ababanana
|
Dobro jutro punce! Evo zajtrk za vse... Kako ste kaj? Mi vredu, moj miškolin brca, da mi celi trebuh pleše levo in desno... Zgleda, da bo nogometaš ManUr, fajn seznamček, samo za moje pojme veliko preobširen... DeVilla, v kompletu je 6 blazinic za dojenje (skoraj povsod je tako, vsaj kolikor sem jaz zasledila); so res super mehke, priporočam nakup. obcinarka, meni je kar moja mami sešila vso posteljnino in tudi koce (imam še od prvega otroka)... So pa iz zelo mehkega dvojnega flisa s satensko obrobo... Hvala mami . KatyK79, glede nerejenja ne skrbi, jaz se v prvo zadnji mesec nisem čisto nič zredila, dojenček pa je pridobil kar precej, tako da to ni merilo. Otrok si vzame vse, kar potrebuje... ula77, moj prvi otrok je sicer avgustovski, tako da smo šli prvič ven, ko je bil star 6 dni, po zimi pa bom po moje počakala ene 2-3 tedne... Pa v neki hudi megli in minusu ne bom hodila ven na začetku, potem pa normalno... Saj ga fajn oblečeš in zadekaš... Glede kil se strinjam s Frutiq, jaz sem se sicer zredila 12 kg, ampak so v roku 4 mesecev vse šle dol same od sebe; jedla sem normalno, vozičkala in dojila.... S tem se ni treba obremenjevati.... Za ritko pa tudi az priporočam Bebival . Pa sudocrem je tudi odlična.... Presredka ne bom masirala, si ga tudi v prvo nisem, bila sem rezana minimalno, pa še to samo zato, ker je sin pritiskal na popkovino, ki je bila zelo kratka in je bilo potrebno čimprej roditi, ker mu je utrip padal... Lep dan in se beremo...
|