|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
8.10.2010 14:33:07   
iskrca
erin super,da bomo še tle mal čvekale, mi bo vsaj ena do aprila družbo delalauser posted image

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
8.10.2010 14:35:04   
zinchy
mene v križu tkoooooo boli,da hodm tko k ena mamauser posted image pa še sine je dons nenormalno aktivn...mogoče si pa žurat želi k je glih petekuser posted image
Nina kaj bo dobrega za kosilo?? to je men taka muka k zmerej idej zmanka.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
8.10.2010 16:59:02   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: iskrca

erin super,da bomo še tle mal čvekale, mi bo vsaj ena do aprila družbo delalauser posted image

Hehe, z veseljem... =)))
To nosečnost sem sicer bolj malo na rr, razlog - tokrat mi ni treba ležati in sem vsepovsod pa mali seveda..ampak se trudim... upam da mi ta utrujenost v prvih mesecih hitro mine ker hodim  že s kurami spat, jooooj... ponavadi sem vsaj zvečer malo sem pokukala sedaj pa zaspim ko uspavam malega ccc..

Aja za podatke še.. sem iz Rad., menda bo bejba, samo nekako ne verjamem v to...ah bomo vidli, če ne druzga na 3d uz...

< Sporočilo je popravil Erin -- 8.10.2010 17:01:08 >

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
8.10.2010 18:44:36   
nov2010
Hoj, hoj!

no današnji dan sem pa kar izkoristla. Zjutraj sem najprej malo prah pobrisala in pa wc ter kpalnico spucala.
potlej okol 12ih ko se je malo ogrelo pa sva šle s sestro nabirat kostanj, sicer ga nisva kaj velik nabrale ampak za ene švoh dvakrat pa bo. Potlej skuhala kosilo po kosilu pa me je dragi prštimov da naj vseeno mal počijem in sem za 2 urici zaspalakot top.

Zvečer imamo pa še praznovanje rojstnega dne od svaka. Najprej bowling nato večerja. seveda bom pri bowlinhu jaz predvsem glavna navijačica.

Lija in Zinchy - upam in držimo pesti da se bo med vikendom res kaj zgodilo in vama v ponedeljek ne bo potrebno it na amnio.

Uživejte še naprej, zdej pa šibam v kopalnico se morma počas naštimat za na žur!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
8.10.2010 19:34:04   
lija30
ojla,

no danes popoldan sem na hlačkah opazila, kepo prozorne sluzi-čist gumjaste?Ali je to začetekda se bo porod začel?K sem brala,da čep v vsebuje tudi krvi, prim meni pa tega ni bilo!

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
8.10.2010 20:27:56   
zinchy
lija jest mam tud že cel dan povečano belo sluz..ampk kukr jest vem to ni čep.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
8.10.2010 22:18:20   
sandry_ca
evo pa se vam je pridružla še ena nova gorenjska nosečka user posted image

Življenje je kot ogledalo; smeje se ti, če ga gledaš nasmejano.. <3

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
8.10.2010 22:22:22   
zinchy
Sandry_ca dobrodošla user posted image user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu sandry_ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
8.10.2010 22:33:55   
sandry_ca
hvala hvala user posted image user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
8.10.2010 23:19:47   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

lija jest mam tud že cel dan povečano belo sluz..ampk kukr jest vem to ni čep.

ja sej jaz imam tud ponvadi povečan bel tok.Sam ta je pa čist drugače izgledal.K ena sluzasta kepa,si jo kamot v roko prijel.

Mene pa tko sam leva stran boli od križa, pa vse do strani, a ne vem a sem kaj priščipnila.Me tolk zaboli na čase da komaj hodim!
Na kakpen način pa bili tebe zinchy?

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
8.10.2010 23:25:20   
zinchy
ja pol pa lahko da je..neb si upala trdit karkol k ne vemuser posted image mene pa boli v krizu pa spika..pa medenica pa kolki me bolijo ze 3 dni,tko hodm k stara mamauser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
8.10.2010 23:28:08   
zinchy
lija kaj zdej to a bova ta teden rodile al kaj?????user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
8.10.2010 23:40:09   
lija30
a ti tud ne moreš spat?jaz sem čist adijo me na vsake tolk časa na levi strani  v križ uščipne,in tk boli,da ne vem kaj bi sama s sabo.Tko,da ne vem kolk bom danes kej spala.Pa še trebuh mi noro otrdeva!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
9.10.2010 9:21:05   
zinchy
jutrouser posted image
še zmer sm kle v enem kosuuser posted image in spet sm se ob pol 3h zbudila z bolećinami v križu in trebuhu in zravn se z neizmeno lakotouser posted image no zdej me pa ze res mal jezi tale fante,rok mam jutr on pa kr počiva!!!!! user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
9.10.2010 10:15:07   
lija30
jutro tud od mene!Jaz sem danes ful dober spala, res ne vem kaj je zdej to.Nč več me ne boli križ, o popadkih ne duna ne sluha, spet sem kot rožca!

Po moje so nama zinchy narobe datum določiluser posted image A kaj bi to lahko bilo?

Sedaj semsi lig mlečni gre naredila za zajtrk, da videm a se bo otočiček kej zbudil in začel brcat, ker po noči ni nič!Pa je rekla dohtarca da moram sedaj štet gib

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
9.10.2010 12:30:07   
sandry_ca
a dj no tale tvoj sine je pa čist trmast user posted image sej bo dans prlezu vn, mam js tak filnig :)
no pa soroč če bo res kej...držim pesti :Duser posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
9.10.2010 13:18:35   
iskrca
sandryca dobrodošlauser posted image  dej nam kej povej o seb, iz kje si pa kdaj maš rok,...sej veš da smo firbčneuser posted image user posted image

punci moji ne se preveč obremenjevat z datumom, datum je samo za okvirnost, da se glede njega potem orientirajo, ful mal žensk rodi na rok, na žalost, bi blo res bolj simpluser posted image user posted image   Dostkrat se tud zmotijouser posted image  
Zdej si vajinauser posted image  izbirata dan pa datum, ki jima bo všečuser posted image  Jst mislim da ciljata na 10.10., bi bil res lep datum, aneuser posted image  No evo dans si še odpočijta, uživajta v soboti s svojima user posted image , pa mal user posted image , jutr pa že akcijauser posted image  
SEJ VEM da je težko čakat in čakat, če kdo ve, vem jstuser posted image ,vsak dan (že par dni pred rokom, pa pol še doooolgih 14 dni) so me klical pa sms-iuser posted image , če je že kaj... kot da ne bi sporočilauser posted image , pa vsi so mi govoril, še noben ni notr ostal, hahauser posted image , kot da sem to hotla slišatuser posted image   Ampak zdej v drugo, ko pa ma človek že mal izkušenj, je pa precej drugač, bom pa verjetno jst tista, ki bo user posted image  govorila, počaki še do jutr, da se danes še kolkr tolk naspim, pa to pa uno zrihtamuser posted image user posted image ,ker potem je lahko eno leto zelo pestro in zelo primanjkuje spanca, no lahko pa je dete zaspanček in ni problemovuser posted image  No sej, na enega takega zdaj ciljamouser posted image user posted image , ker smo se glih navadili spet spat kolikor toliko cele nočiuser posted image  
No pa še ena nauk iz te zgodbe, vsem ki jim povem za user posted image  rečem, da bom rodila nekje začetek majauser posted image user posted image user posted image  Pol pa so itak vprašanja, ja kdaj je to, pa rečem, da v prvi tretjiniuser posted image user posted image user posted image  Mah kaj takega res nočem še enkrat doživet.
No zdej sem se pa kr razpisalauser posted image
Skratka punce danes si še kaj privoščita, jutr pa obe rodituser posted image user posted image

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

Neposredna povezava do sporočila: 2367
9.10.2010 13:44:23   
Nina33
Sandry_ca, dobrodošla user posted image , za podatke ti je pa že Iskrca rekla.
Iskrca, se kr pod tvoj post podpišem, čeprav ne vem kako je, če morš čakat na user posted image user posted image . Pa midva sva tut tacga zdej "naredla" de bo spal, pr 1. nisva dost pazila user posted image (joj, upam de me uslišjo user posted image ). Sprašujejo pa mene to pot skor nič ne, sem zgleda v prvo dost uspešno grizla user posted image (clo preveč mogoče, kt to pot se mi pa zgovarja o tem user posted image ).
Erin, a punca bo, pravjo? Bom kr rožasto štorkljo gor dala, kar bo pa bo user posted image . Za to, koga imaš pa že doma sem pa kr na ticker pogledala, de mu še hlačke popravim na modro user posted image . Popravljala bom pa, ko bo Sandry_ca kej sporočila podatkov, al pa ko bo treba kakšno oktrobrko zbrisat user posted image .
Zinchy, Lija, Pikica1111 navijamo za vas vse user posted image . No, se Pikica je mogoče že v Rimu kt se ni nč javla?
Miljon user posted image user posted image user posted image vsem. Pa nič drugza kot uživat do takrat, ko se mali ne odločijo na svet pokukat user posted image , nč se z datumi "psihirat".
Kosilo - če kera nima ideje user posted image - bo danes pri nas takole: boranija z mesom pa makarončki (take "črke" verjetno, so malemu tko "hecne" user posted image ).
Uživajte v sončku!!!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
9.10.2010 14:06:25   
sandry_ca
hvala za dobrodošlico :)
stara sm 24 let..rok pa imam baje 13.6 user posted image , tko da je use skupi še na začetku :) upejmo da bo potekalo vse ok :) držite pesti user posted image drugače prihajam iz Kranja, po poklicu sm med. sestra :) bo zadovoljivo :D?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
9.10.2010 14:14:08   
Nina33
Zadovoljivo user posted image , že posodabljam user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

Neposredna povezava do sporočila: 2370
9.10.2010 14:26:31   
Nina33

GORENJSKE NOSEČNICE
nik, starost, PDP, Nosečnost, št. otrok, spol, kraj, naslednji pregled

OKTOBER 2010
-      Zinchy, 23 let, PDP: 10.10.2010, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Kranj, CTG po želji
- lija30, 29 let, PDP: 11.10.2010, 1user posted image , 0user posted image user posted image , okolica Kranja, NP: 7.10.CTG in UZ
- pikica1111, 24 let, PDP: 12.10.2010, 1user posted image , 0user posted image user posted image , Kranj

NOVEMBER 2010
-      flik, 29 let, PDP: 12.11.2010, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image , okolica Šenčurja, NP: 20.10. CTG in P
-      nov2010, 29 let, PDP: 20.11.2010, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Kranj, NP: 13.10.

DECEMBER 2010
- BabyKitty, 21let, PDP: 2.12.2010, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Kranj
-     pinkalonca, 28 let, PDP: 25.12.2010, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Tržič

JANUAR 2011
 -     Janci F, 29 let, PDP: 22.1.2011, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , Kranj
-     Poka29, 30 let, PDP: 16.1.2011, 2user posted image , 0user posted image , user posted image , Kranj
- januarcek2011, 29 let, PDP: 25.1.2011, 3user posted image , 2user posted image , user posted image , Gorenjska

FEBRUAR 2011
- antoninap, 29 let, PDP: 4.2.2011, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Sr. Bela
- Nina33, 33 let, PDP: 13.2.2011, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , okolica Kranja, NP: 25.10.
-iluzija, 27 let, PDP: 12.2.2011, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , Kranj

MAREC 2011
- naja17, 29 let, PDP: 11.3.2010, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Jesenice

APRIL 2011
- Tira, 28 let, PDP: 1.4.2011, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , Kranj
- iskrca, 29 let, PDP: 24.4.2011, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , Kranj
- Erin, 29 let, PDP: 10.4.2011, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , Gorenjska

MAJ 2011

JUNIJ2011
- Sandry_ca, 24 let, PDP:13.6.2011, ? user posted image , ? user posted image , user posted image , Kranj

user posted image  nas je: 18

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
9.10.2010 17:46:56   
BabyKitty
Elow punce... da se po dolgem času malo javim user posted image

Me, ki smo iz okolice porodnišnice user posted image kdaj gremo vozičkat user posted image moje dete že nestrpno čaka, da bi prišlo na svet user posted image

Punce, ki ste že rodile, ali pa imate že vsaj kaj nabavljeno... kje ste kupovale tetra pleničke, kozmetiko, pa modrčke za dojenje ipd. Sama razmišljam o Mullerju... je katera sprobala? So kakšne razlike?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
9.10.2010 20:14:30   
zinchy
babykitty evo jest morm najprej rodit pol pa lah gremo vozičkatuser posted image
Oh jest sm že čist obupala,da bo sine kej kmal vn pršu,nč ne kažeuser posted image
kako ste punce?? bušiji uredu?

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
9.10.2010 20:26:40   
BabyKitty
zinchy seveda bo vn pršu... sam ne da se mu še... še mal bi spal pri mamici na toplem user posted image moj se mi zdi pa da ma lih obratno željo... se mi zdi da bi rd čimprej vn pršu, kar mi pa ni čist nč všeč, sej more še ene 4 tedne počakat user posted image Sem dobila v četrtek že prve lažne popadke in me je kr fino že zaskrbel user posted image  

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
9.10.2010 20:50:33   
pikica1111
pozdravljene punce, kako ste? pri meni se tudi še nič ne dogaja :( skoz bolj se mi zdi da še neki časa ne bo nič, da bo tamala zamujala user posted image drgac se pa kr potepam zdj k lahk še mal izkoristim :) upam na ju3 k je tak lep datum :)

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?