|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
12.10.2010 9:59:31   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: rubica

jutro

danes bo sončen dan, komaj čakam da se megla dvigne!

imejte lep dan!

enako! user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
12.10.2010 10:17:33   
Jancci
Jutro! user posted image

Na hitro:
gospodična M brez težav sama zaspi v svoji novi veliki postelji in celo zdrži tam celo noč. Sicer ne vsak dan, včasih prijoka sredi noči, ampak vseen user posted image za nas!!

Kar se tiče umivanja zobk... odkar ji umivamo z električno krtačko ni nobenih problemov. Celo pasto smo začeli uporabljati pa ji je fajn.
Za striženje nohtov.. se vse da, je pa treba bit odločen, da je to pač treba in pika. Sej se počasi sprijaznijo.user posted image

Nasploh sem ugotovila, da moram biti pri "vzgoji" zelo dosledna in odločna. Če začuti, da malo kolebam že iskoristi gužvo... user posted image user posted image user posted image

Zdej pa moram delat!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
12.10.2010 12:56:05   
*x*y*z*
ojla

sem brala te dni sproti, ma ni blo časa kaj napisat in zdej ne vem kaj komentirat

z malim sva se šla ostrižit, je bil ful priden, sedel na stolu kot velik mož in čakal da ga ostriže lepo brez se premaknit, še glavo je obračal kot je frizerka hotela user posted image jst sem pa vsaj za med ljudi, ker res nisem bla več podobna nobeni reči...

V nedeljo smo bili v vaši megli, no sej se je kmalu dvignila in vam nisem prav nič fouš glede tega. Smo bli v živalskem vrtu, jst nisem bla že od šole, vendar sem bila kar negativno presenečena, saj mi ponavadi hodimo v Lignano, ki se pa res ne more primerjat z Lju, se mi je pa okolica - gozd dopadla v Lju, drugače pa se res splača it v Lignano.

Te dni si urejam zaposlitev kot gospodinjska pomočnica, pa še porodniško, na sodišču nismo bili, ker sem bla jst glih z malim v bolnici, odvetnica pa je tudi zbolela... upam da bo kamlu konec teh tekanj po uradih...

to je to, bodte fajn

aja pa spomnila sem se, da sem prebrala da je A od Khurde ful priden, no za nasvet kako naredit takega otroka je prepozno, imam pa jaz itak filing, da bom imela enega tako pridnega otročička user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
12.10.2010 13:10:11   
nina166
Dan!

pijem kavo, da pridem malo k sebi...je bla zjutraj Daša sitna in zaspana, pa sva se šle v postlo cartat in sva obe zaspale...sem skor na šiht pol zamudila user posted image  user posted image  user posted image

pri nas je gužva, atija skor cele dneve ni doma, zdaj ima eno izobraževanje, nekaj ga zdravje matra in ma polno nekih pregledov, tako da smo kar veliko sami.

smo pa po starem...mala dva sta navita do kraja...takoj ko stran pokledam že kakšno ušpičita, tako da nam res nikol ni dolgčas

čakamo na gradbeno dovoljenje...že pred 14 dnevi so potrdili da je zdaj končno vse vredu, poslali pa ga še vedno niso...verjetno zaradi stavke...tako da bo zdaj prišel na vrsto še projekt hiša in bo še manj časa kot ga je zdaj

včasih vas zvečer malo preberem, komentiram pa bolj slabo...ni volje in ne časa

upam, da ste vsi zdravi in se mate maksimalno lepo

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
12.10.2010 14:28:58   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Farfala- mislim, da si zamenjala, mi nimam porblemov z umivanje zobkov, pri nas jih pusti , si pa sama spodnje zelo lepo umije.

ja, res je, ploha je menda pisala o grizenju ščetke

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
12.10.2010 14:30:08   
kiara24
No evo naju sva že nazaj, bilo je super, klara je uživala maksimalno in sploh ni hotla ven iz vode, trenutno pa še spi jo je čist zdelala tale voda. bili smo pa v Bohinju pa mi je kar kul, k majo kjut za otorke zrihtano.

Jancci- super za psanje, ali imata kaj ograjce da dol ne pade iz posteljice, ker pri nas se ful premtava in ne vem kako naj to sploh naredim , niti ne vem kako naj jo prestvaim v drugo sobo, ker če bom imela vrata odprta pol jo bo zeblo ko mačka in se bo takoj prehladila ker je v zg. nadstropju ful bolj mraz kot pa spodaj. Tako da sploh ne vem kako naj jo dam v drugo sobo.

Yelci- ne vem kaj naj ti rečem, glede potovanja. Jaz nebi šla samo to bi jaz naredila.

Danes ni sončnega dne..... v Bohinju je bilo lepo in sončno.

Grem kosilo narest, da bomo lahko ko se Klara zbudi jedli, pol pa midva popoldan šibava v kinouser posted image .

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
12.10.2010 14:30:46   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

Farfala- mislim, da si zamenjala, mi nimam porblemov z umivanje zobkov, pri nas jih pusti , si pa sama spodnje zelo lepo umije.

ja user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
12.10.2010 14:38:18   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ja user posted image

no pa smo se našliuser posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
12.10.2010 14:40:19   
Jancci
ali imata kaj ograjce da dol ne pade iz posteljice

Ja je ene 20 cm ograjice, ampak ne čez celo posteljo. Vsakič ko jo grem gledat je drugače obrnjena, dol pa zaenkrat še ni padla. Ji mal kovter zabašem, čeprav ji je zgleda vroče, ker se vedno odkrije.

Yelci jest bi šla v Tunizijo. Itak, če sem šla v Mehiko.... kakšno pa je zdr. stanje zdej z malim pa kdaj naj bi vi šli?

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
12.10.2010 14:46:53   
farfala
x.y.z. kaj to pomeni, da si urejaš zaposlitev kot gosp. pomočnica - a to že zdaj delaš kje, al šele boš, al boš to kot s.p. al kakouser posted image

yelci - Jaz tud ne bi šla  na tvojem mestu v Tunizijo, ker se ne počutiš dobro. Pa tud K. ni OK. No way, sem ziheraš, bi bila preveč v skrbeh. Če si bolj flegmatična in če greste čez nekaj časa, ko bosta v redu oz. bolje, pa morda jauser posted image  Se mi zdi, da nisem nič pametnega svetovalauser posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
12.10.2010 20:04:28   
Najki
Bila sem ze prvic in mi je prijetnejse tam. Vse na enem stuku, veliko parkirisce, poznam prostore, po potrebi so aneseziologi na zalogi, te dni je povsod nabasano, mende v Kranju odpuscajo ze po enem dnevu user posted image in LJ bo zihr se bolj zabasana. Pa isto mi je dalec casovno v PO ali LJ, s tem da imam parkirisce pred vrati, v LJ si pa sploh ne predstavljam, kako bi me dragi pripeljal in potem lovil parkirisca okrog in me potem iskal po vseh stukih P? Potem je pa se ravno sredi obeh babic (med LJ in Sezano). Edino nerodno je, ce si po roku in hodis na preglede ma spet smo pri tem al pa troganju v center in iskanju parkplaca...

Jan Mai je prezivel vceraj in prejsnjo noc na 40 stopinjah, sva morala celo voltaren in paracetamol prekrivat, da sva lahko zbijala, zjutraj sva sla na pregled in je viroza, tako da lahko samo cakamo, da mine. Grlo in bobnic rdec. Ceprav zadnjic nam je druga dohtarca dala AB, ker so useska kao bakerijska, pa ni test pokazal... Kaj pa vem vsak neki po svoje. Danes je pol dneva in pol noci zdrzal brez povisane temperature, zdej pa je spet na 40, upam da se jutri zacne umirjat. Na sreco ga antipiretiki hitro primejo in tudi dolgo drzijo, pa tudi on se kar dobro pocuti razen pri 40, zdejle pa ze spi.

Mene pa pupa ful brca ze dva dni, jutri imava CTG sam zihr ne bo nic kazalo, pa danes sem imela ene 3 lazne popadke. Sej pocasi pocasi bo cas za rodit, ma js bi rajsi se v tehtnici user posted image .

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
12.10.2010 20:13:45   
*x*y*z*

x.y.z. kaj to pomeni, da si urejaš zaposlitev kot gosp. pomočnica - a to že zdaj delaš kje, al šele boš, al boš to kot s.p. al kakouser posted image

Zaposlila me bo mama glih za par dni pred porodniško, da mi potem pripada višja porodniška in po porodniški mi pole pripada še 3 mesece zavoda.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
12.10.2010 21:30:58   
krtekxx
Helou, delam. Še en teden in potem mal relaxa. Menda gremo na počitnice v terme - 1.v življenju, me je kar strah, ker jaz nisem narejena za take reči.
mal sem v gužvi: služba, mož na boniški, nov bicikl....

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
   [Brisano sporočilo]
12.10.2010 22:17:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 2889
13.10.2010 8:54:59   
kiara24
Jutro,...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse ki še spiteuser posted image .

spali super. Evo zdej sva se z mojim zmenila da bova naredila takole v najino spalnico bova dala za nekaj časa taveliko posteljo za klaro in bo spala naprej pri nama tako, potem jo bova pa prestavila v svojo sobico.

Ali ima katera kak predlog kaj naj naredim z mojim želodcem, ker me boli k vrag že 14 dni... pa ne vem zakaj uklinila sem vse sladkraije iz jedilnika, niti enen ne pojem, pa nič sladkorja ne jem, pa zjatrj sem spremenila ker sem misilila da je domača marmelada.... pa tudi ni nič bolje, včasih je tako močna bolečina da se moram ulešt....

Dobro da imam jutri pregled bom Gju omenila itak ne bo nič naredil... samo rekla mu pa bom.

Njaki- ne v KR ne odpuščajo po enem dnevu ampak po 2 dneh ker imajo oba oddelak polna ginekološkega in zg. poporodnega.... je pa tako da vidijo če steče dojenje in če je vse ok in če se ti strinjaš drugače ne greš domov.....

No zdej ko sem vas brala sem pojedla en krožnil polente.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
13.10.2010 10:37:58   
Ploha
jst sm šla v KR normalno po 3 dneh..res pa je da nism nč težila za dam, ker mi je blo super!

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
13.10.2010 11:13:05   
nina166
Dan!

Vreme bedno...spali slabo...domen je doma, ker kar zlo kašlja (no ponoči in zjutraj je ful kašljal, zdajle pa mu nič ne zgleda da bi bil bolan)...oba sta nekaj naspidrana...malo prej sta mi v otroški sobi vrgla vrata dol z omere (še sreča da niso na koga padle)...kakor pogledam malo stran že uganjata hudiča in pol...jaz pa zaspana, čist brez energije, glava me boli...in zdajle me čaka še en hud podvig...spravit jih spat in poskrbet, da zaspita

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
13.10.2010 11:54:16   
Jancci
Dan!

Nina user posted image user posted image Ju3 bo boljše! user posted image

Kiara še user posted image zate in tvoj želodček. Nimam pojma kaj če bit narobe. Kaj pa dr. pravi? Da nisi kaj pod stresom!?

Krtekxx ti se sam sprosti in uživaj v toplicah. Pa kolo ne pozabit.

Naša misica je včeraj spet lepo brez problema zaspala v svoji postelji in spala celo noč. Sm prav ponosna nanjo. user posted image

Še 2 dni delam, potem pa dopust in P.

Aja.. danes sem imela UZ. Vse bp. Dete je imelo čez cel obraz rokico. Očitno je sramežljiv oz. ne mara slikanja. user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
13.10.2010 13:06:31   
khurde
yelci, glede tunizije se kar pod niio podpišem.

kiara, nimam pojma glede želodca. kakšne ostre začimbe stran, drugače pa ne vem...

krtek, nekak si te ne predstavljam v toplicah med penzjonerji user posted image  uživajte!

nina, sočustvujem s tabo, pa sem na istem dons user posted image

sem sama doma, končno 15 minut pavze, ker sem I prižgala baby tv. sem sicer načeloma ful proti, ampak zdele pa rabim 15 minut, sicer pa itak knjigo gleda zraven. moj je imel včer razgovor, pa so ga včer popoldne klical, da ga vzamejo, tko da sem zdaj on my own user posted image  ker moral je pa že dons it delat. je pa fajn, ker je blizu, je med malico prišel domov preverit situacijo, ima 5 minut vožnje od doma user posted image  no, I že pri meni sedi user posted image

pa itak murphy dela svoje... ko dajem enega spat, se drug zbudi... oz. I še ni spala, ker je enkrat poštar zvonil in jo zbudil user posted image  drugič je pa A postal lačen user posted image  in tko furamo že cel dan user posted image

"kuham" pa na hitro... burek, rdečo peso, jogurt, solata, stročji fižol, puding... bom mal bolj, k se ulaufamo bit sami user posted image

jancci, user posted image  za UZ in M spanje

< Sporočilo je popravil khurde -- 13.10.2010 13:10:39 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
13.10.2010 13:47:20   
kiara24
Khurde- super za tvojega in službo.... začimbe imams amo domače, nič ostregauser posted image . Saj bo počasi, pa saj vam gre, pri meni bo tudi spanje največji problem kar se tiče Klare.

Jancci- ne da bi vedla da bibila pod stresom. Pri ZRD. nisem še bila, jutri bom povedala svojemu G, pa bomo videli kaj bo rekel.

Kuham kompot, pa solatko grem ven nabrat, pol pa počasi začnem kosilo štimat, danes je na spordeu ajdova kaša z jurčki.

Jutri imam pa dragega doma tako da bo Klara utdi ostala lepo doma, za petek pa še ne vem.

Uživajte.....

v Kr zapravila za klaro nekaj denarja... belim si glavo kaj naj naredim za mojega k bom čez mesec praznoval okroglo.user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
13.10.2010 14:06:36   
rubica
dan

kiara če ti g. ne bo nič svetoval, pojdi do osebnega dr. je pa čist možno da zaradi stresa, lahko je podzavestno, itak se mormo ženske skos neki sekirat, take smo.  user posted image user posted image user posted image kako si poštimala z bolniško?

khurde super za službo, mislim pa da dobro furaš, sam mal se morate navadit na nov ritem pa bo še bolje.
mene je kar malo strah prvih dni pol pa berem ploho pa tebe, da poleg otročkov še kuhata, pospravljata, pečeta,..... me kar malo pomirita, tako da tnx.

najki a je Jan Mai že kaj bolje?  upam, da je vročina padla user posted image user posted image .

nina  pridna razgrajača, verjamem, da te je stisnilo zaradi vrat.

no sedaj pa še kaj se nam dogaja, Gaja je zdrava, nagajiva in malo trmoglava, ampak se ji da sodelovat, če je fino zanimirana, kar pa za 1x ni težko. jaz sem imela danes pregled z uz-jem, in je vse ok, mala ima malo pod 2 kilama, velika je 36cm, lepo se razvia, raste, pa kar mi je n+bilo tudi všeč je da mi je rekla g. da ima mami prijazno  velikost glave, obrnjena je pa še vedno na glavo, naj tako tudi ostane user posted image .
nimam idej za kosila tako da help plis, danes bo kar bučkin naraste
k, ker je na hitro sem čakala 3h pri dr, pa še 0.5 v lab. da se mi neda kaj druzga kuhat.

nč ne morem več sedet grem kosilo skup zmetat po Gajo v vrtec pa počakava na očija, da pojemo kosilo potem pa gasa ven, dokler še ni kakega dežja, čeprav tudi sonca ni.

lep popoldan!

< Sporočilo je popravil rubica -- 13.10.2010 14:08:39 >

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
13.10.2010 16:13:13   
Ploha
rubica: dont wory, ker je prav super user posted image vse se da narest, pa včasih eden mal potrpi, drugič drugi,..

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
13.10.2010 17:52:03   
kiara24
Ponovno iz KR, zdej sem pa fuuuul zmatrana in vidim samo še kavč. Sva šla z dragijem pogledat za tiskalnik k ga nujno rabiva, jaz zardai posla.....

Rubica-ja saj bom tako naredila kar se tiče želodca, ker včasih je to navzdržno. Bolniške nimam več tako da sedaj delam malo, sem in tja nohtke in pa manikuro, pa ličenje, in nego obraza, kar me ne utrudi tako zelo. Ni pa kaj za prehvalit, zdej bom dala vizitke delat, pa moram kaj fajn sestvait.

Grem na kavč, pa žejna sem k user posted image moram nekja spit.

Pol pa tamalo v banjo vržem in nekaj dam za jest in jo dam spat, upam, da bo hitro zaspala.

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
13.10.2010 20:01:53   
sonček33
Lep večer.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
13.10.2010 20:24:10   
rubica
čer

sonček kao si/ste?

jaz sem zmatranaaaaaaaaa, smo bli še v trgovini in sem čist izmučena, danes je težek dan Gaja je bila popoldan tudi prava sitka, mah ja jutri bo bolje!

lepo noč!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.