|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
10.10.2010 0:05:41   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Čuj Persida, svakinjo si že spoznala?

Ja,ja se je uspela pokazat.Malo se skriva pred nami ne vem ,če se bacpencerov boji al kakuser posted image user posted image user posted image .Ne je nič samo sladkarije ,pa picouser posted image user posted image user posted image user posted image .Saj ni tak hudo samo skor tak user posted image user posted image user posted image .Drugač,pa še kar vrediuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 926
10.10.2010 0:07:01   
tasa_m
Pa veš da nebom nate pozabla user posted image
Bom te zaposlila. Boš bodije šivala pa take stvari, ko jih deca rabijo. Bota z babi odrle trgovino, še sreča da mama ne zna bodijev štrikat, tak da boš tud ti mela kaj dela. user posted image
Kaj brezrokavniki so vam prav? Al si jih že za Barbi nardila?? user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 927
10.10.2010 0:07:17   
PERSIDA

http://www.facebook.com/people/Jernej-Tilinger/1223417455#!/profile.php?id=1223417455 persida poglej ga user posted image

Ojoj kaka lepota grem ga še jaz dodat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 928
10.10.2010 0:08:25   
PERSIDA

Pa veš da nebom nate pozabla user posted image
Bom te zaposlila. Boš bodije šivala pa take stvari, ko jih deca rabijo. Bota z babi odrle trgovino, še sreča da mama ne zna bodijev štrikat, tak da boš tud ti mela kaj dela. user posted image
Kaj brezrokavniki so vam prav? Al si jih že za Barbi nardila?? user posted image user posted image

Ja saj bo počasi zaj kaka šminkarska slikauser posted image .
Brezrokavnikov nebomo več prali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 929
10.10.2010 0:08:26   
tasa_m
user posted image  user posted image  user posted image vidiš kak si znama midve porazdelit prva mesta. Enkrat ti, drugič jaz user posted image  user posted image  user posted image

Pa sem ti rekla, ki je david prej hodo. KAj se te nisi mogla prej ti po Lenarti potikat al kaj? user posted image user posted image JAz bi bla že prav domača pr vam user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 930
10.10.2010 0:08:46   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

http://www.facebook.com/people/Jernej-Tilinger/1223417455#!/profile.php?id=1223417455 persida poglej ga user posted image

Ojoj kaka lepota grem ga še jaz dodat user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image pa daj zaj pa se jaz smejim ko počena kura

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 931
10.10.2010 0:09:34   
tasa_m
Brezrokavnikov nebomo več prali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma ne, v lenart jih usput nesi,. Ko veš da se dlje časa nebo javla veš da jih je skrčla. To moja mama tud zna in to rada dela. user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 932
10.10.2010 0:10:22   
PERSIDA

user posted image  user posted image  user posted image vidiš kak si znama midve porazdelit prva mesta. Enkrat ti, drugič jaz user posted image  user posted image  user posted image

Pa sem ti rekla, ki je david prej hodo. KAj se te nisi mogla prej ti po Lenarti potikat al kaj? user posted image user posted image JAz bi bla že prav domača pr vam user posted image user posted image

Bom ga vprašala ,če vzame mamice z otroki user posted image user posted image user posted image . Bom rekla ,da mi take svakinje bolj ležijo user posted image user posted image user posted image .

Po Lenartu sem se potikala samo ne noseča user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 933
10.10.2010 0:11:46   
tasa_m

Bom ga vprašala ,če vzame mamice z otroki user posted image user posted image user posted image . Bom rekla ,da mi take svakinje bolj ležijo user posted image user posted image user posted image .

Po Lenartu sem se potikala samo ne noseča user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 934
10.10.2010 0:12:17   
PERSIDA

ma ne, v lenart jih usput nesi,. Ko veš da se dlje časa nebo javla veš da jih je skrčla. To moja mama tud zna in to rada dela. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj bote še meli enega otroka ne ?user posted image Pri ovratniku bom ,pa en gum zašila ,da bo šlo čez glavouser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 935
10.10.2010 0:13:59   
tasa_m
Ja, mamo še enega v planu. Samo če barbiki ni šlo gor, akj te ti misliš da bom rodila mini mini mini verzijo otroka al kaj?Kaj ti ne veš da je za Barbi in Kevna vse bolj drago ker to pa moraš v BC kupovatuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 10.10.2010 0:14:37 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 936
10.10.2010 0:14:06   
PERSIDA
Čuješ na kaki način ste vi uvajali pire user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Joj sem danes malo brala temo o krompiruuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 937
10.10.2010 0:15:34   
PERSIDA

Ja, mamo še enega v planu. Samo če barbiki ni šlo gor, akj te ti misliš da bom rodila mini mini mini verzijo otroka al kaj?

Če bo bolj drobčkano bitje boš že gor spravla.Bo otrok mislo ,da je v oklepu onem železnem ne ,pa v brezrokavnikuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 938
10.10.2010 0:15:57   
tasa_m

Čuješ na kaki način ste vi uvajali pire user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Joj sem danes malo brala temo o krompiruuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
mi smo ji ga kuj pr špinači cuj dali. Pa ona komplicira za vsak drek. Če noče bio korenčka, če noče kruha, če noče AM,... za ****user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 939
10.10.2010 0:17:13   
tasa_m
Če bo bolj drobčkano bitje boš že gor spravla.Bo otrok mislo ,da je v oklepu onem železnem ne ,pa v brezrokavnikuuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image sploh če bo punčka (v kar močno upam) bo misla, da ma že kako ključavnico okol kot v starem veku user posted image user posted image (sem enkrat en film gledala)

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 940
10.10.2010 0:17:35   
PERSIDA
Povej mi kaj je to neka fora na stolu,pa v omari,pa take nimam zaj cajta še to iskatuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 941
10.10.2010 0:18:57   
tasa_m

Povej mi kaj je to neka fora na stolu,pa v omari,pa take nimam zaj cajta še to iskatuser posted image
preberi. Sem ti poslala na Fb.

Gre pa se, kje ti rada...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 942
10.10.2010 0:19:01   
PERSIDA

user posted image user posted image user posted image sploh če bo punčka (v kar močno upam) bo misla, da ma že kako ključavnico okol kot v starem veku user posted image user posted image (sem enkrat en film gledala)

Pol še ,pa ketna ,pa je zmagalauser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 943
10.10.2010 0:19:32   
tasa_m
Drage marčevke, poglejte prosim to:
Med prvih 5 na top listi objav: PERSIDA in tasa user posted image user posted image user posted image

file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/natasa/789.htm

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 944
10.10.2010 0:20:48   
tasa_m
pa da neboš kaj perverznega mislila. user posted image  user posted image

... kje ti največkrat torbico pustiš
!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 945
10.10.2010 0:22:05   
PERSIDA
Moj se vsobi tak dere ,da me bo sem kap zadela kaj šele da bi tam spala zaj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 946
10.10.2010 0:22:54   
PERSIDA

!!

Že dve leti počiva ,uporabljam samo ruzakuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 947
10.10.2010 0:23:23   
tasa_m

user posted image
kaj ga te muči?
Kaj ti čepke posodim, sem si ene ful dobre kupla user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 948
10.10.2010 0:23:50   
tasa_m

!!

Že dve leti počiva ,uporabljam samo ruzakuser posted image
ti nisi za akcijo, nisi resna!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 949
10.10.2010 0:25:35   
PERSIDA

user posted image
kaj ga te muči?
Kaj ti čepke posodim, sem si ene ful dobre kupla user posted image

Bi jih z veseljem mela samo pol Anžeta nebom slišalauser posted image

Res nevem kam to vodi .Mu je dohtarca napisla napotico za psihologa ,pa mam mao upanja ,da se bo spravo kam ,ker še mi sploh omeno ni,da jo je dobil.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?