|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
12.10.2010 9:41:06   
*Ninočka*
Dobro jutro pupe,

tudi jaz po večini vsak dan počivam. Še vedno. Najhujši čas je, ko pridem iz službe, se najem in potem bumf na zofouser posted image Sem pa ugotovila, da če zofi uidem s kakšnim pospravljanjem, sprehodom .... potem zdržim tudi brez počivanja. V glavnem, vsak dan je drugačen. Enkrat energije polno, drugič pa se komaj premikam.

Včeraj sem izpustila tudi telovadbo...sem se je veselila ves teden in se mi tik pred zdajci kri tako vlije iz nosa. Groza. Sem rabila eno uro, da sem jo ustavila, potem pa še eno uro, da sem prišla k sebi. Svašta.

Naja17 - madonca kaka lepotička. Prav lepi buši. Tudi midva delava tedenske fotografije zvečer, ko sem polna hrane in se kaj vidi. user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
12.10.2010 10:28:51   
tanjusi
Utrujenost pri meni... tako ,tako .
Prva dva tri mesece je bil popoldanski spanec nujen, sedaj pa tako počivam kadar imam čas... pač pred televizijouser posted image ...če se pa poldne uležem pa tudi zaspim ni problemauser posted image ... mi pa tudi paše da sem v bolniški ... počivam ko mi paše in to mi kar pogosto user posted image ...
Kaj boste pa danes kuhale? Jaz sem včeraj repo kupila se mi je je zaluštalo ... pa pire krompir bo najbrž zraven , mesa pa najbrž ne bo user posted image ...še morem razmislit..

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
12.10.2010 10:33:54   
naja17
Joj hvala, mi je kr nerodno ob tolkih povalah... Sej, ko bom pa dala morfologijo čez, bom pa še na FB slikco prlepla, k ste me zdej tko prehvale, da se pa res lohka že mal pokažem user posted image ...

5ra8 - je ptička z gorenjske tud men sms poslala, da dobr zgledam user posted image

Grem pa drug teden spet v Avstrijo pogledat za hlače, pa kej še za gor... Namreč vse moje stvari so xs ali 32/34, tko da to me pa res že vse veže user posted image , pa hlače z gumico nosim itd....

Joj moj desc pa kompliciram tam, ko ni treba... Jaz kot nosečka nisem bolna, sem noseča in živim tako kot sem prej... In valda, da grem v petek na večni derbi, je treba user posted image za ta rdeče user posted image  in njega zdej skrbi k grem v gužvo in na hladno... Sej se bom oblekla, ko eskim, pa ne bom se gužvala noooo...

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
12.10.2010 10:36:31   
tanjusi
zdajle pa gledam Kljukčeve dogodivščine in se smejim zraven kot en otrok user posted image user posted image user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
12.10.2010 10:37:48   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

5ra8 - je ptička z gorenjske tud men sms poslala, da dobr zgledam user posted image

mogoče je bla pa ista ptička user posted image user posted image

Joj moj desc pa kompliciram tam, ko ni treba... Jaz kot nosečka nisem bolna, sem noseča in živim tako kot sem prej... In valda, da grem v petek na večni derbi, je treba user posted image za ta rdeče user posted image  in njega zdej skrbi k grem v gužvo in na hladno... Sej se bom oblekla, ko eskim, pa ne bom se gužvala noooo...

a se boš oblekla k čbulca? user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
12.10.2010 10:42:43   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

O ne, se bom k eskim, se ne bom nič slačla...
Sej veš kaj pomeni na čbulco, pa se zezaš, al ne ? "Obleči se "na čebulo", kot se reče - to pomeni, da imaš na sebi več plasti, ki si jih lahko po potrebi slečeš ali oblečeš, ...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
12.10.2010 10:43:48   
5ra8

Sej veš kaj pomeni na čbulco, pa se zezaš, al ne ? "Obleči se "na čebulo", kot se reče - to pomeni, da imaš na sebi več plasti, ki si jih lahko po potrebi slečeš ali oblečeš, ...

to nisem vedla. Jaz sem si pač predstavljala da kao itak zdej zgledam kot čbulca zarad trebuha.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
12.10.2010 10:44:48   
naja17

to nisem vedla. Jaz sem si pač predstavljala da kao itak zdej zgledam kot čbulca zarad trebuha.... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zbloda user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
12.10.2010 10:46:34   
Heilie
Punce a katera ima al pa je slišala za tole:
http://www.da-da.si/node/22

Bi mal pršparala, k še nisem tok huge, pa bi si kej tazgala kupla, da mi ni treba še novih hlač. Kaj mislite?

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
12.10.2010 10:51:25   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Heilie

Bi mal pršparala, k še nisem tok huge, pa bi si kej tazgala kupla, da mi ni treba še novih hlač. Kaj mislite?

samo tale na sliki ni v začetnih mesecih user posted image user posted image

Zna bit zanimivo...jst bi tud tole probala user posted image  ma katera že? user posted image

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
12.10.2010 10:55:02   
naja17
Jaz sem gledala to, sam pri meni pride v pošetv sam črna barva, 17 € mi je drago, si rajš kr z gumicam pomagam ta čas user posted image ... Pa kokr sem gledala je to za gum, fršlus morš še lih tko met zapet, to pa mimgrede ne gre več, tko da odkrito, se meni zdi stranj vržen dnar....

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
12.10.2010 10:59:36   
Heilie
Tkole izgleda http://www.youtube.com/watch?v=elZDVjHX86g user posted image

Drugače pa jst čez zimo nosim dolge majčke, tunike, celo kako oblekico čez hlače in se to itak ne bi vidlo, če je odpeta zadrga. Pa fajn je k dobiš  v paketu pas v črni,  bež in rjavi barvi.

Imam pa namen kasneje nosit debele legice na škornje, sam zdej mi je še zgodi za škornje in bi rabila nekaj za prehodno obdobje. user posted image

Sam me zanima kako v praksi tole res deluje..

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
12.10.2010 11:34:36   
Akilene
Sem hotela obesit perilo, pa je trebuh postal tako trd in v krču, da bo košara kar na moža počakala.

Nimam več pojma, kaj na oblečem, še sreča, da sem doma, ker bi verjetno vsako jutro norela pred omaro. Imam dvojne nosečniške kavbojke in to je to... zraven pa kombiniram tunike. Sicer sem si kupila eno bluzo, pa sem v njej kot Rambo, tako, da je že končala na dnu omare in čaka na manj obilne dneve.user posted image  Poleg tega pogrešam visoke pete, ki jih imam polno omaro, medtem, ko od nizkih samo balerinke in all-starke, to je pa edino kar lahko nosim. Da ne govorim o modercih, prsi so mi zrasle za par številk in sedaj nosim bica-modrce, groza, včeraj sem jih poskušala "zbulat" v najljubši modrček izpred nosečnosti, ampak Oh my God, še zapret se ga več ni dalo! Mislim, da me bo moj ginekolog v pondeljek pošteno ozmerjal glede teže!user posted image  Ne upam več na tehtnico. Zadnjič sem se ponoči zbudila brez prstanov (sem jih odvrgla med spanjem) in brez spodnjega dela pižame. Sem obtožila moža, pa ni bil kaj kriv...user posted image očitno se okroglim še med spanjem!

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
12.10.2010 11:42:36   
tanjusi
Zadnjič sem se ponoči zbudila brez prstanov (sem jih odvrgla med spanjem)

A veš da sem takoj preverila stanje prstanov in zaenkrat je še ok, se pa spomnim da v prejšnjih nosečnostih jih nisem nosila do konca nosečnosti ker so mi začeli zatekat prsti..

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
12.10.2010 11:51:31   
slama
Hoj, hoj ...
sem se vam nasmejala zdele. Vas je tko lušno brat.
Tut js sem čebulca. V vseh pogledih - tut verziji od 5re8 ustrezam.

Včeraj, sem mela na sebi sp. majico, majico z dolgimi rokavi, tanek pulover, brezrokavnik in še balonar.
In ker se je potem tako otoplilo, jaz pametna buša odkorakam domov, brez balonarja ... se spomnim na parkirišču, da bi ga blo fajn met user posted image

uh, jaz pa sem ravno danes škornje obula. Sem si kupila ene prehodne čevlje, ampak mene tako hitro v noge zebe.

Sem pa v soboto en šok doživela in sicer sem imela v izcedu take krvave nitke. user posted image  Čist me je stisnilo. A na srečo je bilo to samo eno popoldne. Potem pa nič več. In upam, da tudi ne bo. a katera ve, kaj bi to lahko bilo? Moram bit mal več pri miru.
Bi šla tudi jaz v horizontalo, sam kaj ko naša pikica v vrtcu ravno dobro vstane in je polna energije, pa je treba šibat naokrog.

Glede prstanov, jaz sem svojega poročnega snela že kakšen mesec nazaj. Enostavno sem zjutraj tako zatekla v roke, da me je pošteno žulil user posted image

uživajte čebulce, pazite na trebuščke user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
12.10.2010 12:08:05   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

Sem hotela obesit perilo, pa je trebuh postal tako trd in v krču, da bo košara kar na moža počakala.

Nimam več pojma, kaj na oblečem, še sreča, da sem doma, ker bi verjetno vsako jutro norela pred omaro. Imam dvojne nosečniške kavbojke in to je to... zraven pa kombiniram tunike. Sicer sem si kupila eno bluzo, pa sem v njej kot Rambo, tako, da je že končala na dnu omare in čaka na manj obilne dneve.user posted image  Poleg tega pogrešam visoke pete, ki jih imam polno omaro, medtem, ko od nizkih samo balerinke in all-starke, to je pa edino kar lahko nosim. Da ne govorim o modercih, prsi so mi zrasle za par številk in sedaj nosim bica-modrce, groza, včeraj sem jih poskušala "zbulat" v najljubši modrček izpred nosečnosti, ampak Oh my God, še zapret se ga več ni dalo! Mislim, da me bo moj ginekolog v pondeljek pošteno ozmerjal glede teže!user posted image  Ne upam več na tehtnico. Zadnjič sem se ponoči zbudila brez prstanov (sem jih odvrgla med spanjem) in brez spodnjega dela pižame. Sem obtožila moža, pa ni bil kaj kriv...user posted image očitno se okroglim še med spanjem!

Ja pri meni je tudi obešanje perila postalo moško opravilo. Tudi glede nošenja vrečk iz trgovine imam privilegije. Moram prav pohvalit mojega dragega, da pridno skrbi, da ne dvigam in nosim težkih stvari.

Akilene res si srečka, da si doma. Jaz sem si kupila ene elegantne hlače za v službo, ene črne športno elegantne (tudi za v službo) in ene nosečniške kavbojke imam. To je to in ne vem, če bom še kaj kupovala. Mogoče kakšne žametke za pozimi pa en plašč (tak mal širši). Za doma pa tako ali tako furam trenirke.

IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Kaj boste pa danes kuhale? Jaz sem včeraj repo kupila se mi je je zaluštalo ... pa pire krompir bo najbrž zraven , mesa pa najbrž ne bo user posted image ...še morem razmislit..

Mnjami, pri meni bojo danes čevapčiči + zelenjavna priloga. Včeraj ste mi tukaj take sline naredila s šmornom, da sem si ga naredila in to takšno količino, da sem ga danes še za malico jedla. Zelo dober je bil.

Jutri bi pa nekajbrezmesnega kuhala + zeleno solato. Kakšna ideja?

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
12.10.2010 12:11:12   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa

Jutri bi pa nekajbrezmesnega kuhala + zeleno solato. Kakšna ideja?

štruklji pašejo zraven user posted image  ali pa kakšen zelenjavni narastek user posted image  ali pa njoki  s sirovo omako user posted image  

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
12.10.2010 12:15:26   
tanjusi
Sem pa v soboto en šok doživela in sicer sem imela v izcedu take krvave nitke.

Tole se je meni dogajalo tam nekje do 15. tedna (trkam od takrat ni bilo več) sem vprašala ginekologinjo takrat in sem imela res vnetja in mi je rekla da je od vnetja in da ni panike ... ma za psiho pa ni fajn sploh...a imaš mogoče kako vnetje ?

(a camus)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
12.10.2010 12:22:31   
emilija2008
Jaz pa sem z UZ. To še ni bila morfologija,ampak smo ga vseeno malo prečekirali. Par dni otročka sploh nisem več čutila, tudi če sem se fajn skoncentrirala. user posted image  Tudi danes ga ne čutim oz. nekaj čisto malega zjutraj. Zakaj tako, tudi ginekologinja  ne ve. Pravi, naj še malo zraste in pridobi na teži, potem bi ga pa mogla orng čutit. Otroček je sicer ful živahen, sva ga opazovali na UZ, ko veselo miga sem ter tja. user posted image   Izgleda vse OK z njim in naj bi bil user posted image .

Kile so tudi pri meni obup!!!! +6 kg! Nevem,a res toliko jem - vsaj mislim, da ne. Bom spet pristala na dieti, ker se tak hitro redim.

Tisti pas pri meni ne pride več v poštev. Sem toliko pridobila v bedra in rit, da ne dobim gor nobenih hlač izpred nosečnosti.

Slama, o podobnem izcedku je že ena od marčevk pisala na forum... naj bi šlo za vnetje.

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
12.10.2010 12:36:13   
_sanja_*
Danuser posted image

Vidim, da ste ok; jaz tudiuser posted image  Mladiček raste, zdaj že kar močno brca, luštno jeuser posted image  Men je trebuh že zelo napoti, sploh ne vem kaj bom februarja in marcauser posted image  Tavečji spi, jaz bom mogoče šla do konca sliko na steno pobarvat, potem pa skuhat. Danes bodo dunajski + riž z grahom; moj je najbolj srečen, ko ma dunajske za kosilo, tamali pa ko je riž z grahom; jaz sem z obojnim zadovoljna, tako da bo volk sit in koza celauser posted image

Počivanje... Seveda ne škodi, če počivamo; ampak včasih pač ne moremo in pomoje tudi škodi ne. Jaz recimo že ne morem. Cel dan letam za Nalom, ma ni šans, da bi lahko kaj počivalauser posted image  Popoldne ko pride moj, bi lahko, samo gremo pa ven, če je le lepo vreme. Pogrešam pa počivanje, o ja, to pa zelo... Izkoriste še zdaj, ko še lahko, potem ste dobre za par letuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Heilie

Jaz sem imela to prvič; sem si sama doma naredila. Prav fajn je blo, poleti seveda. Zdaj me pa preveč zebe, da bi to nosila. Sicer mam nekaj daljših sp. majic, ampak glede na moj velik trebuh, tak dolgih pa spet neuser posted image  Moram met nosečniške hlače, da mam trebuh in ledvice fajn na toplem, drugače mi slej ko prej kaj ven pogleda, ko se sklanjam za tamalim... Če je pa tak mrzlouser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
12.10.2010 12:44:36   
Eva07
Heejj...še ena "čebulca " se javljauser posted image

Danes sem pojedla že toliko, kot bi običajno v dveh dnehuser posted image , ja vem grozna sem, ampak je vsaj zdrava hrana in ne kakšne svinjarije sladkarije (toliko meni za tolažbo, sicer pa grozdje tud redi) Imam občutek, da mi teža še hitreje narašča, ker sem bila pred nosečnostjo na uspešni dieti, izgubila lepo število kg, seveda pa sem dieto opustila takoj, ko sem zvedela za nosečnost...pa seveda vsa vesela ker lahko spet veeeliiiko jem (vem trapasto razmišljanje, ampak tako je, sem pač jedec...no ne mislit,da imam zdaj 100 kil preveč, ampak ene pet, šest bi jih pa lahko blo manj...uh nakladam žeuser posted image   čao čao user posted image

(odgovor članu emilija2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
12.10.2010 12:50:50   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

Tudi meni spet zelo otrdeva. Včasih kar tako, na kavču med počitkom ali ko se peljemo v avtu, recimo. Ni treba, da kaj delam.
Ampak mi je tudi prvič zelo, v bistvu skoraj celo nosečnost, pa ni bilo nič narobe. Takrat sem že kmalu pila Mg; zdaj ga pijem po potrebi, pa ga bom najbrž mogla začet redno.

Nimam več pojma, kaj na oblečem

Hvala enako. Še sreča, da sem doma, da sem ves čas v eni trenerki. Še malo pa mi bo razpadla, dvomim da bo zdržala do marcauser posted image  Kupila sem jo v HMu, mi je pa malo žal, ker je ful tanka in si bom zdaj še mogla eno. Ampak mi ni druga preostalo, ker so mi vse prejšnje trenerke že stiskale trebuh. Prav nič prijeten občutekuser posted image

Za ven pa nosim nosečniške kavbojke ja in legice; nekaj dolgih puloverjev sem si nakupila, ki lepo poudarijo trebušček, to je pa to. Pete pa tudi jaz pogrešam...user posted image   Ene parkrat sem jih še obula, ampak me je začel križ bolet. Mogoče jih še parkrat bom, ko grema z mojim kako soboto ven; čeprav ne vem, če še lahko grem ven, ker sem s trebuhom že sama sebi napot, kako bom šele drugim v gužviuser posted image

Za modrce hvala enako. Niti eden bivši mi ni več prav. Mislim, da je večina moje teže šla v prsi. Je pa vsaj moj navdušenuser posted image  Js pa nisem več, ker so bile prvič po porodu še ful večje in potem bojo pa že res grozne nouser posted image

Koliko mam pa +kg, pa ne vem. Nimamo doma vage in potem imam pri G presenečenjeuser posted image
Sem pa bila na zadnjem pregledu na slabih +3kg, prvič v tem času pa na +4,5kg, skupno 15kg, tako da me ne skrbi. Tistih 15kg sem zgubila po načelu "še sama ne vem kdaj". Že iz porodnišnice sem prišla z 10kg manj, preostalih 5kg pa je samo izginilo nekam...

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
12.10.2010 12:52:16   
Heilie
_sanja_*  jaz sem si kar naročila user posted image . Trenutno se mi pozna samo na trebuhu in grejo vse hlače gor samo zapeti jih ne morem. Tako, da mi zna tole kar koristiti še neki časa. Trebušček tud še ni tako velik, spodnje majice sem pa lani nabavila res dooolge, ker me vedno zebe pozimi in bojo pomojem tudi uporabne user posted image
Drugače mam pa tudi puloverje vse daljše user posted image

Pa bomo videli kako se bo obneslo...

(odgovor članu Eva07)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
12.10.2010 12:55:24   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: slama
Sem pa v soboto en šok doživela in sicer sem imela v izcedu take krvave nitke. user posted image  Čist me je stisnilo. A na srečo je bilo to samo eno popoldne. Potem pa nič več. In upam, da tudi ne bo. a katera ve, kaj bi to lahko bilo? Moram bit mal več pri miru.

Mogoče preveč miganja, najbrž pa kakšno vnetje. Mislim pa da dokler so samo nitke, ni panike.

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
12.10.2010 12:57:18   
tanjusi
http://www.google.si/url?sa=t&source=web&cd=2&ved=0CCEQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.ceneje.si%2Fza-otroke%2Fotroska-oprema-in-pripomocki%2Fza-mamice%2Flavie-lavie---nosecniski-pas_-_CX000DC131&ei=mz60TNewBc-AswaKs920CA&usg=AFQjCNE3xuT1ibRqrJp16WzJIf8lWUqV5w&sig2=GB0LqUUBIhzVajdIQqwMXQ

KAJ pa mislite o tem pasu ... glede na to da nas je veliko takih ki nosimo nizko me zanima kako se kaj tole obnese?

(a camus)

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......