|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
13.10.2010 11:17:56   
kuki monstr
biba?? je kje?

aja larilu cestitke za objavljene fotke user posted image

aqui, upam d saj krckov nimas

ajsi kje je pa moj caj?

se* plauga mas

ziva ti tud

~ Every day is a new beginning. Treat it that way. Stay away from what might have been, and look at what can be. ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 526
13.10.2010 14:05:15   
Klarilu
Kuki hvalauser posted image

verjetno ste opazile da sem po novem Klarilu zato ker enostavno ne dobim mail-a za aktiviranje računa k sem spremenila mail tko da sem zdej pa Klariluuser posted image
****t ga
drek pa še piše mi da sem moškiuser posted image to pa ne bo šlouser posted image morm spremenit

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu kuki monstr)
Neposredna povezava do sporočila: 527
13.10.2010 14:22:32   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr

biba?? je kje?

aja larilu cestitke za objavljene fotke user posted image

aqui, upam d saj krckov nimas

ajsi kje je pa moj caj?

se* plauga mas

ziva ti tud

Kje? Jaz nič ne vidim user posted image

Ti jaz skuham tvoj čajček: user posted image

aqui - MB RULES! Tam so čarobne vile doma - boš videla, da bo tam uspelo! user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 13.10.2010 14:29:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 528
13.10.2010 14:31:47   
Klarilu
uuu se* se že pripravljaš za noč čarovnicuser posted image jaz tud k si ne morm pomagat da ne bi to mislim seveda s cukrom (itak)user posted image bom krvave učke naredila user posted image
SPPS boš kej napisala al si sramežljiva postala?aja a imaš od prošenj že vse prste znucaneuser posted image user posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 529
13.10.2010 14:35:22   
~Biba~

biba?? je kje?

user posted image tukaj sem..
akvica...bove pa v naslednjem krogu trepetale...ti kr pridi v mbuser posted image
sem malo v gužvi, zato vas lepo pozdravljam, vsako posebaj...gremo v vrsto, da vas user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 530
13.10.2010 14:37:08   
ledenka
user posted image  nova borkica user posted image  

pa še čajček za kukija

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 531
13.10.2010 14:39:42   
kuki monstr
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image  nova borkica user posted image  

pa še čajček za kukija

user posted image

ja koncnoooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~ Every day is a new beginning. Treat it that way. Stay away from what might have been, and look at what can be. ~

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 532
13.10.2010 14:45:53   
Serendipity

ja koncnoooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, moj pa ti ni bil všeč? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 533
13.10.2010 15:20:42   
kuki monstr
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

ti coprnca bi men kaksne zmajeve pljunke zmesala user posted image user posted image user posted image user posted image tko d neeeeeee    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nocmmmm

hocem pa dödöle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 534
13.10.2010 15:22:21   
kuki monstr
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu

verjetno ste opazile da sem po novem Klarilu zato ker enostavno ne dobim mail-a za aktiviranje računa k sem spremenila mail tko da sem zdej pa Klariluuser posted image
****t ga
drek pa še piše mi da sem moškiuser posted image to pa ne bo šlouser posted image morm spremenit

hahaha.. lej jo opico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaksn ples pa izvajas user posted image user posted image user posted image user posted image

aja tole si poglej... http://www.ess.gov.si/delodajalci/financne_spodbude/razpisi/razpisi?aid=58

pomoje se bo na podlagi tega full zapsl. tko d pobrski mal user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 535
13.10.2010 15:50:42   
Serendipity

ti coprnca bi men kaksne zmajeve pljunke zmesala user posted image user posted image user posted image user posted image tko d neeeeeee    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nocmmmm

hocem pa dödöle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Ma to pa zato kel, te man taaaaaaaaaak laaaaaaaaaadaaaaaaa user posted image

dödöle pa se že küjajo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 536
13.10.2010 16:00:24   
kuki monstr

user posted image Ma to pa zato kel, te man taaaaaaaaaak laaaaaaaaaadaaaaaaa user posted image

dödöle pa se že küjajo...user posted image

a mi jih bos po DHL-u poslala user posted image user posted image user posted image user posted image

nc zdej ladaaaa... hoces d postanem zmaaaaj tolovaj iz zogice nogiceee al pa marogice...

pihajte otroci pihajteeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nehajta igrati....oci pravi oci pravi da mu igra glavaaaa....

imelaaa sva boben in laaaaajjjnnoooooo..in z nama je zoga bilaaaaaa

Neposredna povezava do sporočila: 537
13.10.2010 18:33:14   
Klarilu

****t ga

hahaha.. lej jo opico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaksn ples pa izvajas user posted image user posted image user posted image user posted image

aja tole si poglej... http://www.ess.gov.si/delodajalci/financne_spodbude/razpisi/razpisi?aid=58

pomoje se bo na podlagi tega full zapsl. tko d pobrski mal user posted image

ma k si mi fouš a? drugače je pa to tko imenovan ples: opicakličepluskeinčrticeuser posted image k to je tko k majo indijanci k kličejo za dež no jaz pa tle pluske pa črtice,sej če hočeš te bom naučilauser posted image
glede linka je pa tko da je to za delodajalce ki bo šele februarja tole prišlo jaz pa rabim službo že včerajuser posted image ampak hvala bom jaz to mojmu bratcu pod nos pomolilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 538
13.10.2010 20:36:53   
kuki monstr
vem d je za delodajalce..sam se da marskej uporabnga zbrskat user posted image

dezja pa ne klicat k se mora folk se od prejsnjega naliva spocit pa pospravt raztur k ga je voda nrdila user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 539
13.10.2010 21:54:53   
Serendipity
kuki - mah, jaz ti tega mojega zvarka več ne bom kuhala: saj te man lada, ali kak te meče ta zvarek. Sem skoraj 7x prebrala skozi, da mi je potegnilo nebistvo user posted image BTW kje je pa invazija oooo ostala?

klarilu - hehe, bom imela spet čist monitor, ker ni več tiste nadležne mušice. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 540
13.10.2010 22:06:00   
kuki monstr

kuki - mah, jaz ti tega mojega zvarka več ne bom kuhala: saj te man lada, ali kak te meče ta zvarek. Sem skoraj 7x prebrala skozi, da mi je potegnilo nebistvo user posted image BTW kje je pa invazija oooo ostala?

Opoldne OtO Obiskal OtOrinolaringOlOski Oddelek Ob Oblacnem OrganOlepticnem OOOOOOOOOOOOOOOOOOO pozna ura ne gre vec user posted image user posted image user posted image user posted image

skratka OLEE OOOOOleee 

Neposredna povezava do sporočila: 541
13.10.2010 22:21:25   
Serendipity

Opoldne OtO Obiskal OtOrinolaringOlOski Oddelek Ob Oblacnem OrganOlepticnem OOOOOOOOOOOOOOOOOOO pozna ura ne gre vec user posted image user posted image user posted image user posted image

skratka OLEE OOOOOleee 

Uh, učinek zvarka je pojenjal! Razumem te! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dooobrooooodoooošla nazaj draga moooooonster, ki ma rad coooooookies

Neposredna povezava do sporočila: 542
13.10.2010 22:26:27   
kuki monstr
ves kaj kuki zdle dela user posted image user posted image user posted image
premigu je 13km, zdej pa lezi v bani pa mal zakon o varstvu okolja cekira (za fax)
hkrati pa teb se* OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO-je pjtiskam user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 543
14.10.2010 6:53:04   
Klarilu

vem d je za delodajalce..sam se da marskej uporabnga zbrskat user posted image

dezja pa ne klicat k se mora folk se od prejsnjega naliva spocit pa pospravt raztur k ga je voda nrdila user posted image

kuki jaz ne kličem dežja ampak pluske pa debele črtice in se ples imenuje : opicakličepluskeinčrtice in tuki ni dežja no lahk padajo sam pluski pa debele črticeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 544
14.10.2010 7:00:25   
Klarilu
jutro
user posted image

< Sporočilo je popravil Klarilu -- 14.10.2010 7:01:14 >

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 545
14.10.2010 7:54:46   
aqua77
Moooooooooooooooooooooorgen!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi mamo pa že termin za štajerčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , prvi razgovor februarja. Matr bo še dolga tam gor! user posted image A kera ve kolko časa mine od razgovora, do akcije?

Danes je pa že četrtek!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Jeeeeej!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 14.10.2010 7:55:12 >

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 546
14.10.2010 9:03:59   
Klarilu
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Moooooooooooooooooooooorgen!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi mamo pa že termin za štajerčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , prvi razgovor februarja. Matr bo še dolga tam gor! user posted image A kera ve kolko časa mine od razgovora, do akcije?

Danes je pa že četrtek!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Jeeeeej!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super Aquiuser posted image user posted image user posted image user posted image boš videla da bo kmalu februar tu in plusek pa prav tako just don't give up user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 547
14.10.2010 9:06:08   
Klarilu
aaa še eno mnenje prosim kako se vam zdi ta zgodbica,k sem jo morala napisat za tamavčija na temo prijateljstvo:
Zajček Puhek in zajček Godrnjavček
Bil je svetel dan a še ves zaspan, ko na travniku sta se igrala dva dolgouščka zajčka mala. To sta bila zajček Puhek, ki ima ne repku puhek in pa zajček Godrnjavček,ki zmeraj išče svoj rokavček. Igrala sta se kdo lovi,dokler ni padel zajček Godrnjavček en,dva,tri. Zajček Puhek se je začel smejati, ko je videl Godrnjavčka na tleh ležati. To ni smešno pravi Godrnjavček in se s tal pobira kot en mali palček in mu zajček Puhek skoči na pomoč, da ponudi mu svojo pomoč. Godrnjavček  dvigne se pokonci in zajčku Puhku pa pove, da ni lepo se tako smejati če se nekdo hoče iz tal pobrati. Puhek reče Godrnjavčku da prijatelj je pravi,ko se na pomoč odpravi.Godrnjavček se zahvali in pove, da je Puhek prijatelj pravi,saj prijatelj pomaga ti,ko se v škripcah znajdeš ti.user posted image a je vredu?

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 548
14.10.2010 9:15:42   
kuki monstr

aaa še eno mnenje prosim kako se vam zdi ta zgodbica,k sem jo morala napisat za tamavčija na temo prijateljstvo:
Bil je svetel dan a še ves zaspan, ko na travniku sta se igrala dva dolgouščka zajčka mala. To sta bila zajček Puhek, ki ima ne repku puhek in pa zajček Godrnjavček,ki zmeraj išče svoj rokavček. Igrala sta se kdo lovi,dokler ni padel zajček Godrnjavček en,dva,tri. Zajček Puhek se je začel smejati, ko je videl Godrnjavčka na tleh ležati. To ni smešno pravi Godrnjavček in se s tal pobira kot en mali palček in mu zajček Puhek skoči na pomoč, da ponudi mu svojo pomoč. Godrnjavček  dvigne se pokonci in zajčku Puhku pa pove, da ni lepo se tako smejati če se nekdo hoče iz tal pobrati. Puhek reče Godrnjavčku da prijatelj je pravi,ko se na pomoč odpravi.Godrnjavček se zahvali in pove, da je Puhek prijatelj pravi,saj prijatelj pomaga ti,ko se v škripcah znajdeš ti.user posted image a je vredu?

Lajkam user posted image user posted image user posted image

ampak zrd necesa druzga pa od zdej naprej strajkam na borbi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ne povem zakaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 549
14.10.2010 9:36:37   
Klarilu

Lajkam user posted image user posted image user posted image

ampak zrd necesa druzga pa od zdej naprej strajkam na borbi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ne povem zakaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hitr povej k drugače dobiš plavgauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?