|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
11.10.2010 10:13:50   
Osala
Pozdravljene, jaz sem tudi doma z našim bolančkom ... danes popoldne greva k dr., da vidimo, zakaj se vročina vleče že od četrtka. Sicer pa še vedno nisem uspela it na pregled za glivice, moja ginekologinja je bila cel prejšnji teden na bolniški, sem mislila it v petek k dežurni, pa je tamal zakuhal ... Nosečnost - kaj je že to user posted image nimam niti časa razmišljat zdaj o tem. Rada bi le dala čez prvi pregled, da vidim, če je vse OK ... uf, se bom še načakala skoraj 3 tedne. Vidim, da večina ginekologov naroča dosti prej kot moja user posted image
Sem videla, da ste že imele debate o imenih - ste pa zgodnje user posted image Jaz malo upam, da bo tokrat punčka, ker za fantka sva komaj dobila eno samo ime, ki je bilo všeč obema. Trebuh se tudi meni proti večeru precej napihne, ampak po moje je to zaradi črevesja.
Mejte se in čim manj slabosti.

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 801
11.10.2010 10:22:35   
anchika
Pozdravljene
Na hitro vas pozdravim. Počutje  je še vedno kot je bilo  v .......!!
Kriza. Nevem kdaj bo konc.
Tudi jaz si ne upam naročiti nosečniškega pasu.

Neposredna povezava do sporočila: 802
11.10.2010 11:21:24   
vesna_b
ojla user posted image
no, naša tamala je pa bruhala v petek ponoči in v soboto, tako da smo šli k dežurnemu, sam nismo nič dobil. pričakovano. šla sem bolj zaradi tega, ker je rekla, da jo boli po ustih in jeziček, pa sem se bala, da ma kake razjede, sam je rekel, da ji samo kislina nagaja pred bruhanjem. no, včeraj je bila že dobra...

punce, ne bit črnoglede... jaz sem full optimistična, moj pa itak. mogoče tud zato, ker je bilo prvič vse ok in brez problemov, pa upam, da bo sedaj isto... ampak ne obupat vnaprej...

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 803
11.10.2010 12:01:45   
Njeli
Pozdravljene! user posted image

Po dolgem času se spet malo javljam. Za mano so kar pestri tedni, slabosti so končno mimo, sem pa par dni nazaj pojedla kar veliko kostanjčkov in bruhala čez noč in cel dan v nedogled. Na žalost nisem mogla niti pit in nazadnje pristala v UKCju na infuziji. user posted image Danes je že malo boljše hvalabogu, ampak še vedno sem predvsem na dietni hrani. Pa sem vedela, da nebi smela, ampak se nikakor nisem mogla upret luštom! user posted image

Jutri mam drugi pregled in sem že pošteno nestrpna! Se mi zdi, da ti štirje tedni res dolgo trajajo, bi kar malo pogosteje mela UZ, kot verjetno vsaka od nas. user posted image

Na NS sem pa naročena 25.10, tako, da me lahko dodate na seznamček. Zelo všeč mi je preglednost, pohvale! user posted image

Lep pozdrav vsem user posted image

Trenutki sreče, ki jih užijemo nas presenetijo. Ne ujamemo mi njih, ampak oni ujamejo nas.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 804
11.10.2010 12:06:15   
anchika
Prou brez volje sem, niti delat se mi ne ljubi, kar doma bi bila.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 805
11.10.2010 12:13:10   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: anchika

jaz voljo mam, sam energije pa nobene... priznam... sam vse vzamem v zakup... se pa moj tako pomatra in mi pomaga... pomije posodo, pospravi mizo, tamalo poštima...

saj bo, še kak teden al pa dva, pa bo boljše, boš videla user posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 806
11.10.2010 13:15:34   
Klaraklara30
Jaz tudi veliko težje prenašam tole nosečnost kot prvo. user posted image Pa sem šele na začetku, kaj šele bouser posted image
Ko sem že mislila, da so slabosti popustile, so se včeraj ponovno pojavile z glavobolom vred. Sem spala celo popoldne, še dobro, da je bila nedelja, da je bil moj user posted image doma, da jahko imel malega.
Še vedno sem utrujena kot user posted image , sploh ne pridem k sebi. Pa skušam počivati, ko mali spi, a kaj ko on tako malo spi čez dan, da se komaj kaj spočijem. Pol je pa itak ful naspidiran, da sem čez 15 minut čist fertik user posted image . Je pa vseeno pravi sonček, da ne bo pomote .user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Osala

Rada bi le dala čez prvi pregled, da vidim, če je vse OK ... uf, se bom še načakala skoraj 3 tedne. Vidim, da večina ginekologov naroča dosti prej kot moja user posted image

Moja tudi pozno naroča in ne morem verjet, da je še več kot 14 dni do prvega! pregleda. Komaj bom dočakala.

Njeli O, božica user posted image user posted image Pazi nase!

Nitkica11 user posted image user posted image user posted image za seznam. Meni je tudi boljše, da so pregledi posebej.

Luskica Kje se pa lahko prijaviš na to raziskavo? A ti to ponudi tvoj G?

Šibam, mali me rabi user posted image

(odgovor članu Osala)
Neposredna povezava do sporočila: 807
11.10.2010 13:20:34   
vesna_b

mene pa pravzaprav zanima, kaj sploh to je za ena raziskava? prvič slišim, pa... me zanima... user posted image

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 808
11.10.2010 16:40:23   
Luskica
Ojla!
Fluf, hvala za odgovor! Valda mi ne bo na obisku dala kakcev za pucatuser posted image user posted image user posted image . Trudim se, da bi čim manj komplicirala, ampak čist iz svoje kože pa ne gremuser posted image
Drugače pa to BUM raziskavo delajo v porodnišnici v ljubljani. Opravijo ti nuhalno, neke presejalne teste( ne vem glih točno kaj je to, ampak baje je fino), kasneje pa imaš še dva ultrazvoka in še neke preiskave, kar je pa tudi fino. Sem vtipkala v google, pa mi je nekaj vrgel z medover.net, ko dr. Plušenjak ali kako žeuser posted image user posted image  razlaga o temu, pa si lahko malo preberete. Meni je pa ginekologinja povedala za to. Mene še niso dali na seznam, ker naj bi imela nuhalano šele v prvem tednu v novembru.

(odgovor članu Osala)
Neposredna povezava do sporočila: 809
11.10.2010 17:17:30   
Klaraklara30
Aha, pol jaz ne pridem v poštev, ker ne spadam v ljubljansko porodnišnico. Nič zato...bi se pa javla drugače user posted image

...

Pravkar pojedla kruh s kislo smetano na deeeebeeeeloooo namazano user posted image user posted image user posted image Joj, kako je pasalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Luskica)
Neposredna povezava do sporočila: 810
11.10.2010 17:28:45   
maid
ojla.tudi moj prvi pregled je že za mano..do zdaj je vse ok..
nasljedni ultrazvok imam 22.10., NS pa 15.11..
drugače pa me zanima punce če vam je ful slabo, brzhat pa ne morte?
mene to ful jezi, ker bi mi verjetno pol blo bolje, pa ne gre.ampak slabo pa mi je celi dan !

lep pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 811
11.10.2010 17:32:31   
jagoda#
drage majčice, danes sem dobila prvo slikico, drugače sem pa tik pred obiskom ginekologa čisto malo krvavela???!!!!! pa je rekla, da se ne vidi da bi blo kaj narobe ampak vseeno čisto mirovanje in seveda bolniška. v službi niso navdušeni. hmmm. da lahko počivam mi je čist kul, ampak kako bom do naslednjega pregleda zdržala med 4 stenami pa ne vem.

skooooos mi je slabo, še posebej  med umivanjem zob :D, bruham pa ne.

pozdravček vsem in upam, da vas ne zebe preveč user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 812
11.10.2010 18:52:24   
mojatvoja
Hojla!

Pravkar s pregleda. Že to, da ni več vaginalni je super!
Še boljše je, ko vidiš svojo pikico in bitje srčka. Čeprav, naša pikica je že kar konkretna - celih 5 cm in 3 mm.
Za tisto, ki ureja seznam: rok prestavljen na 5.5. 2011, nuhalno pa imam 26.10. (se že veselim).
Žal pa jo moram še  plačati, ker bom rodila kak teden pred 35. rojstnim dnem (drugače je zastonj).

Počutje se, razen pogostih glavobolov, izboljšuje in vedno bolj se veselim.

jagoda: v drugi nosečnosti sem rahlo na začetku krvavela, pa je bilo potem vse o.k., tako da kar brez skrbi in pridno počivaj.

Lep večer user posted image .

(odgovor članu jagoda#)
Neposredna povezava do sporočila: 813
11.10.2010 20:39:13   
hanna80
Bobica- sploh se ne morem naročit na nuhalno pri DR. STRAH, telefon imajo stalno zaseden ali je pa že izklopljen! Na spletno naročilo pa mi niso še odgovorili.
Nevem če ne bom kam drugam poklicala, čeprav sem si ful želela h njej. Še kakšen dan počakam če mi odgovorijo. user posted image

No čeprav sem komaj v 9 tednu, mislim da ni še panike.  Koliko prej ste se ostale naročile?

< Sporočilo je popravil hanna80 -- 11.10.2010 20:40:47 >

(odgovor članu mojatvoja)
Neposredna povezava do sporočila: 814
11.10.2010 20:49:43   
fluf
Men je blo neki dni slabo, pa nisem bruhala...krekerji, pa sprehodi... svež zrak mi je pomagal. No pa še tole: slabosti med umivanjem zob- NEIZBEŽNO :(

(odgovor članu hanna80)
Neposredna povezava do sporočila: 815
11.10.2010 20:58:01   
Anitka
Čer :)

Pa da se še malce jaz oglasim, potem pa smuknem v posteljo. Sem danes že zgodaj vstala, ker sem šla pred službo v laboratorij dat kri in vodo, v petek pa me čaka GP in poslušanje user posted image našega jenčija, naslednji teden pa NS, ko ga bomo videli še na slikcahuser posted image user posted image user posted image Komaj čakam.

Počutje - počasi bo, čakam, da mine še slabost (siljenje) na bruhanje pri jutranjem umivanju zob, ki je prav user posted image user posted image

A boste ve kaj vzele vaše otroke na NS? Jaz sem razmišljala, da bi zela našega lumpija, čeprav vem, da mu kaj dosti še jasno ne bouser posted image . Mu pa počasi že govorimo, da imam mami v bušiju dojenčka. Mu je včeraj dal poljubčkauser posted image

A je katera user posted image iz Prekmurja ali sem edina?

Nič, bom rekla adijo in se tipkamo, čuvajte se pa pobožajte bušije.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 816
11.10.2010 23:23:25   
Anonimen
ojla

da se vam javim po dveh dneh je blo pestro pri nas ta vikend ampak prva svečka je upihnjena in nimamo več dojenčka ampak malčka user posted image tazga nagajiuga ampak ga je pa lepo gledat z tok energije

NOSEČNOST ja tud pr men je slabi k v prvo no razem kar se ginekoloških stvari tiče sm mela pa kr pestko nevem če sm mela 4 preglede v nosečnosti BP pol pa še porod da dol padš ampak jst se ne dam ni ga lepšga kokr postati mamica

kok je lepo brat ko pridete iz pregledou vse happy user posted image user posted image user posted image user posted image jst pa še 14 dni pa se bova prvič seznanila z pikico al pa kr že z otročkom ker ko vas berem se mi zdi da vse tko hitro raste in mineva da si sploh ne predstavlam prejšnjo nosečnost se mi je vlekl k pr norcih user posted image ma sej tok bol user posted image

nč grem spat ker se še kr skup sestaulam

lahko noč anonimnaSAN

(odgovor članu Osala)
  Neposredna povezava do sporočila: 817
12.10.2010 8:06:33   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Luskica

Drugače pa to BUM raziskavo delajo v porodnišnici v ljubljani.

ok, potem odpadem tudi jaz. škoda, ampak nič zato...

dobro jutro, majčice. en lep dan vam vsem želim...

(odgovor članu Luskica)
Neposredna povezava do sporočila: 818
12.10.2010 8:44:10   
kengurujček
dobro jutro tudi iz moje strani!

uspelo se mi je naročiti na nuhalno v PO (03.11.) in že komaj čakam,. upam, da bo vse ok,.

mi je prav grozno, ki vam je vsem tako slabo,. jaz si zjutraj bolj površno operem zobe globoko v ustih, drugače pa nimam težav,. Po dveh tednih slabosti sem se odločila, da tako ne gre,. začela sem jest in se gibat kot prej,. Na začetku se mi je zdelo grozno, sedaj pa sem se super ujela,. res da surf in kick box nista več na dnevnem redu, zato pa več tečem, plezam, rolam,. Vse me manj boli, s prebavo nimam več težav,. pač vse na mestu in pikica pridno raste,. malo se bomo prilagajali trebuščku pa bo,.

lep sončen dan vsem nosečkam!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 819
12.10.2010 8:57:34   
fluf
Ja kengurujček tudi mi smo tako začeli, pa je precej bolje. No mi itak nismo sploh nikoli nehali s tem. Mogoče kakšen dan, ko sem preveč utrujena prespim :) Sicer pa se nama življenje zaenkrat še ni veliko spremenilo, edino zadnje 2 dni samo SPIM! zjutraj iz postelje, pa bi šla najraje samo nazaj na kavč namesto v službo. Priznam, da v službi malo "trpim" ker mi oči vleče kar skupaj...

(odgovor članu kengurujček)
Neposredna povezava do sporočila: 820
12.10.2010 9:20:58   
anchika
drugi teden bova šla z mojim možem mal na ogled  za vozičke. Šla bova v baby center ljubljano ker tam imajo veliko razstavljewnih. Ali veste kje bi jih še meli, saj veste rabim voziček za dvojčke in zdaj jih bomo šli samo gledat da vidim kateri je lažji , kateri se najbolj spravi... da bo vzel čim manj placa v avtu. Kam bi lahko še šla pogledat?

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 821
12.10.2010 9:30:38   
Lidii
pozdravljene,
včeraj sem končno videla svojo malo pikico, velika 1,48 user posted image . jeee, bla vsa presrečna, moj pa še bolj ko je vido slikico
naslednji pregled imam 6.12., rok pa mi je določla 22.5. na nuhalno pa pokličem danes.
drugače pa moje slabosti noče in noče biti konec, pa tudi nespečnost me daje. ponoči se zbujam in ne morem spati, potem pa gledam tv, berem .... ja sam čez dan bi pa sam ležala user posted image  
mam pa jutri ponovni pregled pri os zdravnici in glede na moje slabosti upam da mi bo še dovolila nekaj dni počitka user posted image

se pišemo, lepo se imejte

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 822
12.10.2010 9:41:43   
vesna_b
anchika - midva sv prvič gledala tud v mercator centru v lj, men se zdi da je tam trgovina (vsaj bila je) turbo limach al nekak tako - so tud mel ogromno razstavljenih vozičkov in prijazna svetovalka. je pa res, da sva to gledala leta 2008

joj, punce, še 2 dneva, pa bom videla svojo pikico... jej, sem tako vesela...user posted image

bom pa danes nadure vlekla v službi, da bom vse naredila... mam en občutek, da mi bo nekaj nagajalo, ker imam nov program... v četrtek mora bit pa končano... joj... držite pesti, da mi ne bo preveč... user posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 823
12.10.2010 9:46:51   
jagoda4
V samo 9 minutah nad celulit / Adonia Legtone. Anticelulitni serum ekskluzivno na voljo tud v Sloveniji! Klinično preizkušena in dokazana formula učinkovito zmanjšuje videz celulita. Samo 79,60 €.
Uporabniki na tej temi: jagoda4, vesna_b, jagoda#, Lidii
V obliki drevesa [Spremljaj] Spremljaj Natisni
[Odgovori na sporočilo] Stran: << < Prejšnja stran 29 30 31 32 [33]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema Novejša tema >>
11.10.2010 10:13:50

Nova sporočila
Osala

Objave: 41
Član od: 9.3.2010
Status: odsoten Pozdravljene, jaz sem tudi doma z našim bolančkom ... danes popoldne greva k dr., da vidimo, zakaj se vročina vleče že od četrtka. Sicer pa še vedno nisem uspela it na pregled za glivice, moja ginekologinja je bila cel prejšnji teden na bolniški, sem mislila it v petek k dežurni, pa je tamal zakuhal ... Nosečnost - kaj je že to user posted image nimam niti časa razmišljat zdaj o tem. Rada bi le dala čez prvi pregled, da vidim, če je vse OK ... uf, se bom še načakala skoraj 3 tedne. Vidim, da večina ginekologov naroča dosti prej kot moja user posted image
Sem videla, da ste že imele debate o imenih - ste pa zgodnje user posted image Jaz malo upam, da bo tokrat punčka, ker za fantka sva komaj dobila eno samo ime, ki je bilo všeč obema. Trebuh se tudi meni proti večeru precej napihne, ampak po moje je to zaradi črevesja.
Mejte se in čim manj slabosti.

[Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 801
11.10.2010 10:22:35

Nova sporočila
anchika

Objave: 492
Član od: 8.10.2008
Status: prisoten Pozdravljene
Na hitro vas pozdravim. Počutje je še vedno kot je bilo v .......!!
Kriza. Nevem kdaj bo konc.
Tudi jaz si ne upam naročiti nosečniškega pasu.

[Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 802
11.10.2010 11:21:24

Nova sporočila
vesna_b

Objave: 901
Status: prisoten ojla user posted image
no, naša tamala je pa bruhala v petek ponoči in v soboto, tako da smo šli k dežurnemu, sam nismo nič dobil. pričakovano. šla sem bolj zaradi tega, ker je rekla, da jo boli po ustih in jeziček, pa sem se bala, da ma kake razjede, sam je rekel, da ji samo kislina nagaja pred bruhanjem. no, včeraj je bila že dobra...

punce, ne bit črnoglede... jaz sem full optimistična, moj pa itak. mogoče tud zato, ker je bilo prvič vse ok in brez problemov, pa upam, da bo sedaj isto... ampak ne obupat vnaprej...

(odgovor članu anchika)
[Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 803
11.10.2010 12:01:45

Nova sporočila
Njeli pregnancy week by week

Objave: 4
Član od: 17.9.2010
Status: odsoten Pozdravljene! user posted image

Po dolgem času se spet malo javljam. Za mano so kar pestri tedni, slabosti so končno mimo, sem pa par dni nazaj pojedla kar veliko kostanjčkov in bruhala čez noč in cel dan v nedogled. Na žalost nisem mogla niti pit in nazadnje pristala v UKCju na infuziji. user posted image Danes je že malo boljše hvalabogu, ampak še vedno sem predvsem na dietni hrani. Pa sem vedela, da nebi smela, ampak se nikakor nisem mogla upret luštom! user posted image

Jutri mam drugi pregled in sem že pošteno nestrpna! Se mi zdi, da ti štirje tedni res dolgo trajajo, bi kar malo pogosteje mela UZ, kot verjetno vsaka od nas. user posted image

Na NS sem pa naročena 25.10, tako, da me lahko dodate na seznamček. Zelo všeč mi je preglednost, pohvale! user posted image

Lep pozdrav vsem user posted image

Trenutki sreče, ki jih užijemo nas presenetijo. Ne ujamemo mi njih, ampak oni ujamejo nas.

(odgovor članu vesna_b)
[Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 804
11.10.2010 12:06:15

Nova sporočila
anchika

Status: prisoten Prou brez volje sem, niti delat se mi ne ljubi, kar doma bi bila.

(odgovor članu vesna_b)
[Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 805
11.10.2010 12:13:10

Nova sporočila
vesna_b

Status: prisoten

IZVIRNO SPOROČILO: anchika

jaz voljo mam, sam energije pa nobene... priznam... sam vse vzamem v zakup... se pa moj tako pomatra in mi pomaga... pomije posodo, pospravi mizo, tamalo poštima...

saj bo, še kak teden al pa dva, pa bo boljše, boš videla user posted image

(odgovor članu anchika)
[Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 806
11.10.2010 13:15:34

Nova sporočila
Klaraklara30

Objave: 50
Član od: 29.7.2010
Status: prisoten Jaz tudi veliko težje prenašam tole nosečnost kot prvo. user posted image Pa sem šele na začetku, kaj šele bouser posted image
Ko sem že mislila, da so slabosti popustile, so se včeraj ponovno pojavile z glavobolom vred. Sem spala celo popoldne, še dobro, da je bila nedelja, da je bil moj user posted image doma, da jahko imel malega.
Še vedno sem utrujena kot user posted image , sploh ne pridem k sebi. Pa skušam počivati, ko mali spi, a kaj ko on tako malo spi čez dan, da se komaj kaj spočijem. Pol je pa itak ful naspidiran, da sem čez 15 minut čist fertik user posted image . Je pa vseeno pravi sonček, da ne bo pomote .user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Osala

Rada bi le dala čez prvi pregled, da vidim, če je vse OK ... uf, se bom še načakala skoraj 3 tedne. Vidim, da večina ginekologov naroča dosti prej kot moja user posted image

Moja tudi pozno naroča in ne morem verjet, da je še več kot 14 dni do prvega! pregleda. Komaj bom dočakala.

Njeli O, božica user posted image user posted image Pazi nase!

Nitkica11 user posted image user posted image user posted image za seznam. Meni je tudi boljše, da so pregledi posebej.

Šibam, mali me rabi user posted image

(odgovor članu Osala)
[Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 807
11.10.2010 13:20:34

Nova sporočila
vesna_b

mene pa pravzaprav zanima, kaj sploh to je za ena raziskava? prvič slišim, pa... me zanima... user posted image

[Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 808
11.10.2010 16:40:23

Nova sporočila
Luskica

Objave: 3
Član od: 7.10.2010
Status: odsoten Ojla!
Fluf, hvala za odgovor! Valda mi ne bo na obisku dala kakcev za pucatuser posted image user posted image user posted image . Trudim se, da bi čim manj komplicirala, ampak čist iz svoje kože pa ne gremuser posted image
Drugače pa to BUM raziskavo delajo v porodnišnici v ljubljani. Opravijo ti nuhalno, neke presejalne teste( ne vem glih točno kaj je to, ampak baje je fino), kasneje pa imaš še dva ultrazvoka in še neke preiskave, kar je pa tudi fino. Sem vtipkala v google, pa mi je nekaj vrgel z medover.net, ko dr. Plušenjak ali kako žeuser posted image user posted image razlaga o temu, pa si lahko malo preberete. Meni je pa ginekologinja povedala za to. Mene še niso dali na seznam, ker naj bi imela nuhalano šele v prvem tednu v novembru.

(odgovor članu Osala)
[Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 809
11.10.2010 17:17:30

Nova sporočila
Klaraklara30

Objave: 50
Član od: 29.7.2010
Status: prisoten Aha, pol jaz ne pridem v poštev, ker ne spadam v ljubljansko porodnišnico. Nič zato...bi se pa javla drugače user posted image

...

Pravkar pojedla kruh s kislo smetano na deeeebeeeeloooo namazano user posted image user posted image user posted image Joj, kako je pasalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Luskica)
[Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 810
11.10.2010 17:28:45

Nova sporočila
maid

Objave: 2
Član od: 5.5.2008
Status: odsoten ojla.tudi moj prvi pregled je že za mano..do zdaj je vse ok..
nasljedni ultrazvok imam 22.10., NS pa 15.11..
drugače pa me zanima punce če vam je ful slabo, brzhat pa ne morte?
mene to ful jezi, ker bi mi verjetno pol blo bolje, pa ne gre.ampak slabo pa mi je celi dan !

lep pozdravček

[Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 811
11.10.2010 17:32:31

Nova sporočila
jagoda#

Objave: 2
Član od: 19.9.2010
Status: prisoten drage majčice, danes sem dobila prvo slikico, drugače sem pa tik pred obiskom ginekologa čisto malo krvavela???!!!!! pa je rekla, da se ne vidi da bi blo kaj narobe ampak vseeno čisto mirovanje in seveda bolniška. v službi niso navdušeni. hmmm. da lahko počivam mi je čist kul, ampak kako bom do naslednjega pregleda zdržala med 4 stenami pa ne vem.

skooooos mi je slabo, še posebej med umivanjem zob :D, bruham pa ne.

pozdravček vsem in upam, da vas ne zebe preveč user posted image

[Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 812
11.10.2010 18:52:24

Nova sporočila
mojatvoja

Objave: 13
Član od: 2.9.2010
Status: odsoten Hojla!

Pravkar s pregleda. Že to, da ni več vaginalni je super!
Še boljše je, ko vidiš svojo pikico in bitje srčka. Čeprav, naša pikica je že kar konkretna - celih 5 cm in 3 mm.
Za tisto, ki ureja seznam: rok prestavljen na 5.5. 2011, nuhalno pa imam 26.10. (se že veselim).
Žal pa jo moram še plačati, ker bom rodila kak teden pred 35. rojstnim dnem (drugače je zastonj).

Počutje se, razen pogostih glavobolov, izboljšuje in vedno bolj se veselim.

jagoda: v drugi nosečnosti sem rahlo na začetku krvavela, pa je bilo potem vse o.k., tako da kar brez skrbi in pridno počivaj.

Lep večer user posted image .

(odgovor članu jagoda#)
[Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 813
11.10.2010 20:39:13

Nova sporočila
hanna80 Lilypie Pregnancy tickers

Objave: 58
Član od: 9.8.2009
Status: odsoten Bobica- sploh se ne morem naročit na nuhalno pri DR. STRAH, telefon imajo stalno zaseden ali je pa že izklopljen! Na spletno naročilo pa mi niso še odgovorili.
Nevem če ne bom kam drugam poklicala, čeprav sem si ful želela h njej. Še kakšen dan počakam če mi odgovorijo. user posted image

No čeprav sem komaj v 9 tednu, mislim da ni še panike. Koliko prej ste se ostale naročile?

< Sporočilo je popravil hanna80 -- 11.10.2010 20:40:47 >

(odgovor članu mojatvoja)
[Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 814
11.10.2010 20:49:43

Nova sporočila
fluf

Objave: 63
Član od: 29.9.2010
Status: prisoten Men je blo neki dni slabo, pa nisem bruhala...krekerji, pa sprehodi... svež zrak mi je pomagal. No pa še tole: slabosti med umivanjem zob- NEIZBEŽNO :(

(odgovor članu hanna80)
[Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 815
11.10.2010 20:58:01

Nova sporočila
Anitka

baby

Photo Flipbook Slideshow Maker
Glitterfy.com - Photo Flipbooks

Objave: 12118
Član od: 28.12.2003
Kraj: Prekmurje
Status: odsoten Čer :)

Pa da se še malce jaz oglasim, potem pa smuknem v posteljo. Sem danes že zgodaj vstala, ker sem šla pred službo v laboratorij dat kri in vodo, v petek pa me čaka GP in poslušanje user posted image našega jenčija, naslednji teden pa NS, ko ga bomo videli še na slikcahuser posted image user posted image user posted image Komaj čakam.

Počutje - počasi bo, čakam, da mine še slabost (siljenje) na bruhanje pri jutranjem umivanju zob, ki je prav user posted image user posted image

A boste ve kaj vzele vaše otroke na NS? Jaz sem razmišljala, da bi zela našega lumpija, čeprav vem, da mu kaj dosti še jasno ne bouser posted image . Mu pa počasi že govorimo, da imam mami v bušiju dojenčka. Mu je včeraj dal poljubčkauser posted image

A je katera user posted image iz Prekmurja ali sem edina?

Nič, bom rekla adijo in se tipkamo, čuvajte se pa pobožajte bušije.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu fluf)
[Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 816
11.10.2010 23:23:25

Nova sporočila
Anonimen
ojla

da se vam javim po dveh dneh je blo pestro pri nas ta vikend ampak prva svečka je upihnjena in nimamo več dojenčka ampak malčka user posted image tazga nagajiuga ampak ga je pa lepo gledat z tok energije

NOSEČNOST ja tud pr men je slabi k v prvo no razem kar se ginekoloških stvari tiče sm mela pa kr pestko nevem če sm mela 4 preglede v nosečnosti BP pol pa še porod da dol padš ampak jst se ne dam ni ga lepšga kokr postati mamica

kok je lepo brat ko pridete iz pregledou vse happy user posted image user posted image user posted image user posted image jst pa še 14 dni pa se bova prvič seznanila z pikico al pa kr že z otročkom ker ko vas berem se mi zdi da vse tko hitro raste in mineva da si sploh ne predstavlam prejšnjo nosečnost se mi je vlekl k pr norcih user posted image ma sej tok bol user posted image

nč grem spat ker se še kr skup sestaulam

lahko noč anonimnaSAN

(odgovor članu Osala)
Neposredna povezava do sporočila: 817
12.10.2010 8:06:33

Nova sporočila
vesna_b

IZVIRNO SPOROČILO: Luskica

Drugače pa to BUM raziskavo delajo v porodnišnici v ljubljani.

ok, potem odpadem tudi jaz. škoda, ampak nič zato...

dobro jutro, majčice. en lep dan vam vsem želim...

(odgovor članu Luskica)
[Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 818
12.10.2010 8:44:10

Nova sporočila
kengurujček

Objave: 3
Član od: 9.9.2010
Status: prisoten dobro jutro tudi iz moje strani!

uspelo se mi je naročiti na nuhalno v PO (03.11.) in že komaj čakam,. upam, da bo vse ok,.

mi je prav grozno, ki vam je vsem tako slabo,. jaz si zjutraj bolj površno operem zobe globoko v ustih, drugače pa nimam težav,. Po dveh tednih slabosti sem se odločila, da tako ne gre,. začela sem jest in se gibat kot prej,. Na začetku se mi je zdelo grozno, sedaj pa sem se super ujela,. res da surf in kick box nista več na dnevnem redu, zato pa več tečem, plezam, rolam,. Vse me manj boli, s prebavo nimam več težav,. pač vse na mestu in pikica pridno raste,. malo se bomo prilagajali trebuščku pa bo,.

lep sončen dan vsem nosečkam!

(odgovor članu vesna_b)
[Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 819
12.10.2010 8:57:34

Nova sporočila
fluf

Objave: 63
Član od: 29.9.2010
Status: prisoten Ja kengurujček tudi mi smo tako začeli, pa je precej bolje. No mi itak nismo sploh nikoli nehali s tem. Mogoče kakšen dan, ko sem preveč utrujena prespim :) Sicer pa se nama življenje zaenkrat še ni veliko spremenilo, edino zadnje 2 dni samo SPIM! zjutraj iz postelje, pa bi šla najraje samo nazaj na kavč namesto v službo. Priznam, da v službi malo "trpim" ker mi oči vleče kar skupaj...

(odgovor članu kengurujček)
[Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 820
12.10.2010 9:20:58

Nova sporočila
anchika

Status: prisoten drugi teden bova šla z mojim možem mal na ogled za vozičke. Šla bova v baby center ljubljano ker tam imajo veliko razstavljewnih. Ali veste kje bi jih še meli, saj veste rabim voziček za dvojčke in zdaj jih bomo šli samo gledat da vidim kateri je lažji , kateri se najbolj spravi... da bo vzel čim manj placa v avtu. Kam bi lahko še šla pogledat?

(odgovor članu vesna_b)
[Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 821
12.10.2010 9:30:38

Nova sporočila
Lidii

Objave: 19
Član od: 16.9.2010
Status: prisoten pozdravljene,
včeraj sem končno videla svojo malo pikico, velika 1,48 user posted image . jeee, bla vsa presrečna, moj pa še bolj ko je vido slikico
naslednji pregled imam 6.12., rok pa mi je določla 22.5. na nuhalno pa pokličem danes.
drugače pa moje slabosti noče in noče biti konec, pa tudi nespečnost me daje. ponoči se zbujam in ne morem spati, potem pa gledam tv, berem .... ja sam čez dan bi pa sam ležala user posted image
mam pa jutri ponovni pregled pri os zdravnici in glede na moje slabosti upam da mi bo še dovolila nekaj dni počitka user posted image

se pišemo, lepo se imejte

(odgovor članu Nitkica11)
[Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 822
12.10.2010 9:41:43

Nova sporočila
vesna_b

Status: prisoten anchika - midva sv prvič gledala tud v mercator centru v lj, men se zdi da je tam trgovina (vsaj bila je) turbo limach al nekak tako - so tud mel ogromno razstavljenih vozičkov in prijazna svetovalka. je pa res, da sva to gledala leta 2008

joj, punce, še 2 dneva, pa bom videla svojo pikico... jej, sem tako vesela...user posted image

bom pa danes nadure vlekla v službi, da bom vse naredila... mam en občutek, da mi bo nekaj nagajalo, ker imam nov program... v četrtek mora bit pa končano... joj... držite pesti, da mi ne bo preveč... user posted image

(odgovor članu anchika)
[Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 823
Stran: << < Prejšnja stran 29 30 31 32 [33]
[Odgovori na sporočilo] Stran: << < Prejšnja stran 29 30 31 32 [33]
Pojdi na:

Splošni pogoji|

* Forumi
* Albumi
* Dnevniki

*
image

*Ninočka* ob 09:41

v temi RE: marčevke2011

Nosečnost
image

hel32 ob 09:38

v temi RE: Februarke 2011

Nosečnost
image

luna_25 ob 09:35

v temi RE: Oktobrke 2010 II

Nosečnost
image

caroline1 ob 09:34

v temi RE: Oktobrke 2010 II

Nosečnost
image

upanje81 ob 09:34

v temi RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del

Nosečnost
o Nove debate
o Spremenjene debate
o Vsi forumi
*
image

Marsel
Avtor: vekybel

image

prodam pijamo
Avtor: LuciNuci

Dolzina 67 cm
image

naš franko
Avtor: jovanna01

image

NAŠ ANEJ
Avtor: DEJANMB

NAŠ SONČEK ANEJ-OD 26 TEDNA G.STAROSTI
image

Nika
Avtor: inii

o Poglej druge albume
o Ustvari svoj albume
o
*
image

Posvojitev na kvadrat (II.)
Avtor: bela.kava
image

Kako je biti šef?
Avtor: guppy
image

Brown Eyed Girl
image

Pekla bom!
Avtor: Ajra
image

Posvojitev na kvadrat ( I.)
o Ustvari svoj dnevnik
o Vsi dnevniki
o

M&D september/oktober že na prodajnih policah!
Več

* Aktualna obvestila
* Recept dneva

*
image

Novo! Najboljša obutev za vašega malčka! Trgovina Mala Maša tudi v Kopru!
image

*NOVO* v Sloveniji – svetovno znane igrače Sylvanian Families! Samo za vas v spletni trgovini Zakladek!
image

Želite prihraniti pri energiji in ne marate likanja? Za vas imamo edinstveno rešitev - Dryer Balls. Lahko tudi v kompletu z Bio Ball AKCIJA, KOMPLET S PRALNIMI!
o Poglej katalog ponudnikov
o Poglej vsa aktualna obvestila
o Objavite svoje aktualno obvestilo
*

Anketa

Kakšno kavo pijete?
Turško a la Nescafe Espresso

* Stran z anketami
* Ustvari svojo anketo

* Orodja
o Katalog ponudnikov
o Koledar ovulacije
o Nosečniški koledar
o Koledar otrokovega razvoja
o Kitajski koledarček
o Izbira imena
o Ankete
o Mali oglasi
o E-novičke
o Kuponi ugodnosti
o Dnevniki NOVO!
o Albumi
o Forumi
* Rubrike
o Prehrana in recepti
o Izleti & počitnice
o Lepota in moda
o Družinske finance
o Eko družina
o Otroški kotiček
o Ringarajine iskrice
o Vodnik po nosečnosti
o O Ringaraji NOVO!!!
o FIT nosečnica, mamica NOVO!!!
* Video
o Ringarajina Materinska šola

* Forumi
* Albumi

Pozdravljeni, jagoda4! Odjava

* Moja Ringaraja
o Moja Ringaraja
o Nabiralnik
o Nastavitve
o Prijatelji
o Moja stran
o Dnevnik
o Testiranje

*
Zanositev

KATEGORIJE
o Priprave na zanositev
o Ovulacija in plodni dnevi
o Neplodnost
o Umetna oploditev
o Resnične zgodbe
o Moja ginekologinja
o Forum
o Vodnik po nosečnosti
ORODJA
o Koledar ovulacije
o Moja ginekologija
NAJBOLJ BRANE TEME
o Upanje po splavu
o IVF/ ICSI julij, avgust
o IVF / ICSI - december / januar
o IVF/ICSI junij
o Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
o Okužbe pri otrocih
NAJBOLJ BRANI ČLANKI
o Ovulacija in plodni dnevi
o Ovulacija in oploditev
o Lahko s hrano vplivamo na otrokov spol?
o Pomembni vitamini v nosečnosti
o Bolečine - znak, da je treba prisluhniti telesu
o Okužbe pri otrocih
OSTALI FORUMI
o Nosečnost
o Partnerstvo
o Družinsko življenje
o Vsi forumi
SPREMLJAJTE RINGARAJO
o Facebook
o RSS

*
Nosečnost

KATEGORIJE
o Prvi znaki
o Zdravje
o Pregledi
o Materinska šola
o Napoved spola
o Matične celice
o Težave
o Zgodbe
o Nosečniški koledar
o Vodnik po nosečnosti
ORODJA
o Kitajski koledar spolov
o Testi o nosečnosti
Nosečniški koledarček
o 1. tromesečje
1. 2. 3. 4. 5. 6.
7. 8. 9. 10. 11. 12.
13.
o 2. tromesečje
14. 15. 16. 17. 18. 19.
20. 21. 22. 23. 24. 25.
26.
o 3. tromesečje
27. 28. 29. 30. 31. 32.
33. 34. 35. 36. 37. 38.
39. 40. 41. 42.
NAJBOLJ BRANE TEME
o Septemberke
o Julijke
o Avgustovke
o Marčevke
o novembrke
NAJBOLJ BRANI ČLANKI
o Tabela rasti ploda po tednih
o Prvi znaki nosečnosti
o Pridobivanje telesne teže
o Seznam porodnišnic v Sloveniji
o Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
OSTALI FORUMI
o Nosečnost
o Partnerstvo
o Družinsko življenje
o Vsi forumi
SPREMLJAJTE RINGARAJO
o Facebook
o RSS

*
Dojenček

KATEGORIJE
o Vse o dojenčku
o Zdravje in varnost
o Mamica po porodu
o Družinsko življenje
o Zakonodaja
o Gremo v vrtec
o Okužbe pri otrocih
o Forum
ORODJA
Koledar razvoja dojenčka
o
1. - 4. teden
1. mesec
2. mesec
3. mesec
4. mesec
5. mesec
6. mesec
7. mesec
8. mesec
9. mesec
10. mesec
11. mesec
FORUMI
o Novorojenček, dojenček
o Nedonošenčki
o Dojenje in dodajanje
o Alergija
o Uvajanje goste hrane
o Po porodu
o Starši čvekamo
o Dvojčki, trojčki, četverčki
NAJBOLJ BRANE TEME
o NoVeMbErKe 2006
o Marčevke 2007
o Zasavčanke
o December(ke/čki) 2006
o Novembrske levinje 2007
NAJBOLJ BRANI ČLANKI
o Porodniški dopust
o Uvajanje goste hrane
o Postelja za dojenčka in otroka
o Dojenček ponoči ne spi
o Priprava na prihod dojenčka iz porodnišnice
OSTALI FORUMI
o Nosečnost
o Partnerstvo
o Družinsko življenje
o Vsi forumi
SPREMLJAJTE RINGARAJO
o Facebook
o RSS

*
Otrok

KATEGORIJE
o Vzgoja in razvoj
o Učenje in igra
o Zdravje in nega
o Moda in osebni slog
o Otrokov prosti čas
o Okužbe pri otrocih
o Otrok v avtu
ORODJA
KOR
o
12. - 17. mesec
18. - 23. mesec
2. leti 3. leta 4. leta
5. let 6. let 7. let
8. let
o OTROŠKI KOTIČEK
NAJBOLJ BRANE TEME
o Oktober 2006
o novemberke 05
o Januarke 2006
o Aprilke 2006
o Male majčice in majčki (2006)
NAJBOLJ BRANI ČLANKI
o Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
o Prehlad, gripa ali angina?
o Trmast otrok
o Kdaj je čas za kahlico?
o Norice
OSTALI FORUMI
o Nosečnost
o Partnerstvo
o Družinsko življenje
o Vsi forumi
SPREMLJAJTE RINGARAJO
o Facebook
o RSS

Skoči na vrh
Odkrij Ringaraja.net

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 824
12.10.2010 9:47:05   
jagoda4
Jaz sem naročena pri dr. Strah v sredo 20.10. Naročila sem se najprej po mailu, nato pa so mi poslali številko, na kateri se naročiš na pregled.
Tudi meni je hudooo slabo, ko si umivam zobe.
a je katera iz gorenjskega konca?

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?