebam med tem kam bi šla.
Pri mojem G pa me itak čaka samo še en UZ bolj proti koncu nosečnosti, ko se nič kej dost več ne vidi.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
   [Brisano sporočilo]
13.10.2010 10:04:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu hayabusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4281
13.10.2010 10:05:34   
šebela
Jutro punce!
Čestitke za sobico delfinka!!!!user posted image user posted image user posted image
Glede britja pa se jaz s klingico ne upam, sem preveč nerodna, tako da pride v poštev depilacijska krema (samo pazite, ker lahkopride do kake reakcije na koži, še posebaj v nosečnosti - jaz sicer nimam te smole) Včasih pa se malo skrajšam kr z brivnikom od mojega, tud gre na približno.
Ojoj, jaz bi tudi že sobico urejala, pa se moramo še preselit prej....

(odgovor članu Tretjedete)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
13.10.2010 10:06:03   
suzy29
Da se vam malo pohvalim.

Včeraj sem imela pregled in je vse b.p.. G mi je naredila UZ in našega malega fantiča čist premerila. Je že težak malo čez 600guser posted image . Za na seznam: naslednji pregled imam 5.11., kakšen dan prej, pa moram iti na cuker test.
samsara lepe slike,res si bila čudovita nevesta.user posted image
delfinka čestitam za sobico user posted image
Tudi jaz z zamudo ... ampak vseeno iz srca: VSE NAJBOLJŠEEE TRSICA! user posted image Glede dodatkov, si pa lahko kupiš ELEVIT pronatal tabletke. Tam notri je folna kislina, vsi potrebni vitamini in minerali (železo, kalcij, baker, magnezij, mangan, fosfor, cink).

Ninchi9 upam, da ti slabost kmalu izgine user posted image user posted image

Jst bom pa danes naredila lazanjo za kosilo. Kako pa jo ve pripravite in z čim? Ker moj nima rad mesne, bom naredila zelenjavno. Mmmmm njami....

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
13.10.2010 10:07:16   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Pokukajte v moj album - slikice ful lepe ratale pri prvem. Tko da zdej bi tud šla, ampak mi je drago in kolebam med tem kam bi šla.
Pri mojem G pa me itak čaka samo še en UZ bolj proti koncu nosečnosti, ko se nič kej dost več ne vidi.

ful lepe slikce. uau. user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
13.10.2010 10:11:40   
cukica
Ja jaz grem na 3d v postojno in se prav že veseli,mam pa 22.10.Še malo dobiš pa cd in full slikic baje,da kr ene 10,...Tko,da bom potem dala še kakšno slikico našega fantka gor. Drgač smo včeraj zaključili z Mš in je blo fajn.Sem se pozanimala kako je s tem podpisom za očetovstvo,ker nisva poročena in je rekla,da lahko prideva kadarkoli podpisat na socialno.Tko,da takoj ,ko bo moj kaj doma greva uredit to,...Pa tud vse vloge smo dobil tko,da bom začela konec novembra rihtat vse to,...

Nič mejte se pa vam še kaj javim,...

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
13.10.2010 10:19:25   
suzy29
registrirana, tale kavica ti pa da lušte. Si jo grem kr skuhat...
d3lfink4,jst sem se tud včeri mogla mal pobrit. Sem se uštimala, pol sm pa kr mojga poklicala in je zadevo preveril (če sem kej velik sfalila). No, hvala bogu nisem, se pa glih tako brijem na pamet, ker se spodaj nič več ne vidim .Bojo pa naši možje tud pr tem mal pomagal, a ne?
hayabusa, slikica je full lepa.....bravo...

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
13.10.2010 10:34:17   
suzy29
Ufff........kak men hiter čas beži. Danes sem user posted image  24T in 1dan, pa se mi zdi,  kot bi bla v kakem 14T user posted image .
Čestitke vsem, ki ste že mele preglede user posted image in srečno vsem, ki vas danes to še čaka! user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
13.10.2010 10:34:57   
sara1986
trsica, meni je ginek. svetovala FidiVit Mami, tukaj imaš vse možne vitaminčke+folno. Po jemanju sem imela pregled krvi, kjer mi je potrdila da je super, prav tako železo, ker sem ga prvič ko sem dala kri imela na meji.

Drugače pa že kakšne 2 tedna jemljem od Herbalifa omega3 . To tudi naj bi bilo super.

Jutri pa imem pregled na polikliniki za ščitnico. Kontrola. V prvem tromesečju mi je zdravnik malo povišal dozo euthyroxa, zdej pa gremo pregled če je vse tako kot je treba s hormončki user posted image

Lep dan vsem

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
13.10.2010 10:41:12   
tamy82
d3lfink4 super za sobico! user posted image Pa pridna, da sta dnevno zrihtala. Sej ni čudno, da nisi mela časa še za forum user posted image Pa tale blazina tudi mene zanima ... ker sem vidla že več različnih, pa ne vem kakšn naj bi bla, da bo kar najbolj uporabna. Tako da kakšna slikca bi bla res dobrodošla. user posted image Za slikco na UZ pa kar reči! Po mojem ti ne bodo ravno rekli ne user posted image

Britje: ja jaz zaenkrat še nimam kakšnih težav, ampak bomo videli kako bo za naslenji pregled user posted image če ne bom tudi jaz kar mojega malo zaposlila, čeprav ni ravno najbolj romantično opravilo tole user posted image

trsica ti pa kar lepo počivaj in pazi nase in tvoja dva user posted image user posted image

hayabusa MON je po mojem forum med.over.net  http://med.over.net/forum/

suzy29 čestitke za pregled! user posted image Važno, da je vse ok. user posted image

Pa pridne vse, ki ste že končale z MŠ. user posted image Midva greva šele začetek novembra v šolo, tako da bova končala šele konec decembra.

Uživajte!

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
   [Brisano sporočilo]
13.10.2010 10:46:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4290
13.10.2010 10:58:56   
Patrisha
mater ste se nacvekale :)) me ni kak dan, pa sem ze v minusu :D... cestitke vsm za preglede itd... :)
no nas ati je vceraj pa prvi zacuto brcke :) je bil cist presenecen... seveda sma sla stavit da nebo nic! ampak sem rekla oh, vrjemi da bo.. tako, da sem se samo na hrbet vlegla glavo dol in cakala 10 min :) in akcija se je zacela na polno!! Sicer v ponedeljek je biu/la se sramezljiv/a in ni blo nic... vrjetno novi glas :) ucere pa ze na polno :)

kaj za tole MŠ si moras sam poiskat, ali ti kaj povedo v ZD??  Sicer se meni ni nobeden nic omenil... ampak mislim, da se je cas... bo poa pocasi res treba, da nebom v 9m tja hodla :))

uzivajte!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
13.10.2010 11:01:59   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Drugorodke al kako se že reče, boste hodile ponovno v MŠ? Jaz se še nisem nič pozanimala/prijavila. user posted image

Tudi jaz še nič ne vem ali bom morala iti ponovno. Pa tudi ne vem, le bom zmogla, glede na to, kako me mučita mulčka. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
13.10.2010 11:12:16   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Drugorodke al kako se že reče, boste hodile ponovno v MŠ? Jaz se še nisem nič pozanimala/prijavila. user posted image

Tudi jaz še nič ne vem ali bom morala iti ponovno. Pa tudi ne vem, le bom zmogla, glede na to, kako me mučita mulčka. user posted image

jaz ne grem, sem bla lani tako da še ni minilo toliko časa in pa tud cel porod še imam v glavi tako da mislim da ni potrebno

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
13.10.2010 11:16:00   
d3lfink4
Ja, trsica, jst sm una N. user posted image a si me slišala? Wiuuuu user posted image
Blazina je takale, to je točno ta, ki sem jo kupla:
user posted image

So pa drugače na tej strani ... za dvojčke je še malo širša in večja, da pač brez problema oba gor spraviš - vsakega na svojo stran.
http://www.rika123.com/dvojcki.html

Sicer je za spat po mojem boljša una bolj podolgovata ... ampak preverjeno tud tale zeeelooo pomaga user posted image

MON pa je okrajšava za spletno stran http://med.over.net/forum/ kjer se najde polno uporabnih forumov ... tudi "Pušenjakov" in npr. "za starše dvojčkov" user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
13.10.2010 11:16:12   
Mišyka
Jst na MŠ sigurno ne bom hodila, ker tukaj pri nas je porazno, tko da je blo dost enkrat. Ne vem pa kako je glede potrdila... mogoče katera ve če se za LJ porodnišnico rabi potrdilo tudi če je bil mož že enkrat prisoten (s potrdilom)?

Dejte že kej pokomentirat glede 3D-ja user posted image

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
13.10.2010 11:17:08   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

IZVIRNO SPOROČILO: trsica

jaz ne grem, sem bla lani tako da še ni minilo toliko časa in pa tud cel porod še imam v glavi tako da mislim da ni potrebno

Jaz pa sem bila pred 7 leti. user posted image Ne vem, koliko se je vmes spremenilo, a kolikor berem RR, se lahko že 5-mesečniku tlači pire krompir v usta. user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
13.10.2010 11:20:20   
zasi
Pozdravljene!

Tudi naš pregled se počasi bliža. komaj čakam na to morfologijo, ker me je zadnje bni malo panika lovila, tako čudno tiščanje sem čutila na čisto spodnji strani trebuha, nekje v notranjosti. Kot da bi mi na maternični vrat pritiskal otrok. Ful neprijetno.

Midva sva se tudi odločila da greva na 3D. Še posebno, ker je v primerjavi z ostalimi kraji pri nas to "dokaj" poceni. Na Ptuju pri dr. Rosiču stane 50 eur. in dobiš zdraven slike ter CD. Ker pa mava iz NS, ki sva jo opravila tam, zelo dobre izkušnje, sva rekla, da greva še to.

Pa tudi šola za starše se nama začne jutri. Greva na Ptuj v privat šolo za starše k babici Petri in babici Angeli. Jutri mava uvodno predavanje, potem pa šele konec novembra in v začetku decembra predavanji o porodu, potem pa tam do srede decembra še dojenje in nego otroka. Mi kar paše da bo vse to končano še pred novim letom.

Glede britja: tudi jaz sem se včeraj lotila tega opravila in se tak mučila. Joj kak bo še to zgledalo kasneje. Vsekakor zelo neprijetna zadeva.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
13.10.2010 11:21:31   
d3lfink4
Ampak blazina je res fuuuul večja kokr zgleda user posted image Jst sm se jo kr mal ustrašla ... Na najširšem delu je 86cm (vodoravno) in 57cm (navpično) ... pa tista luknja vmes. Upam, da si znet predstavljat ... Pa težka je tud ful.
No, kokrkoli, men je všeč user posted image

Aja, pa baje da imajo v vseh porodnišnicah tudi te blazine, Rika torej.

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
13.10.2010 11:24:41   
trsica

Ja, trsica, jst sm una N. user posted image a si me slišala? Wiuuuu user posted image
Blazina je takale, to je točno ta, ki sem jo kupla:

So pa drugače na tej strani ... za dvojčke je še malo širša in večja, da pač brez problema oba gor spraviš - vsakega na svojo stran.
http://www.rika123.com/dvojcki.html

Sicer je za spat po mojem boljša una bolj podolgovata ... ampak preverjeno tud tale zeeelooo pomaga user posted image

Slišala, slišala. Ker sem tudi jaz N., pa sem potem razmišljala, če še jaz pokličem za konkurenco. user posted image No, potem nisem, ker nikoli ne sodelujem pri ničemer. user posted image

Kako si to blazino potem namontiraš za spanje? To me najbolj zanima. Ker imam velike težave s spanjem in si zdaj podlagam vzglavnik in oddejo, pa mi je vse preveliko in neudobno.

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
   [Brisano sporočilo]
13.10.2010 11:28:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mišyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?