|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
13.10.2010 12:21:24   
zori82
Dan

danes je pa tako zaspan  user posted image dan da bi ga lahko kar  user posted image , čeprav je bla super noč sem spala kot ubita, še mojga nisem nič slišala ko je šou v službo. Pa še spala sm do 10 pa očitno ni dovoljuser posted image
Se misli danes v Ljubljani kaj  user posted image pokazatuser posted image

emma imaš mogoče še urnik kako delajouser posted image

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
13.10.2010 12:22:51   
pajac
Hecno se mi zdi, da vam dajejo vse izvide v materinsko knjižico user posted image Saj načeloma morajo biti v kartonu zaradi preglednosti in po drugi strani opravičljivosti stroškov.... Z izjemo samoplačniških, seveda... Meni je moja dala krvno grupo - ki jo moraš imeti original, drugo ne šteje, ostalo pa je vse napisano v za to predvidene rubrike (izvid urina, hemoglobin, velikost ploda, ma.. vse no..)

Kovterček.. jaz čakam od Galeba pošiljko, da še to poštimamo... pride jutri, so mi sporočili...bom videla kaken je..

Sem pa pri Petru dobila komlet posteljnine in sta bila kovterček in prevleka v enem... meni se je zdelo kar fajn, je pa res da je Peter spal brez tega samo v spalni vreči, ker je vse zbrcal iz sebe, kakor hitro je to znal naredit... Zdaj pa ima veliko posteljo in večji kovter (kar tistega iz Ikee) in je kul. Mi imamo pa v stanovanju vseeno vedno skoraj okoli 22 stopinj in vidim, da mu je bolj kot ne vroče.. (razen, ko ga najdem odkritega sredi noči, ko je leden...user posted image )

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2402
13.10.2010 12:29:25   
malajka84
Hej hoj!

izvidi..js mam vse v kartoteki, v MK mi bl mal kej napiše..razn preglede...pa za toxo...druga nič mi kr vse v kartoteko...ma pč tak način..

Drugače sem pa s pregleda...vse ok, MV se mehča...jutr grem na 1.CTG...bomo vidl kaj bo pokazu..mal še lhk počaka no:) d ne bom glih otvorila sezone škorpijončkov:)
naslednji pregled čez 1 teden....20.10. (kak lep datum):)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
13.10.2010 14:21:46   
pikizenc
odtekanje vode - v MŠ V P  LJ so rekli takole - če odteče voda se lahko komot same odpravimo v P, če ni v napoto več nadstropij stopnic. Če gre za premagovanje več štukov, klicat rešilca. Kako je mali obrnjen tukaj nima nobene veze, bolj je pomembno, a je že nastavljen na MV oz. spuščen, ker to preprečuje izpad popkovine. In potem ko preverijo v P da ni nevarnosti izpada, naj bi se lahko gibal, razen če maš EA, ultivo al pa CTG priključen (moraš rečt za prenosnega)

CTG - meni so ga delali včeraj, ker me je neki špikalo ... kazal redne popadke do 100, potem smo še ugotovili, da sem odprta 3 cm, mali spuščen ... zdej ležim do nadaljnega user posted image

izvide sem dobila včeraj skupaj z napotnico za P

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
13.10.2010 14:28:04   
zori82
pikizenc kaj a smo že na vrsti o joj
očitno boš odprla sezono user posted image ...kdaj pa imaš drugače rok?

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
13.10.2010 14:31:47   
Renesme**
pikizenc- to je pa že nizki štartuser posted image , sej bi bilo vse vredu tudi, če se rodi zdaj, ampak naj počaka še 1 teden, ti pa lepo počivaj!

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
13.10.2010 14:36:37   
pikizenc
jej jej upam, da ne user posted image  rok mam šele sredi novembra, tako da bi kr prehiteval ...

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
13.10.2010 14:40:26   
zori82
no pol se pa kr lepo zmen z user posted image da še malo počaka na toplem...ti pa počivi in noge prekriži in jih tesno skupaj drži user posted image

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
13.10.2010 14:56:18   
pajac
pikizenc ne se hecat... počivat še 14 dni pol pa delaj kar hočeš!user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
13.10.2010 15:07:53   
Majchi
Ja Pikizenc, kar še mal počivaj in počakaj, če se le da. Upam, da se mu vseen ne bo preveč mudil. Drži seuser posted image .

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
13.10.2010 15:09:32   
Majchi
A gleda katera reševanje rudarjev v Čilu? Na 24 ur.com poteka v živo. Pišuka, ko se srečajo s svojci, mi kar solze dol tečejo. Svaka jim čast za vse do zdaj preživeto.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
13.10.2010 15:14:45   
phelps
Dan!

Pikizenc, odprla boš sezono user posted image , itak je pa že čas, da jo katera... In kolikor gledam druge mesece, je redko kdaj odpre katera, ki ima rok na začetku meseca...

Pajac, vidim, da si že boljeuser posted image . Mene bi skrbelo tudi če ne bi bila noseča in bi se mi to naredilo...

Izvide imam jaz vse v kartoteki, v knjižici je le zapisano...

Žurka ja, definitivno bo imel on, mi je pa kul, da bo za vse sam poskrbel + bo v najeti koči...

Sem iz pregleda, ctg ne kaže nič, pupa brca na moč, ko mi je izmerila trebuh, je rekla, o moj bog, kako raste. Mi je bilo najprej smešno, med vožnjo domov mi je pa dalo pošteno misliti. Za piko na i sem srečala kolegico, ki me je prestrašila z XXL dimenzijami... Potem sem pa še srečala ginekologinjo, ki mi je delala nuhalno svetlino in je sploh prepoznala nisem (me je bilo ful sram), ona pa pozna celo mojo familijo... Je prišla do mene in me vprašala, kako sem...

Srečanje, še ne vem, če pridem, ker sem bila že prej zmenjena z eno kolegico in verjetno bo imela čas samo dopoldan. Itak pa je tudi odvisno od počutja, danes sem ok. Upam, da se bo vse skompenziralo in pridem.

Grem gledat Talente v belem, bodite v cvetju! user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
13.10.2010 17:46:54   
emma83
Oj, no pa sem se našopingirala, me je kar zvilo v BC na blagajni, ko je pokazal 97€. Kupila sem paket pampersk v DMu s popustom, za naprej pa mislim Babylove plenice od DMa nabavljat, upam, da bodo user posted image všeč, če ne bomo pa še kaj drugega sprobali. Falijo mi samo še kakšne malenkosti (na primer neseser za kozmetiko, ne morem s sabo vlačiti tistega velikega kozmetičnega kovčka). Moram se pa spraviti torbo spakirati zdaj, ko imam vse.

zori G dela ob ponedeljkih, torkih in petkih dopoldne od 7.30 do 13h, ob petkih do 12h; sreda in četrtek je pa popoldne od 13h do 19h. Zdi se mi, da ko delajo zjutraj se sestra začne oglašat na telefon okoli 8h. Sicer se pa itak odzivnik javi in ti pove kdaj poklicat.

Jutri na srečanje pridem, verjetno bom pa malo zamudila.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
13.10.2010 17:51:45   
pajac
Ojla, mislila sem da bom jutri vseeno prišla na srečanje, ker sem danes, kar ok, samo očitno ne bom.. Peter je priromal iz vrtca in bruha.. Tako, da sem pečena do ponedeljka....No saj zdaj se bomo večkrat srečalil, ko bodo začele porodniške laufat in bo več časa....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
13.10.2010 18:42:07   
ljubljana
Nekatere ste kupovale te vatirance....od tosame.....so boljši kot Vir vložki????

Meni so boljši sem imela vsakič in jih na začetku nebi za nič drugega zamenjala. Tisti vložki v porodnišnici so pa čisto mem, kot bi si kos lesa med noge dal.

Rezanje presredka: Meni ga niso nikoli prerezali, prijateljica je pa zaradi babice, ki ni hotela prerezati presredka skoraj izkrvavela. Zgubila je 2 litra krvi, raztrgana je bila komplet do danke in tudi notri je bila popolnoma raztrgana. Mali je imel obseg glave 38 in 4,5 kg. Pa jo je ob iztuisu, ko je čuitila, da se je mali zagozgil prosila naj vendarle prereže presredek pa ni bilo nič.
V glavnem če je nijno je nujno. Se pa mi nestrokovnjaki večkrat iz praktičnosti vtikamo v delo zdravnikov in babic in potem komentiramo, češ da ni bilo potrebno, če bi nas pa popolnoma raztrgalo bi pa norele, da nimajo pojma.

pikizenc, jaz sem bila 3 cm odprta cel mesec, pa ni panike če ni rednih popadkov, še ene 2 tedna zdrži pa bo. Dvakrat sem rodila v 37 4/7 pa je bilo vse ok pa še lažje sem rodila, ker če bi čakala na rok bi imela jaz težave.

Pajac čim prej se pozdravite.

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
13.10.2010 19:10:18   
Renesme**
čer

srečanje- jaz nič ne obljubim za jutri, mala je vsa hripava, grlo jo mal boli in še ne vem a bo doma al bo šla v vrtecuser posted image  Torej če pridem pridem, če ne pa veste zakaj ne....

Drugače sem pa jaz  danes že cel dan obupno...spala sem celo noč, ampak sem pa zmatrana k 100user posted image , v bikini predelu me tako boli, kot da bi se orng nekam udarilauser posted image , križ me boli, tamali se pa tako premika (ko se )da me vse boli in trebuh trd...no upam, da tudi jaz kam ne odpeketam...ne še...

vatiranci- meni so prvič celo 1 dali še v porodni za s sabo...no zdaj jih imam 5, tako da za 1 dan bo, približno...pol pa Vir 80

torbe spokane, lupinica v posteljici v njej pa poleg torbe za bebico še vrečka z deko in mojimi oblačili, no ne še vsemi, moram inet še zdaj kaj za oblečt...
v ruzaku za P pa manjka še dudica in štrikani copatki, pol je pa to touser posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
13.10.2010 19:18:14   
kapesanta
ajde punce zdej pa resno - katera pride da ne bom na koncu sama - en seznamcek
pridejo: Kapesanta

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
13.10.2010 19:27:07   
simonmojca
Klikor sem jaz spremlala pa delala kljukice, naj bi bilo nekako takole:

me naj bi bile 100%
-lottyka
-library
-zori82
-kapesanta
-novemberska
-emma83
-simonmojca

one pa še nevejo 100%
-phelps?
-majchi?
-renesme**?

100% pa NE pridejo
-nadinne //
-pajac //
-ječi12 //

Upam, da sem prav spremljala, ter da nisem katero spregledala user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
13.10.2010 19:29:40   
kapesanta
OK - no sej nas je kar nekaj, ni hujšega kot sam jest torto in pit kavo user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2419
13.10.2010 19:36:31   
simonmojca
se popolnoma strinjam user posted image , čeprav 2sta pa že dovolj user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
13.10.2010 19:55:57   
pajac
sem vam fouš.... jaz bi tudi tortico  user posted image user posted image user posted image ... samo kaj ko mi že ta poskus prehranjevanja s piščančjo juho dela tako zgago, da bom hin... Sem že 2 dni na bananah in nekih ultrahvatno zdravih krekerjih, ki jih je mož prinesel domov...

No za povrh poleg bruhanja imamo drisko....user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2421
13.10.2010 20:00:23   
Majchi
Mene lahko date pod ziher, edin verjetno bom mal zamudila, ker imam pregled prej. Tistega, ki sem ga izsilila en teden prej in mi je zoprna sestra obljubila, da bom čakala.

Neposredna povezava do sporočila: 2422
13.10.2010 20:10:01   
MalaNeli
če bi se doble.. hm. v velenjo bi še pretrpela vožnjo. ampak lj :D haha. žal

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
13.10.2010 20:17:44   
emma83
Ja do Ljubljane imaš pa še kar nekaj kilometrov.

Punce a pol velja 100% za Areno ali smo prestavljene v Koloseja? Grem pod tuš in ležečki, mi že vse dol pritiska.

Nočko.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
13.10.2010 20:35:38   
ječi12
jp zame je pravilno na saznamu. bom na pregledu.

js prvič nism mela nobenih vatirancev.so mi dali enga za sabo iz porodne to je res.ampak drugače sm pa v P dobila vir80 in jih uporabljala.potem pa še svoje naprej.

se strinjam z ljubljano glede rezanja presredka. že vejo kaj delajo.babica sama odloči.če se ji zdi da bo prišlo do rastrganin ki so precej bolj komplicirane za zdravljenje in kasnejše okrevanje kot prerez,potem pač prereže. naša je imela glavico skoraj 36cm in to za punčko niti ni tako malo. js sploh nism in ne bom razmišljala o tem kaj če bom rezana. če bom pač bom. važno je da damo porod čez brez komplikacij,ne pa da bi bla zaradi svoje trme ob kšn liter krvi....šit res.

ljubljana ti si že trikat rodila? a vsakič v LJ? je blo kej lažje od prvega poroda? al sm pa čis falila? :)

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?