discoamela
|
Živijo punce!!! Jaz sem pa pristala v horizontali - imam zelo nizko posteljico, tik nad mat.vratom in moram počivat - ležat, pa ne smem toliko sedet..mi tudi ne paše ker preveč pritiska dol.. .. sem na hitro preletela kar ste pisale, joj koliko se dogaja!!! Bravo... ! Čestitam vsem za lepe novice - poroke, zaroke, uspešne preglede,AC,... Komaj čakam morfologijo ... še 2 tedna pa bom lahko vedela, če je vse ok... naročila sem se tudi na 3D k dr.Strah in sicer 22.11.2010.. upam, da bo morfologija super, da dočakam tudi ta pregled, pa da naredimo kakšen posnetek,slikico, ker do sedaj imam samo 1 tisto iz LJ (od biopsije)... moja G ne deli slikic.. verjetno če bi jo prosila, bi jo naredila, ma .. nikoli si ne upam vprašat... važno da me pregleda in da je z otrokom vse ok, slikali ga bomo že pole ko pride ven .. Jaz od kar ležim sem šla tudi ful gor s kilogrami... trenutno kaže tehtnica 74kg torej od začetka ene + 5,5kg.. tako da smo tam tam z nekaterimi. Ma se ne sekiram. A je še katera, ki nosi nizko?? Baje, da je možno do 22.tedna da se kaj popravi in dvigne (nepreverjena info), pa me zanima če kaj veste o tem?? Zelo rada bi telovadila, ker se že počutim kot en slon, kadar je treba ustati iz postelje, se mi zdi, da sem precej zgubila mišice oz gibčnost.. in bi rada vsaj malo kondicije nabrala do poroda.. upam, da mi ne bo treba več ležat po morfologiji. Prejšnji vikend se nam je zgodila ena nesreča... sin je želel dvigniti očeta iz postelje, ker smo še spali in on se je zbudil pred nami, pa ga je prijel za roko, da ga potegne in se spotaknil od moje noge ter padel na moj levi del trebuha z ritjo. Jaz sem lih spala na hrbtu in sem se zbudila v šoku...me ni toliko bolelo, koliko sem se prestrašila, pol me je še ves dan skrbelo in sem jokala..na AS je bilo slišat utrip vse ok.. ampak vseeno. Baje so otroci notri zaščiteni, nekatere so imele tudi hujše prometne nesreče, pa je bilo z otrokom vse ok, mene je pa vseeno ful strah, da mu ni kaj naredil... vem, da ni bilo nalašč, pa pogovorila sva se pol, ker se je počutil ful slabo in žalosten je bil, pa me je božal.. uffa...hvala bogu nisem nič krvavela, nobenih krčev, nič... samo strah pa ostaja... Grem ležat naprej ker je že začelo pritiskat dol in brcat v mehur... pa hudo na hrbet stiska in me že leva noga boli - tipo išias al kaj jaz vem... Lep teden vam želim!!!
|