mojškra
|
jutro Mapesi- jaz celo nosečnost že ne smem slončkat i , tako, da kar počakaj kar ti G reče. Urshy- pri nas je kar delovno, sedaj smo končali sobo za velikega, smo barvali na novo in malo so pohištvo prestavili (jaz sem pa komandirala). Ploščice v kurilnici so tudi položili, prav tako imam zdaj celo stanovanje prepleskano na novo . Seveda pa ne bi bilo dneva, če kaj ne bi šlo tako kot mora-sedaj nam pa centralna nekaj zafrkava-upam da jo fantje zrihtajo , drugače se bom čez zimo mogla preseliti drugam . Povej mi Urshy- a ti se še kaj rediš? Jaz se kar, pišovka kakšna pa bom Teta M in S*- vidve zelje, jaz pa sem se konstanjev nabasala, in bo naju z S* zašraufala in bova po hitrem postopku mogle v P. Drugače sem OK. Komaj čakam pregleda, tamalček se je umiril, spim zelo dobro. (zaenkart). Za dojenčka imam zdaj pripravljeno vse, prav tako zase za v porodnošnico. Jona Klara- a tako ti uživaš, ja superca, daj še zame mal Špica- pri starših je itak ful dober, te lepo ujčkajo itd. Jaz bi tudi šla, če ne bi imela še enega v šoli. Pa zdaj sta moja starša pri meni v LJubljani, in me tukaj cartljata, čeprav je včasih malce težko, ko mami naredi po svoje, meni pa ni všeč npr. rečem-mi kupiš VIR 80 prosim, pa mi kupi nekaj drugega, pravi da so boljše, da so EKO . In potem rečem, da niso prave, da morajo biti take mrežaste. Pa je potem užaljena in od jeze reče, da sploh ne prodajajo VIR 80 . Ampak jo poskusim razumeti, saj hoče najboljše, zato se ne kregam, in jo raje prosim, če pogleda še v tej trgovini, če bi tam imeli-to in potem čudežno v tej trgovini pa imajo -in reče-verjetno so stare zaloge . O naše mamice, kako jo imam rada.Prav zlate in posrečene so. Le kaj bi brez nje.
|