Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 11:17:56
|
|
|
|
kuki monstr
|
biba?? je kje? aja larilu cestitke za objavljene fotke aqui, upam d saj krckov nimas ajsi kje je pa moj caj? se* plauga mas ziva ti tud
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 14:05:15
|
|
|
|
Klarilu
|
Kuki hvala verjetno ste opazile da sem po novem Klarilu zato ker enostavno ne dobim mail-a za aktiviranje računa k sem spremenila mail tko da sem zdej pa Klarilu ****t ga drek pa še piše mi da sem moški to pa ne bo šlo morm spremenit
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 14:22:32
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr biba?? je kje? aja larilu cestitke za objavljene fotke aqui, upam d saj krckov nimas ajsi kje je pa moj caj? se* plauga mas ziva ti tud Kje? Jaz nič ne vidim Ti jaz skuham tvoj čajček: aqui - MB RULES! Tam so čarobne vile doma - boš videla, da bo tam uspelo!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 13.10.2010 14:29:42 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 14:31:47
|
|
|
|
Klarilu
|
uuu se* se že pripravljaš za noč čarovnic jaz tud k si ne morm pomagat da ne bi to mislim seveda s cukrom (itak) bom krvave učke naredila SPPS boš kej napisala al si sramežljiva postala?aja a imaš od prošenj že vse prste znucane
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 14:35:22
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr biba?? je kje? tukaj sem.. akvica...bove pa v naslednjem krogu trepetale...ti kr pridi v mb sem malo v gužvi, zato vas lepo pozdravljam, vsako posebaj...gremo v vrsto, da vas
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 14:37:08
|
|
|
|
ledenka
|
nova borkica pa še čajček za kukija
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 14:39:42
|
|
|
|
kuki monstr
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka nova borkica pa še čajček za kukija ja koncnoooooooo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 14:45:53
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr ja koncnoooooooo Ja, moj pa ti ni bil všeč?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 15:20:42
|
|
|
|
kuki monstr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr ja koncnoooooooo Ja, moj pa ti ni bil všeč? ti coprnca bi men kaksne zmajeve pljunke zmesala tko d neeeeeee nocmmmm hocem pa dödöle
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 15:22:21
|
|
|
|
kuki monstr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu Kuki hvala verjetno ste opazile da sem po novem Klarilu zato ker enostavno ne dobim mail-a za aktiviranje računa k sem spremenila mail tko da sem zdej pa Klarilu ****t ga drek pa še piše mi da sem moški to pa ne bo šlo morm spremenit hahaha.. lej jo opico kaksn ples pa izvajas aja tole si poglej... http://www.ess.gov.si/delodajalci/financne_spodbude/razpisi/razpisi?aid=58 pomoje se bo na podlagi tega full zapsl. tko d pobrski mal
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 15:50:42
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr ja koncnoooooooo Ja, moj pa ti ni bil všeč? ti coprnca bi men kaksne zmajeve pljunke zmesala tko d neeeeeee nocmmmm hocem pa dödöle Ma to pa zato kel, te man taaaaaaaaaak laaaaaaaaaadaaaaaaa dödöle pa se že küjajo...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 16:00:24
|
|
|
|
kuki monstr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr ja koncnoooooooo Ja, moj pa ti ni bil všeč? ti coprnca bi men kaksne zmajeve pljunke zmesala tko d neeeeeee nocmmmm hocem pa dödöle Ma to pa zato kel, te man taaaaaaaaaak laaaaaaaaaadaaaaaaa dödöle pa se že küjajo... a mi jih bos po DHL-u poslala nc zdej ladaaaa... hoces d postanem zmaaaaj tolovaj iz zogice nogiceee al pa marogice... pihajte otroci pihajteeeeee nehajta igrati....oci pravi oci pravi da mu igra glavaaaa.... imelaaa sva boben in laaaaajjjnnoooooo..in z nama je zoga bilaaaaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 18:33:14
|
|
|
|
Klarilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu Kuki hvala verjetno ste opazile da sem po novem Klarilu zato ker enostavno ne dobim mail-a za aktiviranje računa k sem spremenila mail tko da sem zdej pa Klarilu ****t ga drek pa še piše mi da sem moški to pa ne bo šlo morm spremenit hahaha.. lej jo opico kaksn ples pa izvajas aja tole si poglej... http://www.ess.gov.si/delodajalci/financne_spodbude/razpisi/razpisi?aid=58 pomoje se bo na podlagi tega full zapsl. tko d pobrski mal ma k si mi fouš a? drugače je pa to tko imenovan ples: opicakličepluskeinčrtice k to je tko k majo indijanci k kličejo za dež no jaz pa tle pluske pa črtice,sej če hočeš te bom naučila glede linka je pa tko da je to za delodajalce ki bo šele februarja tole prišlo jaz pa rabim službo že včeraj ampak hvala bom jaz to mojmu bratcu pod nos pomolila
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 20:36:53
|
|
|
|
kuki monstr
|
vem d je za delodajalce..sam se da marskej uporabnga zbrskat dezja pa ne klicat k se mora folk se od prejsnjega naliva spocit pa pospravt raztur k ga je voda nrdila
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 21:54:53
|
|
|
|
Serendipity
|
kuki - mah, jaz ti tega mojega zvarka več ne bom kuhala: saj te man lada, ali kak te meče ta zvarek. Sem skoraj 7x prebrala skozi, da mi je potegnilo nebistvo BTW kje je pa invazija oooo ostala? klarilu - hehe, bom imela spet čist monitor, ker ni več tiste nadležne mušice.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 22:06:00
|
|
|
|
kuki monstr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity kuki - mah, jaz ti tega mojega zvarka več ne bom kuhala: saj te man lada, ali kak te meče ta zvarek. Sem skoraj 7x prebrala skozi, da mi je potegnilo nebistvo BTW kje je pa invazija oooo ostala? Opoldne OtO Obiskal OtOrinolaringOlOski Oddelek Ob Oblacnem OrganOlepticnem OOOOOOOOOOOOOOOOOOO pozna ura ne gre vec skratka OLEE OOOOOleee
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 22:21:25
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity kuki - mah, jaz ti tega mojega zvarka več ne bom kuhala: saj te man lada, ali kak te meče ta zvarek. Sem skoraj 7x prebrala skozi, da mi je potegnilo nebistvo BTW kje je pa invazija oooo ostala? Opoldne OtO Obiskal OtOrinolaringOlOski Oddelek Ob Oblacnem OrganOlepticnem OOOOOOOOOOOOOOOOOOO pozna ura ne gre vec skratka OLEE OOOOOleee Uh, učinek zvarka je pojenjal! Razumem te! Dooobrooooodoooošla nazaj draga moooooonster, ki ma rad coooooookies
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 22:26:27
|
|
|
|
kuki monstr
|
ves kaj kuki zdle dela premigu je 13km, zdej pa lezi v bani pa mal zakon o varstvu okolja cekira (za fax) hkrati pa teb se* OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO-je pjtiskam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 14.10.2010 6:53:04
|
|
|
|
Klarilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr vem d je za delodajalce..sam se da marskej uporabnga zbrskat dezja pa ne klicat k se mora folk se od prejsnjega naliva spocit pa pospravt raztur k ga je voda nrdila kuki jaz ne kličem dežja ampak pluske pa debele črtice in se ples imenuje : opicakličepluskeinčrtice in tuki ni dežja no lahk padajo sam pluski pa debele črtice
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 14.10.2010 7:00:25
|
|
|
|
Klarilu
|
jutro
< Sporočilo je popravil Klarilu -- 14.10.2010 7:01:14 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 14.10.2010 7:54:46
|
|
|
|
aqua77
|
Moooooooooooooooooooooorgen!!! Mi mamo pa že termin za štajerčka , prvi razgovor februarja. Matr bo še dolga tam gor! A kera ve kolko časa mine od razgovora, do akcije? Danes je pa že četrtek!!!!! Jeeeeej!!!
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 14.10.2010 7:55:12 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 14.10.2010 9:03:59
|
|
|
|
Klarilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Moooooooooooooooooooooorgen!!! Mi mamo pa že termin za štajerčka , prvi razgovor februarja. Matr bo še dolga tam gor! A kera ve kolko časa mine od razgovora, do akcije? Danes je pa že četrtek!!!!! Jeeeeej!!! Super Aqui boš videla da bo kmalu februar tu in plusek pa prav tako just don't give up
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 14.10.2010 9:06:08
|
|
|
|
Klarilu
|
aaa še eno mnenje prosim kako se vam zdi ta zgodbica,k sem jo morala napisat za tamavčija na temo prijateljstvo: Zajček Puhek in zajček Godrnjavček Bil je svetel dan a še ves zaspan, ko na travniku sta se igrala dva dolgouščka zajčka mala. To sta bila zajček Puhek, ki ima ne repku puhek in pa zajček Godrnjavček,ki zmeraj išče svoj rokavček. Igrala sta se kdo lovi,dokler ni padel zajček Godrnjavček en,dva,tri. Zajček Puhek se je začel smejati, ko je videl Godrnjavčka na tleh ležati. To ni smešno pravi Godrnjavček in se s tal pobira kot en mali palček in mu zajček Puhek skoči na pomoč, da ponudi mu svojo pomoč. Godrnjavček dvigne se pokonci in zajčku Puhku pa pove, da ni lepo se tako smejati če se nekdo hoče iz tal pobrati. Puhek reče Godrnjavčku da prijatelj je pravi,ko se na pomoč odpravi.Godrnjavček se zahvali in pove, da je Puhek prijatelj pravi,saj prijatelj pomaga ti,ko se v škripcah znajdeš ti. a je vredu?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 14.10.2010 9:15:42
|
|
|
|
kuki monstr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu aaa še eno mnenje prosim kako se vam zdi ta zgodbica,k sem jo morala napisat za tamavčija na temo prijateljstvo: Zajček Puhek in zajček Godrnjavček Bil je svetel dan a še ves zaspan, ko na travniku sta se igrala dva dolgouščka zajčka mala. To sta bila zajček Puhek, ki ima ne repku puhek in pa zajček Godrnjavček,ki zmeraj išče svoj rokavček. Igrala sta se kdo lovi,dokler ni padel zajček Godrnjavček en,dva,tri. Zajček Puhek se je začel smejati, ko je videl Godrnjavčka na tleh ležati. To ni smešno pravi Godrnjavček in se s tal pobira kot en mali palček in mu zajček Puhek skoči na pomoč, da ponudi mu svojo pomoč. Godrnjavček dvigne se pokonci in zajčku Puhku pa pove, da ni lepo se tako smejati če se nekdo hoče iz tal pobrati. Puhek reče Godrnjavčku da prijatelj je pravi,ko se na pomoč odpravi.Godrnjavček se zahvali in pove, da je Puhek prijatelj pravi,saj prijatelj pomaga ti,ko se v škripcah znajdeš ti. a je vredu? Lajkam ampak zrd necesa druzga pa od zdej naprej strajkam na borbi pa ne povem zakaj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 14.10.2010 9:36:37
|
|
|
|
Klarilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu aaa še eno mnenje prosim kako se vam zdi ta zgodbica,k sem jo morala napisat za tamavčija na temo prijateljstvo: Zajček Puhek in zajček Godrnjavček Bil je svetel dan a še ves zaspan, ko na travniku sta se igrala dva dolgouščka zajčka mala. To sta bila zajček Puhek, ki ima ne repku puhek in pa zajček Godrnjavček,ki zmeraj išče svoj rokavček. Igrala sta se kdo lovi,dokler ni padel zajček Godrnjavček en,dva,tri. Zajček Puhek se je začel smejati, ko je videl Godrnjavčka na tleh ležati. To ni smešno pravi Godrnjavček in se s tal pobira kot en mali palček in mu zajček Puhek skoči na pomoč, da ponudi mu svojo pomoč. Godrnjavček dvigne se pokonci in zajčku Puhku pa pove, da ni lepo se tako smejati če se nekdo hoče iz tal pobrati. Puhek reče Godrnjavčku da prijatelj je pravi,ko se na pomoč odpravi.Godrnjavček se zahvali in pove, da je Puhek prijatelj pravi,saj prijatelj pomaga ti,ko se v škripcah znajdeš ti. a je vredu? Lajkam ampak zrd necesa druzga pa od zdej naprej strajkam na borbi pa ne povem zakaj hitr povej k drugače dobiš plavga
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?