Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.10.2010 23:41:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Bila sva 10 metrov narazen ,pa sva vsak na svojo postajo hodla .Samo sem ,pa 5minut lahko bla dalj doma samo res, ki si te ti na bus hodla? Pr romansi?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.10.2010 23:41:54
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m tebi a je tak pasalo, da vaju je malo sukalo a ne? Saj vem kak je to, mi smo tud 4-ko imeli podaljšano, ko smo se v/iz šole pelali in vem kak je blo, ko smo se z lubadari in strojniki vozli. Ni nam blo hudega, dokler nisem računalničarja spoznala in sem peš hodla Jaz,pa sem bla pridna punca ,pa sem sama okol hodila .No v večini s puncami ko ena le*bača EVO, ZATO PA IMAŠ ZDAJ 2 FANTA no, 3. In za zahvalo še srat ne morem v miru
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.10.2010 23:42:47
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Bila sva 10 metrov narazen ,pa sva vsak na svojo postajo hodla .Samo sem ,pa 5minut lahko bla dalj doma samo res, ki si te ti na bus hodla? Pr romansi? Ja ,ja pri knjižnici tam pri tebi je blo že malo predaleč
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.10.2010 23:44:19
|
|
|
|
PERSIDA
|
No in ,ker se nama ne mudi spat ti moram zaplavdirat . Ju ar nomber van .Agen
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.10.2010 23:46:17
|
|
|
|
PERSIDA
|
Na to se ,pa pije
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.10.2010 23:48:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Na to se ,pa pije kaj še maš kako flašo, ker ne vem če bo tota dovolj, ko jaz začnem žlempat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.10.2010 23:49:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA No in ,ker se nama ne mudi spat ti moram zaplavdirat . Ju ar nomber van .Agen ja, težko je zdaj to dosečt, ko sva sami na RR
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.10.2010 23:49:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Bila sva 10 metrov narazen ,pa sva vsak na svojo postajo hodla .Samo sem ,pa 5minut lahko bla dalj doma samo res, ki si te ti na bus hodla? Pr romansi? Ja ,ja pri knjižnici tam pri tebi je blo že malo predaleč
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.10.2010 23:50:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA In za zahvalo še srat ne morem v miru sicer pa jaz mam pa nemrem it, ker tudi če vrata zaperem dol, mi pride trkat in se dere:mamiii, mamiii
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.10.2010 23:51:43
|
|
|
|
PERSIDA
|
Čuj robe kolko češ ,pa kake češ .Saj sploh nebo opazo da te ni samo listek nastavi . Boma na sedežni pile tak,da nama nima kaj bit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.10.2010 23:52:42
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA In za zahvalo še srat ne morem v miru sicer pa jaz mam pa nemrem it, ker tudi če vrata zaperem dol, mi pride trkat in se dere:mamiii, mamiii Kaj kocke tudi sestavljate poleg sr....tak kot mi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.10.2010 23:52:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čuj robe kolko češ ,pa kake češ .Saj sploh nebo opazo da te ni samo listek nastavi . Boma na sedežni pile tak,da nama nima kaj bit ja, saj verjetno bi zjutraj mislo, da sem po kruh šla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.10.2010 23:55:22
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čuj robe kolko češ ,pa kake češ .Saj sploh nebo opazo da te ni samo listek nastavi . Boma na sedežni pile tak,da nama nima kaj bit ja, saj verjetno bi zjutraj mislo, da sem po kruh šla Še potičko bi mu prinesla svežo samo malo po alkotu bi mela duh
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.10.2010 23:56:37
|
|
|
|
PERSIDA
|
Zaj sem se tak razbudila poleg kompa tak,da ne vem kdaj bom lahko zaspala.Saj ni čudno ,če se režim ko pri norcah
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.10.2010 23:57:38
|
|
|
|
tasa_m
|
ma me res zanima kak bi debelo pogledo, če me zjutraj nebi blo. Ma jaz sem danes pslala do 9,30 on je pa bil že ob 7h gor. Mislim, ko pa je Lija doma pa je ura 7,30 ko se Lija zbudi pa ji pravi če ne more še malo spat. Zdaj ko pa ma možnost pa nea spi. Kuj neke. Kaj ste dočakali zadnjič dedija? Vašega, da nebo pomote
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.10.2010 23:58:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Zaj sem se tak razbudila poleg kompa tak,da ne vem kdaj bom lahko zaspala.Saj ni čudno ,če se režim ko pri norcah kaj pa je te smešno?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 9.10.2010 23:58:30
|
|
|
|
PERSIDA
|
Ženskice ,ki spite ne boste vedle kakšen nepopisen je občutek ko si sam na forumu s frendico
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 0:00:32
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ma me res zanima kak bi debelo pogledo, če me zjutraj nebi blo. Ma jaz sem danes pslala do 9,30 on je pa bil že ob 7h gor. Mislim, ko pa je Lija doma pa je ura 7,30 ko se Lija zbudi pa ji pravi če ne more še malo spat. Zdaj ko pa ma možnost pa nea spi. Kuj neke. Kaj ste dočakali zadnjič dedija? Vašega, da nebo pomote Ja ,ja smo ga izljubili je prišo malo prej domov od predvidenega.Drugi dan smo imeli ponavljanje smo še biftek jedli .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 0:01:07
|
|
|
|
tasa_m
|
Danes sma z starim s kolesom šla do Qulandije in nabavla loto listek, ker boma jutri dobila 7co Pol pa si bom kupla hiško v termah Čatež in baje nebom rabla več delat. Samo sem mu rekla da vseeno bom za svojo dušo, edino če mi kaj nebo pasalo, da jih bom lahko poslala kam. Sem izpolnjevala sama listek, tak da bo to ziher dobitna kombinacija. (če verjameš v božička in njegovo bando)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 0:01:33
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Zaj sem se tak razbudila poleg kompa tak,da ne vem kdaj bom lahko zaspala.Saj ni čudno ,če se režim ko pri norcah kaj pa je te smešno? Nič posebnega .Meni tudi kdaj špilajo ne samo tebi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 0:01:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ženskice ,ki spite ne boste vedle kakšen nepopisen je občutek ko si sam na forumu s frendico a ne? pa pozabla si rečt da si še med top 5 na RR
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 0:02:22
|
|
|
|
tasa_m
|
Čuj Persida, svakinjo si že spoznala?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 0:03:05
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Danes sma z starim s kolesom šla do Qulandije in nabavla loto listek, ker boma jutri dobila 7co Pol pa si bom kupla hiško v termah Čatež in baje nebom rabla več delat. Samo sem mu rekla da vseeno bom za svojo dušo, edino če mi kaj nebo pasalo, da jih bom lahko poslala kam. Sem izpolnjevala sama listek, tak da bo to ziher dobitna kombinacija. (če verjameš v božička in njegovo bando) Pa na frendico se spomni malo ,da mi nebo treba decembra delat .Takrat ja moram božičkove pomagače šivat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 0:03:53
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ženskice ,ki spite ne boste vedle kakšen nepopisen je občutek ko si sam na forumu s frendico a ne? pa pozabla si rečt da si še med top 5 na RR Po zelooooooooooooooooooooooooooooooooo dolgem času
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?