katis
|
Nejkec, čestitke za Zalo! drži se danes Pokora! ej jana84, tebe pa pustijo čakat tile tvoji dohtarji. Pa ti niso dali termina pri nadomestnem? Tale vprašanja, če smo že... Mene je danes zjutraj sosed ustavil: "Ja a te ni tvoj včeraj rodit pelal?" sem komaj razložila, da sva šla samo v trgovino. Zdej kar vsem rečem, da noge skup tiščim, samo da bi škorpijončka dobil. No danes se je pa naš ata ponudil, da mene in Bora on pelje v trgovino po fasngo. Ker v prvo že 3 tedne pred rokom nisem smela več sama vozit avta (je rekla G). in pol sem lahko paradirala po trgovini in samo jemala s polic, dedo in Bor sta se šla pa avtošolo z vozičkom. Sem skoz poslušala:" no, v katero smer greva? Pa na žmiguc ne pozab!" Sta bila prav luškana. Aja, pa LEGO obe škatle od točk zvestobe smo danes uspeli dobit in skrit pred Borom. Jih bo dobil v porodnišnici kot darilo od malega brateca! tinaaleks, držim pesti za dojenje. Jaz tudi upam, da bi mi tokrat uspelo dojit. o nika!, tebi se pa dogaja! Jaz sem v prvo na 4cm prišla dva dni po razpoku mehurja in 3 gelih za mehčanje vratu. Sem ti kar fouš. Pa pesti ti tudi držim, da ne bo pomote! M&A - čestitke za obletnico! drugač pa mene že tud zgaga peklensko mori, pa v trebuhu me zvija, pritiska... se premikam, ko da jih imam 80+let. Sej, samo še malo! Pa v prsih me tako močno ščipa, kot da bi mi vroče igle zabadal skozi bradavice. Sem mojga kar zaposlila, da mi jih vsak večer fino zmasira - ampak pol se on še dlje od masaže spušča. HB, da mi še vedno paše. Pravzaprav me zadnje par dni prav meče rose85 čestitke za Tomija