Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 0:05:41
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Čuj Persida, svakinjo si že spoznala? Ja,ja se je uspela pokazat.Malo se skriva pred nami ne vem ,če se bacpencerov boji al kak .Ne je nič samo sladkarije ,pa pico .Saj ni tak hudo samo skor tak .Drugač,pa še kar vredi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 0:07:01
|
|
|
|
tasa_m
|
Pa veš da nebom nate pozabla Bom te zaposlila. Boš bodije šivala pa take stvari, ko jih deca rabijo. Bota z babi odrle trgovino, še sreča da mama ne zna bodijev štrikat, tak da boš tud ti mela kaj dela. Kaj brezrokavniki so vam prav? Al si jih že za Barbi nardila??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 0:08:25
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa veš da nebom nate pozabla Bom te zaposlila. Boš bodije šivala pa take stvari, ko jih deca rabijo. Bota z babi odrle trgovino, še sreča da mama ne zna bodijev štrikat, tak da boš tud ti mela kaj dela. Kaj brezrokavniki so vam prav? Al si jih že za Barbi nardila?? Ja saj bo počasi zaj kaka šminkarska slika . Brezrokavnikov nebomo več prali
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 0:08:26
|
|
|
|
tasa_m
|
vidiš kak si znama midve porazdelit prva mesta. Enkrat ti, drugič jaz Pa sem ti rekla, ki je david prej hodo. KAj se te nisi mogla prej ti po Lenarti potikat al kaj? JAz bi bla že prav domača pr vam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 0:09:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ja saj bo počasi zaj kaka šminkarska slika . Brezrokavnikov nebomo več prali ma ne, v lenart jih usput nesi,. Ko veš da se dlje časa nebo javla veš da jih je skrčla. To moja mama tud zna in to rada dela.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 0:10:22
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m vidiš kak si znama midve porazdelit prva mesta. Enkrat ti, drugič jaz Pa sem ti rekla, ki je david prej hodo. KAj se te nisi mogla prej ti po Lenarti potikat al kaj? JAz bi bla že prav domača pr vam Bom ga vprašala ,če vzame mamice z otroki . Bom rekla ,da mi take svakinje bolj ležijo . Po Lenartu sem se potikala samo ne noseča
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 0:11:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Bom ga vprašala ,če vzame mamice z otroki . Bom rekla ,da mi take svakinje bolj ležijo . Po Lenartu sem se potikala samo ne noseča
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 0:12:17
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ja saj bo počasi zaj kaka šminkarska slika . Brezrokavnikov nebomo več prali ma ne, v lenart jih usput nesi,. Ko veš da se dlje časa nebo javla veš da jih je skrčla. To moja mama tud zna in to rada dela. Saj bote še meli enega otroka ne ? Pri ovratniku bom ,pa en gum zašila ,da bo šlo čez glavo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 0:13:59
|
|
|
|
tasa_m
|
Ja, mamo še enega v planu. Samo če barbiki ni šlo gor, akj te ti misliš da bom rodila mini mini mini verzijo otroka al kaj?Kaj ti ne veš da je za Barbi in Kevna vse bolj drago ker to pa moraš v BC kupovat
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 10.10.2010 0:14:37 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 0:14:06
|
|
|
|
PERSIDA
|
Čuješ na kaki način ste vi uvajali pire .Joj sem danes malo brala temo o krompiru
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 0:15:34
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ja, mamo še enega v planu. Samo če barbiki ni šlo gor, akj te ti misliš da bom rodila mini mini mini verzijo otroka al kaj? Če bo bolj drobčkano bitje boš že gor spravla.Bo otrok mislo ,da je v oklepu onem železnem ne ,pa v brezrokavniku
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 0:15:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čuješ na kaki način ste vi uvajali pire .Joj sem danes malo brala temo o krompiru mi smo ji ga kuj pr špinači cuj dali. Pa ona komplicira za vsak drek. Če noče bio korenčka, če noče kruha, če noče AM,... za ****
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 0:17:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Če bo bolj drobčkano bitje boš že gor spravla.Bo otrok mislo ,da je v oklepu onem železnem ne ,pa v brezrokavniku sploh če bo punčka (v kar močno upam) bo misla, da ma že kako ključavnico okol kot v starem veku (sem enkrat en film gledala)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 0:17:35
|
|
|
|
PERSIDA
|
Povej mi kaj je to neka fora na stolu,pa v omari,pa take nimam zaj cajta še to iskat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 0:18:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Povej mi kaj je to neka fora na stolu,pa v omari,pa take nimam zaj cajta še to iskat preberi. Sem ti poslala na Fb. Gre pa se, kje ti rada...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 0:19:01
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Če bo bolj drobčkano bitje boš že gor spravla.Bo otrok mislo ,da je v oklepu onem železnem ne ,pa v brezrokavniku sploh če bo punčka (v kar močno upam) bo misla, da ma že kako ključavnico okol kot v starem veku (sem enkrat en film gledala) Pol še ,pa ketna ,pa je zmagala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 0:19:32
|
|
|
|
tasa_m
|
Drage marčevke, poglejte prosim to: Med prvih 5 na top listi objav: PERSIDA in tasa file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/natasa/789.htm
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 0:20:48
|
|
|
|
tasa_m
|
pa da neboš kaj perverznega mislila. ... kje ti največkrat torbico pustiš !!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 0:22:05
|
|
|
|
PERSIDA
|
Moj se vsobi tak dere ,da me bo sem kap zadela kaj šele da bi tam spala zaj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 0:22:54
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa da neboš kaj perverznega mislila. ... kje ti največkrat torbico pustiš !! Že dve leti počiva ,uporabljam samo ruzak
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 0:23:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Moj se vsobi tak dere ,da me bo sem kap zadela kaj šele da bi tam spala zaj. kaj ga te muči? Kaj ti čepke posodim, sem si ene ful dobre kupla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 0:23:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa da neboš kaj perverznega mislila. ... kje ti največkrat torbico pustiš !! Že dve leti počiva ,uporabljam samo ruzak ti nisi za akcijo, nisi resna!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 0:25:35
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Moj se vsobi tak dere ,da me bo sem kap zadela kaj šele da bi tam spala zaj. kaj ga te muči? Kaj ti čepke posodim, sem si ene ful dobre kupla Bi jih z veseljem mela samo pol Anžeta nebom slišala Res nevem kam to vodi .Mu je dohtarca napisla napotico za psihologa ,pa mam mao upanja ,da se bo spravo kam ,ker še mi sploh omeno ni,da jo je dobil.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?