|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
11.10.2010 10:31:41   
cukica
samsara04 še od mene čestitke,...
user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
11.10.2010 10:35:21   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

teyla, preveč kompliciraš user posted image

Bom jaz po šolsko napisala:
- če je slika na netu, narediš desni klik/kopiraj in v postu desni klik/prilepi
- če je slika taka, kot npr. tista krompirjeva pita, desni klik/lastnosti/kopiraš link in v postu dodaš spredaj [img] in zadaj [/img] brez presledkov
- če je slika na računalniku, greš na npr. www.shrani.si, jo naložiš in kopiraš link, ki vsebuje kodo [img]...

Ni važno, kako velika je slika, ker jo RR sam pomanjša user posted image

No jaz bi se raje izrazila, da sme preveč natančna. user posted image Vem, da sem taka, ja.  user posted image
No, jaz nikoli ne kopiram direktnih linkov. kar se pa velikih slikic tiče, je že res, da jih forum pomanjša, ampak se najprej naložijo kot velike in to traja. Ena ali 2 taki sliki ni nič takega, ampak štala se začne, ko je takih slik 5+, takrat je pa skorajda vse na hitrosti mravljice. Spet kompliciram, ane? user posted image

Aja glede zaprtosti, meni pomaga pomarančni sok na tešče zjutraj. Me požene na wc v 10 min, čeprav konkretnih težav nimam (tok, tok). Zajtrk jem pa šele po soku. Pa activia tudi pomaga, kar probajte. Greš na wc v 15 min. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
11.10.2010 10:55:35   
Patrisha
vipercat hvala da si me spomnila :) kufeeeeeeeee beli mmmmm :D morem sodelavko podrezat ce smo za akcijo :)

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
11.10.2010 11:07:02   
maurica
patrisha; mura je mogoče malo širša, ampak jaz vidim to kot prednost, sploh potem, ko je user posted image malo večji (je ful komot). Pa na forumih sem brala, da se zelo dobro obnese. Bova pa tudi midva morala pohiteti z naročilom, predvsem zaradi barve (ena nama je zelo všeč in je ne bodo več delali za modele 2011).

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
11.10.2010 11:11:58   
Teyla
trsica sem šele zdajle ugotovila: vse najboljše za rojstni dan!!!   user posted image  user posted image  user posted image

Veliko lepega ti želim.

user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 11.10.2010 11:12:25 >

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
   [Brisano sporočilo]
11.10.2010 11:31:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4206
11.10.2010 12:43:47   
trsica
user posted image Hvala.

p.s. sem se ravno prebudila. spet. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
11.10.2010 12:56:52   
sara1986
trsica, vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
11.10.2010 13:19:40   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka
hayabusa kašna prečudovita torta! Pa buškica tud user posted image  A to sama delaš take torte al kako? Vmes sem par dni mal mrknila na forumu, tko da nisem čist na tekočem.

hja, tale je bla po dolgem času, pa hotela sem da je nekaj posebnega ker je prvi roj. dan bolj kot za otroka zame poseben. Bila je dobra, edino izgledala ni kot sem si zamislila, je pa važno da je otrok vedel da je gor kuža - ker vsakič ko kje kakega vidi zalaja in to je bilo to, ostalo vse nepomembno!user posted image

Tršica ...

user posted image

< Sporočilo je popravil hayabusa -- 11.10.2010 13:20:03 >

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
11.10.2010 13:24:25   
Patrisha
hepi brzdej tu juuuuuuuu, hepi brzdej tu juuuuu, hepi brzdej dir trsica, hepi brzdej tu juuuu :) mwaa user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
11.10.2010 13:39:26   
Nina33
Tršica, klele pa mal bl pozno user posted image : VSE NAJBOLJŠE!!! Pr src me še ne stiska, se pa spomnim občasno takega občutka s 1.user posted image , a le če sem se na hrbet ulegla user posted image . Verjetn res prtiska.
Mišyka, super za fajn pregleda, pa za brcike user posted image .
Zaprtost: spijem vsaj liter jogurta na dan, vsaj 2-3dcl mlačnega postanega Donata, mleko je tut po želji (pogosto s kosmiči - takimi in drugačnimi), vode spijem na hektolitre (vsakič, ko grem mim pipe user posted image ), bašem se z vlakninastimi zadevami, pijem kavo (kr navadno, mal manj močno mogoče kot običajno, al moj pravi, de zdej je pa ta prava user posted image ), Mg tabletko vsak dan nagravžno mlačno/toplo spijem... ne vem, sem že pr Šimnu imela enake probleme user posted image . Bom še suhe slive probala, čeprav mi ne dišijo glih user posted image . O hemoroidih pa rajš ne bi, bom napisala sam HB za Modolex, vsaj mičken odleže. Po tejle včerajšnji "akciji" bom tut jaz rabila teden, dva "okrevanja".
Glede popanja slikic ipd. : jaz sem navdušenka nad copy/paste user posted image
Kaj kosilate kej danes?

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
11.10.2010 13:42:41   
Patrisha
Nina33 juhej NIC ne kuham :DD pride hani bani in grema jest v rudnik v mehisko rest. na solatko - vsaj jaz... mi neneormalno pase kislo :)) pa otrocku opazam da tut.. cist ponori :)

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
11.10.2010 13:51:43   
Nina33
Patrisha super user posted image . Sej jaz u bistvu tut nam nč kuhala, sem se tko odločila. Sam pšanca od včeri bom pogrela user posted image , pa mal bulgurja in špinače zravn (to je tko hitr narjen, de se sploh ne more temu kuhanje rečt - razen če si desc user posted image ), pa kurjo župco bom dala iz skrinje in jo pogrela (do črnega user posted image ).

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
11.10.2010 14:05:15   
Patrisha
Nina33 uja tale crna juha mora bit qulska :DD sicer pa ja, ceber juhe sem tudi jaz ucere skuhala... tako, da za jutri mam cetrt kosila tut konc :) za jutri pa se zbiram ideje :))

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
11.10.2010 14:09:16   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Patrisha super user posted image . Sej jaz u bistvu tut nam nč kuhala, sem se tko odločila. Sam pšanca od včeri bom pogrela user posted image , pa mal bulgurja in špinače zravn (to je tko hitr narjen, de se sploh ne more temu kuhanje rečt - razen če si desc user posted image ), pa kurjo župco bom dala iz skrinje in jo pogrela (do črnega user posted image ).

Ne pozabit vrat zapret, pa se za računalnik vsest. Garantiram da boš mela shopping za novo posodo. user posted image

Jaz sem pojedla dva sendviča, dragi ima pa doma še včerajšnji peklenski golaž in polento. jaz si bom pa verjetno kakšno juhico naredila. Ker jutri bova spet na sendvičih. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
11.10.2010 14:16:20   
HoneybeeMaja
Ola punce!

trsica vse najboljše tudi z moje strani user posted image user posted image user posted image ,pa čimdlje 3 v 1user posted image ! user posted image

Če ima katera težave s hemoroidi,preverjeno pomaga mazilo Hadensa Salbe,ki pa se ga žal pri nas ne da dobit,jaz ga kupujem v lekarni v Avstriji,primerno tudi za nosečnice.Pri meni so se zgodili zaradi zaprtja,po uporabi mazila sem bila v treh dneh rešena,tako da priporočam!

Mene je pa danes na pregledu čakalo presenečenje,moj ginekolog se je poslovil in po novem dela v Murski soboti,kakorkoli,če sem čisto iskrena niti nisem razočarana,ker se mi je zdela precej nezainteresiran,pa vsakič znova (vsaj 3x) mi je na pregledu čestital za dvojčke user posted image .Skratka danes sem dobila novega ginekologa,ki si je zame vzel celo 20 minut časa in me je dejansko pogledal,Bogu hvala,prvič mi je izmeril tudi maternični vrat (je bil šokiran,zakaj se do zdaj tega nihče ni spomnil user posted image ),ki je dovolj dolg in čisto zaprt user posted image .Skratka mi je odleglo,pa zdaj neprimerno bolj varno počutim.Dobila sem napotnico za preiskave urina in krvi (vključno z testom glukoze),napotnico za transfuziologijo zato ker sem Rh- in moram dobiti v 28 tednu injekcijo,pa napotnico za še en UZ user posted image .

Za seznam: NP 26.10.

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
11.10.2010 14:20:20   
Tretjedete
Ojla punce!

Čestitke za uspešne preglede in za Muser posted image . Mi smo vredu, bebica brca in se očitno dobro počuti....

Glede kil se ni treba pretirano obremenjevati; ok, ne zdaj jesti za tri nore, ampak gredo po porodu lepo dol. Dojenčki vse dol spocuzajouser posted image . Nespanje, sprehodi, povrh pa še dojenje in kile gredo dol. Jaz sem optimistka...

šebela, prevleka za dež ni nujna, ker dejansko ko dežuje, ne gre na sprehod, vsaj jaz nisem hodila, vreča pa mi je super.

Vse to bom morala nabaviti, ker mi zadeve od dvojčkov ne pridejo v poštevuser posted image . Se nagibam k vozičku Mutsy 4 Rider... Ga je mgoče katera gledala?? Se pa res ne zloži na malo...

meta21, moja dva sta pa leto dni bila pri nama v sobi; sta sicer lepo spala, ampak sta se izmenično zbujala, tako da sva z možem na začetku funkcionirala napol v spanjuuser posted image . Sicer pa me otroci v spalnici ne motijo, mi se radi stiskamo in spalnica nam ni samo prostor za intimno zakonsko življenje starševuser posted image . Kriza tole s sščitnico... Upam, da bo tokrat vse minilo brez težav...

Strije: jih v nosečnosti nisem fasala, upam, da tako ostane, jih pa imam po prsih še iz prednosečnišnih časov, ko sem začela jemati KT so se mi v prvem meseu joški tako napihnili, da sem kuj strije fasala... Kaj čmo, me ne motijo...

hayabusa, čudovita torta. Si sama tole dekorirala??? Pa seveda vse najboljše...

Nina33, aaaaaaaa, čudovite stvari.... Seveda so vse "nujno potrebne"user posted image . Pa bejž spatuser posted image .

Honeybee Maja, jaz sem za dvojčka imela ABC design, trikolesnik, pa ni bil ne vem kaj... NI bil stabilen (kar je itak značilno za trikolesnike), pa širok, da v pol trgovin nisem mogla z njim.... Katastrofauser posted image . Pa super za novega temeljitega ginekologa.

Tamy82, po moljih izkušnjah rabiš kar precej teh malih oblačilc, sploh če dojenček precej poliva in ga je posledično praktično po vsakem hranjenju potrebno preobleči. Jaz bom kupila za začetek št. 56.... Ne bom pa imela teh tetra in mako majičk, ampak kar bodije na preklop, so mi bolj praktični... Št. 62 pa je za moje pojme za tako male preveč; ne vem no, meni ne sede, da je tri mesece v oblačilih s podvihanimi rokavi... Razen seveda če je dojenček ogromen, ampak večina jih je povprečnih.

Petrap, samo da sta bebici okuser posted image

Mišyka, čestitke za uspešno morfologijo in za user posted image .

Gospa samsara04, ČESTITAMuser posted image .

tršica, vse najboljše!

Jaz pa sem, od kar sem noseča, bolj odprtauser posted image . Grem vsak dan, kar je za mene redkost...

Se beremo...

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
11.10.2010 14:31:07   
šebela
Hoj čveke!
Tršica vse najboljše! nas je pa očitno kr nekaj oktoberk.... tud jaz sem se v začetku meseca postarala, tako da če bo katera rihtala seznam jih imam zdaj že 28, NP pa 28.10.
Maurica: Midve imava ocitno enak okus za vozičke, mi tudi gledamo Mura 3 in všeč nam je Mutsy in tudi jaz sem se spraševala zakaj niso 3 kolesniki, so pa vseeno res fajn vodljivi. Ga ma moja soseda in je ful zadovoljna. Meni edino niso všeč barve, ker se tako svetijo oz. bleščijo v soncu, ker je tako tkanje. Pa če ful so dražji od Maxi cosi. Meni so za Maxi Cosi v BC rekli, da imajo več ali manj vse na zalogi, tako da če je kjer koli v Slo ga dobiš v 14 dneh. Strehica je pa res malo problematična, sam baje če paziš in jo vedno zlagaš pravilno ni panike.
Zaprte, glede na to da so trgatve bi vam svež mošt lahko prav prišel user posted image

(odgovor članu Tretjedete)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
11.10.2010 14:36:26   
šebela
Tretjedete jaz sem glih zadnjič gledala Mutsy 4 rider in se mi zdi res super, sem že zgoraj malo pokomentirala. So mi zračunali, da bi me prišlo ogrodje, športni del in košara cca. 580 eurov. Potem pa še adapter in lupinica maxi cosi 180 eurov (ker lupinice niso najboljše). Tako da je kr drag. In dobavni rok je okoli 2 meseca, tako da je treba pohitet.

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
11.10.2010 15:09:55   
cukica
trsica vse naj naj,....
user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
11.10.2010 15:20:58   
maurica
trsica; vse najboljše user posted image user posted image

šebela; moja kolegica ima mutsyja in ga zelo pohvali. V bistvu je čisto OK voziček, meni samo po zunanjosti ni preveč všeč. Mura 3 pa mi je res ful ful lep. Muro 4 imajo zdaj v BC v akciji, samo meni ni tako všeč.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
11.10.2010 15:29:48   
samsara04
trsica, vse najboljše Ti želim!

Hvala še enkrat za čestitke, se posebej cukici za lep verz.

Glede zaprtosti meni pomaga da čez noč namočim v malo vode 2 žlici lanenih semen, katere zjutraj pojem v jogurtu s kosmiči.

Lp

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
11.10.2010 15:33:05   
Mišyka
Trsica HAPPY B-DAY!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
11.10.2010 15:34:00   
tamy82
Trsica vse naj naj še tukaj! user posted image  user posted image

HoneybeeMaja potem pa fajn, da si dobila novega G! Sicer malo čudno, da nič ne obvestijo, ampak važno, da je zdej boljše user posted image

Za kosilo sem se jaz danes kar pri mami najedla user posted image tako da mi ni bilo treba kuhat. No, sej sem si zaslužila, sem ji pomagala celo dopoldne (sicer se res nism ravno pretegnila user posted image ).

Z zaprtostjo HB (še) nimam problemov, tako da je vse normalno kot pred nosečnostjo. Upam, da tako tudi ostane user posted image

Pa hvala Teyli in Trsici za ta novodila glede slikic, ma ne vem če sem prav razumela user posted image ne, sej bom poskusila naslednjič user posted image

samsara dej vsaj kakšno slikco deli z nami, ko jih boš mela, saj veš da smo firbčne kakšni ste bli user posted image

Uživajte preostanek dneva, mene potem ob 6h čaka še telovadba - komaj že čakam, ker sem včeraj cel dan sedela user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
11.10.2010 15:43:19   
tamy82

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

user posted image

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P: 26.10.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčna, user posted image user posted image , P:14.10
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 13.10
user posted image suzy29, 29, Laško, 4.user posted image , user posted imageuser posted image , P: 12.10.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.10.

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 20.10.

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image rebeka84, 26, ______, 2.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image annai, __, _______, user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2.user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image , P: 22.10.
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 27.10., 3D: 18.10.
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5.user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2.user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P: 2.11.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P: 13.10.
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 29.10.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Rea35, 35, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

6.2.
user posted image vrtnica21,
33, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1.user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image  user posted image , P: 26.10.
user posted image Anonimna, __, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.10.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image ,user posted image , P: 26.10.

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 27.10.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: 2.11.
user posted image marjetka, 28, ________, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image berti2, 34, ________, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 14.10.
user posted image petrap, 26, Dolenjska, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 3.11.

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: 4.11.

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image ina5505, 40, Šentjur, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 27.10.
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P: 25.10.
user posted image mija24, 24, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image trsica, 33, Kranj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image user posted imageuser posted image  user posted image , P: 20.10.
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2.user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Zasi, 27, Lovrenc na Dravskem polju, 1. user posted image ,user posted image , user posted image , P: 15.10.

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted imageuser posted image  user posted image , user posted imageuser posted image , P: 3.11.
user posted image šebela, 28, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted imageuser posted image , P: 28.10.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

17.2.
user posted image
Barva,
33, Kamnik, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , M: 2.11.
user posted image
Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 26.10.

user posted image

19.2.

user posted image Registirana
, 31, Štajerska, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , P: 3.11.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3.user posted image , user posted image , user posted image , M: 15.10.
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , M: 27.10., 3D: 19.10.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.10.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted imageuser posted image , P in M: 14.10
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 8.11.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 18.10.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 14.10.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , M: 19.10.

25.2.

user posted image pinwheel
, __, ___, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.

27.2.
user posted image babynitka, 25, __, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.10.
user posted image inia,30,__, 2.user posted imageuser posted image user posted image , user posted image , user posted image , M:18.10.

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3.user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image biljana l, 32, Novo mesto, 4.user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , M: 14.10.

Skupaj nosečk: 74 user posted image
Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image

user posted image : 18
user posted image : 18
user posted image : 43

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image user posted image
huda83 user posted image user posted image
abv1 user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?