|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
12.10.2010 13:06:29   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: Heilie
_sanja_*  jaz sem si kar naročila user posted image . Trenutno se mi pozna samo na trebuhu in grejo vse hlače gor samo zapeti jih ne morem. Tako, da mi zna tole kar koristiti še neki časa. Trebušček tud še ni tako velik, spodnje majice sem pa lani nabavila res dooolge, ker me vedno zebe pozimi in bojo pomojem tudi uporabne user posted image
Drugače mam pa tudi puloverje vse daljše user posted image

Pa bomo videli kako se bo obneslo...

Bo bo. Dokler trebušček še ne bo velik, je tole čisto ok. Meni je bilo predlani poleti in jeseni ful všeč, ker sem lahko vse stare hlače nosila. Pa luštno majčko čez, in je bilo superuser posted image

Odvisno je pač od velikosti trebuha - večji kot je, prej imaš možnost, da pokažeš kožo ven. Če bo pa na koncu med manjšimi, pa sploh ne bo težav, ker bodo tudi spodnje majice dovolj dolge.
Moj je bil pač na koncu tak, da so bile tunike že navadne majiceuser posted image user posted image  Pa kaže, da bo zdaj še večjiuser posted image  

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
12.10.2010 13:11:06   
Heilie
Haha se spomnim slikice ja user posted image
Moj še sedaj ni tako velik. Prilepi še kakšno novo, da vidimo kako raste buši user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
12.10.2010 13:18:36   
SaMaa
No zdele je pa pri meni že kar malo panike. Od 9h me ful špika v trebuhu, gre pa za take že kar ostre bolečine. Sem v službi in sedim za računalnikom (na srečo še ne vpijem). Tudi če vsake 15 min vstanem in se sprehodim ni nič bolje. Imam tudi bele izcedke- kot malo močnejši beli tok, nič krvavega. A je to normalno? Bi mogla kaj G poklicat? Mi je jasno, da te vsake toliko časa pošpika po trebuhu, ampak tole so pa že bolečine.

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
12.10.2010 13:40:29   
netopirček
samaa: pokliči G. jaz sem imela ostre bolečine, ki so po pribl 8 sek. popustili, potem pa spet... spodaj tam ko so jajčniki, imela sem popadke! nič hudega,  v bolnici sem bila pa par inekcij sem dobila, in se je stanje umirilo. mi je pa G rekla, da je boljše da grem, ker baje lahko pride en močen krč in bebika zleze pehitro na svobodo... Pokliči G, nič te ne stane!

jaz pa imam spet rjave izcedke... strogo mirovanje... user posted image

Pomembne stvari naj nikoli ne bi bile pomembnejše od nepomembnih (Goethe)

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
12.10.2010 14:12:57   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa

No zdele je pa pri meni že kar malo panike. Od 9h me ful špika v trebuhu, gre pa za take že kar ostre bolečine. Sem v službi in sedim za računalnikom (na srečo še ne vpijem). Tudi če vsake 15 min vstanem in se sprehodim ni nič bolje. Imam tudi bele izcedke- kot malo močnejši beli tok, nič krvavega. A je to normalno? Bi mogla kaj G poklicat? Mi je jasno, da te vsake toliko časa pošpika po trebuhu, ampak tole so pa že bolečine.

Pokliči G ja takoj. Verjetno te bo pregledal in dal na CTG. Nikoli ne veš - lahko da je samo raztezanje, lahko pa da se res kaj dogaja.

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
12.10.2010 15:04:46   
lina10
SaMaa držim pestke da je vse v reduuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
12.10.2010 17:49:27   
inia
Mene tudi že par dni špika nekaj čisto spodaj trebuha. Nimam pojma kaj je tam. Jajčniki ziher ne. user posted image  

Samaa držim pesti in sporoči kaj je bilo. 

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
12.10.2010 19:20:02   
tarikata
mene je prejšni teden spodaj full špikalo in bolelo, pa tudi ko sem šla na wc me je bolelo praznenje mehurja. nenudoma sem šla k G in dobila antibiotik za rahlo vnetje mehurja, te krči pri meni so bili pa zaradi maternice, ker se  je ponovno širila. ampak vsem svetujem če vas full boli pejte k G, vas nič ne stane. držim pesti, da ni pri nobeni nič resnega.

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
12.10.2010 23:17:18   
njoko
netopirček in SaMaa držim pesti in da bo vse okuser posted image user posted image

Se že neki časa nism oglasila. Sj dogaja se mi ne kej preveč user posted image tuhtam kako nej zgleda naša nova dnevna soba, kako nej se lotim diplomske itd itd... vsakdanje stvari user posted image

špikanje... ma mene tud špika v predelu jajčnikov. Ma špika al pa taka topa bolečina, kaj pa jst vem. Ni cel dan pa itak me spremlja že od začetka tko da ne dam glih glihe.

aja...mene pa žgečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   in pa še nekaj k ste take frajerke in kažete svoje lepe bušije....gre nekako takole : " o tebe pa že dolgo nism vidla..... kako kaj?........sam si se pa spremenila" in jst : Aja kako pa?" in BIVŠAuser posted image kolegica... "ja mal si se zredila drugač" tko da, bom dala slikco ob priliki ko ne bo več zgedalo da sm se zredila user posted image

punce lepo se mejte, pa velik božanja

(odgovor članu tarikata)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
13.10.2010 7:31:37   
SaMaa
Dobro jutro,

včeraj sem takoj, ko sem prišla iz službe, legla na kavč in POČIVALA. Ob 20h sem že sladko spančkala, pa tudi bolečine so popustile. Malo me je še špikalo v jajčnikih, kar pa naj bi bilo normalno, ker naj bi šlo za raztezanje maternice. Bom pa to teorijo danes preverila pri G. Za vsak slučaj, čeprav je danes vse OK (zaenkrat).

Kako ste kaj vi?

(odgovor članu njoko)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
13.10.2010 7:51:06   
tanjusi
SaMaa samo da si ok user posted image ..
Jaz imam danes morfologijo ob 11.00 in mislite name da bo vse ok ...moram pa tudi vprašat ginekologinjo , se mi je parkrat zgodilo da sem dobila občutek več zaporednih ostrih bolečin iz vrha v nožnico (kot bi me od znotraj nekaj v nožnico zbodlo iz vrha)

In če bo morfo ok grem k frizerju je že nujno samo ni volje ...
Držite se..

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
13.10.2010 7:55:52   
Heilie
Dobro jutro!

Tanjusi držim pesti, da bo vse ok in uživaj pri frizerju user posted image
Je treba sebe mal razvajat user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
13.10.2010 8:05:34   
tanjusi
Je treba sebe mal razvajat

Ko bi ti vedela kako muka je meni to ... ampak če je nujno je nujnouser posted image

(a camus)

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
13.10.2010 8:09:35   
Heilie
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Je treba sebe mal razvajat

Ko bi ti vedela kako muka je meni to ... ampak če je nujno je nujnouser posted image

Neeee...ne sme ti biti muka user posted image
Ti morš bit ta prva v vrsti za razvajanje, sploh zdej k si user posted image
Tko da kr veselo na delo user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
13.10.2010 8:20:38   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

SaMaa samo da si ok user posted image ..
Jaz imam danes morfologijo ob 11.00 in mislite name da bo vse ok ...moram pa tudi vprašat ginekologinjo , se mi je parkrat zgodilo da sem dobila občutek več zaporednih ostrih bolečin iz vrha v nožnico (kot bi me od znotraj nekaj v nožnico zbodlo iz vrha)

Tanjusi držim pesti in poročaj rezultate. Itak bodo pa OK user posted image  

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
13.10.2010 8:27:50   
Sunshine 1
Glede bolečin...jaz sem imela ful bolečine kakih 14 dni nazaj, sem komaj hodila okrog. Sem hotela že tud do ginekologinje, ampak ker sem trma in ker grem do zdravnika gužvo delat samo če je to reeeees nujno, sem počakala par dni, ker hvalabogu krvavela nisem nič, pa začela sem malo bolj redno magnezij jemat in je bilo po parih dneh vse dobro. Tako da, punce, ne tolk paničart, to je očitno sestavni del nosečnosti. Magnezij pa res ful pomaga, ker sprošča mišice, ko nam jih user posted image  tako zategujejo. user posted image

Veliko sreče vsem na pregledih! Jaz imam morfologijo v ponedeljek. Komaj čakam! user posted image

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
13.10.2010 8:28:13   
aischa1
Tanjusi držim pesti a itak,da je vse v redu pa sporoči dobro novico.user posted image user posted image .Pol pa sevedauser posted image k frizerki na frizuri da boš lepa nosečka.

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
13.10.2010 8:31:14   
tanjusi
Hvala aischa 1 in ostale user posted image

(a camus)

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
13.10.2010 8:39:27   
Akilene
Ah, danes sem bil pa že jeznauser posted image , ker sem na novo naložila računalnik, mi internet ni delal, in ko sem se prebijala skozi vse možne nastavitve in potencialne napake, sem po uri in pol našla rešitev v resetiranju modema.user posted image

tanjusi - kasneje poročaj! Uf, frizer, groza, meni je to muka, ja in zaradi sivih las bo tudi to pri meni nuja, čeprav mi ni jasno kako bom 3 ure zdržala na stolu... 

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
13.10.2010 8:41:49   
Poli_H
Dobro jutro!
SaMaa kot da bi o sebi brala. Včeraj sem cel dan imela take bolečine kot še nikoli. V levem spodnjem delu. Bolelo vse, od kolka do ledvičnega dela. Ampak kot da bi mi nekaj stikalo, na cca. 3 min., levi jajčnik. Sem razmišljala da se je verjetno tak vlegel, pa ker ga/jo zadaj nosim, pa verjetno kak živec pritiska itd. No, pa sem danes zjutraj šla na veliko potrebo in... Je vse OK user posted image user posted image user posted image ! Trkam na les, da je to bilo tako 1 kratno doživetje user posted image  Da se mi je v črevesju zataknilo user posted image

Drugače pa punce - meni je buši zrastel!!! user posted image  In to v 1 tednu, expresno hitro. So me v službi v pon. vsi z odprtimi usti gledali in vprašali, kaj sem delala med vikendom, da se je končno pokazal. In je bila diagnoza: da bo ziher politik, ker se je glih na volitvah prikazal user posted image  A ni to zanimivo? HB ni sledi o razpokani koži ali strijah...

user posted image  če je to to, kot da nekaj zatrepeta v bušiju, pol jih čutim user posted image  Že kak teden, zmer na istem mestu, na isti način, vedno pogosteje user posted image  Se pridružujem klubu važičk user posted image

kile pri meni +4. Zaenkrat. Sem med močnejšimi (172 cm, 83 kg pred user posted image ) in se naj ne bi tooooliko zredila med user posted image . Ampak se sploh ne čuvam, jem kar mi paše, koliko mi paše, kdaj mi paše. Mi celo ljudje, ki jih rečmo 1 teden ne vidim, pravijo da slabim oz. da hujšam...? Ampak je po moje to neka rekonstrukcija telesa... Obraz da imam bolj suh in "podolgovat", izgubljam širino ramen itd. Jaz ne vem, mati narava pa tak ve kaj dela user posted image  O prsih pa da ne govorim... Že itaq sem imela velike (košara F ali G, odvisno od modela) zdaj pa... HUGE! In spet trkam na les, da me hrbtenica še ne boli...

netopirček drži se! Pogrešam BeeBee, mislite da je cel čas v bolnici?

energija meni je še vedno primanjkuje. Če ne grem popoldne za no urco spat, sploh nisem za v družbo. Tako da resnično komaj čakam na januar, da naredim time brake od te službe, ki me vsak dan živcira. Sej delam rada, ampak so zadnji mesec taki pritiski da... uf! No, pa je že sreda, pa še en dan, pa je vikend tu user posted image

previjalna ful si želim eno tako večjo previjalno komodo, ki ima pod sabo 2 ali 3 predale, da je cca. 90 široka, da lahko še kar nekaj časa uporabljam. Ampak ne za 200 €! Če zasledi kje katera kakšno ugodno, se priporočam user posted image

tanjusi user posted image user posted image user posted image da dobiš danes rezultate, ki bodo pa itaq super! user posted image

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
13.10.2010 8:48:19   
Poli_H
petra8 pogrešamo malo tvoje seznamčke... Sedaj sploh, ko se začenjajo morfologije, da smo bolj na tekočem, komu kdaj držat pesti... PLIIIIIIIIIIIIS in en velik user posted image  ker si tolk pridna!

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
13.10.2010 9:01:31   
Akilene
5ra8 - če boš urejala seznam, dodaj pri meni še mojega sončka - user posted image , in hvala!

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
13.10.2010 9:15:05   
tanjusi
čeprav mi ni jasno kako bom 3 ure zdržala na stolu... 

Saj too!!! Pol pa študiram kaj bi še mogla nardit,, pa kaj kaj sina delata, menda bo ja vse ok doma ... ma saj bi se mogla tudi pobarvat samo danes se bom najbrž samo postrigla in to kar precej ... barva bo pa še mogla veljatuser posted image .. pa danes bom mirne vesti tam sedela tašča bo kosilo skuhala , mož je v službi ta mala pa v šoli ... samo upaam da se ne bo preveč zavleklo že pri zdravnici user posted image

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
13.10.2010 9:21:59   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: Sunshine 1

ampak ker sem trma in ker grem do zdravnika gužvo delat samo če je to reeeees nujno, sem počakala par dni, ker hvalabogu krvavela nisem nič, pa začela sem malo bolj redno magnezij jemat in je bilo po parih dneh vse dobro. Tako da, punce, ne tolk paničart, to je očitno sestavni del nosečnosti. Magnezij pa res ful pomaga, ker sprošča mišice, ko nam jih user posted image  tako zategujejo. user posted image

No tudi meni se ne lušta it delat gužvo, zato raje malo počakam. Nekje na forumu sem brala, da je dobro, da se uživa Magnesol. To je najbrž to???

Poli_H ja še ena kolegica me je včeraj klicala in je imela močne bolečine v trebuhu. Očitno je bil včeraj en tak čuden dan. Na srečo me danes samo sem in tja malo špikne, ni hudega.

Jaz danes komaj čakam, da se privlečem iz službe in se uležem na kavč. Sem pa klicala G in se mi nihče ne oglasi.

(odgovor članu Sunshine 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
13.10.2010 9:22:47   
*Ninočka*
Hej...

ja, tole špikanje te lahko res orng prestraši. Samo, da je vse ok.

Imam pa jaz eno vprašanje. Glede otrdevanja trebuha. Kako to izgleda? Jaz sem včeraj ležala na hrbtu in začutim neki čuden filing pod popkom. In se mi je naredila par cm pod popkom kot pest velika bula, ki je po nekje 30sek izginila. Kot bi me zgrabil neki krč in popustil. In potem čez par minut še enkrat. Čudno. Ni me bolelo, samo občutek je bil neprijeten, Zdaj pa ne vem....

Pa je bil včeraj res neki čuden danuser posted image

< Sporočilo je popravil *Ninočka* -- 13.10.2010 9:23:28 >

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......