|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
11.10.2010 6:35:53   
zinchy
jutro
no evo ponedeljek je tu,mene amnia čaka jihuhuhuhu...not!sine lenuh on počivauser posted image

< Sporočilo je popravil zinchy -- 11.10.2010 6:42:42 >

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
11.10.2010 7:28:19   
flik

Dobro jutro user posted image ,

čez vikend me ni blo nič gor, pa vidim, da zaenkrat še nič novega....Zinchy, Lija, Pikica1111 - navijamo za vse, ki vas v kratkem čaka akcija user posted image user posted image user posted image .

Lija, a si se šla včer kej pokazat v por. pol? Glede odtekanja plodovnice in luščenja čepa tut jest nimam pojma, ker pri men ni blo nobenih drugih znakov kot 'samo' popadki.

More res bit smotan tkole, da gre čez rok, sam si ves nestrpen, folk skos teži in sprašuje...pa greš v porodnišnico, pa te 5x pošljejo nazaj domov... Sama sicer te izkušnje nimam, ker je naš sinko prišel na svet 1 teden pred pdp-jem. Bomo vidl, kako bo sedaj v drugo user posted image .

Sicer pa sm do konca izkoristila tale lep vikend - v soboto smo jesenske rožice sadil po vrtu, včeraj pa smo šli mal na igrišče, pol v preddvoru okrog jezera pa na tortico (njami). Smo srečal kar lepo število nosečk - je bla kera med vami tut tam user posted image user posted image ? Proti večeru pa smo si pa še eno igrico na prostem ogledali, mali je 45 min sedel kot pribit, kar je pravi čudež, detece v trebuščku pa je bilo tako živahno, da sem komi sedela user posted image user posted image . Nasploh opažam, da je popoldne in zvečer veliko večja aktivnost gibanja in brcanja, ponoči pa lepo spimo. Zaradi brc se pa res še nism zbudila... pa tut tko ful dobr spim, upam, da tko tut ostane. KO sm ravn pri spanju - Nina33 (in vse ostale, ki vas muči nespečnost) upam, da vsaj zjutraj lahko malo potegneš, glede na to, do kdaj bediš ponoči.

Kako ste pa kej odločene, da boste sicer rodile - naravno, epi., ultiva? Jest še kar ne vem user posted image , predvsem pa upam, da bo pri vseh čim krajši in čim lepši porod user posted image .

Želim vam lep dan, pogled skozi okno je prekrasen - storžič, obsijan z jutranjim sončkom, kar napoveduje še en lep jesenski dan. Izkoristite ga! Držim pesti, da dobimo kakega novega gorenčka danesuser posted image user posted image user posted image !

papa

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
11.10.2010 8:38:36   
antoninap
Jaz sem pa včeraj/danes v LJ prespala, ker so se včeraj volitve zavlekle v noč, in se zbudila v megli ... tipično user posted image

Oktobrke dajte no, zdaj bi pa lahko bilo že kaj akcije user posted image user posted image

(odgovor članu flik)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
11.10.2010 10:32:45   
zinchy
evo mene z amnie doma...me zdej vse boliuser posted image odprta sm 2cm,neki popadki so se kazal ampak je rekla nej grem se mal dam k je guzva v porodnišniciuser posted image ni še take nuje...am,no datum poroda imam zdej 12.10. ne 10.10. ker so mi neki zamučkal...po nuhalni naj bi imela 10.10. rok po zadni menstruaciji pa 12. ampak ker ni razlike saj en teden se mi ga ne spreminja..ampak jest sm mela prej eno drugo G. in mi ga je spremenila na 10ga. Tko,da ubistvu jest sploh še nism čez rok!

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
11.10.2010 10:48:54   
pikica1111
zinchy ker G ti je pa delal oz. delala AS? No, sj bomo kmal dočakale tele naše user posted image , zdj imava pa na isti dan rok :) Kako pa je z Lijo30, nič se ne poroča, mogoče bo pa kr tam ostala :)

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
11.10.2010 10:55:13   
nov2010
Hoj user posted image !

Se čez vikend nisem nič javljala ker je bil res tko lep vreme in sem ga izkoristla v nulo. Zdejle sem bla pa tud že mal pridna sem posesala stanovanje in pomila Wc in kopalnco. Včasih je blo to en dva tri narjen, zdej je pa pravi zalogaj. Prot večeru pa če se mi bo dal morm pa še en stroj cunj speglat.

Flik - midva sva šla tudi včeraj okrog Preddvorskega jezera peš. Mislm da je blo tam okol 13ih.

Zinchy, Lija, Pikica1111 - punce držte se držimo pesti za vas user posted image

In Zinchy upam da te ne boli preveč po tej amnio. A pravš da majo spet gužvo v Kr P. madonca to se pa zdej kar pogosto dogaja.

Tršica - vidm pa da ti pričakuješ dvojčke, če se nism zmotila. Ful lep, iskrene čestitke. Pa upam da je vse OK.

Aha jutr mamo pa pr nas plan IKEA. Gremo jaz, sestra in bratranc. Bom zdejle kar spisek počas začela sestavlat da ne bom kaj pozabla user posted image .

No zdej grem pa mal na sončka upam da se je že kaj ogrel.

Uživejte v tem lepem vremenu!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
11.10.2010 11:42:25   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: iskrca

Lija glede izcedka oz.odtekanja plodovnice, rajši počivaj, v primeru da ti res odteka po malo. Ker jst sploh vedela nisem, da mi je odtekala, pol me je pa G notr obdržal, ker je reku, da moram nujno samo počivat, ležat, in da če me spusti domov, bom sigurno preveč hodilauser posted image . Tud po hodniku nisem smela it, kaj šele stopniceuser posted image . Pojma nisem mela, ko me je G vprašal, ali je odtekala po kapljicah ali več in koliko časa že... Očitno mi je po kapljicah, ker zarad izcedka sploh nisem opazilauser posted image  Tko da, glede na to da imaš jutri zjutraj amnio, bi jst pač le res 100% počivala. Ne vem, sama se odloči, ali pa se pojdi pokazat, da boš vsaj mirna...

evo sem se šla včeraj zvečer pokazat, pa baje ni plodovnica,sam tak močen izcedek.No sem vsaj spala.
Danes sem se pa tud izognila amioskopiji, k je dohtarca rekla,da je ctg tako lep,da je ziher vse ok, pa še zaradi izcedka je rekla,da je bolje da mi ne šarijo spodaj.Tko,da imam zdej amnio v sredo.

Me pa danes tko vse boli, pa skoz neki zvija,tko da upam,da bo kmalu, k sedaj sem pa že sama sebi noro tečna, pa vse boli!

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
11.10.2010 13:08:47   
zinchy
pikica pojma nimam kdo mi je delal amnio,uglavn bla je zdravnica in to zelo prijaznauser posted image ja zdej sva pa skupiuser posted image
Nov2010 no sej pametno,da zkoristis tale zadnji sonček jest sem ga tut včerej zdej morm pa ležatuser posted image čeprov danes mi kar paše ker komej hodim. joj,jest nič več ne nardeim po stanovanju ker,če sesam me kriz boli o pomivanju sploh ne govorim.sej bojo Sej bojo domači pospravl k bom jest v porodnišniciuser posted image
No Lija jest imam tudi v sredo amnio,tako da se vidivauser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
11.10.2010 13:49:15   
antoninap
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1319371/Born-10-10-10-10-10-10-worlds-luckiest-baby.html user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
11.10.2010 13:49:17   
Nina33
Helou!

IZVIRNO SPOROČILO: flik
KO sm ravn pri spanju - Nina33 (in vse ostale, ki vas muči nespečnost) upam, da vsaj zjutraj lahko malo potegneš, glede na to, do kdaj bediš ponoči.
Kako ste pa kej odločene, da boste sicer rodile - naravno, epi., ultiva? Jest še kar ne vem user posted image , predvsem pa upam, da bo pri vseh čim krajši in čim lepši porod user posted image .

user posted image , pr nas je ob sedmih auf user posted image , se pa poj potrudim še mal poležat (če mi je dano), dons sva do skkor pol devetih user posted image v postelji knjigice gledala, pa kocke sestavljala... Ni glih spanje, se pa spočijem mal user posted image .
Glede poroda: jaz vse stavim na to, de je v drugo še hitrejš in lažje user posted image . v prvo je blo čist "naravno", brez kakih substanc, sem bla pa kr bio-zadeta user posted image . Upam, de bo zdej še lepš (druga babca bo zihr user posted image , pa upam de ne bo rezanja, za v prvo je 38 cm kr neki, v drugo bi pa moglo že lepo it user posted image ).
Zinchy, upam, de vsaj neha bolet, če se že ne bo porod sprožil user posted image .
Lija, super de je vse OK, in de ti niso AS delal user posted image .
Nas pa ni blo v Preddvoru user posted image , čeprav mi je tam res lepo in gremo kar pogosto ke, sploh ker je najin mali tam ime "dobu" user posted image .
Uživajte v sončku!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu flik)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
11.10.2010 13:52:25   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1319371/Born-10-10-10-10-10-10-worlds-luckiest-baby.html user posted image

Ne dela user posted image . Mi napiše: Sorry user posted image

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
11.10.2010 18:38:13   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

No Lija jest imam tudi v sredo amnio,tako da se vidivauser posted image

ob kateri uri pa imaš amio?Men je rekla naj pridem ob 8 v porodnišnico?A to greš v un predel kjer se gre za rodič čakat,a kje to delajo?
A si kaj zakrvavela po amioskopiji?
Men sta pa včeraj babce rekle,da se je sedaj stanje malo umirilo, da ni več take gužve v porodnišnici!
Sej jaz sem imela glede na mestruacijo tud rok določen na 19.10, po, mi je pa na morfologiji prestavila termin, tko da mogoče pa res bolj un prvi rok velja, in jaz tud še nisem nč kej čez rok!user posted image

A to te od amioskopije vse boli?

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
11.10.2010 18:54:15   
zinchy
lija za amnio gres kuj k prides v P na desno,počakaš da sestra vn pride ji das materinsko in rečes da si na amnio pršla.Ja za amnio tko vsem rečejo nej ob 8h pridejo pol pa odvisn kok jih je ze pred tabo.Jest sm dons mal pred 8 pršla pa sm bla druga na vrsti.
Ja boli pa tko,bl si odprt mn boli.Sicer ni tko hudo no,sam sprostit se morš kar je pa tezko če ti en tm prste not tišiuser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
11.10.2010 18:57:01   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

lija za amnio gres kuj k prides v P na desno,počakaš da sestra vn pride ji das materinsko in rečes da si na amnio pršla.Ja za amnio tko vsem rečejo nej ob 8h pridejo pol pa odvisn kok jih je ze pred tabo.Jest sm dons mal pred 8 pršla pa sm bla druga na vrsti.
Ja boli pa tko,bl si odprt mn boli.Sicer ni tko hudo no,sam sprostit se morš kar je pa tezko če ti en tm prste not tišiuser posted image

ja to pa verjamem,da boli,k men je včeraj babca sam un papirček, tak ki je za ugotavljanje PH notr tlačila, pa me je bolelo, sem pol še mal krvavela!Tko,da me je kr groza srede.JAz naj bi bla tud ene 2 cm odprta!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
11.10.2010 22:19:08   
DeVilla

user posted image

GORENJSKE NOSEČNICE
nik, starost, PDP, Nosečnost, št. otrok, spol, kraj, naslednji pregled

OKTOBER 2010
-      Zinchy, 23 let, PDP: 10.10.2010, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Kranj, AS 11.10.
- lija30, 29 let, PDP: 11.10.2010, 1user posted image , 0user posted image user posted image , okolica Kranja, AS 11.10.
- pikica1111, 24 let, PDP: 12.10.2010, 1user posted image , 0user posted image user posted image , Kranj, AS 14.10.

NOVEMBER 2010
-      flik, 29 let, PDP: 12.11.2010, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image , okolica Šenčurja, NP: 20.10. CTG in P
-      nov2010, 29 let, PDP: 20.11.2010, 1user posted image , 0user posted image user posted image , Kranj, NP: 13.10.

DECEMBER 2010
- BabyKitty, 21let, PDP: 5.12.2010, 1user posted image , 0user posted image ,  user posted image , Kranj, NP: 2.11.
- DeVilla, 36 let, PDP: 22.12.2010, 3user posted image , 2 user posted image , Škofja Loka
-     pinkalonca, 28 let, PDP: 25.12.2010, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Tržič

JANUAR 2011
-     Poka29, 30 let, PDP: 16.1.2011, 2user posted image , 0user posted image , user posted image , Kranj
 -     Janci F, 29 let, PDP: 22.1.2011, 2 , 1user posted image , , Kranj
- januarcek2011, 29 let, PDP: 25.1.2011, 3user posted image , 2user posted image , user posted image , Gorenjska

FEBRUAR 2011
- antoninap, 29 let, PDP: 4.2.2011, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Sr. Bela
-iluzija, 27 let, PDP: 12.2.2011, 2 , 1user posted image , , Kranj
- Nina33, 33 let, PDP: 13.2.2011, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , okolica Kranja, NP: 25.10.
- tršica, 32 let, PDP: 14.2.2011, 2 user posted image ,1 user posted image , user posted image in user posted image , Kranj

MAREC 2011
- naja17, 29 let, PDP: 11.3.2010, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Jesenice

APRIL 2011
- Tira, 28 let, PDP: 1.4.2011, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , Kranj
- Erin, 29 let, PDP: 10.4.2011, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , Radovljica
- iskrca, 29 let, PDP: 24.4.2011, 2 , 1user posted image , , Kranj

MAJ 2011

JUNIJ2011
- Sandry_ca, 24 let, PDP:13.6.2011, ? user posted image , ? user posted image , user posted image , Kranj

user posted image  nas je: 20
dvojne user posted image : 1 user posted image

pričakujemo:
5user posted image
3user posted image
13 user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
11.10.2010 22:20:34   
DeVilla
Evo, sem se dodala na seznam. Upam, da sem vse izpolnila, tako kot treba... user posted image  Pa vidim, da sem med starejšimi Gorenjkami pa tudi redka, ki pričakuje v tretje...

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
11.10.2010 22:27:47   
zinchy
DeVilla dobrodošlauser posted image no super,se ena z izkušnjami da boš lahko svetovala nam prvorodkam.Želim ti lep preostanek nosečnostiuser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
11.10.2010 22:54:39   
Nina33
DeVilla, dobrodošla user posted image , vse lepo izpolnila, sam svojim dvema kobacajema doma dej hlačke primerne farbe (na seznamu, sevede user posted image ), de bomo vedle al maš dva pobča, dve "babi" al parček user posted image . Si pa kr najstarejša in edina, ki v tretje pričakuje user posted image (spet sevede na seznamu), nč se ven mazat. Sej ti sledimo, vsaj po letih zihr vse, za ostalo se pa nkol ne ve, te lohk še prehtimo enkrat user posted image .
Zinchy, upam, de bo pred naslednjo amnio kej - verjamem, de se ne morš glih sprostit ob takem pregledu, čeprav vse vemo, de bi blo bolš user posted image . Lija, zate pa upam, de al tut pohitita zuser posted image al pa de spet brez AS skoz prideš, do novega "uradnega" PDPja je še ceu teden user posted image . Kaj pa pikica kej počne?

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 11.10.2010 22:55:24 >

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
11.10.2010 23:25:08   
Nina33
Aha, DeVilla, pa napopaj na seznamček še kaj pričakujete to pot - če se ve, rdrgač pa kr unga "angelčka". Lohk pa tut sam napišeš pa se poj, ko bo ker oktrobrko za "zbrisat" še to popravi/doda, de ne bo en kup seznamov klele.
Zinchy, upam, de si/sta OK user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
11.10.2010 23:39:56   
pikica1111
hej, evo mene končno doma, se sam potepam :) zinchy in lija30 upam da sta že v P, ostale pa da ste ok! Mene je pa kr ena taka trema dons zagrabla, kr neki me je stiskal, tak čudn občutek, pa sm že celo nosečnost čist mirna, brez kompliciranja, neki čudnga se mi je dons dogajal :) no, zdj tega občutka ni več, komaj čakam da grem v P, ampak še zmeraj nič ne kaže...

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
11.10.2010 23:40:55   
Nina33
Eno lepo slikico še vam, drage souser posted image in lahko noč user posted image

user posted image
Dreamers can find their way by moonlight and their only punishment is that they see the dawn before the rest of the world.
~Oscar Wilde

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
12.10.2010 8:23:29   
antoninap
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

IZVIRNO SPOROČILO: antoninap

Ne dela user posted image . Mi napiše: Sorry user posted image

Ok, pa probajmo takole ... LINK user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
12.10.2010 8:30:01   
trsica
Sploh ne vem, kako naj se vam pridružim, ker se zgleda nekatere že dobro poznate. user posted image
Kolikor berem, dve (ali tri?) te dni čakate na dan D. Upam, da se čimprej odrešite. Jaz sem se amnioskopije ful bala (kot berem upravičeno). Brrr, jaz tudi ne maram, da mi šarijo tam doli. Na mojo srečo je sine pohitel za štiri dni. Juhu. Zdaj pa čakam dvojčke (glede na seznam edina?) in bodo tako ali tako prej. No, upam da vseeno ne prehitro.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
12.10.2010 9:06:13   
DeVilla
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Aha, DeVilla, pa napopaj na seznamček še kaj pričakujete to pot - če se ve, rdrgač pa kr unga "angelčka". Lohk pa tut sam napišeš pa se poj, ko bo ker oktrobrko za "zbrisat" še to popravi/doda, de ne bo en kup seznamov klele.

Nina33: Bom kar sem napisala, da se bo popravilo ob novem seznamu:
- doma imam dve živahni pupi
- kaj pa bo tretji, pa nočemo vedet, naj bo presenečenje

Dovoilm vam, da me prehitite po številu otrok, tukaj ne bom tekmovala, se mi zdi 3 čist ena fajn številka. No, sicer se pa zarečenga kruha največ poje... user posted image

Tršica: Ti se kr pridruži, sej jest tud nobene ne poznam...

Zanima me, ali boste vse rodile v Kranju oz. na Jesenicah, ali gre kakšna v LJ? Jaz grem rodit namreč tja, ker poznam eno babco in sem bila pri njej že pri prejšnjih dveh porodih. Ima kakšna gin. Matija Rusa?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
12.10.2010 9:17:53   
flik
Dobrodošli DeVilla in Tršicauser posted image ! Jest tut nobene ne poznam, se pa kar tipkamo tkole gor, tko da lepo, da sta se pridružileuser posted image .

Nina33:  ko boš spet kej seznamčk popravljala, mojmu sinčku lohk oblečeš modre hlače. Sej bi sama, pa ne znam oz. tega nimam v naboru!?

Sicer sem pa včer skočila v por. na posvet za epiduralno, morm pohvalt anesteziologa, da si je res čas vzel in odgovoril na vsa vprašanjauser posted image . Mogoče bomo pa zdej v drugo probal z epi., kaj pa vem, mam še mal časa, da potuhtam.

Zinchy, Lija, Pikica1111  - že kaj dogaja?

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......