Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:48:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 delam ta teden popoldan. Sem danes dobla novo pogodbo do 20.10. pismo ej, to je tud tak čudno ko ti iz tedna v teden podaljšujejo a ne? Ampak bolje pa to, kot pa doma sedet.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:51:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 delam ta teden popoldan. Sem danes dobla novo pogodbo do 20.10. pismo ej, to je tud tak čudno ko ti iz tedna v teden podaljšujejo a ne? Ampak bolje pa to, kot pa doma sedet. Ja je smotano. Ker si praktično ne moreš nič na prej organizirat. Je pa to vsekako r boljše kot doma sedet in gledat vluft, je boljše na šihtu. Tam si vsaj plačan zato da ti je dolgi cajt.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:52:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja je smotano. Ker si praktično ne moreš nič na prej organizirat. Je pa to vsekako r boljše kot doma sedet in gledat vluft, je boljše na šihtu. Tam si vsaj plačan zato da ti je dolgi cajt. ja res je. Nič. zdaj pa res grem. Ne morem več, čeprav se trudim. Lepo bodite, mogoče se vidimo v Astorii okoli 9 ure.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 11.10.2010 22:54:43
|
|
|
|
ly117
|
Tasa nočko. Jaz pa tudi še Kiner čokolado zmažem do konca in se grem k mojejemu stisnit. Ga nekaj kuha.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 11.10.2010 22:55:00 >
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.10.2010 7:51:48
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Pupe moje prišlo je do rahle spremembe, verjetno me ne bo na kafe ali pa bom zamudla. Se grema z L k P pokazat, ker z njim ni nič boljše. Se še pa čujemo.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.10.2010 8:11:37
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.10.2010 8:12:58
|
|
|
|
matcar
|
Bogi L, .Saš mi tudi smrka že kakih 5 dni zdaj,včeraj še je nekaj pokašljevat začel,ampak čez noč lepo spi,pa vročine tudi nima.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.10.2010 8:13:42
|
|
|
|
matcar
|
Jaz bom šla do tašče verjetno,ji nekaj nesem,pa se mogoče prizibam,bom šla kr peški čez most.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.10.2010 8:16:11
|
|
|
|
matcar
|
Ly,res te ne bo? Imam stvari za L.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.10.2010 11:20:03
|
|
|
|
Blueberry
|
Dan! Da se spet malo oglasim na novem delu. Dneve preživljam na faxu, danes sem si vzela prosto. Da se doma malo s pesijem požulim. Verjetno še nisem omenila da imam akvarij. Me je moj čist navdušil pa mi ga je kr nabavo (70l). Zaenkrat imam 4 čistilce, gupiji pa pridejo 1x za vikend not. Bom 1x slikice prilepla. Vreme pa je full lepo. Razn da je mrzlo.. Nič, šibam s pesijem na sprehod. Se tipkamo kaj. Lep dan!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.10.2010 11:26:31
|
|
|
|
koala
|
Dan! da dam znak da še migam. Bluberry super za akvarij, mi smo ga imeli pa sva se zaradi pomanjkanja prostora odločila da ga damo vstran, mi kar manjka. Gupiji pa se množijo ko zmešani.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.10.2010 11:58:11
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Ja no pa imam L prvo virozo. Sem pa danes uspela veeno priletet in pozdravit kafetarce. Pol letela v EP in v Hofera pa nazaj domov. Si hitro glavo oprat in dat meso na brzino pečt. Zdaju pa grem jest.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.10.2010 11:59:18
|
|
|
|
ly117
|
Tortica hvala ti. Pa ti bom kar tu napisala da Lego kock še danes niso imelai tak da grem jutri še enkrat gledat. Če bi jih pa imeli pa bi te poklicala.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.10.2010 12:39:29
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.10.2010 12:41:19
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa smem preletala še ostalo dopoldne,ker sem si neki htela posojilo zrihtat,sem imela namreč obisk rubežnika doma.Ne dobim nikjer nič.Mislim,zmešalo se mi bo.Ne vem,kaj naj naredim.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.10.2010 12:41:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! Oj.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.10.2010 12:42:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa smem preletala še ostalo dopoldne,ker sem si neki htela posojilo zrihtat,sem imela namreč obisk rubežnika doma.Ne dobim nikjer nič.Mislim,zmešalo se mi bo.Ne vem,kaj naj naredim.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.10.2010 12:43:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa smem preletala še ostalo dopoldne,ker sem si neki htela posojilo zrihtat,sem imela namreč obisk rubežnika doma.Ne dobim nikjer nič.Mislim,zmešalo se mi bo.Ne vem,kaj naj naredim. Hvala!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.10.2010 14:10:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa smem preletala še ostalo dopoldne,ker sem si neki htela posojilo zrihtat,sem imela namreč obisk rubežnika doma.Ne dobim nikjer nič.Mislim,zmešalo se mi bo.Ne vem,kaj naj naredim. matcar...a ko si dobila domov, da bojo prišli, si mu poslala dopis, da bi rada na obroke plačala? Ker eni so razumevajoči in se da zmenit.....Kaj pa kakšne stvari, ko ne rabiš(omara, postelja, star kavč)...vse popišejo...po svoje ocenijo..tak da....sicer če ni prevelika vsota se ti vsekakor bolj splača, kot čist keš sicer pa
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.10.2010 14:13:41
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa sem bila pri zobarju in sem dala zob izpulit. ......konnnnčno sem zbrala pogum, sicer so mi morali dvakrat dat mokre obhladke na čelo in vrat in prepih so delali ampak preživela sem.....zdaj samo čakam, da preneha kri tečt in injekcija spusti...da gremo h kosilu..ob štirih pa tak na kostanjev piknik z vrtcem... A je še katera druga bila izžrebana v nagradni igri od milupe tu na rr? Jaz dobim plišastega medvedeka
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.10.2010 14:38:40
|
|
|
|
katy83
|
dan. T spi, jaz pa čakam, da dragi pride iz službe. Prinese slike od krsta na cd-ju. Komaj čakam. Pa za internet in tv se je šel na Ario zmenit. Končno bova lahko gledala še kaj druga kot pop tv in A kanal. Saraya , za pogum, da si končno obiskala zobarja. Pa čestitke za medeka. ly, čimprejšnje okrevanje L. Pa tote tvoje pogodbe. Prav hecno mi je. Ampak vsaj podaljšajo ti. Super. Matcar, ne bom nič rekla kot to in za srečo. Blueberry, super za akvarij. Mi smo tudi imeli akvarij, ko sem bila še otrok. Mislim, da je bil 150l. Meni so pa skalarke take lepe, samo moraš pol imet samo skalarke, ker znajo bit nevarne za druge ribe. Jaz imam v planu (ko bom velika in bogata ), da ko bova hišo delala, bo med jedilnico in dnevno akvarij kao tak v steni not. Mi je full dobro to. Koala, Super da migaš. tak to je to od mene, verjetno se danes ne javim več, jutri spet. čao
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.10.2010 17:55:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa smem preletala še ostalo dopoldne,ker sem si neki htela posojilo zrihtat,sem imela namreč obisk rubežnika doma.Ne dobim nikjer nič.Mislim,zmešalo se mi bo.Ne vem,kaj naj naredim. kaj pa oz. zakaj si jih imela?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.10.2010 17:58:00
|
|
|
|
botrca
|
Jaz sem pa bila danes prvič na tečaju, letela domov oz. k sosedi sem šla po malega, čvekala ša eno uro in je že bila ura 17h. Prišla domov, se najedla zakurila centralno, zdaj pa gledam reklamo od Leclerca. Tasa_m imajo hk kapa+šal po 7,90€.
< Sporočilo je popravil botrca -- 12.10.2010 17:59:34 >
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.10.2010 17:58:14
|
|
|
|
katy83
|
Matcar!!! Čuj koliko ima Saš konfekcijsko številko? Sem danes dobila nekaj cot od št.86 dalje (večinoma zimske) pa če hočeš ti kaj posodim, ker mi še to letošnjo zimo ne bomo rabli. Javi, da ti dam na stran, drugače peljem vse v svoje stanovanje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 12.10.2010 20:30:42
|
|
|
|
arabela*
|
čer Doma..otroci umiti...zdaj še rišeta, jaz pa BB gledam... Na pikniku je bilo fajn...samo mrzlo ko Imam grozn zobobol, sedaj že kake tri ure...od tega puljenja....
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?