|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
12.10.2010 9:59:45   
zinchy
trsica dobrodošla!!user posted image za dvojčke in želim ti lepo nosečnostuser posted image
Nina bravio za seznam k ga tkole lepo urejaš.Ja ne vem kaj moj mali štrajka,zgleda da b su rd se enkrat s tabo na kavouser posted image Jutri me spet čaka amnia mene pa se od včerej vse boli.Ampak so mi pa vživeli sineta prej je bil tko miren par dni,od včerej od manie pa skos razgrajauser posted image

Flik nč se ne dogajauser posted image saj men ne.

LIja,Pikica????

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu flik)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
12.10.2010 10:11:00   
Mišyka
Da se še na tej temi mal oglasim... Tukaj vas je veliko že bolj proti koncu nosečnosti, vidim. Jst sem trenutno v 21.tednu.

A je mogoče katera šla samoplačniško na 3D v Kranjsko porodnišnico in kakšni so bili rezultati?

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
12.10.2010 12:33:35   
lija30
vsem novim članicam ena lepa dobrodošlicauser posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
12.10.2010 12:36:39   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: flik

Dobrodošli DeVilla in Tršicauser posted image ! Jest tut nobene ne poznam, se pa kar tipkamo tkole gor, tko da lepo, da sta se pridružileuser posted image .

Nina33:  ko boš spet kej seznamčk popravljala, mojmu sinčku lohk oblečeš modre hlače. Sej bi sama, pa ne znam oz. tega nimam v naboru!?

Sicer sem pa včer skočila v por. na posvet za epiduralno, morm pohvalt anesteziologa, da si je res čas vzel in odgovoril na vsa vprašanjauser posted image . Mogoče bomo pa zdej v drugo probal z epi., kaj pa vem, mam še mal časa, da potuhtam.

Zinchy, Lija, Pikica1111  - že kaj dogaja?

pri meni se še nič ne dogaja.Še manj kot se je za vikend!Tko,da ,...........

(odgovor članu flik)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
12.10.2010 12:38:15   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

trsica dobrodošla!!user posted image za dvojčke in želim ti lepo nosečnostuser posted image
Nina bravio za seznam k ga tkole lepo urejaš.Ja ne vem kaj moj mali štrajka,zgleda da b su rd se enkrat s tabo na kavouser posted image Jutri me spet čaka amnia mene pa se od včerej vse boli.Ampak so mi pa vživeli sineta prej je bil tko miren par dni,od včerej od manie pa skos razgrajauser posted image

Flik nč se ne dogajauser posted image saj men ne.

LIja,Pikica????

še prisotna.Se že psihično pripravljam, na jutrišnjo amioskopijo!Jutr bo ziher kšen ginekolog to delalauser posted image A tvoj hodi s tabo na pregelde sedaj?

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
12.10.2010 12:38:56   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Da se še na tej temi mal oglasim... Tukaj vas je veliko že bolj proti koncu nosečnosti, vidim. Jst sem trenutno v 21.tednu.

A je mogoče katera šla samoplačniško na 3D v Kranjsko porodnišnico in kakšni so bili rezultati?

jaz sem šla v Domžale k doktor Strahovi!

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
12.10.2010 13:55:10   
zinchy

IZVIRNO SPOROČILO: lija30

še prisotna.Se že psihično pripravljam, na jutrišnjo amioskopijo!Jutr bo ziher kšen ginekolog to delalauser posted image A tvoj hodi s tabo na pregelde sedaj?

jest sm tko zmenjena,da me mami pele zjutrej k je doma.Moj gre pa delat pol ga pa pokličem,če bo kej k 5 min. stran dela.Če ma pa čs nej pa le gre s tabo.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
12.10.2010 15:22:41   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

IZVIRNO SPOROČILO: lija30

ja sem moj me zdej zadnja dva tedna vedno pelje na pregled!Se je tko zmenil na šihtu!user posted image A pa gredo pol partnerji lahko zraven na amioskopijo,a kako imajo to zrihtano?

jest sm tko zmenjena,da me mami pele zjutrej k je doma.Moj gre pa delat pol ga pa pokličem,če bo kej k 5 min. stran dela.Če ma pa čs nej pa le gre s tabo.

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
12.10.2010 17:27:49   
lija30
kje pa ste vse gorenjkeuser posted image a ste se vse poskrile!
Jaz čakam,da možek iz službe pride, je danes mal potegnil.
Jaz sem pa ravno mal zakurila, je sedaj tko lepo toplo v hiški, pa uživam na ležaniku!user posted image

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
12.10.2010 20:07:35   
antoninap
Tudi od mene en lep pozdrav novinke! user posted image

Midva sva pa še mal gorenjca in kuriva samo kopalnico user posted image Imamo v spodnjem delu bajte ogromen bivalni prostor (kuhinjo, jedilnico, dnevno, knjižnico) in same šipe, tako da se s sončkom grejemo, čeprav počasi bo treba navit talno, ker se je konkretno shladilo user posted image

Drugače sva se pa danes malo po Ljubljani potepala in seveda zavila v BC in itak odšla ven s kup opreme spet user posted image Sva kupila čebriček in stojalo, podlogo za previjalno, termometer za vodo/sobico in aspirator za nosek pucat user posted image Joj, me je že strah, ko bo vse s seznama pokupljeno user posted image

Drugače sem se pa v BC pri dudah skoraj zacementirala ... full imajo corti ... samo ne vem, a je to treba že od začetka kaj imet, nest v porodnišnico, kdaj jo user posted image ponudiš, katere znamke, silikonsko ali lateks ... ah ja, toliko vprašanj user posted image

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
12.10.2010 20:10:48   
iskrca
lija te lahk potolažim, da od petih različnih G, mi je šel edin Gregorač na živce, pa pri njem me je res boleluser posted image  Tko da imaš precej možnosti, da bo vse ok!user posted image
Se pa mogoče jutr vidmo, ker imam jst pa pregled zjutri tamuser posted image

Jst sem imela pa dans NS user posted image user posted image user posted image user posted image  Naš user posted image prav lepo uživa v trebuščku, je ves čas spal in kolcaluser posted image user posted image user posted image   Smo se res smejal z G, pol se je pa le tok prebudil, da nama je mal pomahal pa par obratov naredil in zaspal nazajuser posted image  Pa HB ustreza tednom in mi ni kej datuma spreminjal, ker malauser posted image je bila prava velikanka. Ta bo pa po meniuser posted image user posted image user posted image  Uh kakšen mir bo pri hišiuser posted image user posted image user posted image user posted image  Sploh če bo bikicauser posted image user posted image

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
12.10.2010 21:26:24   
Patty81
Halo punce, kako kaj? Jaz žal zdaj težje sledim kaj se dogaja, skoz je akcija doma :). BI vam rada naložila slikco od mojga Jakoba pa ne znam...user posted image
HELP! user posted image

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
12.10.2010 21:42:20   
Patty81

< Sporočilo je popravil Patty81 -- 12.10.2010 21:44:49 >

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
12.10.2010 21:43:39   
Patty81

< Sporočilo je popravil Patty81 -- 12.10.2010 21:44:16 >

(odgovor članu Patty81)

Slike iz albuma
Neposredna povezava do sporočila: 2439
12.10.2010 21:46:21   
zinchy
patty dobrodošla spet med namiuser posted image upam,da se fajn rihtate.za sliko gor dt sm pa jest ze pozabla kako to gre morm mal pobrskat kje ze to pišeuser posted image
No mene dons spet daje,otrdevanje trebuha,bolečine v krizu in v sprednjem delu.Zdej se pa že kr vleče tole vse skupiuser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
12.10.2010 21:47:26   
zinchy
patty kok je luštkan fantk!!!!user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
12.10.2010 22:11:16   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: iskrca

lija te lahk potolažim, da od petih različnih G, mi je šel edin Gregorač na živce, pa pri njem me je res boleluser posted image  Tko

upam,da jutri ne naletim lih na njegauser posted image Da bo kšen nežen jutri delala!
A si ti pol kej krvavela po amioskopiji?A to ti sam amioskopijo naredijo, atud kakpen UV?

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
12.10.2010 22:12:27   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: Patty81

KOLK JE CORTKAN:)))))

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
13.10.2010 9:20:59   
trsica
Hojla. Jaz se danes ne počutim dobro. user posted image Trebuh me v spodnjem delu boli že od včeraj zvečer. In samo ležim in počivam.

Eno vprašanje. A ve katera še za kakšne dodatke ala Mg, Ca, Fe, pa da niso šumeče tablete. Te mi namreč že ven lezejo iz vseh odprtin. user posted image

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
13.10.2010 9:22:01   
trsica
Patty81, lepi fantek z zelo lepim imenom. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
13.10.2010 10:00:06   
flik
Živjo,

evo mene s sprehoda user posted image .  KAko ste kaj gorenjke danes?

Patty
- zeloooo luštkan sinek!!!

Tršica, ti si kar privošči počivanje. Upam, da bolečine čim prej minejo, a si kaj pretiravala včeraj s kakim delom in je prišlo za tabo? Hm, je pa res, da nosit dva ni mačji kašelj, že če sklepam po sebi, pa imam (le) enega v buhiju user posted image .
Glede dodatkov - jaz pijem donat, k ima veliko Mg in Ca. Gin mi je dal tut sirup Legofer (železo), ampak mi je bil fil zanič, tko da mi je šlo na bruhanje po njem, pol sem presedlala na ene žel. tablete - po njih sm mela ful drisko. Zdej pa kr vzamem ene naravne žel. tabletke od Calivite (ne vem, če poznaš). Po teh nimam težav, pa tut kri je ok, tko da fajn.

uživajte!

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
13.10.2010 10:26:42   
pikica1111
lep pozdrav, kako ste danes? jst sm že čist naveličana, pa nič se sploh ne dogaja :((( očitno se ne bom izgonila AS ju3. Lija30, Zinchy kako je bilo?

(odgovor članu flik)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
13.10.2010 14:19:22   
Pia*
Punce mi lahko ena razloži kaj pomeni AS kaj sploh delajo postopek. Kajti meni je ginekologinja rekla da ni vaginalnih pregledov med nosečnostjo, sedaj ko pa berem vas pa mislim, da ni ravno tako.

Sicer pa srečno vsem,ki čakate svoje sončkeuser posted image

(odgovor članu pikica1111)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
13.10.2010 14:24:59   
sandry_ca
ZINCHY je rodila user posted image user posted image ...samo tko da veste punce :)

Življenje je kot ogledalo; smeje se ti, če ga gledaš nasmejano.. <3

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
13.10.2010 16:08:40   
Patty81
Jeee, bravo Zinchy!!! Čestitke!user posted image

(odgovor članu sandry_ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......