_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene Sem hotela obesit perilo, pa je trebuh postal tako trd in v krču, da bo košara kar na moža počakala. Tudi meni spet zelo otrdeva. Včasih kar tako, na kavču med počitkom ali ko se peljemo v avtu, recimo. Ni treba, da kaj delam. Ampak mi je tudi prvič zelo, v bistvu skoraj celo nosečnost, pa ni bilo nič narobe. Takrat sem že kmalu pila Mg; zdaj ga pijem po potrebi, pa ga bom najbrž mogla začet redno. Nimam več pojma, kaj na oblečem Hvala enako. Še sreča, da sem doma, da sem ves čas v eni trenerki. Še malo pa mi bo razpadla, dvomim da bo zdržala do marca Kupila sem jo v HMu, mi je pa malo žal, ker je ful tanka in si bom zdaj še mogla eno. Ampak mi ni druga preostalo, ker so mi vse prejšnje trenerke že stiskale trebuh. Prav nič prijeten občutek Za ven pa nosim nosečniške kavbojke ja in legice; nekaj dolgih puloverjev sem si nakupila, ki lepo poudarijo trebušček, to je pa to. Pete pa tudi jaz pogrešam... Ene parkrat sem jih še obula, ampak me je začel križ bolet. Mogoče jih še parkrat bom, ko grema z mojim kako soboto ven; čeprav ne vem, če še lahko grem ven, ker sem s trebuhom že sama sebi napot, kako bom šele drugim v gužvi Za modrce hvala enako. Niti eden bivši mi ni več prav. Mislim, da je večina moje teže šla v prsi. Je pa vsaj moj navdušen Js pa nisem več, ker so bile prvič po porodu še ful večje in potem bojo pa že res grozne no Koliko mam pa +kg, pa ne vem. Nimamo doma vage in potem imam pri G presenečenje Sem pa bila na zadnjem pregledu na slabih +3kg, prvič v tem času pa na +4,5kg, skupno 15kg, tako da me ne skrbi. Tistih 15kg sem zgubila po načelu "še sama ne vem kdaj". Že iz porodnišnice sem prišla z 10kg manj, preostalih 5kg pa je samo izginilo nekam...
|