|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
11.10.2010 14:06:06   
Lun1ca
Uf sm se že odločla.. piščančji golaž in pire krompir user posted image pa rdeča pesa za solato njami!! Zdaj pa hitro kuhat!

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Eva07)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
11.10.2010 14:13:46   
tanjusi
Izvida danes ni bili!
Akilene očitno je zdravnica ki je tebi opravljala ac bolj vestna kot zdravnik , ki jo je opravljal meni... bom mogla jutri spet malo potelefonarituser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Eva07)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
11.10.2010 14:20:34   
Akilene
O, tanjusi user posted image , verjamem, da si jeznauser posted image !! Res, pokliči in podrezaj!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
11.10.2010 14:23:43   
tanjusi
Klicala sem v genetski laboratorij in mi je rekla da bo jutri gotovo (očitno se moje celice zelo počasi delijo) in da bo izvid v sredo pri zdravniku...sem rekla če mi lahko kaj pove pa je rekla da ne, da to lahko samo zdravnik...ma če bo le do konca tedna izviduser posted image

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
11.10.2010 14:33:30   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Zdaj mi pa prosim povejte kaj bote kaj kuhale oz. kaj kuhate? Jaz sem čist brez ideje

Krompirjeva juha z včerajšnjo govedino in carski praženec..

Mnjami tole pa se zelo dobro sliši. Pri nas bo pa goveja juhca, malo govejega mesa je še ostalo + ??? za zraven. Mogoče bom pa kar carski praženec naredila, zelo dobra ideja. Ampak to bo šele ob 19h, ko pridem iz telovadbe user posted image

Lun1ca kako pa narediš piščančji golaž? A je to ala piščančji paprikaš??

Joj spet samo o hrani premišljujem, lačna sem ko volk.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
11.10.2010 14:50:34   
Akilene
tanjusi, groza... kako vlečejo tale tvoj izvid...drži se!

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
11.10.2010 15:05:18   
netopirček
discoamela: tudi jaz imam posteljico kr nizko, pravzaprav na spodnji meji še dopustnega (po neki krivulji). moram počivat... malo tudi grešim, čisto mičkeno... nisem še slišala, da  bi se posteljica dvignila... user posted image  moram vprašat G, pregled imam čez 1 teden, potem pa povprašam po prepovedi user posted image ker se mi že lušta, moj je pa tud že celi bledi zvečer v postelji... user posted image ... pa to z mirovanjem tudi... ne vem pa če je priporočljivo telovadit...

o pritisku na trebuh... moja prijateljica je imela pri prvem otroku prometno v 8 mesecu (avto totalka), pa je seveda tako šla na pregled in je bilo vse OK..

Pomembne stvari naj nikoli ne bi bile pomembnejše od nepomembnih (Goethe)

(odgovor članu discoamela)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
11.10.2010 15:07:33   
tanjusi
anjusi, groza... kako vlečejo tale tvoj izvid...drži se!

jaz samo upam da bo morfo ok ... v sredo ...

(a camus)

(odgovor članu netopirček)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
11.10.2010 15:12:44   
netopirček
mene kr malo skrbi, sem v zadnjem tednu shujšala za 1 kg, od začetka pa sem se zredila za 1.5 kg... hlače mi ne grejo več gor niti čez rit... tako da nimam pojma kako gre vse skupaj! zdaj samo čakam na moj apetit... ampak saj bo.

tanjusi... user posted image  grooooza! ne morem verjet... oz. lahko, saj veš... za večino v javnem zdravstvu smo itak samo številke...

Pomembne stvari naj nikoli ne bi bile pomembnejše od nepomembnih (Goethe)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
11.10.2010 17:48:29   
Musty
Eeee, tkole punce, midva sva glihkar z morfologije!user posted image Sva se zdej ustavla v eni kavarni na poznem zajtrku, da se poveseliva oz. da se jaz nabasem s palacinkami.user posted image user posted image Sem rekla, da morem takoj vam povedat! Vse je OK, notri sva bla celo uro, pregledali smo vse organe, user posted image je ful brcal, videt je bilo tudi, da pozira plodovnico, v glavnem, ful je aktivna. Veliki smo prb. 15cm in tezki prb. 300g. Upam, da sem prav pretvorila...

Imamo tudi ze dokoncno izbrano ime, Mila Amalia naj bo! user posted image Amalija je bila moja stara mama in ker imajo ljudje tu obicajno "middle name", je mozek izbral tega...

Vas preberem kasneje, lep dan!

(odgovor članu netopirček)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
11.10.2010 18:28:38   
minka tonka
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

Mene pa zanima, če je imela že katera kakšno ostro bolečino? Že parkrat me je na trenutek zelo zabolelo, kot bi me nekdo z nožem zarezal, tako, da sem kar zakričala in prestrašila prisotne. Iz prve nosečnosti se takšnih bolečin ne spomnim. To se mi zgodi približno 1-2 x na dan, ko se obrnem, zasmejim ali pa kar tako nenadoma, brez posebnega giba. Sprva sem mislila, da je to posledica amniocenteze, vendra se bolečina pojavlja na več predelih, vendar vedno ob robovih trebuha. No, sicer imam naslednji teden morfologijo, ampak me zanima, če ima katera podobne izkušnje. Posteljico imam pa menda nizko in spredaj (vsaj tako je bilo pri 16 tednih).

Ojla.
Mene je večkrat na moč zagrabilo in zabolelo. Sem se kar precej ustrašila in poklicala ginekologinjo. Šla na pregled, kjer je pokazalo da je z malim vse ok. Dala pa mi je napotnico za UZ trebuha, kjer so mi diagnosticirali ledvične kamne. Je pa res taka bolečina, kot bi me nekdo z nožem, Zdj še bolj pazim da res veliko pijem, ker upam, da se bodo stopili. Sm vseeno še kdaj zagrabi, takrat pa tud hodit ne morm. Par sekund, potem sem pa ok. Ne pravim, da je isto pri tebi, sm povem pač svojo izkušnjo in upam, da pri tebi ni isto k ni fajn. Kolegice nosečnice pravijo, da je njih tud "špikalo", predvsem v prvih mesecih, da se je potem pomirilo. Upam, da se bo pri tebi tudi.
Lep dan!
LP

I dont care about distance, I just care about you.

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
11.10.2010 20:25:00   
maja1985
Pozdravljene!

Vas redno spremljam in berem, ampak nimam časa nič napisat ... je bil nor teden user posted image Tamali mi je v ponedeljek zvečer zakuhal na 40 vročine, potem je še mož zbolel, tak da sem rihtala oba, tamali preboleva angino, tak da je na Ospenu, možek je pa tudi že ok. Zdaj sem pa jaz nekaj prehlajena, upam, da ne obležim. Tak da sem letala iz službe domov, pa peljala tamalega k babici in dediju pa spet nazaj, vmes sem bila tudi en dan doma, ker sem se morala malo spočit. Ampak ok, tamalemu je po antibiotiku hitro padla vročina, tak da smo vsaj spali ponoči.

Najmlajši član pa veselo brca, v soboto zvečer je tudi moj začutil, kak brca, v nedeljo zjutraj še Aljaž, tak da je prav lepo ... je tak lep občutek user posted image

Ailkeine čestitke za AC!
tanjusi držim pesti, da tudi ti čimprej dobiš izvide ... joj, so pa res počasni user posted image Ampak vem, da je vse ok!

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu minka tonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
11.10.2010 20:26:05   
maja1985
malo prehitro sem oddala user posted image

Musty super za morfologijo!

Čestitke tudi vsem ostalim za preglede, poroke, zaroke user posted image

Jaz imam pa jutri pregled, komaj čakam ... upam, da mi bo na hitro naredila UZ, da vidim našega korenjaka.

Lep večer!

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu minka tonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
11.10.2010 21:46:23   
*Ninočka*

Akilene mene tudi včasih zaboli. Za sekundo mogoče 2, kot bi te kdo zabodel. V levem ali desnem predelu nizko spodaj. Včasih ko se vstanem iz stola, včasih ponoči v postelji ko se obrnem iz enega boka na drugega in prej npr. ko sem kihnila. To so vezi maternice.. zaboli ker se razteguje ti pa glih v tistem trenutku nardiš še kak takšen hiter gib. Nič nevarnega.. mene je na to moj G opozoril že predno so se bolečine pojavle in je rekel da ni nujno prisotno ampak da se pa pogosto dogaja.

Evo, meni isto. Tako da zdaj čisto počasi vstajam.user posted image

Joj, tak že pišete o brcikah in metuljčkih...sem vam fauš 100 na uro. Pri meni pa še nič. Še sreča za AS, vsaj tam slišim tisto 'cviljenje' kot posledico gibanja. Vsaj tako mi je rekla ginekologinja, da je to to. Sem že kar malo firbčna. Nazadnje sem imela UZ v začetku septembra in kje nazaj je že touser posted image

< Sporočilo je popravil *Ninočka* -- 11.10.2010 21:47:05 >

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
11.10.2010 22:21:14   
naja17
Čer... Sam na hitro... V albumu končno tud moj buši user posted image ...

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
12.10.2010 7:56:14   
5ra8
jutrooo

brrrrr danes pa kr samo 2 stopinji...jst pa v kratkih pa sm žametno jaknico čez. Šele pol me je začelo zebst ko sem vidla da je tok mal stopinj user posted image user posted image  a prej pa ne user posted image

spet sem začela gledat vozičke
še enga sm najdla po mojem okusu user posted image

HARTAN SKATER S

user posted image

Lahek in varen voziček iz aluminija
Vrtljivo sprednje kolo 360 stopinj, možnost fiksiranja
Vsebuje športni nastavek z možnostjo obračanja v obe smeri
Primeren za novorojenčka
Prilagodljivo naslonjalo do ležeče pozicije (5 naklonov)
Prilagodljiva in snemljiva 2-delna sončna  strehica z žepi ter premični šilt
Strehica z UV zaščito 50+ (intenzivna UV zaščita, po avstralskih standardih) 
Velika vgrajena nakupovalna košara (nosilnost do 5kg)
Po višini nastavljivo mehko držalo za roke, brez PVC-ja, dermatološko testirano
Vsi oblazinjeni deli se lahko perejo pri 30° C
Nastavljivo vzmetenje na zadnjih kolesih
Dodatno vzmetenje tudi na sprednjem kolesu
Snemljiva gumijasta kolesa brez zračnice, s krogličnimi ležaji in zavornimi diski
Nov nastavek za noge z možnostjo podaljšanja
Ročna in parkirna zavora (bobnasta)
Z adapterjem možnost pritrditve avtosedeža (lupinice) skupine 0 (0-13 kg)
Varnostni odsevnik za večjo varnost v temi
Vsebuje PVC prevleko za dež
Na voljo 65 različnih barv (kliknite za ogled barv)
Dodatna oprema v barvi vozička: mehka ali kombinirana torba za novorojenčka, različne vreče za nogice, torbica, senčnik (ni vključeno v ceno vozička)
Garancija 2 leti
TUV test za varnost in stabilnost
Teža vozička 15,4 kg (kot športni voziček); 14,7 kg (s trend košaro)

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
12.10.2010 7:58:47   
SaMaa
Dobro jutro,

kako ste kaj? Jaz sem danes spala ko top, enkratno super. Me pa zadnje čase precej špika po trebuhu, ni hude bolečine, vendar čutim. Ali hodi katera kaj počivat čez dan? Jaz pridem iz službe ob 16h-17h, grem kuhat, na sprehod in šele zvečer ob 20h se prvič uležem. Zaenkrat ne čutim nobene hude utrujenosti, vendar imam pomisleke kako bo to vplivalo v pozni nosečnosti (po 7.mesecu). Glede na to, da smo sedaj že skoraj vse v drugem trimesečju in naj bi bilo manj utrujenosti imam kolegico, ki hodi vsako popoldne spat.

No fajn bodite, lep dan še naprej.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
12.10.2010 8:12:52   
Akilene
naja17 - luštna nosečka siuser posted image

5ra8 - kratki rokavi?! Punca, začni se bolj oblačit, da nam ne zboliš! Voziček luškan, čeprav sem jaz še vedno za 4 kolesno klasiko.

SaMaa in vse, ki hodite v službo - pridne ste, kapo dol pred vami! No, jaz stara nosečnica user posted image (ja, resnično, to je ena izmed mojih diagnoz) sem kljub bolniški in predpisanem počitku kar naprej utrujena in misel na to, da bi morala v službo me kar plaši. No, sicer pa polovica nosečnosti je za nami in kamlau bomo vse v porodniški!

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
12.10.2010 8:17:22   
Heilie
Dobro jutro bejbike user posted image

Mene tudi zanima tole glede počivanja. Jaz pridem ob 4h iz službe (v kateri 8 ur sedim za računalnikom) in potem takoj nad škatle in pospravljanje, pa kaj spucat. Ponavad tm do 9h sigurno (no to zdele ene par dni tako, prej sem počivala). Samo mam končno več energije in nisem utrujena, edino hrbet me malo matra po vsem tem. Pa me zanima, če bi res s tem lahko delala kako škodo svoji bebici user posted image
Bi mogla počivati tudi, če ni utrujenosti in se počutim ok, ali lahko normalno vse to delam?
Pazim pa, da ne dvigujem nič težkega.

Drugače pa 5ra8 lep voziček, imaš kak link? Kakšna je pa cena?

Lep dan vsem skupaj !

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
12.10.2010 8:21:16   
5ra8

5ra8 - kratki rokavi?! Punca, začni se bolj oblačit, da nam ne zboliš! Voziček luškan, čeprav sem jaz še vedno za 4 kolesno klasiko.

Ma ne, veš kok je pr nam u službi vroče. Skuhala bi se v dolgih user posted image  pa smo s sodelavko vse radiatorje zaprle, pa je še kar vroče. Obe hodimo v kratkih rokavih. Mislim ne zunaj, ampak mam čez jakno pozimi al pa jopco pa pol še seveda zimsko jakno. Samo za tle pa res ne morem bit v dolgih. Dolga opcija je edino kakšna srajčka, ki ni preveč debeča. user posted image

Včeraj sem šla spet na telovadbo se malo premigat. Faaaaajn je blo. user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
12.10.2010 8:23:33   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Heilie

Drugače pa 5ra8 lep voziček, imaš kak link? Kakšna je pa cena?

http://comfortbaby.com/index.php?id=58

evo link, cena je pa okol 530 eur se mi zdi. Sicer pa tle use piše user posted image

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
12.10.2010 8:47:00   
naja17
Jutro babe žabe....

naja17 - luštna nosečka siuser posted image

Hvala user posted image ...
Sem se res napenala na vsaki sliki in se slikala po jedi, da se kej vidi user posted image ... Moj je pol že reku "veš, sej se na kaki sliki lohka tud normalno postaviš" user posted image ...

Ja 5rca nooo... Obleci se na čbulco, pol pa na šihtu striptiz udari, sam ne hodi takale naokrog!!

Akilen ti tudi za 4-kolesnika? user posted image user posted image user posted image
Midva bova šla verjetn kr po tegale: http://www.hoco.at/produkte/zaphir/

Popoldnaski počitek - zdej ne več... v štartu sem skor stoje zaspala, zdej sem pa dobra, grem pa zgodej v pojstlo....

Včer smo eno o prebavi na FB-ju udarle... Uglavenm, jest dones zjutrej na tšč tist sok od suhih sliv in pol... via wc školjka user posted image  Kriza....

A tanjusi dones dobi al jutri? user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
12.10.2010 8:48:23   
Čebel@
jutro

mi sploh ne znese sodelovat na vaši temi-ste čist preveč čvekiceuser posted image .....ta teden imam user posted image  doma-ima vročino in tko odpade vrtec do konca tedna....5.10. sem bila na pregledu-je bila full prijazna in mi kar UZ naredila-vse je tko kot je trebauser posted image user posted image user posted image gledale sva za spol,ki pa naj zaenkrat ostane skrivnostuser posted image .......morfologijo imam 10.11. in če mi takrat še 1x pove spol,vam ga bom pa zaupalauser posted image

lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
12.10.2010 8:52:53   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Ja 5rca nooo... Obleci se na čbulco, pol pa na šihtu striptiz udari, sam ne hodi takale naokrog!!

čbulco? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
12.10.2010 9:12:23   
tanjusi
tanjuši moogoče dobi izvid do konca tednauser posted image

(a camus)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......