|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
10.10.2010 15:41:55   
Teta M
Mapesi: vsaj do prvega pregleda pri svojem G moraš počakati, tam pa dobiš navodila za naprej. Še malo bo treba stisniti zobe...user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
10.10.2010 17:41:53   
mića
mapesi men so na kliniki rekli nič spolnih odnosov tako da smo tudi mi na suhem ampak za pikico vseuser posted image
ze vedo kaj delajo in zakaj je to dobro

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
10.10.2010 17:43:17   
mića
draga mapesi meni so na kliniki rekli da nič spolnih odnosov do kdaj pa ne vem kakor pravi teta m bo ginekologinja povedala

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
10.10.2010 18:09:48   
špica84
Mića dobro opravi jutri na pregledu naj se vidi user posted image user posted image

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
10.10.2010 18:15:17   
mapesi
Miča komaj čakam na jutri, da nam poveš kaj se dogaja pri tebi.
Hvala za odgovore, bomo pa zdržali še malo. Vse za naše pikiceuser posted image .

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
10.10.2010 18:35:38   
mića
hvala pupe za pestke se vidi da tud nam faliuser posted image  ko sem kr dvakrat napisalauser posted image user posted image
mi neki računalnik steka no jutr se javim takoj ko pridem domov ampak sele zvecer ker mamo ob 6 sele pregleduser posted image  uh al bo dolg dan jutruser posted image

(odgovor članu mapesi)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
11.10.2010 8:14:00   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Mojškra,Urshy kako sta ;)

jutrčka vsem user posted image

jaz sem super, sem se kar naspala, čeprav brez premetavanja po postelji ni šlo user posted image
kako ste kaj preživele vikend? midva sva bila v soboto na babičinem 80 rd, smo bili v gostilni, jedli in pili, jaz sem bila seveda na soku user posted image
včeraj je bil pa pri nas kostanjev piknik, tako da sva uživala na sončku in kostanjih user posted image
pri nas že pridno sije sonček, tako da sem kar polna energije. sem bila že zunaj z najino psičko.
danes imam pa v planu generalno pospravljanje kuhinje.

Mojškra, si ok?

pa ostale? S*, se je že začelo kaj dogajati pri tebi?

lep sončen dan user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
11.10.2010 9:31:34   
jona klara
jutro tudi od mene.

mapesi- čestitke zauser posted image !

urshy- ti si pa tolk pridna.Super, da si okej, pa pridno odštevaš dneve ane? pripravljeno imaš vse, ne pozabi pa tudi kaj počivati, saj potem vprašanje koliko bo časa...

Midva sva pa šla v soboto v novo gorico k znancem, tam prespala in včeraj v Piran....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bilo super, vroče, prelep dan, nisem mogla verjeti, da lahko oktobra doživim tak dan na morju, sva šla na zelooo dolg sprehod, ribico, sladoled, na cerkvico, se razvajala in gledala vozičkarje in rekla drugo leto pridemo trijeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
11.10.2010 9:32:23   
jona klara
no danes pa šokirana, da je tu prava zima, včeraj pa se je folk kopal v morju, celo namakal kdo.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
11.10.2010 9:42:19   
S*
Dobro jutro!

Pri nas je spet en lep, sončen dan, na žalost pa burja še kar ustraja. Sem mislila še šipe spucat preden pride user posted image , pa ne vem če mi bo uspelo. Drugače se pa pri meni nič ne dogajauser posted image , dete še spi, ga morem zdej malo zbudit, čeprav ne vem če mi bo uspelo.
Grem likat zdaj, sem prala čez vikend in najbolje da to takoj končam.

Nove nosečke user posted image   user posted image   user posted image dobrodošle!

Urshy kako? Teže kaj trema daje???

Jona lepo da si uživala na Primorskem. Jaz sem tudi mislils skočit na obalo, pa se mi nič več ne da naokoli skakat. Bomo šli pa spomladi mali vozičkat.

Neposredna povezava do sporočila: 2435
11.10.2010 9:51:32   
mojškra
jutro

Mapesi- jaz celo nosečnost  že ne smem slončkatuser posted image iuser posted image user posted image user posted image , tako, da kar počakaj kar ti G reče.

Urshy
- pri nas je kar delovno, sedaj smo končali sobo za velikega, smo barvali na novo in malo so pohištvo prestavili (jaz sem pa komandirala). Ploščice v kurilnici so tudi položili, prav tako imam zdaj celo stanovanje prepleskano na novo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Seveda pa ne bi bilo dneva, če kaj ne bi šlo tako kot mora-sedaj nam pa centralna nekaj zafrkava-upam da jo fantje zrihtajouser posted image user posted image user posted image , drugače se bom čez zimo mogla preseliti drugamuser posted image .

Povej mi Urshy- a ti se še kaj  rediš? Jaz se kar, pišovka kakšna pa bom user posted image user posted image user posted image
Teta M in S*- vidve zelje, jaz pa sem se konstanjev nabasala, in bo naju z S* zašraufala in bova po hitrem postopku mogle v P.

Drugače sem OK. Komaj čakam pregleda,  tamalček se je umiril, spim zelo dobro. (zaenkart). Za dojenčka imam zdaj pripravljeno vse, prav tako zase za v porodnošnico.

Jona Klara- a tako ti uživaš, ja superca, daj še zame maluser posted image

Špica- pri starših je itak ful dober, te lepo ujčkajo itd. Jaz bi  tudi šla, če ne bi imela še enega v šoli.  Pa zdaj sta moja starša pri meni v LJubljani, in me tukaj cartljata, čeprav je včasih malce težko, ko mami naredi po svoje, meni pa ni všeč npr. rečem-mi kupiš VIR 80 prosim, pa mi kupi nekaj drugega, pravi da so boljše, da so EKO . In potem rečem, da niso prave, da morajo biti take mrežaste. Pa je potem užaljena in od jeze reče, da sploh ne prodajajo VIR 80 user posted image user posted image user posted image user posted image . Ampak jo poskusim razumeti, saj hoče najboljše, zato se ne kregam, in jo raje prosim, če pogleda še v tej trgovini, če bi tam imeli-to in potem čudežno v tej trgovini pa imajo -in reče-verjetno so stare zaloge user posted image user posted image user posted image . O naše mamice, kako jo imam rada.Prav zlate in posrečene so. Le kaj bi brez nje.

Neposredna povezava do sporočila: 2436
11.10.2010 10:10:21   
Urshy78
Jona, sta pa res lepo preživela vikend user posted image user posted image
a te je tvoj kaj poslikal? čakamo slikice user posted image

S*, upam, da ti bo uspelo zbuditi user posted image . pa veliko užitkov pri likanju user posted image
jaz sem to naredila v soboto, tako da upam, da imam do naslednje sobote mir user posted image
a veš, da me res malo daje trema, predvsem me je strah popadkov. vsakič ko me malo zaboli spodaj, se ustrašim, da se ni že začelo. tebe kaj daje trema ali si čisto flegma??

Mojškra, ste bili pa pridni user posted image
tako, je treba komandirati dece user posted image
jaz tudi mojega teram, da hitro skonča še par malenkosti. sem mu rekla, da zahtevam, da je vse to narjeno do prihoda user posted image !user posted image
med drugim je treba zbrusit in polakirati parket, sem mu rekla da ni šans, da se bo takrat lakiralo, ko bo user posted image že doma. upam, da me bo ubogal.
ja mi smo tudi kurjavo šele zdaj zrihtali, kurilno olje imamo, čakamo še drva.
kg so se pa pri meni (upam) ustavili, zaenkrat sem na 12+.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
11.10.2010 11:27:35   
upanje81
Dober dan, vidim da je kar nekaj novih, ki jim je uspelo, čestitke in dobrodošle prav vse.
Pri nas še nič sončka, ga prav komaj čakam. Včeraj sva šla na en sprehod 1 dobro uro hoje in ponavadi sem to prehodila za šalo, včeraj pa sem šla komaj, ne vem kaj mi je blo.
Danes čutim tako ob levi strani trebuha neke trzljaje, pa ne vem al me naš malček dvojček A brca al pa mi živc trza. Tele brcike prav komaj čakam, pa še vsi me sprašujejo če kaj čutim.

Joj kolk malo ste se nekatere zredile, Urshy78 12 kil, jaz sem zdaj 20. teden in sem že na teh kilah. Res je da sem pred postopkom kar precej shujšala in sem verjetno to zdaj nazaj dobila, pa dva sta s tem se tolažimuser posted image . Drugače pa se počutim dobro.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
11.10.2010 16:53:29   
mojškra
Urshy- ti kar svojega poteraj, ker kolikor vem, lakiranje kar smrdi.  Meni se kg niso ustavili, zaenkrat sem na 13+, upam d se kmalu ustavijo user posted image , pa niti ne jem veliko, ampak očitno preveč. Popadkov te ne rabi biti strah, popadke boš znala predihati, mene je strah potiska, ker prvič res nisem potiskala pravilno in je potem šlo vse narobe (bla razparana, pa še prerezana). Mene je kar strah tega. A imaš že kakšno tako boločeno kot pri user posted image . Tudi mene, ko začne tam spodaj zbadati, začnem šteti ali se bo ponovilo, ali bo se nehalo. Komaj čakam pregleda- me kar skrbi. Morda pa do konca donosim, kaj pa vemo kako se bodo otročki odločili. Ja ti pa kar odštevaj počasi.

S*- še malo, še malo.

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
11.10.2010 18:38:48   
špica84
Lep pozdravček

Jaz sem pa imela danes kontrolo pri karediologu.In mi je bilo rečeno da bom lahko rodila vaginalno jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,ampak da mi svetuje naj uporabim EA in proti bolečinsko terapijo.

Kar se pa pritiska tiče,če bo nad 140/85 moram nazaj k njej,da dobim terapijo

Pa danes sem dala kri za rh-,jutri moram po izvid in po inekcijo

A ta inekcija zelo boli.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
11.10.2010 18:41:51   
lina10
Meni so kile -1kg od prešnjega pregleda, od začetka IVFpostopka pa sem na istem,ker mi je bilo slabo in sem malo zgubila na kilaži,sedaj se pa jem kar dosti ker imamlar dober apetit
bomo videli na naslednjem pregledu 26.10.,od takrat naprej imam preglede v porodnišnici in ne več pri svoji G samo še ne vem kateri od G me bo imel.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
11.10.2010 19:42:29   
betricija
čer
se na hitro javim

špica, naj ti pritisk ne naraste preveč in superca, da lahko rodiš naravno. jaz sem tega tudi vesela, sem pa vseeno začela razmišljati o kaki protibolečinski terapiji, da moje oči ne bodo preveč trpele. glede injekcije rh-, mene je sestra dala ležat na levi bok, gatke dol, rit nastavt in špika res ne boli. pa saj veš, kolk smo se morale v postopku prešpikat je to mala malica. potem te pusti ležat še 10min (ne vem zakaj) in če je vse ok (?) odpeketaš domov.

urshy zrihtajta parket čimprej. jaz na polno zračim otroško sobo, pa sedaj sploh ne vem več a barva tolk smrdi ali pohištvo. mislim, da barva. dobro da sem svojega preganjala. imava sedaj lepo mir.

ostale nosečke se pa lepo imejte. jutri pa spet MŠ. ta teden bo spet minil še predno bom dojela, da se je zgodil.

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
11.10.2010 19:55:08   
jona klara
hallo!

ja ta teden bom pa res dala slikice v albumuser posted image user posted image , vem, da pri meni to traja.Včeraj sma se kr nekaj slikala, ampak te niso ravno za v album, ne bi ravno obrazov dajala notri...
bi pa bila vesela če bi naši nosečki z user posted image user posted image pokazale kaj svoj trebušček, me zanima kako to zgleda z dvojčki!?
betricija- lepo bi bilo, da se pred decembrom še kaj vidimo ane?
jaz sem danes sama doma, sem likala cunje, me je začel boleti križ in to full, sem se spomnila na našo Urshy, ki je to počela sedaj na koncu...-res pohvalno.
kako si sicer? še greš kaj v nabavko, ali je konec šopingiranja?

urshy, S, mojškra- dobro bodteuser posted image , mislim na vas in kako hitro boste odpeketale v P in nas tu pustile, ne bo nas ravno veliko, super da so noveuser posted image .

mojškra- user posted image user posted image da se je vse umirilo, lepo počivaj.

urshy- kako je na porodniški? uživaš? a slabo spiš?veliko počivaš?

s- A  pri vas pa burja? na obali čisto nič.še malo pa te razveseli user posted image .A sedaj kaj brca?

špica- pazi se in počivaj.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
11.10.2010 19:57:39   
špica84
Betricija a imaš jutri po Mš kaj časa :).
Jaz bom po vsej verjetno zelo razmislila o Ea in si jo bom verjetno privoščila user posted image

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
11.10.2010 22:12:22   
mića
pozdravljene
tako nosečnost v maternici veliki smo 3 mm user posted image  in srcek ze utripauser posted image user posted image
čez 14 dni ponovni pregled ko bomo v 8 tednu pa se bo kaj vec videlo mogoče se še kje kak skrivauser posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
11.10.2010 22:13:11   
špica84
miča čestitammmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
11.10.2010 23:16:32   
lina10
Glih ne obvladam dajanja slikic na računalnik se bom pa potrudila ta teden,da se slikam pa da vidite kakšen trebušček imam pri 19.tednih.

Neposredna povezava do sporočila: 2447
   [Brisano sporočilo]
12.10.2010 8:56:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lina10)
  Neposredna povezava do sporočila: 2448
12.10.2010 9:07:53   
jona klara
mića- čestitke, da je uspelo in seveda v maternici.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lina- superuser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
12.10.2010 9:34:08   
upanje81
mića čestitke in srečno do konca, pa naj se še kakšen pokaže, da bo še ena z dvojčki:-))

Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.