phelps
|
Dan! Pikizenc, odprla boš sezono , itak je pa že čas, da jo katera... In kolikor gledam druge mesece, je redko kdaj odpre katera, ki ima rok na začetku meseca... Pajac, vidim, da si že bolje . Mene bi skrbelo tudi če ne bi bila noseča in bi se mi to naredilo... Izvide imam jaz vse v kartoteki, v knjižici je le zapisano... Žurka ja, definitivno bo imel on, mi je pa kul, da bo za vse sam poskrbel + bo v najeti koči... Sem iz pregleda, ctg ne kaže nič, pupa brca na moč, ko mi je izmerila trebuh, je rekla, o moj bog, kako raste. Mi je bilo najprej smešno, med vožnjo domov mi je pa dalo pošteno misliti. Za piko na i sem srečala kolegico, ki me je prestrašila z XXL dimenzijami... Potem sem pa še srečala ginekologinjo, ki mi je delala nuhalno svetlino in je sploh prepoznala nisem (me je bilo ful sram), ona pa pozna celo mojo familijo... Je prišla do mene in me vprašala, kako sem... Srečanje, še ne vem, če pridem, ker sem bila že prej zmenjena z eno kolegico in verjetno bo imela čas samo dopoldan. Itak pa je tudi odvisno od počutja, danes sem ok. Upam, da se bo vse skompenziralo in pridem. Grem gledat Talente v belem, bodite v cvetju!