|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
13.10.2010 12:37:46   
Katjusa
evo kopalnica spucana.... kok je fino k je novo in se še ni kamna nabralo sem hitro konecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tla sem pa tud pobrisala... zdej pa sam še skuham do konca in bo to touser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 651
13.10.2010 12:46:01   
Čebel@
user posted image

FEBRUARČICE BOJO  SPET ZIBALE!!!

user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER 2010:
URŠA08 user posted image : PDP 23.11.user posted image user posted image

DECEMBER 2010:

BIRDY user posted image : PDP 05.12. user posted image user posted image  

JANUAR 2011:

MIHAILO user posted image : PDP???

REBEKA user posted image : PDP???

FEBRUAR 2011:

PETRAP user posted image :PDP???

MAREC 2011:
ČEBEL@ user posted image : PDP 24.03.user posted image user posted image

APRIL 2011:
PETRUŠK_user posted image : PDP 19.04.user posted image user posted image

PROSIM POVEJTE PDP...DA VAS LEPO POPREDALČKAMO......user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 652
13.10.2010 12:47:18   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

DOMAAAAAAA POPEK ČIST OKuser posted image user posted image user posted image user posted image  MOJA RANA TUT BOLJŠ K UČERI TKO D SM POMIRJENA......GREM ZDEJ SPAT
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 653
13.10.2010 12:48:29   
Čebel@
katjuša,ajvy.....upam,da nista hudi,ker sem malo po svoje spreminjala seznamuser posted image ....komentarji so dobrodošli-dam lahko brez problemov stare stvari nazajuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 654
   [Brisano sporočilo]
13.10.2010 12:56:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 655
13.10.2010 12:57:56   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

katjuša,ajvy.....upam,da nista hudi,ker sem malo po svoje spreminjala seznamuser posted image ....komentarji so dobrodošli-dam lahko brez problemov stare stvari nazajuser posted image

sem vesela, da si se ga lotla.... kapo doluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 656
13.10.2010 13:04:23   
Čebel@
kolumbo.....bom dala na seznamuser posted image

katjuša....sej mi je vzel čist preveč časauser posted image user posted image user posted image user posted image

evo Hana kličeuser posted image ....user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 657
13.10.2010 13:19:16   
Katjusa
kdo je Moncy83? katero zalezuje? ker nas vsak dan bere.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 658
13.10.2010 13:29:38   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

čebela poznaš k je iz Kamnika, vsaj tako ima napisano....

Moncy javi se kej? vidim, da si se trudla zanosit je uspelo?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 659
13.10.2010 13:32:26   
Čebel@

čebela poznaš k je iz Kamnika, vsaj tako ima napisano....

Moncy javi se kej? vidim, da si se trudla zanosit je uspelo?

ne poznamuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 660
13.10.2010 13:36:13   
sjmm
moncy83...sm tud jz zasledila zadne cajte...DANNN!

kolumbo...SUPER NOVICE!!!!!!!!!!!!VELIKO CRKLJANJA!!!!!!!!!!!!!!!

urša...kako si??? še slabo???

katjuša...vau si pridna..jz sm pa že učer kopalnico spedenala...no, našo starinouser posted image

mi2 sva se naluftala, megleno ful ...srajnasto...a je bil Majči toook dobre volje, pa še družbo sva imela...tko d je blo lušno....
....pol sva pa mogla kr pohitet domov, ker je bla spet tortica u hlačah...aja, pa naš je odkril bobi palčke...in je čist nor nanje...sm si jih jz kupla, če me prime kej za grickat...k par palčk ni tak greh..on je pa navdušen....k sm ga previla je pa 4 monte pojedu...sm mislila d bo z 2 zadovoljen..no way...sej ni čudn d skoz tortice peče..

.no, zdej grem pa našo enolončnico skončat in un narastek....ker vsak cajt bo še en ptiček več doma...dons upam, da ne bo toook učenja cel popoldne...jutri pa imamo itak govorilne in sva se z mojim že nekak razporedila

tamika...upam, da spet najdeš svojo energijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baki...a si kej lačna????...jz sm si glih malco prvošla....en navaden jogurt 1,3....zdej morm pa s kavico do kosila pregurat

Miha že prišel......mu grem eno sadno malco prštimatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 661
13.10.2010 13:53:17   
Moncy83
Dan.
Zaenkrat nobene ne zasledujem user posted image  imam pa tudi doma februarčka 2009. Trenutno sem doma in imam malo več časa pa me je malo zanimalo kaj delajo vaši februarčki, da jih primerjam malo z našim malčkom.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 662
13.10.2010 14:07:29   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Moncy83

Dan.
Zaenkrat nobene ne zasledujem user posted image  imam pa tudi doma februarčka 2009. Trenutno sem doma in imam malo več časa pa me je malo zanimalo kaj delajo vaši februarčki, da jih primerjam malo z našim malčkom.

daj nam povej kaj več o sebi in svojem user posted image ... te z veseljem sprejmemo medse user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Moncy83)
Neposredna povezava do sporočila: 663
13.10.2010 14:10:03   
Čebel@

Dan.

pol pa sodeluj v čvekanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Moncy83)
Neposredna povezava do sporočila: 664
13.10.2010 14:15:03   
Čebel@
sem bila 1. v lajfu izžrebana za nagrado-in sicer na RRuser posted image user posted image user posted image dobila sem pa brisačo za na plažo,knjižico receptov in pa sladko paprikouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 665
13.10.2010 14:22:27   
boma2

user posted image

FEBRUARČICE BOJO  SPET ZIBALE!!!

user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER 2010:
URŠA08 user posted image : PDP 23.11.user posted image user posted image

DECEMBER 2010:

BIRDY user posted image : PDP 05.12. user posted image user posted image  

JANUAR 2011:

MIHAILO user posted image : PDP???

REBEKA user posted image : PDP???

FEBRUAR 2011:

PETRAP user posted image :PDP???

MAREC 2011:
ČEBEL@ user posted image : PDP 24.03.user posted image user posted image

APRIL 2011:
PETRUŠK_user posted image : PDP 19.04.user posted image user posted image

PROSIM POVEJTE PDP...DA VAS LEPO POPREDALČKAMO......user posted image

čestitike.. :)user posted image user posted image
vam kr mal zavidam--- :)

boma2 :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 666
13.10.2010 14:24:26   
boma2

kolumbo...lepa novička... :)

urša...kako si?

katjuša...kako si pridna---

tamika... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 667
13.10.2010 14:25:19   
boma2

sem bila 1. v lajfu izžrebana za nagrado-in sicer na RRuser posted image user posted image user posted image dobila sem pa brisačo za na plažo,knjižico receptov in pa sladko paprikouser posted image user posted image user posted image

čestitike... :)

jaz bi pa v tem kakšno otroško sobico...user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 668
13.10.2010 14:25:51   
Katjusa

Dan.

pol se ti pa iskreno opravičujem in upam, da se nam boš pridružla.... me smo itak čvekice na ful tak, da z nami ti nikol ne bo dolgčasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa kr dodaj podatke da te Čebela doda na seznamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Moncy83)
Neposredna povezava do sporočila: 669
13.10.2010 14:26:56   
Katjusa

čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 670
13.10.2010 14:27:19   
Čebel@
boma....bomo navija,da boš ti tudi na seznamu nosečkuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 671
13.10.2010 14:28:02   
Čebel@

boste čestitale ko bom enkrat loto zadelauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 672
13.10.2010 14:29:13   
Katjusa

boste čestitale ko bom enkrat loto zadelauser posted image user posted image user posted image user posted image

takrat se bomo v vrsto postavle, da nam boš kej dalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 673
13.10.2010 14:30:22   
boma2
no ... dve vprašanji. :)

spanje... :)

No bilo je pred boleznijo, ko sem mojga sinčka dala v posteljo s flaško, je popil in poklical mama, sem mu dala dudo in je zaspal..
Zdaj ga pa samo položim v posteljo pa joka kot bi ga dala v posteljo z bodicami..:( Mi je pa full hudo ga pustiti, ker ga je prvič v vrtcu od septembra in ni nikdar čist zdrav, ali ima nosek zamašen... ali kašlja.. :(
Potem pa ga dam v naročje spije flaško in mu dam dudo, včasih ga lahko položim v posteljo pa zaspi (zelo malokrat), Včasih pa joka kot da je na buckah.. :(
A ima katera kakšen dobr plan?

za tiste, ki imate 3 otroke... :)

Jaz si jih full želim, ampak men preprosto že pri dveh zmanjka časa... Pridem ob 17.00 domov iz službe, potem pregled domačih nalog, malo igre večerja pravljica spat,... :( Ta malčka mal pocrkljam in gremo spat.. :( in tako nov dan ... itd.. :(

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 674
13.10.2010 14:30:29   
Katjusa

boma....bomo navija,da boš ti tudi na seznamu nosečkuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že navijamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?