minka tonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene Mene pa zanima, če je imela že katera kakšno ostro bolečino? Že parkrat me je na trenutek zelo zabolelo, kot bi me nekdo z nožem zarezal, tako, da sem kar zakričala in prestrašila prisotne. Iz prve nosečnosti se takšnih bolečin ne spomnim. To se mi zgodi približno 1-2 x na dan, ko se obrnem, zasmejim ali pa kar tako nenadoma, brez posebnega giba. Sprva sem mislila, da je to posledica amniocenteze, vendra se bolečina pojavlja na več predelih, vendar vedno ob robovih trebuha. No, sicer imam naslednji teden morfologijo, ampak me zanima, če ima katera podobne izkušnje. Posteljico imam pa menda nizko in spredaj (vsaj tako je bilo pri 16 tednih). Ojla. Mene je večkrat na moč zagrabilo in zabolelo. Sem se kar precej ustrašila in poklicala ginekologinjo. Šla na pregled, kjer je pokazalo da je z malim vse ok. Dala pa mi je napotnico za UZ trebuha, kjer so mi diagnosticirali ledvične kamne. Je pa res taka bolečina, kot bi me nekdo z nožem, Zdj še bolj pazim da res veliko pijem, ker upam, da se bodo stopili. Sm vseeno še kdaj zagrabi, takrat pa tud hodit ne morm. Par sekund, potem sem pa ok. Ne pravim, da je isto pri tebi, sm povem pač svojo izkušnjo in upam, da pri tebi ni isto k ni fajn. Kolegice nosečnice pravijo, da je njih tud "špikalo", predvsem v prvih mesecih, da se je potem pomirilo. Upam, da se bo pri tebi tudi. Lep dan! LP