Bumbolina
|
Dobro jutro punce! Evo kavica za lepši začetek dneva.... Slavljenka Emma83, vse najboljše! Lepo praznuj.... Majchi, meni se zdi 70 eur res malo preveč za modrček na splošno, tudi tisti nedojiljski.... Kaj drugače se ukvarjaš s trgovino ali začenjaš na novo? Če nisem mogoče preveč radovedna.... library, jaz sem z dadinim modrčkom res prezadovoljna, nič ne tišči, reže, veže, naredi lep dekolte, opora super, mehek.... V primerjavi z ostalimi (hm, muller) je razlika velika, cena pa je vsaj za moje pojme sprejemljiva. Verjamem, da boš zadovoljna. Patronažna: se ne spomnim, da bi mi hodila kaj pred porodom??? Zdaj me tudi še ni klicala.... Renesme*, po moje je stvar vsakega posameznika, v čem bo otroka iz P odnesel domov... Sem videla tudi primere, da so prišli z vozičkom.... škorpijonček, meni so res bolj praktični bodiji na preklop, da ne rabiš nonstop paziti na glavico in "mučiti" dojenčka, ki se itak neradi preoblačijo... Ampak saj s temi za čez glavo tudi gre... Ob rojstvu moj vsekakor planira eno pošteno žurko pajac, joj boga . Kako se kaj danes počutim??? majabar, naj ti hitro mine teh 10 dni.... Ko ti odteče voda, bi naj takoj šel v P, čeprav ni take panike, če je otrok obrnjen na glavo in tako popkovnica ne more zdrkniti ven. Ampak vseeno je bolje, da greš takoj.... Meni je v prvo odtekla voda, ampak sem se šla potem še stuširati in potem v P. Odprta sem bila samo 1 cm (to je bilo ob polnoči), potem pa počasi napre... Nekje 1 cm na uro, sem vmes dobila tudi umetne popadke (čeprav sem moje tudi dobila v P), pa pri 6 cm še epiduralno (okrog 7. ure zjutraj), potem pa sem ob 8:43 rodila. Ma koncu je šlo res hitro.... Lep dan in se beremo...
|