Poli_H
|
Dobro jutro! SaMaa kot da bi o sebi brala. Včeraj sem cel dan imela take bolečine kot še nikoli. V levem spodnjem delu. Bolelo vse, od kolka do ledvičnega dela. Ampak kot da bi mi nekaj stikalo, na cca. 3 min., levi jajčnik. Sem razmišljala da se je verjetno tak vlegel, pa ker ga/jo zadaj nosim, pa verjetno kak živec pritiska itd. No, pa sem danes zjutraj šla na veliko potrebo in... Je vse OK ! Trkam na les, da je to bilo tako 1 kratno doživetje Da se mi je v črevesju zataknilo Drugače pa punce - meni je buši zrastel!!! In to v 1 tednu, expresno hitro. So me v službi v pon. vsi z odprtimi usti gledali in vprašali, kaj sem delala med vikendom, da se je končno pokazal. In je bila diagnoza: da bo ziher politik, ker se je glih na volitvah prikazal A ni to zanimivo? HB ni sledi o razpokani koži ali strijah... če je to to, kot da nekaj zatrepeta v bušiju, pol jih čutim Že kak teden, zmer na istem mestu, na isti način, vedno pogosteje Se pridružujem klubu važičk kile pri meni +4. Zaenkrat. Sem med močnejšimi (172 cm, 83 kg pred ) in se naj ne bi tooooliko zredila med . Ampak se sploh ne čuvam, jem kar mi paše, koliko mi paše, kdaj mi paše. Mi celo ljudje, ki jih rečmo 1 teden ne vidim, pravijo da slabim oz. da hujšam...? Ampak je po moje to neka rekonstrukcija telesa... Obraz da imam bolj suh in "podolgovat", izgubljam širino ramen itd. Jaz ne vem, mati narava pa tak ve kaj dela O prsih pa da ne govorim... Že itaq sem imela velike (košara F ali G, odvisno od modela) zdaj pa... HUGE! In spet trkam na les, da me hrbtenica še ne boli... netopirček drži se! Pogrešam BeeBee, mislite da je cel čas v bolnici? energija meni je še vedno primanjkuje. Če ne grem popoldne za no urco spat, sploh nisem za v družbo. Tako da resnično komaj čakam na januar, da naredim time brake od te službe, ki me vsak dan živcira. Sej delam rada, ampak so zadnji mesec taki pritiski da... uf! No, pa je že sreda, pa še en dan, pa je vikend tu previjalna ful si želim eno tako večjo previjalno komodo, ki ima pod sabo 2 ali 3 predale, da je cca. 90 široka, da lahko še kar nekaj časa uporabljam. Ampak ne za 200 €! Če zasledi kje katera kakšno ugodno, se priporočam tanjusi da dobiš danes rezultate, ki bodo pa itaq super!
|